New the building drawing for duplexpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    519,548 new the building drawing for duplex tugasan ditemui, harga dalam USD

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida

    Lukis drawing untuk pelan kelulusan bagi cadangan pindaan dan projek baru.

    $390 (Avg Bid)
    $390 Avg Bida
    3 bida
    Proyek desain Tamat left

    Mengubah sejumlah gambar Saya drafter mekanikal elektrikal building

    $349 (Avg Bid)
    $349 Avg Bida
    12 bida

    Menjualkan sesuatu untuk saya Secara umum untuk melakukan penjualan barang di bidang material building, sasaran penjualan di project rumah tinggal atau di project komersial Building

    $525 - $1050
    $525 - $1050
    0 bida

    Rapid project pengerang. Samalaja bintulu. Samur sipitang sabah

    $1213 - $2425
    $1213 - $2425
    0 bida

    Gambar building 3d program scetchup. Laporan [log masuk untuk melihat URL] schedule kurva s

    $3340 (Avg Bid)
    $3340 Avg Bida
    9 bida

    Saat ini, kami memiliki produk berupa aplikasi website ( online store ) dengan konsep baru : SP3 ( System, Product , Packaging, Post ) artinya : 1. kami mempersiapkan sistem dari profile sampai dengan pembayaran 2. kami mempersiapkan puluhan ribu produk dari puluhan kategori yang siap untuk dijual 3. kami mempersiapkan operasional mulai dari call center, pengemasan barang, stok barang sampai de...

    $58333 (Avg Bid)
    $58333 Avg Bida
    1 bida
    Design project Tamat left

    Kepuasan costumer adalah tujuan saya, kerja sama yang baik akan mengahasilkan karya yang baik pula. Pengalaman lah yang membentuk seorang designer yang cerdas. Skill: Hand Drawing (sketsa) Adobe Illustrator (ai) Indesign (id) Photoshop (ps) Design Process (proses desain) : - Sketsa - Acc/asistensi 1,2,3 - Finishing

    $350 (Avg Bid)
    $350 Avg Bida
    2 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida
    new project Tamat left

    saya sangat menghargai jika anda semua mau bekerja dengan saya dengan baik terima kasih

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    6 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Pekerjaan yang santai tp menantang Webmaster online promosi website penjualan dan dan marketing online. * Maintenant Website * Desain Grapic * Menguasai Photoshop dan Corel DRAW * Ilustrator & Dreamwever * Gambar Brosure PDf * Bisa bekerja team / individu * Mempromosikan website perusahaan * Link Building * Project Chanel Youtube

    $10 / hr (Avg Bid)
    Ditampilkan
    $10 / hr Avg Bida
    3 bida
    ingin bekerja Tamat left

    Membuat drawing bangunan gedung struktur baja dan lain2

    $98 (Avg Bid)
    $98 Avg Bida
    3 bida
    thre new logos Tamat left

    i need 3 new logos for [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]

    $84 (Avg Bid)
    $84 Avg Bida
    1 bida

    Mendesign bangunan, arsitektur, interio, funiture untuk bangunan komersil dan hunian,

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    4 bida

    Saya melakukan pekerjan gambar Civil structure baja dan building, mechanikal spare part gear coupling shaft etc, [log masuk untuk melihat URL] dan P&ID , oil pipe. air pipe, water, and steam pipe

    $236 (Avg Bid)
    $236 Avg Bida
    1 bida

    hihihihi1111111111111111111111

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida
    Kanopi kantor Tamat left

    Kami Melayani jasa Design untuk Rumah, Warehouse,Mekanikal (Steel Work), dan Detail Drawing.

    $174 (Avg Bid)
    $174 Avg Bida
    1 bida

    saya seorang mahasiswa desain grafis disurabaya, saya membutuhkan kerja yang bisa saya kerjakan sambil kuliah keahlian yang saya miliki adalah olah gambar dengan photoshop dan manual drawing objek-objek sederhana

    $7368421 (Avg Bid)
    $7368421 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Hi Alex I would like design a fashion lebal logo. I need a joker cartoon drawing as my logo. I would like joker to be show positive vibes, and positioned in powerful by fashion. joker must have mix race African/Australia. mix. The colors that I would like to use are gold/black and red and little bit of yellow. PxX square (symbol) is the name of logo and I would like logo around the che...

    $68 (Avg Bid)
    $68 Avg Bida
    1 bida

    I need to send about 5000 emails using gmail account without reaching spam. The mail content is html and email list is available as an excel file.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    8 bida

    Hi Alex I would like design a fashion lebal logo. I need a joker cartoon drawing as my logo. I would like joker to be show positive vibes, and positioned in powerful by fashion. joker must have mix race African/Australia. mix. The colors that I would like to use are gold/black and red and little bit of yellow. PxX square (symbol) is the name of logo and I would like logo around the che...

    $137 (Avg Bid)
    $137 Avg Bida
    1 bida

    Can compare what it looks like at the moment [log masuk untuk melihat URL] . Required to make close to the design of the site, the same futuristic in blue tones.

    $95 (Avg Bid)
    $95 Avg Bida
    4 bida

    Hello, I have a website and i want to change its front-end and configure it into a new server. I am looking for freelancers from china or Pakistan. Indians(please do not bid)

    $148 (Avg Bid)
    $148 Avg Bida
    21 bida

    nid link building/SEO optimizing. [log masuk untuk melihat URL]

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    4 bida

    We have an bespoke e-commerce website, currently using PayPal exclusively but looking to offer Stripe as an alternative. We need to integrate the new Stripe SCA checkout into our existing basket/checkout page. When card details are entered and Stripe authorises, the process must validate the value paid against the expected value of the transaction before flagging as complete. It’s a lega...

    $650 (Avg Bid)
    $650 Avg Bida
    2 bida

    Your are required to produce a Chinese New Year website banner of 3 dimension. 1) 667 x 375 2) 4001 x 876 3) 2561 x 421 It means 1 design in 3 dimension. The delivery is 3 banner. I have an existing banner and you are required to follow the same specification but apply the Chinese New Year theme and add the word "Happy Chinese New Year 2020". It should be high resolution and this work...

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    12 bida

    I already have a complete prestashop e-commerce website and I would like to build a new website that is an exact copy of this one but with a different design, domain, contact information ecc

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    19 bida

    I usually scrape prices using ImportXML function in google sheet. But this doesn't work on the site "[log masuk untuk melihat URL]" or it product link e.g. [log masuk untuk melihat URL]://[log masuk untuk melihat URL] So I need to write a script for a similar function so that I can scrape prices by just changing the website url to my desired product in google sheet e.g. ImportXYZ(&q...

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    2 bida

    I am walking 420 miles across the State of Texas and I want to create an image related to that for a website. I want a hand-drawn look-and-feel to it, similar to what I have provided but from an actual artist/illustrator. Where i have indicated I want a mass of people, I want them to be drawn in the style depicted in the attached "Style of Drawing of Mass of People" and have the feel...

    $190 (Avg Bid)
    Dijamin
    $190
    0 penyertaan

    Hello, Freelancers. I need to integrate the product customize tool with my Shopify site. If you are interested in my project, start to bid with Sweet Future. I will discuss more detail with candidate. Thanks.

    $160 (Avg Bid)
    $160 Avg Bida
    14 bida

    I am losing faith in Freelancer; Employees have not been honest about their skills. Since Dec 1, I have hired and fired 3 "web designers" and I am now 7 weeks behind schedule. "[log masuk untuk melihat URL]" is a new children’s online furniture business. Logos are complete, Hongo theme purchased, installed and activated, WordPress installed. Theme may need to be corr...

    $134 (Avg Bid)
    $134 Avg Bida
    7 bida

    Hi The Ideal Experts, I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    I need you to write a research proposal

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    11 bida

    I need some landscape design for an outdoor area, need it to be very private, and include a garage, main entry gate, deck and courtyard area design. There also needs to be shelter from the sun, rain and wind.

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    25 bida
    new Wikipedia page 6 hari left
    DISAHKAN

    We have a precisely defined text (which we will provide as text file), we are not looking for text checking or research, we are only looking to get our text published as Wikipedia page. The text can be formatted precisely the same as an already existing Wikipedia page (we will explain which page). So the task essentially is copy/paste our text into a new Wikipedia page with format equal to an al...

    $167 (Avg Bid)
    $167 Avg Bida
    7 bida
    need new website 6 hari left

    I need a new website. I need you to design and build a landing page like [log masuk untuk melihat URL]

    $101 (Avg Bid)
    $101 Avg Bida
    16 bida
    Website Building 6 hari left

    Our website is under construction, i need a person who can worked on react technology. The work is to Design the search bar , notification bar and contact form.

    $89 (Avg Bid)
    $89 Avg Bida
    7 bida