News writer job descriptionpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    407,454 news writer job description tugasan ditemui, harga dalam USD

    Korang ada artikel best nak share dengan Glamornyo? Bukan free tau! Kitorang siap bayar lagi! Tajuk kena catchy dan buat orang rasa nak klik! Artikel mengenai 1. isu semasa/tranding/Viral/ 2. Lifestyle gaya Malaysia [log masuk untuk melihat URL] Malaysia 4. Dekorasi dan hias rumah gaya malaysia 5. Tempat dan makanan menarik di Malaysia Kalau artikel yang korang hantar terpilih, kitorang akan...

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    21 bida

    Assalamualaikum ilyrusli, saya Nazrin. Saya sedang cari content writer untuk company saya kerja. kami beroperasi di Bangi, Selangor. boleh tak awak hubungi saya di email. [Removed for encouraging offsite communication which is against our Terms and Conditions -Section 13:Communication With Other Users] terima kasih.

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    Kami memerlukan content writer untuk menghasilkan content berbahasa Malaysia dan bahasa Inggeris. Hubungi kami jika anda fasih berbahasa Malaysia dan bahasa Inggeris serta mempunyai kualiti penulisan kreatif.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    10 bida
    $90 Avg Bida
    5 bida

    saya bekas pensyarah. pengalaman 6 thn dlm pengajaran& pembelajaran. pengalaman dalam urusan umrah. projek mahu hasil buku untuk macamana nak dapat umrah secara percuma. saya nak ramai orang tahu cara atau rahsia ini. saya & beberapa rakan dah testimoni sendiri.

    $684 (Avg Bid)
    $684 Avg Bida
    8 bida

    Menulis sejumlah artikel Membuat soft news untuk media web online

    $425 (Avg Bid)
    $425 Avg Bida
    3 bida

    artikel bebas tentang realita kehidupan.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    7 bida

    Website kami bergerak di bidang portal berita, dimana kami memerlukan content writer untuk menulis article-article berita terkini di beberapa kategory seperti berita nasional & internasional, sports, technology, lifestyle, dll. Per article min 350 kata - 500 kata, dilengkapi dengan foto-foto berkualitas dan harus lewat copyscape(bukan copy paste dari article berita existing).

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    5 bida
    part time job Tamat left

    [log masuk untuk melihat URL] server [log masuk untuk melihat URL] barang lewat media sosial [log masuk untuk melihat URL] barang [log masuk untuk melihat URL] atau rakit komputerkomputer [log masuk untuk melihat URL] tidak terlalu berat

    $186 (Avg Bid)
    $186 Avg Bida
    8 bida

    Saya sedang membuat website untuk company dan service (2 websites), membutuhkan penulis content dalam bahasa inggris. Currently, I'm setting up 2 websites (company profile and service), need a content writer urgently.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Membuka jasa pemasukan data baik untuk individu atau organisasi yang sedang mengerjakan project atau analisa/penelitian.

    $109 (Avg Bid)
    $109 Avg Bida
    9 bida

    Menulis artikel untuk media online, baik itu artikel umum, berita, atau tentang review tempat - tempat kuliner. Jasa mengedit foto baik itu foto produk, wedding magazine, dan sejenisnya.

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    3 bida

    Butuh Content Writer - Membuat 15 artikel terbaik untuk website - Tema artikel tentang pakaian & material pakaian - Ada 400-500 kata/artikel - Memahami kaidah SEO - Tulisan baru, bukan plagiat dan banyak mengutip - 15 artikel selesai dalam 7 hari

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    3 bida

    Membuat website sebuah hotel yang mana terdapat fungsi multihotel seperti [log masuk untuk melihat URL] Terdapat fungsi gallery, video, promotion list, news listing dan hotel detail. Design website sudah tersedia.

    $178 (Avg Bid)
    $178 Avg Bida
    3 bida

    authors, writer, novelist, reporter, sekretaris, pengarsip, ahli bicara, pembicara, pemeriksa, Strong in : Romance.

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    1 bida

    membuat news reader di ios dan android seperti wayang force termasuk billing systemnya

    $874 (Avg Bid)
    $874 Avg Bida
    1 bida

    Selamat datang para freelance programming dan para desainer website.. kami dari Jeniushost ingin membuat suatu media online, semacam koran online. kriteria yang kami butuhkan adalah paham Laravel 5. silahkan yang bermnat langsung kontak kami.

    $1569 (Avg Bid)
    $1569 Avg Bida
    3 bida

    Kerja ini di perlukan untuk terjemahkan dari Bahasa English kepada Bahasa Malaysia

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    6 bida

    kerja ini di perlukan traslation english to malay

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    3 bida
    i need a job Tamat left

    saya membutuhkan pekerjaan yang sangat mudah, barangkali bapa sedia membantu saya. saja jaanji akan bekerja dengan sangat baik

    $150 - $150
    $150 - $150
    0 bida

    data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data miningdata mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    1 bida

    Hi.. kita lagi perlu meningkatkan traffict ke web online news kita.. ([log masuk untuk melihat URL]) mungkin disini ada yang bisa bantu, silahkan kirim penjelasan apa yg akan dilakukan dan penawaranya. thanks..

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    I NEED AN ANDRIOD APP FOR MY WORDPRESS NEWS WEBSITE WHENEVER I POSTING IN MYSITE,IT SHOULD GET UPDATED IN ANDROID APP TOO. My [log masuk untuk melihat URL]

    $622 (Avg Bid)
    $622 Avg Bida
    19 bida

    Mungkin saya bukan yang terbaik, tapi saya mungkin adalah yang anda butuhkan. Ini bukan soal tinggi besarnya gaji, tapi ini adalah intuisi.

    $25 - $50 / hr
    $25 - $50 / hr
    0 bida
    Need a Job! Tamat left

    Mungkin saya bukan yang terbaik, tapi saya mungkin adalah yang anda butuhkan. Ini bukan soal tinggi besarnya gaji, tapi ini adalah intuisi.

    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    1 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $8 - $15 / hr
    $8 - $15 / hr
    0 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    1 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Hello,nnI want my site [log masuk untuk melihat URL] has the following position in Google.co.idnn- jual tanah -> [log masuk untuk melihat URL] position 1 or 2n- tanah dijual -> [log masuk untuk melihat URL] position 1 or 2n- pasang iklan jual tanah -> www.jualsewatanah.com/pasang-iklan/‎ position 1 or 2nnThanks.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Hello Our studio is looking for a talented Content writer for our team. We're looking for a freelance writer to help us write content for our Clients products that are sold on Amazon and their website. Writing in classic sales copy manner and be able to describe products properly so customers will get a good understanding of the product and get hooked. And have the ability to explain imagery...

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    5 bida

    I have written a letter of introduction and require someone to proofread and edit the letter to ensure the grammar, typos punctuation etc are edited. Task: (Letter of Introduction): Introduce yourself to the admissions committee on one letter-sized page of double-spaced 12-point type. You must describe why you want to become a journalist. You must demonstrate a passion for news and current affai...

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    35 bida

    I have an idea for a movie and want to work with a screen writer.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    3 bida

    graphic design job for creating logos

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    19 bida
    Creative Writer 6 hari left
    DISAHKAN

    I'm looking for a partner residing in Toronto, preferably an Indian or anyone interested in Bollywood/Hollywood filmmaking, who possesses knowledge of Media and Entertaiment industry trends of Canada and India, who can be a teammate rather than an employee, should have a knowledge of script writing and story development. We'll develop a short script or content for video production. I&...

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    9 bida

    Looking for talented and creative content writers who can do same day turnovers. If you are interested please write YES at the start of your bid

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    18 bida

    I'm looking for a partner, preferably an Indian, who possesses knowledge of Media and Entertaiment industry trends of Canada and India, who can be a teammate rather than an employee, should have a knowledge of script writing and story development. We'll develop a short script or content for video production. I'm looking for a teammate, partner and not an employee. Should be intere...

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    4 bida

    I need some help with my business. Our site is [log masuk untuk melihat URL] We need a person with exp for building betting site with picks ir basketball news.

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    3 bida

    We are looking for an IT company (not freelancer) who has expertise in digital marketing. What we expecting... - Only White Hat techniques are to be used - High quality Links (Do-Follow 80% and No-Follow 20%) some links from High authority website in Australian immigration sites or Aus gov sites. - High Quality Content (Article, News, Blog) - Regular blog updates on our website (Apart from third p...

    $99 (Avg Bid)
    $99 Avg Bida
    15 bida

    1-موقع مخصص للألعاب 2-أسعار العاب 3-اخبار ألعاب

    $359 (Avg Bid)
    $359 Avg Bida
    4 bida

    Hi, Thanks for looking at my project. I have an excel workbook with 7 sheets and a total of 1500 rows. I need someone to enter the news website, Twitter link, Facebook Link and RSS Feed for each row. This is a basic data entry job and so I am looking for someone who is meticulous and with an eye for detail. I prefer someone who can devote time to finish the project within the next few days. Ha...

    $40 (Avg Bid)
    $40 Avg Bida
    17 bida

    I need a writer who know Spanish and English. I am looking for a Spanish native speaker.

    $40 (Avg Bid)
    $40 Avg Bida
    21 bida

    I need help turning a transcribed interview into an engaging story. And in the next 12-24 hours, I’d like to hire an experienced, high-quality writer from Upwork. I will provide you the transcribed interview in a google doc, approx 10K words. I don't imagine you'll need to do any additional research. I would like you to send me back 3 story angle ideas within 2 days. Together, we...

    $373 (Avg Bid)
    $373 Avg Bida
    9 bida
    graphic novel 6 hari left

    I need a script writer and an artist to draw the characters. I aleady have the story, story lines, main character and other characters

    $316 (Avg Bid)
    $316 Avg Bida
    23 bida

    Hola Marta M., vi tu perfil y me gustaría ofrecerte un proyecto. Estoy buscando escritores para nuestro blog de tecnología ( vendemos electronica reacondicionada ) en nuestra web, lo hacemos sobretodo por posicionamiento a largo plazo. Me gustaría me dijeras el coste por artículo y tiempos de ejecución por el que me podrías hacer 10 artículos de est...

    $11 (Avg Bid)
    $11 Avg Bida
    1 bida

    Hola Adriana G., vi tu perfil y me gustaría ofrecerte un proyecto. Estoy buscando escritores para nuestro blog de tecnología ( vendemos electronica reacondicionada ) en nuestra web, lo hacemos sobretodo por posicionamiento a largo plazo. Me gustaría me dijeras el coste por artículo y tiempos de ejecución por el que me podrías hacer 10 artículos de e...

    $11 (Avg Bid)
    $11 Avg Bida
    1 bida

    Hola Susana A., vi tu perfil y me gustaría ofrecerte un proyecto. Estoy buscando escritores para nuestro blog de tecnología ( vendemos electronica reacondicionada ) en nuestra web, lo hacemos sobretodo por posicionamiento a largo plazo. Me gustaría me dijeras el coste por artículo y tiempos de ejecución por el que me podrías hacer 10 artículos de es...

    $11 (Avg Bid)
    $11 Avg Bida
    1 bida

    Hola carolnovoa1981, vi tu perfil y me gustaría ofrecerte un proyecto. Estoy buscando escritores para nuestro blog de tecnología ( vendemos electronica reacondicionada ) en nuestra web, lo hacemos sobretodo por posicionamiento a largo plazo. Me gustaría me dijeras el coste por artículo y tiempos de ejecución por el que me podrías hacer 10 artículos ...

    $11 (Avg Bid)
    $11 Avg Bida
    1 bida