Non profit jobs grant writer artspekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    605,712 non profit jobs grant writer arts tugasan ditemui, harga dalam USD

    Kajian teks hadis bukhari dan muslim

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    5 bida
    Content writer Tamat left

    Teknologi jaringan, perkembangan teknologi informasi,

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    4 bida

    Hai encik arif, saya norman dari malaysia. bolehkah...lot 0.02 dan lot ketiga adalah lot 0.03. 3. apabila lot buy ke dua dibuka,saya mahukan nilai lot pertama (0.01) di buka dengan posisi sell. jika lot buy ke 5 di buka, sy mahukan nilai lot buy ke 4 dibuka utk sell. buatkan satu nilai variable utk saya set distance utk setiap entry. 4. lot sell mempunyai setting utk take profit. 5. dan saya mahukan ada pilihan untuk take profit dengan utk buy, seperti contoh jika sy mahu lot buy ditutup kesemuanya, jika total floating sudah profit 1usd dan semua entry akan tertutup. 6. Apabila sudah tertutup semua entry, sy mahukan EA kembali ke strategi No.1 dan keadaan ini akan berulang ulang. jika kamu ada pertanyaan,silakan berhubung dengan saya di talian whatsapp +60168663539....

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida

    Korang ada artikel best nak share dengan Glamornyo? Bukan free tau! Kitorang siap bayar lagi! Tajuk kena catchy dan buat orang rasa nak klik! Artikel mengenai 1. isu semasa/tranding/Viral/ 2. Lifestyle gaya Malaysia Malaysia 4. Dekorasi dan hias rumah gaya malaysia 5. Tempat dan makanan menarik di Malaysia Kalau artikel yang korang hantar terpilih, kitorang akan bayar dalam USD5 - 50 untuk satu artikel berdasarkan kualiti. Berpeluang untuk menjadi penulis tetap freelancer kami sekiranya artikel-artikel dihantar SELALU BEST! Kriteria penulisan: 1. Menulis dengan gaya bahasa santai. 2. Menulis berkaitan isu semasa, viral, tips kerja, tips interview, gaya hidup dan sebagainya yang best untuk share. 3. Tidak menyentuh isu seks, agama, politik serta info yang palsu atau tidak sah. 4...

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    20 bida

    Hai Julia Arts, saya tertarik dengan profil anda dan ingin tawarkan anda projek saya. Kita boleh berbincang mengenai butirannya menerusi sembang.

    $1140 (Avg Bid)
    $1140 Avg Bida
    1 bida

    Menulis sejumlah artikel Content writer

    $415 (Avg Bid)
    $415 Avg Bida
    7 bida

    Assalamualaikum ilyrusli, saya Nazrin. Saya sedang cari content writer untuk company saya kerja. kami beroperasi di Bangi, Selangor. boleh tak awak hubungi saya di email. [Removed for encouraging offsite communication which is against our Terms and Conditions -Section 13:Communication With Other Users] terima kasih.

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida
    Buku Hear Me Tamat left

    Saya daripada Persatuan Ibubapa Anak Masalah Pendengaran Malaysia (Hear Me). Persatuan kami adalah non-profit NGO yang tiada sumber kewangan yang tetap melainkan daripada pendaftaran ahli dan sumbangan orang ramai. Namun begitu, kami berhasrat untuk menerbitkan sebuah buku yang berkaitan dengan kisah kehidupan dan pengalaman ibubapa membesarkan anak mereka yang mempunyai masalah pendengaran. Oleh itu, kami memerlukan penulis upahan ataupun khidmat 'Ghostwriters' ini untuk menulis buku Hear Me ini.

    $112 (Avg Bid)
    $112 Avg Bida
    11 bida

    Kami memerlukan content writer untuk menghasilkan content berbahasa Malaysia dan bahasa Inggeris. Hubungi kami jika anda fasih berbahasa Malaysia dan bahasa Inggeris serta mempunyai kualiti penulisan kreatif.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    10 bida

    Mengirimkan sejumlah Artikel Memberikan informasi seputar cerita fiksi dan non fiksi untuk dipublikasikan. Berisikan realita kehidupan berkaitan cinta atau ekonomi dll, dan berisikan cerita humor atau horor dll

    $180 (Avg Bid)
    $180 Avg Bida
    1 bida

    125k canada - Toronto + Ottawa 125k Malaysia - Kuala Lumpur Bukit Jalil Golf and Country Resort Parts of Bangsar, Dato Keramat, Hartamas Damansara, Ampang TAR non duplicate records.

    $825 (Avg Bid)
    $825 Avg Bida
    1 bida
    $85 Avg Bida
    5 bida

    saya bekas pensyarah. pengalaman 6 thn dlm pengajaran& pembelajaran. pengalaman dalam urusan umrah. projek mahu hasil buku untuk macamana nak dapat umrah secara percuma. saya nak ramai orang tahu cara atau rahsia ini. saya & beberapa rakan dah testimoni sendiri.

    $700 (Avg Bid)
    $700 Avg Bida
    8 bida

    artikel bebas tentang realita kehidupan.

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    5 bida

    membuatkan macam daftar minuman non alkohol

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    2 bida

    Website kami bergerak di bidang portal berita, dimana kami memerlukan content writer untuk menulis article-article berita terkini di beberapa kategory seperti berita nasional & internasional, sports, technology, lifestyle, dll. Per article min 350 kata - 500 kata, dilengkapi dengan foto-foto berkualitas dan harus lewat copyscape(bukan copy paste dari article berita existing).

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    5 bida

    Saya sedang membuat website untuk company dan service (2 websites), membutuhkan penulis content dalam bahasa inggris. Currently, I'm setting up 2 websites (company profile and service), need a content writer urgently.

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida
    bookeeper Tamat left

    get my profit and loss done have my accounting

    $98 (Avg Bid)
    $98 Avg Bida
    14 bida

    Membuka jasa pemasukan data baik untuk individu atau organisasi yang sedang mengerjakan project atau analisa/penelitian.

    $118 (Avg Bid)
    $118 Avg Bida
    8 bida

    Menulis artikel untuk media online, baik itu artikel umum, berita, atau tentang review tempat - tempat kuliner. Jasa mengedit foto baik itu foto produk, wedding magazine, dan sejenisnya.

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    3 bida

    Membuat cerpen dan novel yang diambil dari kehidupan nyata dan di padukan dengan cerita non real yang membangun dan menarik.

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    Butuh Content Writer - Membuat 15 artikel terbaik untuk website - Tema artikel tentang pakaian & material pakaian - Ada 400-500 kata/artikel - Memahami kaidah SEO - Tulisan baru, bukan plagiat dan banyak mengutip - 15 artikel selesai dalam 7 hari

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    3 bida

    authors, writer, novelist, reporter, sekretaris, pengarsip, ahli bicara, pembicara, pemeriksa, Strong in : Romance.

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin membuat aplikasi Financial Accounting. Saya perlu orang yang sudah terbiasa membuat aplikasi Financial Accounting. Yang menjadi tujuan utama saya adalah kecepatan untuk menghasilkan laporan2 dan fleksibilitas untuk Master Data Chart of Account dalam arti panjang dari Chart of Account bisa dinamis tanpa perlu merubah coding program. Yang saya perlukan adalah : 1. Desain da...dan fleksibilitas untuk Master Data Chart of Account dalam arti panjang dari Chart of Account bisa dinamis tanpa perlu merubah coding program. Yang saya perlukan adalah : 1. Desain database untuk Financial Accounting (mySQL based) 2. Query untuk menghasilkan laporan yang diinginkan : - Laporan Jurnal - Laporan General Ledger - Laporan Trial Balance - Laporan Balance Sheet - Laporan Profit<...

    $199 (Avg Bid)
    $199 Avg Bida
    1 bida

    Asslam o alikum jnb mujhe jobs chahye but mein yaha new hun mujhe nahi pta kia karna kise karna hai to help bhi kare aur kam bhi sekhaye han mein website bna dakta hun hun achi tarh

    $457 (Avg Bid)
    $457 Avg Bida
    1 bida

    Saya akan mengerjakan semua pekerjaan online ini . dan menyelesakain semua jobs yang di berikan , dan bila melampaui deadline saya sanggup tidak di bayar . saya akan laku kan demi pekerjaan ini

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida
    MA CROSSOVER Tamat left

    Membuat expert advisor sederhana untuk MT4 dapat di aplikasikan untuk semua time frame dengan indikator EMA ... buy logic EMA dengan period yg lebih kecil ( contoh EMA 5 /EMA fast ) memotong keatas EMA dgn periode yg lebih besar ( contoh EMA 10 /EMA sl...eksekusi buy tunggu konfirmasi harga open 1 bar berikutnya EMA 5 tetap diatas EMA 10 , 2. open sell logic kebalikannya (open buy logic) ( contoh EMA 5 cross down EMA 10 ).. 3. close buy logic EMA fast memotong kebawah EMA slow..konfirmasi close buy tunggu 1 bar berikutnya EMA fast tetap dibawah EMA atau stop loss /take profit (extern) done..lanjut eksekusi open sell logic 4..close sell logic kebalikannya ( close buy logic ) loss dan Take profit dapat di ubah ( extern ) frame extern periode extern

    $13396 (Avg Bid)
    $13396 Avg Bida
    2 bida

    information after chat...Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Donec velit neque, auctor sit amet aliquam vel, ullamcorper sit amet ligula. Sed porttitor lectus nibh. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Donec velit neque, auctor sit amet aliquam vel, ullamcorper sit amet ligula. Pellentesque in ipsum id orci porta dapibus.

    $7 - $15 / hr
    $7 - $15 / hr
    0 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    saya mempunyai skill di bisang menulis. banyak sekali hal-hal yang inspiratif yang menarik yang bisa dijadikan sebuah tulisan. artikel yang saya maksudkan bukan hanya artikel formal akan tetapi juga ada non formal. seperti yang kita ketahui semua pembaca memiliki minat yang berbeda-beda, ada yang suka memba artikel dengan bahasa formal ataupun juga non formal.

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    nak ea pending oder buy stop dan sell stop serentak yang boleh set stat price contoh stat price 123.000, jarak dari stat price boleh adjust contoh 10pip 123.100 buy stop 122.90 sell stop,layer buy stop dan sell stop boleh adjust contoh boleh set buy stop 20 layer sell stop 20 layer ,kemudian jarak diantara buystop dari layer ke la...stop dan sell stop serentak yang boleh set stat price contoh stat price 123.000, jarak dari stat price boleh adjust contoh 10pip 123.100 buy stop 122.90 sell stop,layer buy stop dan sell stop boleh adjust contoh boleh set buy stop 20 layer sell stop 20 layer ,kemudian jarak diantara buystop dari layer ke layer boleh adjust begitu juga sell stop, kemudian boleh set take away profit jika pending oder terbuka boleh set profit contoh 100 ea akan close...

    $20 - $20
    $20 - $20
    0 bida

    ...and part time. We offer attractive daily/weekly/monthly salary based on which position you are looking for. We also offer contracts for people who are looking for long term part time jobs. Part Time Promoter We have event constantly every weekend so we need a lot of profile for part time promoters. Promoters usually do sampling at shopping malls. We also have interesting adhoc event that we manage other than sampling. We manage events for F&B company and we have varieties of brands that we are working on currently. Full Time Promoter This position is offered to people who are looking for a relax jobs where they do not have to be in the office all the time. Schedule will be given one week ahead for you to plan your week. All full time promoter are tied to a con...

    $127 (Avg Bid)
    $127 Avg Bida
    1 bida

    Hi, I need data entry workers for a simple typing job. requirement : 1: basic internet knowledge. 2: well typing speed . 3: well internet connection. 4: payment method: perfectmoney/ moneybookers/webmoney/gaf/freelancer/oDesk payment time weekly on Monday . Lowest bid should be awarded . For new freelancer its very beauty full chance to have a great review . place a bid here if u interested to know full work details . Thanks

    $204 (Avg Bid)
    $204 Avg Bida
    3 bida

    penulisan artikel berbagai hal,di jaman sekarang ini pasti bayak hal yang dapat di beritakan kepada publik baik itu artikel ilmiah ataupun non ilmiah,bayak sekali hal hal yang dapat kita tulis untuk di publikasikan ke masyarakat dan untuk penambah pengetahuan.

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    2 bida

    saya ingin membuat web lelang seperti contoh untuk info lengkap silahkan PM saja diutamakan yang bertempat tinggal di Jakarta Non Jakarta boleh diskusi dulu Pengambilan keputusan kepada siapa project ini diberikan akan berdasarkan kredibiltas akun saya juga sedang on progress mengkredibilitaskan akun saya d freelancer ini

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    1 bida

    "MESIN PENCACAH KOMPOS Fungsi : - Mesin ini berfungsi untuk mencacah berbagai bahan (non food) untuk pembuatan pupuk kompos, dll. Spesifikasi : - Kapasitas : 500kg/jam - Dimensi (pxlxt) : 1000 x 600 x 1000 mm - Material Rangka : Mild Steel UNP 100 - Material Body : Plate SPHD 3 mm - Penggerak : Diesel 16 PK Dong Feng - Bahan Bakar : Solar - Finishing : Cat"

    $7 - $22
    $7 - $22
    0 bida
    Acdert Store Tamat left

    melayani para konsumen yang membutuhkan jasa sponsor2 secara online 24jam non stop.. silahkan hubungi jika berminat

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    EA dengan strategy kalo trade pertama dengan lot 0.01 kalah, trade kedua dibuka dengan lot 0.02, kalo trade kedua kena stop loss, trade ketiga dibuka dengan lot 0.03, dan seterus nya sampe total dari semua trades ini positive dan mengenai target profit.

    $400 - $400
    $400 - $400
    0 bida

    Mencari penulis artikel bidang game, dapat menulis content dengan menarik.

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    6 bida

    Hello, I am looking for wordpress developer with polyling skills. I need someone to help me with a wordpress website. I am doing translation of the website into multiple languages using polyling plugin. Sometime I having trouble with the website functions and options, I need someone to fix it quickly. There will be ongoing jobs. I think you don't have to deal with programming codes, everything will be done using the wp dashboard. Thanks

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    2 bida

    If you love cars and are mechanically inclined writer who’s capable of creating useful and compelling content for consumers looking to purchase a vehicle in addition to useful tips for owners looking to maintain or sell their current ride, we’d like you to join our team of enthusiastic writing professionals. Consider the following topics to get ideas and creativity flowing:  Help for people shopping for a used car  Automobile enthusiasts  Antique cars  Auto shows  Historical/nostalgic pieces  Photo features  Technical articles  Biographies  Interviews  Advice  Trends  Racing  News features  Four wheelers  Classic trucks  Hot rods  Technical automotive reviews and information  Vehicle maintenance and repairs  New or used car purchasin...

    $4000 (Avg Bid)
    $4000 Avg Bida
    5 bida
    Trophy icon Build a website 14 hari left

    I would like to build a very professional and attractive website for my nonprofit called "cyber without borders". A non-profit organization that aims to promote cybersecurity. I already purchased my domain name and hosting.

    $100 (Avg Bid)
    Dijamin
    $100
    0 penyertaan

    We are looking for a skilled blogger, who can help us build our blog with topics of interest. Being an article writer with proven success is essential. We are a customer review platform recently launched and about to redesign our blog. Having SEO knowledge is also critical. We will need to see other blogs you have created and articles that are popular and have been successfully indexed on Google. Prior proven experience in this area is essential, so don't apply if you cannot provide multiple prior projects. This role will be ongoing for the right person and as we pick up momentum in our growth, your hours will increase

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    27 bida

    Need a writer with excellent written English (US) to deliver supplementary content for existing high ranking webpages.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    33 bida

    ...for someone who is serious (yet fun) and reliable who loves going to yard sales, and they are familiar with yard sales that run year round in your area. You DO NOT need to invest any of your own money. You do not need experience in reselling, but you must have time to visit yard sale. After you bid let me know if yard sales are year round by you. In short, you buy – I sell – you ship. We split profit 50-50 and you have no financial risk. Payments will be made on freelancer. If you´re not familiar with what to buy at yard sales, I´ll teach you. I have the experience as I have been doing this for a while, I just need a reliable person in your state. This is not something for someone who just wants fast payment, this is for someone who is dedicated and mot...

    $167 (Avg Bid)
    $167 Avg Bida
    7 bida

    The Rock Star Chronicles: Truths, Confessions and Wisdom from the music legends that set us free. WHERE HAVE ALL THE ROCK STARS GONE? Rock and Roll, the Blues, and Jazz are America's contribution to the arts, so why are we not fighting to preserve our own musical legacy and culture? Rooted from the early blues pioneers, the longevity of rock and roll is second to none. But strangely enough those legendary rock heroes that we were so accustomed to hearing every time we turned on our radios had mysteriously vanished from the mainstream. The music of the 1960's, 70's and even the 80's was an important juncture in all of our lives. So many of us timeline life's precious moments with the music we remember, when the music was so great, when the music mattered. Th...

    $326 (Avg Bid)
    $326 Avg Bida
    16 bida

    ...for someone who is serious (yet fun) and reliable who loves going to yard sales, and they are familiar with yard sales that run year round in your area. You DO NOT need to invest any of your own money. You do not need experience in reselling, but you must have time to visit yard sale. After you bid let me know if yard sales are year round by you. In short, you buy – I sell – you ship. We split profit 50-50 and you have no financial risk. Payments will be made on freelancer. If you´re not familiar with what to buy at yard sales, I´ll teach you. I have the experience as I have been doing this for a while, I just need a reliable person in your state. This is not something for someone who just wants fast payment, this is for someone who is dedicated and mot...

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    ...mempool). - Front-run (specific trade volumes, slippage and gas price) transactions by placing a buy order on the same block at first time by setting a higher gas price (any advice in order to gain that first position is welcome). - Sell immediately right after the "buy transaction" to front-run is completed (the ideal is in the same block, if not at first position in next one) - Send BNB/ETH profit from trades to Metamask address after reach specific goal. The metamask address is obtained as parameter from the UI interaction. - Automatic pass if trade wallet funds are < 2 * gas price. A simple UI to communicate with the bot where I can manage: - Multiple token contracts at the same time. - - Per token contract, parameters such as: - - - minim...

    $1300 (Avg Bid)
    $1300 Avg Bida
    16 bida

    ...for someone who is serious (yet fun) and reliable who loves going to yard sales, and they are familiar with yard sales that run year round in your area. You DO NOT need to invest any of your own money. You do not need experience in reselling, but you must have time to visit yard sale. After you bid let me know if yard sales are year round by you. In short, you buy – I sell – you ship. We split profit 50-50 and you have no financial risk. Payments will be made on freelancer. If you´re not familiar with what to buy at yard sales, I´ll teach you. I have the experience as I have been doing this for a while, I just need a reliable person in your state. This is not something for someone who just wants fast payment, this is for someone who is dedicated and mot...

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    ...for someone who is serious (yet fun) and reliable who loves going to yard sales, and they are familiar with yard sales that run year round in your area. You DO NOT need to invest any of your own money. You do not need experience in reselling, but you must have time to visit yard sale. After you bid let me know if yard sales are year round by you. In short, you buy – I sell – you ship. We split profit 50-50 and you have no financial risk. Payments will be made on freelancer. If you´re not familiar with what to buy at yard sales, I´ll teach you. I have the experience as I have been doing this for a while, I just need a reliable person in your state. This is not something for someone who just wants fast payment, this is for someone who is dedicated and mot...

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida