Non technical writer neededpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    509,474 non technical writer needed tugasan ditemui, harga dalam USD

    - Tertarik dengan dunia fashion beauty - 2 Topik artikel akan kami sediakan - Artikel original tidak plagiarism - Minimal 2000 karakter (tanpa spasi) - Bersedia melakukan revisi untuk artikel yang kurang sesuai dengan orderan kami - Deadline Senin 29 Juni - Fee $10 untuk 2 artikel

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    12 bida

    Korang ada artikel best nak share dengan Glamornyo? Bukan free tau! Kitorang siap bayar lagi! Tajuk kena catchy dan buat orang rasa nak klik! Artikel mengenai 1. isu semasa/tranding/Viral/ 2. Lifestyle gaya Malaysia [log masuk untuk melihat URL] Malaysia 4. Dekorasi dan hias rumah gaya malaysia 5. Tempat dan makanan menarik di Malaysia Kalau artikel yang korang hantar terpilih, kitorang akan...

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    21 bida

    Menulis sejumlah artikel Content writer

    $415 (Avg Bid)
    $415 Avg Bida
    7 bida

    Assalamualaikum ilyrusli, saya Nazrin. Saya sedang cari content writer untuk company saya kerja. kami beroperasi di Bangi, Selangor. boleh tak awak hubungi saya di email. [Removed for encouraging offsite communication which is against our Terms and Conditions -Section 13:Communication With Other Users] terima kasih.

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida
    Buku Hear Me Tamat left

    Saya daripada Persatuan Ibubapa Anak Masalah Pendengaran Malaysia (Hear Me). Persatuan kami adalah non-profit NGO yang tiada sumber kewangan yang tetap melainkan daripada pendaftaran ahli dan sumbangan orang ramai. Namun begitu, kami berhasrat untuk menerbitkan sebuah buku yang berkaitan dengan kisah kehidupan dan pengalaman ibubapa membesarkan anak mereka yang mempunyai masalah pendengaran. Ole...

    $112 (Avg Bid)
    $112 Avg Bida
    11 bida

    Kami memerlukan content writer untuk menghasilkan content berbahasa Malaysia dan bahasa Inggeris. Hubungi kami jika anda fasih berbahasa Malaysia dan bahasa Inggeris serta mempunyai kualiti penulisan kreatif.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    10 bida

    Mengirimkan sejumlah Artikel Memberikan informasi seputar cerita fiksi dan non fiksi untuk dipublikasikan. Berisikan realita kehidupan berkaitan cinta atau ekonomi dll, dan berisikan cerita humor atau horor dll

    $174 (Avg Bid)
    $174 Avg Bida
    1 bida

    125k canada - Toronto + Ottawa 125k Malaysia - Kuala Lumpur Bukit Jalil Golf and Country Resort Parts of Bangsar, Dato Keramat, Hartamas Damansara, Ampang TAR non duplicate records.

    $825 (Avg Bid)
    $825 Avg Bida
    1 bida
    $90 Avg Bida
    5 bida

    saya bekas pensyarah. pengalaman 6 thn dlm pengajaran& pembelajaran. pengalaman dalam urusan umrah. projek mahu hasil buku untuk macamana nak dapat umrah secara percuma. saya nak ramai orang tahu cara atau rahsia ini. saya & beberapa rakan dah testimoni sendiri.

    $657 (Avg Bid)
    $657 Avg Bida
    8 bida

    metro ethernet

    $44 (Avg Bid)
    $44 Avg Bida
    17 bida

    artikel bebas tentang realita kehidupan.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    6 bida

    Tajuk : Minoriti orang Islam di selatan Thailand. ( kesan selepas berlaku ) ** Point + Huraian **5 page ** Write in Malay language Antara Pointnya :

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    9 bida

    membuatkan macam daftar minuman non alkohol

    $49 (Avg Bid)
    $49 Avg Bida
    2 bida

    Saya sedang membuat website untuk company dan service (2 websites), membutuhkan penulis content dalam bahasa inggris. Currently, I'm setting up 2 websites (company profile and service), need a content writer urgently.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Membuka jasa pemasukan data baik untuk individu atau organisasi yang sedang mengerjakan project atau analisa/penelitian.

    $118 (Avg Bid)
    $118 Avg Bida
    8 bida

    Menulis artikel untuk media online, baik itu artikel umum, berita, atau tentang review tempat - tempat kuliner. Jasa mengedit foto baik itu foto produk, wedding magazine, dan sejenisnya.

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    3 bida

    Membuat cerpen dan novel yang diambil dari kehidupan nyata dan di padukan dengan cerita non real yang membangun dan menarik.

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Butuh Content Writer - Membuat 15 artikel terbaik untuk website - Tema artikel tentang pakaian & material pakaian - Ada 400-500 kata/artikel - Memahami kaidah SEO - Tulisan baru, bukan plagiat dan banyak mengutip - 15 artikel selesai dalam 7 hari

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    3 bida

    authors, writer, novelist, reporter, sekretaris, pengarsip, ahli bicara, pembicara, pemeriksa, Strong in : Romance.

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    1 bida

    information after chat...Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus...

    $7 - $13 / hr
    $7 - $13 / hr
    0 bida

    saya mempunyai skill di bisang menulis. banyak sekali hal-hal yang inspiratif yang menarik yang bisa dijadikan sebuah tulisan. artikel yang saya maksudkan bukan hanya artikel formal akan tetapi juga ada non formal. seperti yang kita ketahui semua pembaca memiliki minat yang berbeda-beda, ada yang suka memba artikel dengan bahasa formal ataupun juga non formal.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    penulisan artikel berbagai hal,di jaman sekarang ini pasti bayak hal yang dapat di beritakan kepada publik baik itu artikel ilmiah ataupun non ilmiah,bayak sekali hal hal yang dapat kita tulis untuk di publikasikan ke masyarakat dan untuk penambah pengetahuan.

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    2 bida

    [log masuk untuk melihat URL] saya ingin membuat web lelang seperti contoh untuk info lengkap silahkan PM saja diutamakan yang bertempat tinggal di Jakarta Non Jakarta boleh diskusi dulu Pengambilan keputusan kepada siapa project ini diberikan akan berdasarkan kredibiltas akun saya juga sedang on progress mengkredibilitaskan akun saya d freelancer ini

    $130 (Avg Bid)
    $130 Avg Bida
    2 bida

    "MESIN PENCACAH KOMPOS Fungsi : - Mesin ini berfungsi untuk mencacah berbagai bahan (non food) untuk pembuatan pupuk kompos, dll. Spesifikasi : - Kapasitas : 500kg/jam - Dimensi (pxlxt) : 1000 x 600 x 1000 mm - Material Rangka : Mild Steel UNP 100 - Material Body : Plate SPHD 3 mm - Penggerak : Diesel 16 PK Dong Feng - Bahan Bakar : Solar - Finishing : Cat"

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    hi saudara i cant tawaran sry tetapi saya dapat penjual ebay baik untuk Anda chek profil saya i am baik dalam seo dan aku punya 500 diperbarui linkedin twitter facebook pinterest dll siap id saya akan berbuat lebih baik

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida
    Acdert Store Tamat left

    melayani para konsumen yang membutuhkan jasa sponsor2 secara online 24jam non stop.. silahkan hubungi jika berminat

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Seeking Biography Writer (must be located in HONG KONG) - We are seeking a writer to create the written non-fiction chronology of the subject’s life from childhood through to his current adulthood. - This work will serve as the foundation for the eventual possibility of a biography publication and/or a film production project. - The subject is a young and successful entrepreneur who is worl...

    $30 / hr (Avg Bid)
    $30 / hr Avg Bida
    8 bida

    Please read carefully before sending your proposal. Project description: - Small start-up based in Singapore (GMT +8) - Able to work from 9am to 5pm (your local time) - Able to commit full-time for 3 months - Project budget of USD4-5/hour - At least 2 years of MERN experience (must provide proof of work) - At least 1 year of marketplace/e-commerce - not wp/shopify (must provide proof of work) - M...

    $2 - $7 / hr
    $2 - $7 / hr
    0 bida

    I need you to write some content for some beauty products

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    12 bida

    I have engaged a guy a few days back before and after confirming he did not respond. Its disappointing. Listen i need someone who have the time to work with me on some fixes on my application. 1. 2 Forms - Functions are work and in order I need the form fields to be validated, it is validated now but not to my requirements, I need numbers be filled with number etc (I will inform of validation re...

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    15 bida
    Story Writing 6 hari left

    We have a lot of stories. Looking for a writer for writing our stories for novels we are also giving opportunity to partnership with us interested pls msg

    $107 (Avg Bid)
    $107 Avg Bida
    29 bida

    There is an small niche-specific executive search firm in the process of rebranding and moving towards a recruitment process outsourcing [log masuk untuk melihat URL] currently specialize in HCM sales and operation professionals but will expanding to cover the other [log masuk untuk melihat URL] we need an content writer and some marketing materials. Thank You.

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    I am applying for summer internships at large Australian financial institutions such as Citi, Commonwealth Bank, Westpac, Macquarie Group etc and need an outstanding cover letter for my application. I am looking for a cover letter or employability specialist who can help me write (or write it for me) a cover letter.

    $46 (Avg Bid)
    $46 Avg Bida
    21 bida

    You must live in Bosnia and Herzegovina. No experience is required. You will help me to recruit a university student who will help me complete an IoT project using MicroPython on an ESP32.

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    2 bida

    I have a blog based on reviewing top products for different categories like an air conditioner, refrigerator, geyser, etc. So I need a content writer who can provide me detailed, well-researched, and quality content on a regular basis.

    $41 (Avg Bid)
    $41 Avg Bida
    21 bida

    I need you to write some content. pay will be 60/500 words. It's a regular project. Further details will be provided to selected freelancer. Apply with a sample of yours.

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    35 bida

    I need a visually and technically competent App for iOS (and later Android +/- website), which basically uses the API of an existing widely, used app and the metadata this yields, to connect users within our app. The idea is to be synergistic with the existing app and hopefully promoted alongside, rather than predatory or data-mining (At present, the opposite of Tic-Tok therefore!). The use of the...

    $2434 (Avg Bid)
    Perjanjian Kerahsiaan
    $2434 Avg Bida
    26 bida

    1. Create English and Maths Questions for The National Assessment Program Literacy and Numeracy (NAPLAN) Australia 2. These questions are for Grade 3,5,7&9 3. Each question must have a) Answer b) Detailed explanation of the Answer c) Concept/topic explanation/facts related to that question 4. Questions delivery of Word document and pdf document to be provided. 5. All questions must be plagia...

    $816 (Avg Bid)
    $816 Avg Bida
    62 bida

    I need you to write some content for a our magazine. You have to give wwekly current affairs content and a monthly pdf for competitive examination like WBPSC and UPSC. You can make the content from any running newspaper. You content must have some uniqueness and not copied from any other website. You will be paid per week basis. 500 rupees per week will be paid. You have to give the content in Ms ...

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    29 bida

    Please read carefully before sending your proposal. Project description: - Small start-up based in Singapore (GMT +8) - Able to work from 9am to 5pm (your local time) - Able to commit full-time for 3 months - Project budget of USD4-5/hour - At least 2 years of MERN experience (must provide proof of work) - At least 1 year of marketplace/e-commerce - not wp/shopify (must provide proof of work) - M...

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    2 bida

    I need you to write some content for a website.

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    29 bida

    I need to create a creative storyboard and script for newly launched e-Learning platform that should engage English speaking students, parents and tutors. This creative story and script will be used as first step and the next step will be creation of an illustration one to three minutes video.

    $50 / hr (Avg Bid)
    $50 / hr Avg Bida
    19 bida
    Article Writing 6 hari left

    Hello Everyone. I'm looking for a longterm writer for writing and rewriting purposes. Must be willing to start right-away. Budget - 10$/1000 words to start with. Will be increased subsequently. New freelancers are most welcome. More details over chat.

    $67 (Avg Bid)
    $67 Avg Bida
    78 bida

    I have a proposal but I need proof reading and writing to help me... My maximum budget 10$, need to done in 2-3 days. All regards

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    33 bida
    Writer 6 hari left

    I need you to write some articles.

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    43 bida

    I need a plugin developed to implement Australia Post’s 1-Star Identity Verification digital ID integration into my WooCommerce checkout flow. Please review the attached document Digital iD -07… it provides a detailed technical overview of what is required. Also attached is [log masuk untuk melihat URL] and [log masuk untuk melihat URL], to give you an example. You can use passpo...

    $374 (Avg Bid)
    $374 Avg Bida
    14 bida
    Longterm Writer 6 hari left
    DISAHKAN

    Hello Everyone. I'm looking for a longterm writer for writing and rewriting purposes. Must be willing to start right-away. Budget - 3$/1000 words to start with. Will be increased subsequently. New freelancers are most welcome. More details over chat.

    $39 (Avg Bid)
    $39 Avg Bida
    47 bida
    Content Writing 6 hari left
    DISAHKAN

    I would like to add 10 page content writer for my website. [log masuk untuk melihat URL]

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    36 bida
    Design of shoes 6 hari left
    DISAHKAN

    I need design of 4 models of shoes, 2 casual (1 for man, 1 for woman), 2 sport (1 for man, 1 for woman). Each model will have 4 fashion sketches to choose from and the final sketch i will choose will have technical sketches and color option, and technical details.

    $360 (Avg Bid)
    $360 Avg Bida
    29 bida