Nursing home customer service tipspekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    113,217 nursing home customer service tips tugasan ditemui, harga dalam USD

    Dibutuhkan penulis artikel SEO dengan niche social media. Minimal 1 Artikel terdapat 500 kata. Artikel boleh tentang apa saja yang menyangkut sosial media. Baik itu tips, trik, tutorial, artikel viral, dll. (Dilengkapi gambar) Sosial media : Fb, IG, Twitter, YT

    $117 (Avg Bid)
    $117 Avg Bida
    7 bida
    Clean Home Tamat left

    Bantu saya membersihkan rumah (Full Time)

    $750 - $1500
    Tempatan
    $750 - $1500
    0 bida

    Buat kerja dari rumah

    $10 - $30
    Tempatan
    $10 - $30
    0 bida

    Buat kerja dari rumah

    $25 (Avg Bid)
    Tempatan
    $25 Avg Bida
    1 bida

    Buat kerja dari rumah

    $446 (Avg Bid)
    Tempatan
    $446 Avg Bida
    2 bida
    I can help you Tamat left

    Menulis sejumlah artikel bertema hubungan, motivasi dan tips.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Saya ingin menjalankan sebuah survey terhadap sejumlah responden untuk mengetahui sejauh mana tingkat ketertarikan mereka terhadap produk baru yang akan ditawarkan.

    $759 (Avg Bid)
    $759 Avg Bida
    3 bida

    Saya membutuhkan website baru Membuat dan mendesainnya Blog Blog yang bagus harus diisi dengan konten-konten yang menarik seperti tips, motivasi, belajar pengalaman, dan lain-lain.

    $184 (Avg Bid)
    $184 Avg Bida
    1 bida

    saat ini saya membutuhkan jasa penulis lepas dengan cepat. untuk menulis konten di blog saya dengan tema tulisan 1. tentang wisata pantai (50 artikel) 2. tips dan trik liburan (50 artikel) satu terdiri dari 750 kata atau lebih (tidak boleh kurang) satu artikel akan saya bandrol dengan harga Rp. 5.000 artikel harus unik bukan plagiat. kalimat

    $0 - $1
    $0 - $1
    0 bida
    service CPU Tamat left

    Membersihkan virus pada komputer

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Saya jualan tas bermerk secara online dan ingin membua...artikel2 ttg hal2 yg bisa mempromosikan website saya. Bisa tentang tas2 ber merk tersebut, bisa juga tentang tip2 utk perawatan tas, membedakan tas asli dan palsu mupun ttg tips-tips baik yg berlaku secara umum sperti belanja hemat, diet alami, hidup sehat, dsb. Harus menggunakan bahasa Inggris.

    $408 (Avg Bid)
    $408 Avg Bida
    2 bida

    alex, kenalkan aku bintang. aku bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, an...bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, anak undip. aku baru di freelancer ini... hehe boleh dong minta saran gmn biar dapet proyek atau tips tips nya njalanin kerja freelance disini terima kasih sebelumnya

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    alex, kenalkan aku bintang. aku bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, an...bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, anak undip. aku baru di freelancer ini... hehe boleh dong minta saran gmn biar dapet proyek atau tips tips nya njalanin kerja freelance disini terima kasih sebelumnya

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin buat 1 rangkaian elektronik, terhubung dengan network wireless yang berfungsi seperti switch

    $100 - $100
    $100 - $100
    0 bida

    Membantu mencari apa yg ada diweb

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    4 bida

    Hardware atau perangkat keras adalah bagian komputer yang bisa kita lihat wujud fisiknya. Hardware komputer tersusun dari komponen komponen elektronika d...tersusun dari komponen komponen elektronika dan mekanis yang dirakit membentuk modul-modul yang diberi nama sesuai dengan fungsinya. - Instalasi PC - Pengenalan Komponen - Tips & Trik - dll

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    bekerja bebas , tetapi sayaseorang mahasiswa

    $115 (Avg Bid)
    $115 Avg Bida
    3 bida

    ...apabila orang tersebut membacanya , terutama ia sedang ingin melupakan seseorang , artikel ini dapat membantunya bagaimana caranya . pada artikel ini juga akan ditambahkan tips-tips dari saya yang akan mmbuat artikel ini lebih meyakinkan . untuk lebih jelasnya , anda dapat menanyakannya kepada saya tentang artikel saya ini di : email : [log masuk untuk melihat URL]@gmail

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    dalam artikel ini , akan memuat beberapa tips serta cara agar dapat melupakan seseorang yang amat berharga , entah itu pacar , teman dekat , ataupun seseorang yang berharga tentunya . dalam artikel ini juga akan ditambahkan beberapa tips agar lebih cepat dalam proses " move on " tersebut .

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    7 bida

    dalam artikel ini , akan memuat beberapa tips serta cara agar dapat melupakan seseorang yang amat berharga , entah itu pacar , teman dekat , ataupun seseorang yang berharga tentunya . dalam artikel ini juga akan ditambahkan beberapa tips agar lebih cepat dalam proses " move on " tersebut .

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    1 bida

    ...Mancanegara. Dan yang kami utamakan adalah kecepatan dalam pengirimanbarang Import dan Domestics, marketing handal dengan service yang baik menghandle konsumen dan juga keamanan barang tersebut hingga ditangani konsumen langsung [Door To Door Service]. BERIKUT LAYANAN YANG KAMI TAWARKAN IMPORT • Jasa Customs Clearance Import Via Udara [Bandara Soekarno Hatta

    $394 (Avg Bid)
    $394 Avg Bida
    1 bida

    Logo ACS handphone sparepart , service dan Acc kita bergerak dibidang Accesoris sparepart dan service , membutuhkan logo simple eyecacthing langsung ke konsumen

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    3 bida

    Hi! I need a homepage design for: http://bargainstore.uk. What I need are just few simple banners with our range, something similar to [log masuk untuk melihat URL] front page

    $62 (Avg Bid)
    $62 Avg Bida
    14 bida

    ARABIC EMPLOYEE THAT has experience in customer service, resolving problems and a background in health to answer our emails and some facebook messages. 1- must speak perfect English 2-love helping people and giving advice 3-know how to resolve conflict and problems 4-explain how our weight loss product works 5-follow instructions from managers 6-encourage

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    7 bida
    Fat Barrel Home 6 hari left
    DISAHKAN

    Interior design and drawings for small house.

    $157 (Avg Bid)
    $157 Avg Bida
    27 bida

    Simple ionic form with 4-5 fields. Form post to node js express service. Not more than 1 day job .. if works out well I can award some more work related. Thanks

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    2 bida
    DATA ENTRY 6 hari left

    ...provided by facility 4. Follows established protocols to determine which patients’ test result data requires immediate reporting by telephone (ALERTS). 5. Communicates with nursing personnel at ECFs to relay ALERT test values....

    $21 / hr (Avg Bid)
    $21 / hr Avg Bida
    10 bida

    I need someone who can design Logo for my cleaning company, I prefer modern style. If you are interested let me know how much will it cost

    $52 (Avg Bid)
    $52 Avg Bida
    72 bida

    MALAYSIAN ARE PREFERRED ~ RM 300-800 Per Week: Home Based Data Entry Typists ~ Genuine Work-From-Home Employment Opportunity To Earn Extra Income. You only need to: - (1) Advertise & Handle Customer PM / process customer data (2) Working from home, cyber cafe, offices, colleges, and others. (3) Any time (set your own time schedule). Requirements: *

    $103 (Avg Bid)
    $103 Avg Bida
    32 bida
    Home Based Data Entry Typists 6 hari left
    DISAHKAN

    ~ RM 300-800 Per Week: Home Based Data Entry Typists ~ Genuine Work-From-Home Employment Opportunity To Earn Extra Income. You only need to: - (1) Advertise & Handle Customer PM / process customer data (2) Working from home, cyber cafe, offices, colleges, and others. (3) Any time (set your own time schedule). Requirements: * Aged 16 years and

    $114 (Avg Bid)
    $114 Avg Bida
    31 bida

    Hi, we are looking for a freelancer who is able to create a service system. We have a client who needs a specification and implementation of a service based of Household Appliance Purchasing System. Our staff who takes care of this has gone on an immediate holiday and we need a freelancer who is able to do this asap, within 2day, no later no extension

    $210 (Avg Bid)
    $210 Avg Bida
    11 bida

    Shopify home page psd conversion job. I nedd pixel perfect job. No conflict with mobile view. I will send to you jpg file in chat box

    $67 (Avg Bid)
    $67 Avg Bida
    6 bida
    $11 / hr Avg Bida
    18 bida

    Hello you need to configure WMHCS and make some custom script (probably shell) that will make user authentication at pool ips squid server automatically after payment. Script also need to terminate user accounts at squid server if they don't pay for next month (in WMHCS). we need that kind of [log masuk untuk melihat URL] automatic develop ips pools on the Linux servers and create rotatin...

    $219 (Avg Bid)
    $219 Avg Bida
    2 bida

    - Candidate should have strong knowledge in PHP and HTML willing to take responsibilities of customer call handling and should give on time solution based on high priority - Server side Programming - Core PHP (Must) - Object oriented programming using PHP (Preferred if they have). - Experience into CodeIgniter would be an added advantage

    $447 / hr (Avg Bid)
    $447 / hr Avg Bida
    9 bida

    I am a remote software engineer and app developer. I am looking for someone to work a few days a week as a personal and administrative assistant. For starters I need someone at least 2 days (16 hours) a week. I am looking for someone to help me with personal tasks including but not limited to: opening mail, scheduling appointments, paying bills and organizing weekly schedule and todo list. I a...

    $347 (Avg Bid)
    $347 Avg Bida
    34 bida

    ...for freelancers based in UK or Europe* I have a bespoke jewellery business where I design and get jewellery manufactured in the UK. The business is based on personalised service. The way it works is that the client tells us their requirement in terms of either they have seen some thing somewhere and want to get it personalised or they have a design

    $258 (Avg Bid)
    $258 Avg Bida
    3 bida

    The house is nearly 40 years old 2 storied, quite big with 4 bedrooms, 3 halls, a pantry, kitchen...... We are emigrants from Iraq (ancient). I need it to reflect Iranian Jewish style, now, there are not many windows for light so windows are a primary thing. Of course, it must look Persian and Jewish. Would love to get quotes for future reference. Please also specify how you would work as things ...

    $1344 (Avg Bid)
    $1344 Avg Bida
    10 bida

    ...for freelancers based in UK or Europe* I have a bespoke jewellery business where I design and get jewellery manufactured in the UK. The business is based on personalised service. The way it works is that the client tells us their requirement in terms of either they have seen some thing somewhere and want to get it personalised or they have a design

    $31 (Avg Bid)
    $31 Avg Bida
    13 bida

    I need you to fill in a spreadsheet with data and all excel work from home

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    45 bida
    Customer Service 6 hari left

    Customer service representatives help customers with complaints and questions, give customers information about products and services, take orders, and process returns. By helping customers understand the product and answering questions about their reservations, they are sometimes seen as having a role in sales.

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    24 bida
    Seeking SEO service 6 hari left
    DISAHKAN

    I am in the CBD industry. I'm seeking strong preference in the top search engine; google, bing and yahoo.

    $302 (Avg Bid)
    $302 Avg Bida
    75 bida

    I am looking for a help to Include links in WordPress excerpts on Home page

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    69 bida

    I have two nodes in Linux OS. There is process running called "shib". I want to automate the restart of the process. in Node 2 first , then Node 1. Syntax :- service shib stop service shib start

    $84 (Avg Bid)
    $84 Avg Bida
    8 bida

    I need some articles written for my [log masuk untuk melihat URL] should be professional and encouraging with some author's opinion so readers will respond and leave comments. The articles should be about interesting ideas and be original content. The keywords of the article include´╝Ü how to fix locked seat belt after accident how to fix seat belt that won't retract how to fix a seat b...

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    31 bida

    Need SEO service :do outsite backlinks , focus on doing article write and submit .forums threads .quora .reddit etc .

    $112 (Avg Bid)
    $112 Avg Bida
    38 bida

    We are looking to hire freelance customer support who can receive calls from kannada speaking customers. Payment will be on per call basis.

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    6 bida

    I need a logo designed.

    $60 (Avg Bid)
    $60 Avg Bida
    94 bida

    Its only 4 slides, but for o...found all details and we filled them, but we need someone to help us in rephrase them to be business and English suitable. we need someone who speak English and understands customer discover (check the questions were asked in the 4 slides) I have the answers but need help in making them look like good slides to present.

    $36 (Avg Bid)
    $36 Avg Bida
    17 bida

    Job description: We need a France native to deal with our online store customer service work. The daily work mainly covers: Checking if all listings online are active Checking Performance of the online store Answering and sending Emails from/to customers Checking and answering review, leave comments on it Optimize the listings by polishing words

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    13 bida