Offline billing softwarepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    292,153 offline billing software tugasan ditemui, harga dalam USD

    Dibutuhkan karyawan untuk Data entry penjualan dan penerimaan dengan menggunakan software accounting Accurate v4 di Banjarmasin. Training terlebih dahulu akan diberikan.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    2 bida
    $10 Avg Bida
    1 bida

    3 Servers setup.

    $60 (Avg Bid)
    $60 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin mencari seorang yang ahli komputer dan programer

    $101 (Avg Bid)
    $101 Avg Bida
    3 bida

    matlab, pscad

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    6 bida

    Windows C atau C++ Mencari projek desktop aplikasi berbasis window

    $422 (Avg Bid)
    $422 Avg Bida
    2 bida
    $629 Avg Bida
    24 bida

    SDN CONTROLLER

    $276 (Avg Bid)
    $276 Avg Bida
    7 bida

    Windows Java Mencari kesibukan di sela waktu luang, sekalian menambah pemasukan.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    2 bida

    Saya perlukan anda membangun beberapa perisian untuk saya. Saya ingin perisian ini dibangun menggunakan Javascript.

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    1 bida
    Software Dev Tamat left

    Saya perlukan anda membangun beberapa perisian untuk saya. Saya ingin perisian ini dibangun menggunakan Javascript.

    $249 (Avg Bid)
    $249 Avg Bida
    2 bida

    Saya perlu anda membangun beberapa perisian untuk saya. Saya ingin perisian ini dibangun untuk Windows menggunakan Javascript.

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    4 bida
    Software Dev Tamat left

    Saya perlukan anda membangun beberapa perisian untuk saya. Saya ingin perisian ini dibangun menggunakan Javascript.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    2 bida

    Pembuatan game damdaman/basbasan dengan menggunakan algoritma Monte Carlo Tree Search

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    Mencari pembuat laman web yang sudah ada tempate bercoding. Nak buat 2 website simple sahaja. Domain & hosting pakai saya punya sahaja. Few pages sahaja. Guna offline fund transfer sahaja. Cuma nak buyer upload resit, isi no phone, nama & alamat sahaja.

    $138 (Avg Bid)
    $138 Avg Bida
    3 bida

    Windows SQL Sistem informasi penjualan

    $643 (Avg Bid)
    $643 Avg Bida
    2 bida

    Saya membutuhkan rekan yang dapat membantu untuk memasarkan produk saya, baik online ataupun offline, silahkan download lampiran untuk tahu produknya, tks

    $359 (Avg Bid)
    $359 Avg Bida
    4 bida

    membuat news reader di ios dan android seperti wayang force termasuk billing systemnya

    $900 (Avg Bid)
    $900 Avg Bida
    1 bida

    Sebenarnya kehidupan ini membuat saya bingung dan lelah terkadang saya merasakan ingin berhenti untuk hidup , tetapi di dalam pikiran saya selalu terpikirkan sesuatu tentang tuhan memiliki rencana lain untuk saya , dan akhir nya saya bertekad mempunyai keinginan untuk merubah diri saya sendiri. Dan akhirnya nya saya memutuskan untuk berbisnis secara online dan offline , tetapi saya sempat k...

    $1849 - $3698
    $1849 - $3698
    0 bida

    Aplikasi Web based untuk membuat mobile landing page. Tujuan aplikasi agar orang yang tidak mengerti bahasa program bisa buat sendiri Mobile landing page dengan menggunakan aplikasi ini. Konsep aplikasi bisa dilihat lampirannya. Dibawah ini keterangan konsep aplikasinya: Mobile Landing Page Generator 1. Save button akan generate URL, like [log masuk untuk melihat URL] 2. url will be stored at ...

    $479 (Avg Bid)
    $479 Avg Bida
    1 bida

    Antivirus bagian hal terpenting bagi kita. Kenapa bagian yang terpenting bagi kita terutama para pengguna Windows? Karena Antivirus adalah Security yang menjaga system di komputer atau notebook kita agar tidak terserang virus atau malware yang banyak sekali bertebaran di internet atau removable disk yang pernah kita gunakan. Sebagian besar kita adalah pengguna internet gratis? benarkan? ya kena...

    $3000 - $5000
    $3000 - $5000
    0 bida

    მოგესალმებით, გვსურს პროგრამის შექმნა და ვეძებთ პროგრამისტს, მomწერეთ მეილზე თქვენი საკონტაქტო ინფორმაცია , ბიუჯეტი მაღალია პროგრამის სირთულიდან გამომდინარე, zurab.pertaia.1@[log masuk untuk melihat URL]

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    მოგესალმებით, გვსურს პროგრამის შექმნა და ვეძებთ პროგრამისტს, მomწერეთ მეილზე თქვენი საკონტაქტო ინფორმაცია , ბიუჯეტი მაღალია პროგრამის სირთულიდან გამომდინარე, zurab.pertaia.1@[log masuk untuk melihat URL]

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Saya akan mengajarkan anda bagaimana cara ngeFLASH/SOFTWARE ulang perangkat ANDROID dan BLACKBERRY anda sampai anda paham dan bisa.

    $7 - $22
    $7 - $22
    0 bida

    Dibutuhkan segera untuk marketing freelance perusahaan untuk pengiriman (kurir) undangan, dokumen, surat, billing dsb yang bisa dibawa menggunakan kendaraan beroda 2. Sistematika pembayaran: Sistematika pembayaran akan ditawarkan kepada peminat (kami berikan 2 opsi) - Mengambil berdasarkan markup harga dari kami - Berdasarkan persentase nilai closing yang telah dihasilkan. Untuk tambahan ...

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    membuat aplikasi dekstop dan website

    $900 (Avg Bid)
    $900 Avg Bida
    1 bida

    Artikel yang saya unggah ini adalah sebuah artikel yang membahas mengenai cara mengembalikan file yang terhapus menggunakan TuneUp Utilities 2012.

    $399 (Avg Bid)
    $399 Avg Bida
    1 bida

    halo saya ada produk software yang siap dilaunching. kisaran harga software diatas 60 juta. saya tawarkan fee 10% dari harga product. kalo anda bersedia silahkan hubungi saya lewat ym: w1ed1e2 atau email : w1ed1e2@[log masuk untuk melihat URL]

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    Oom derry, saya lihat punya skill di Oracle sama PeopleSoft. Itu kan ERP ya?! Nah, saya kebetulan ingin mengimplementasikan OpenERP di perusahaan teman. Tapi nggak bisa bayar banyak nih. Saya kembaliin aja uang hadiahnya hehehehe. Mau nggak oom? Ya awalan saja sih oom, nanti kalo kita udah lebih deal lagi, kita bicara offline aja hehehe. Ok? Please PM aku di YM dg id yg sama dg idku disini. Trims....

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    Want a Ludo game built played online and offline with admin panel. Monetization of app. Players from 2 to 4. Editable source code.

    $692 (Avg Bid)
    $692 Avg Bida
    2 bida
    data entry work 6 hari left

    it is ebook work the offline book coming to online

    $82 (Avg Bid)
    $82 Avg Bida
    16 bida

    Need MLM software/portal but absolute subscription based

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    2 bida

    Project name = Data insert Company = The Frnds We have form filling project In that project you have to fill forms in provided software, we'll provide you data in excel sheet You have to complete 300 forms in every 15 days as 1 project We'll pay you per form You have to maintain accuracy of 95% Every form have 3 pages Work is offline You must have PC or Laptop Basic English

    $102 (Avg Bid)
    $102 Avg Bida
    1 bida

    I would like to make a website so that an expect can rate a product before the owner sells it. The problem I want to solve is as follow: Where I live, people buy and sell stuff using Facebook groups. I would like to enable sellers to have a review of the product's condition by an expert before they can sell it. This will increase their chances of selling the product when they do have good ...

    $136 (Avg Bid)
    $136 Avg Bida
    5 bida

    Hello, I need a copywriter familiar with programming (with C#) and software development. More specific - software architecture and design. Topics vary - from software design patterns to stress and software development. I am going to need 2 articles monthly, each around 1000 words. It is long running project so I prefer to work with the same person for every new article. Thank you!

    $92 (Avg Bid)
    $92 Avg Bida
    10 bida

    Project name = Data insert Company = The Frnds We have form filling project In that project you have to fill forms in provided software, we'll provide you data in excel sheet You have to complete 300 forms in every 15 days as 1 project We'll pay you per form You have to maintain accuracy of 95% Every form have 3 pages Work is offline You must have PC or Laptop Basic English

    $102 (Avg Bid)
    $102 Avg Bida
    1 bida

    I want to buy an already made arbitrage software to use for personal. Anyone who already have such software contacts me and provide me a demo so I can understand the profit and loss.

    $3424 (Avg Bid)
    $3424 Avg Bida
    2 bida

    Project name = Data insert Company = The Frnds We have form filling project In that project you have to fill forms in provided software, we'll provide you data in excel sheet You have to complete 300 forms in every 15 days as 1 project We'll pay you per form You have to maintain accuracy of 95% Every form have 3 pages Work is offline You must have PC or Laptop Basic English

    $102 (Avg Bid)
    $102 Avg Bida
    1 bida

    Project name = Data insert Company = The Frnds We have form filling project In that project you have to fill forms in provided software, we'll provide you data in excel sheet You have to complete 300 forms in every 15 days as 1 project We'll pay you per form You have to maintain accuracy of 95% Every form have 3 pages Work is offline You must have PC or Laptop Basic English

    $102 (Avg Bid)
    $102 Avg Bida
    1 bida
    billing software 6 hari left

    I need you to develop some software for me. I would like this software to be developed for Windows.

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    6 bida

    I want a software that can place a calling widget on any website that allows customers to use the internet to call a toll free number .. so the call would be transferred to the toll free number!

    $750 (Avg Bid)
    $750 Avg Bida
    3 bida

    Setup. Computer for total social media interaction and for someone that has a social media following.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida
    Trophy icon Upwork gig image design 6 hari left

    I need Upwork Gig image design Title: Data Entry Services for $ 5 Hourly. Text: All types of Admin Support • Online, Offline, Copy Paste, Directory, Invoice, Billing, Application Forms, CRM/ZOHO/QuickBooks • WordPress, Shopify, Magento & Amazon. • Government, Public, Personal, E-commerce & WooCommerce Websites. Include some logo like Word, excel, google sheet, WordPress, S...

    $6 (Avg Bid)
    $6
    11 penyertaan

    I want an eCommerce Android&IOS Native app to sell contact lenses it should have 2 languages Arabic and English. with full Latest functions. From AtoZ test and free bugs errors is guarantee, minimum 6 month support and features like: - Elegant Design and professional. -Run on both iOS & Android.-Super fast loading. great performance. -Compatible with WooCommerce plugins. - Rich e-commerc...

    $3080 (Avg Bid)
    $3080 Avg Bida
    33 bida
    Software Engineer 6 hari left
    DISAHKAN

    Hi, I am looking for expert software engineer who is aware of Software Design Architecture course. Thanks

    $38 (Avg Bid)
    $38 Avg Bida
    8 bida
    POS Software 6 hari left

    We are planning start a sports store . Need to keep on track billing & stock management . Need to upload the files to cloud with back up plan and as well with support and warranty.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    5 bida

    HI, we need B2B commerce marketplace mobile app. Pls bid for IOS, Android app + Laravel Backend + Mong DB architecture, with below listed functions. We will need your price and time estimate for creatives and technical design. Also, it will help make decision, if you can share some similar apps done in the past. We prefer flutter for App development . This is a multi-tenent application desi...

    $1790 (Avg Bid)
    $1790 Avg Bida
    9 bida