Offline book reading apppekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    280,469 offline book reading app tugasan ditemui, harga dalam USD
    Audio book 3 Tamat left

    Anda akan diminta membacakan e-book yang disediakan dan menjadi sebuah rekaman

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    2 bida
    Write a Book Tamat left

    sayang ingin bercerita

    $516 (Avg Bid)
    $516 Avg Bida
    5 bida

    Untuk membuat online library yang boleh control user access. upload download dan dashboard

    $464 (Avg Bid)
    $464 Avg Bida
    15 bida

    Mencari pembuat laman web yang sudah ada tempate bercoding. Nak buat 2 website simple sahaja. Domain & hosting pakai saya punya sahaja. Few pages sahaja. Guna offline fund transfer sahaja. Cuma nak buyer upload resit, isi no phone, nama & alamat sahaja.

    $133 (Avg Bid)
    $133 Avg Bida
    3 bida

    teacher mama bashana sandaras... mama teacherge face book ekata requvest ekak damma.. ane mava canfarm karala mata me site eka gana poddak kiyala denavada

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Saya membutuhkan rekan yang dapat membantu untuk memasarkan produk saya, baik online ataupun offline, silahkan download lampiran untuk tahu produknya, tks

    $349 (Avg Bid)
    $349 Avg Bida
    4 bida

    Children's activity book, between 36 to 40 pages.

    $816 (Avg Bid)
    Segera
    $816 Avg Bida
    36 bida
    Write a Book Tamat left

    saya ingin miliki website khusus untuk penulisan sebuah buku kamus tentang sebutan bilangan angka dalam bahasa melanesia.

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Hello, Saya sedang membutuhkan artikel mengenai "Drone" untuk blog. Artikel bahasa inggris dengan jumlah kata minimal 550, dan berikut detailnya: - Minimum 550 kata -Artikel dalam bahasa inggris -Artikel tidak copy paste -Proof reading -Tidak duplikasi artikel Apabila pekerjaan anda bagus, maka saya akan terus order kepada anda.

    $7 - $70
    $7 - $70
    0 bida
    Write a Book Tamat left

    Sinopsis Novel Jentera Bianglala Judul : Jentera Bianglala Pengarang : Ahmad Tohari Penerbit : Gramedia Dukuh Paruk menjadi tempat yang sangat memprihatinkan setelah sebelumnya terjadi bencana besar yaitu pembakaran rumah penduduk akibat kisruh 1965. Dukuh Paruk yang tidak tahu apa-apa harus menjadi korban. Rumah dan harta benda semua habis terbakar, beruntung ba...

    $544 (Avg Bid)
    $544 Avg Bida
    2 bida

    E-book tentang belajar bahasa jepang buat pemula

    $311 (Avg Bid)
    $311 Avg Bida
    2 bida
    Write a Book Tamat left

    I want to publish a book regarding Pelaburan Saham di Bursa Malaysia. Write in Bahasa Melayu. 200 muka surat. Content akan diberi melalui slide power point.

    $171 (Avg Bid)
    $171 Avg Bida
    2 bida
    Write a Book Tamat left

    ingin menambah wawasan dan mendapatkan penghasilan

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Buku adalah kumpulan kertas atau bahan lainnya yang dijilid menjadi satu pada salah satu ujungnya dan berisi tulisan atau gambar. Setiap sisi dari sebuah lembaran kertas pada buku disebut sebuah halaman. Seiring dengan perkembangan dalam bidang dunia informatika, kini dikenal pula istilah e-book atau buku-e (buku elektronik), yang mengandalkan perangkat seperti komputer meja, komputer jinjing, ...

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida
    Write a Book Tamat left

    Write a Book data entry malayalam

    $3000 - $5000
    $3000 - $5000
    0 bida

    Sebenarnya kehidupan ini membuat saya bingung dan lelah terkadang saya merasakan ingin berhenti untuk hidup , tetapi di dalam pikiran saya selalu terpikirkan sesuatu tentang tuhan memiliki rencana lain untuk saya , dan akhir nya saya bertekad mempunyai keinginan untuk merubah diri saya sendiri. Dan akhirnya nya saya memutuskan untuk berbisnis secara online dan offline , tetapi saya sempat k...

    $1683 - $3366
    $1683 - $3366
    0 bida

    Aplikasi Web based untuk membuat mobile landing page. Tujuan aplikasi agar orang yang tidak mengerti bahasa program bisa buat sendiri Mobile landing page dengan menggunakan aplikasi ini. Konsep aplikasi bisa dilihat lampirannya. Dibawah ini keterangan konsep aplikasinya: Mobile Landing Page Generator 1. Save button akan generate URL, like [log masuk untuk melihat URL] 2. url will be stored at ...

    $473 (Avg Bid)
    $473 Avg Bida
    1 bida

    Islamic Quranic poster ( surah Al mulk ) & same content on 4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to left *pls see attached example ) th...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    3 bida

    Islamic Quranic poster ( surah Al mulk ) & same content on 4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to left *pls see attached example ) th...

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    4 bida

    Islamic Quranic poster ( surah Al mulk ) & same content on 4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to left *pls see attached example ) th...

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    ================================================ STAFF DATA ENTRYUNTUK LULUSAN SMA/K[Bisa Sambil Kuliah/FREELANCE] Tugas Dan Tanggung Jawab: -Control Data/Penyeleksian Data -Input Data Pegawai (Baik Komputer/Manual Book) Kualifikasi: -Pria & Wanita -Usia 18 S.D 40 Tahun -Pendidikan Minimal Sma/Smk Sederajat (Semua Jurusan) hub:[log masuk untuk melihat URL] 08568445148 ...

    $0 - $0
    $0 - $0
    0 bida

    Antivirus bagian hal terpenting bagi kita. Kenapa bagian yang terpenting bagi kita terutama para pengguna Windows? Karena Antivirus adalah Security yang menjaga system di komputer atau notebook kita agar tidak terserang virus atau malware yang banyak sekali bertebaran di internet atau removable disk yang pernah kita gunakan. Sebagian besar kita adalah pengguna internet gratis? benarkan? ya kena...

    $3000 - $5000
    $3000 - $5000
    0 bida

    saat ini banyak orang yang ingin mencari buku online atau e-book sebagai referensi atau bahan belajar, di sini saya akan menyalin ulang buku buku akademik, laporan, artikel atau bahan lainnya yang dapat di jadikan e-book sehingga nantinya dapat di akses oleh semua orang secara online dan dapat memudahkan para pelajar yang kehabisan buku di perpustakaan.

    $443 (Avg Bid)
    $443 Avg Bida
    4 bida
    menyalin ulang Tamat left

    saat ini banyak orang yang ingin mencari buku online atau e-book sebagai referensi atau bahan belajar, di sini saya akan menyalin ulang buku buku akademik, laporan, artikel atau bahan lainnya yang dapat di jadikan e-book sehingga nantinya dapat di akses oleh semua orang secara online dan dapat memudahkan para pelajar yang kehabisan buku di perpustakaan.

    $350 (Avg Bid)
    $350 Avg Bida
    1 bida
    Write a Book Tamat left

    Saya memiliki pengalaman 8 tahun sebagai staf adminstrasi di perkantoran dan banyak berhubungan dengan ms excel termasuk penggunaan data dan grafik. Untuk mengisi waktu luang dan semakin menambah wawasan saya tentang ms excel saya bersedia untuk bergabung dengan saudara sekalian sebagai admin freelancer.

    $82 (Avg Bid)
    $82 Avg Bida
    7 bida

    Kami jasa kursus bahasa Inggris KAMPUNG INGGRIS SOLO menawarkan kerjasama pengadaan kursus bahasa Iinggris ke sekolah-sekolah, kampus, hotel,dan kantor untuk siswa, guru, karyawan, mahasiswa dengan program yang ditawarkan: Conversation, TOEFL, Bahasa Inggris utk liburan, Grammar, Writing,Reading, dan lain-lain. berikut adalah web kami [log masuk untuk melihat URL]

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida
    Write a Book Tamat left

    Menulis adalah hobby. Saya menulis karna saya ingin bercerita. Mungkin hasrat terbesar dalam hidup saya adalah bercerita. Bagi saya, membagikan apa yang saya tahu kepada orang lain, itu menyenangkan. Meskipun aneh, keluarga mengenal saya sebagai seorang yang pendiam, pun berapa orang kawan menilai saya sebagai orang yang irit bicara. Tapi beberapa kawan yang cukup sering bersinggungan dengan saya ...

    $299 (Avg Bid)
    $299 Avg Bida
    2 bida

    tutorial lengkap adobe flash cs 3 mulai awal hingga akhir dalam bentuk e-book dan akan saya kerjakan dalam waktu 3 hari.

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    tutorial lengkap adobe flash cs 3 mulai awal hingga akhir dalam bentuk e-book dan akan saya kerjakan dalam waktu 3 hari.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    ilustrator adalah seorang yang mengilustrasikan kejadian atau peristiwa kedalam sebuah gambar, bisa juga dalam perfilman ilustrator adalah seorang yang membuat storyboad, ada pula yang menjadi ilustrator penerbit seperti koran majalah dll. saya mahasiswa desain grafis saya ingin sekali menjadi ilustrator dan photografer dan saya pernah membuat karya tugas berupa coofee table book yang berjudul ...

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    1 bida

    Oom derry, saya lihat punya skill di Oracle sama PeopleSoft. Itu kan ERP ya?! Nah, saya kebetulan ingin mengimplementasikan OpenERP di perusahaan teman. Tapi nggak bisa bayar banyak nih. Saya kembaliin aja uang hadiahnya hehehehe. Mau nggak oom? Ya awalan saja sih oom, nanti kalo kita udah lebih deal lagi, kita bicara offline aja hehehe. Ok? Please PM aku di YM dg id yg sama dg idku disini. Trims....

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida
    project 09 -- 2 6 hari left

    Some of the tasks require general, proper functionality of a user-defined function and struct data type. Some of the test cases involve unit testing of your function, independent of your calls from main(). For this project, organize all code in one file, namely main.c. Define a struct data type titled Hill that has the following subitems: a char array of length 20 titled name, which stores the na...

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    2 bida

    world's first book with 101 coauthors from 30+ countries.

    $7 (Avg Bid)
    $7 Avg Bida
    1 bida

    I want a website where customers can log in and design their own book/journal based on their life. It will be digital only and they can access it anytime via the site. They will be able to upload photos and videos, text etc, design a cover. The book would be like a flip book or magazine.

    $723 (Avg Bid)
    $723 Avg Bida
    45 bida

    I am looking for an Hindi book editor from insurance domain

    $55 (Avg Bid)
    $55 Avg Bida
    2 bida

    1. Logo name: "Knowledge sharing center" 2. Logos to take inspiration: 2.1 [log masuk untuk melihat URL] 2.2 [log masuk untuk melihat URL] 2.3 [log masuk untuk melihat URL] 2.4 [log masuk untuk melihat URL] 2.5 [log masuk untuk melihat URL] 2.6 [log masuk untuk melihat URL] 2.7 [log masuk untuk melihat URL] 2.8 [log masuk untuk melihat URL] 3. Logo meanings ...

    $50 (Avg Bid)
    Dijamin
    $50
    55 penyertaan
    Boutique Website 6 hari left

    I want a website where customer can view the catalogue and services which are provided the boutique and can book an appointment for the boutique representative visit to customer's house to collect the clothes and take the measurements.

    $165 (Avg Bid)
    $165 Avg Bida
    16 bida

    We’re building a positivity tribe of people who hearts are moved to make art and ebooks for children and families during covid-19! These books will be offered free to anyone needing some more magic, fun and laughter during this time. We have books about cats taking over the world, the relationship between a boy and his dog through the dogs eyes, a book of yoga for kids, and a mindfulness c...

    $63 (Avg Bid)
    $63 Avg Bida
    24 bida

    i need to develop an online web based backend to manage a mechanical workshop to input and book in vehicles as well invoice and track invoices

    $1153 (Avg Bid)
    $1153 Avg Bida
    26 bida

    The concept here is the home stay Where visitors book the room on hourly basis and owner Accepts/Decline the booking as similar to the AirBnb [log masuk untuk melihat URL] have brought the theme Wp rentals. Contact for further details.

    $385 (Avg Bid)
    $385 Avg Bida
    14 bida

    About me : My name is Manthan Vora. I am thw ownwer of a firm " M/S Shah Ramniklal Sunderji (Mamajee Stores). Our firm is established in 1955. We mostly deal into all kind of cosmetric goods, beauty products, skin care and health care related products. We also deal into Salon supply accessories as well as bridal makeover essential products. Overview: We are looking forward to build a Customi...

    $475 (Avg Bid)
    $475 Avg Bida
    15 bida

    I need a logo designed for AVK Divine. Its a Spiritual Brand. We use to teach spiritual courses. Please BID accordingly. Quality of work is appreciated. Please share some of your previous work done so understand the skills. Please do not BID without reading to this what is required

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    33 bida
    Illustration of children book 6 hari left
    DISAHKAN

    Hey guys, I am looking for someone who can illustrate a book for children. The scope includes the cover (front and rear) and 20 pages (one picture should cover two sites) I will give you a sketch, how my imagination looks like and I need you to illustrate it. On one page there will be one to six people/animals, trees, river, car ... So nothing unusual to draw. Attached you can see a (very bad...

    $226 (Avg Bid)
    $226 Avg Bida
    49 bida
    Good Writer 6 hari left

    I want publish a book about Indian trvelling experiances in many popular cities and relegious places.

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    28 bida
    Design a Lead Magnet E-Book 6 hari left
    DISAHKAN

    We need a creative designer to formate and designed an E-Book for us. The content has already been written, it just needs to be designed with images/vector designs, etc. The content is ~2500 words. We don't have exact specifications of what we want in terms of style, so we're looking for someone with a proven track record of great design sense and creativity. Please provide links to e-...

    $120 (Avg Bid)
    $120 Avg Bida
    29 bida

    Thank you for reading the project carefully. I would like to build a website that offers to create a simple slick and easy to use modern-looking form to create a group recruitment tool. for agencies and companies This project is urgent and the timeframe is max one month. Kindly bid only if you can do the job fast and have the time to commit. Skills required; PHP , Codeigniter , my SQL , boots...

    $1118 (Avg Bid)
    $1118 Avg Bida
    23 bida

    I want a bot / automation script that goes to a website uses login info of my client and navigates to a page and keeps refreshing the page till a change is found. once that change is found it should send final request to book the date for that user. how the automation script should navigate through this site and book a date for my client automatically- so that my client does not need to do it man...

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    29 bida

    Hi, I'm looking for a good artist who can provide me with 27 fairly basic images for use in a children's book. They are basic images and mostly reuse the same simple character (a mouse) so the amount of work required will be reduced since a lot can be reused. An example of the sort of the image is attached. Thanks, Alex

    $119 (Avg Bid)
    $119 Avg Bida
    58 bida

    I need to send whats app notification to my customer using PHP scrip like and Attachment.. whats app notification like Book my show, MakeMyTrip.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    2 bida

    This is my first children's book, i am looking to get it illustrated.

    $74 (Avg Bid)
    $74 Avg Bida
    34 bida