Offline data entry in excle or in wordpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    169,029 offline data entry in excle or in word tugasan ditemui, harga dalam USD

    website dibangunkan untuk memudahkan pengguna yang lain , sama ada mencipta tentang diri sendiri atau perniagaan , website ini nampak seperti biasa tapi sangat memudahkan pengguna. Menulis tentang diri sendiri mungkin akan membuat Anda malu, tetapi ada beberapa trik tertentu dalam hal gaya dan konten untuk menulis surat lamaran, esai personal, dan biodata diri sehingga tidak terlalu menyulitkan. W...

    $97 (Avg Bid)
    $97 Avg Bida
    7 bida

    pembantu angkat barang rm50 pertrip, kuala lumpur. man only. (Removed by Freelancer.com Admin)

    $19 (Avg Bid)
    Tempatan
    $19 Avg Bida
    5 bida

    siap antar jemput

    $494 (Avg Bid)
    Tempatan
    $494 Avg Bida
    27 bida

    Mestilah dari malaysia , tidak bohong dan kerja mudah dan senang . saya buat kerja dengan baik sewaktu mengendalikan urusan

    $48 / hr (Avg Bid)
    $48 / hr Avg Bida
    1 bida

    Jemput antar barang via motor

    $108 (Avg Bid)
    Tempatan
    $108 Avg Bida
    24 bida

    Jemput antar barang via motor

    $19 (Avg Bid)
    Tempatan
    $19 Avg Bida
    18 bida

    Jemput antar barang via motor

    $19 (Avg Bid)
    Tempatan
    $19 Avg Bida
    21 bida

    Jemput antar barang via motor

    $20 (Avg Bid)
    Tempatan
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Jemput antar barang via motor

    $31 (Avg Bid)
    Tempatan
    $31 Avg Bida
    1 bida

    Servis utk ambil dan menghantar barang @ dokumen sekitar johor bahru (skudai/kulai/senai/bandar johor bahru). Harga mengikut jarak penghantaran. [Removed by Freelancer.com Admin] (joy runner)

    $18 (Avg Bid)
    Tempatan
    $18 Avg Bida
    13 bida

    Rapid project pengerang. Samalaja bintulu. Samur sipitang sabah

    $1213 - $2425
    $1213 - $2425
    0 bida

    boleh jadi pemandu pelancong , hantar barang , hantar penumpang , atau makanan - [Removed by Freelancer.com Admin]

    $20 (Avg Bid)
    Tempatan
    $20 Avg Bida
    2 bida

    jasa antar barang

    $124 (Avg Bid)
    $124 Avg Bida
    2 bida

    Antar jemput

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    1 bida

    siap antar jemput

    $22 (Avg Bid)
    Tempatan
    $22 Avg Bida
    5 bida

    siap antar jemput barang ,orang ,dokumen dan lain-lain

    $20 (Avg Bid)
    Tempatan
    $20 Avg Bida
    3 bida

    Mencari pembuat laman web yang sudah ada tempate bercoding. Nak buat 2 website simple sahaja. Domain & hosting pakai saya punya sahaja. Few pages sahaja. Guna offline fund transfer sahaja. Cuma nak buyer upload resit, isi no phone, nama & alamat sahaja.

    $132 (Avg Bid)
    $132 Avg Bida
    4 bida

    Saya membutuhkan rekan yang dapat membantu untuk memasarkan produk saya, baik online ataupun offline, silahkan download lampiran untuk tahu produknya, tks

    $349 (Avg Bid)
    $349 Avg Bida
    4 bida

    Menulis artikel untuk media online, baik itu artikel umum, berita, atau tentang review tempat - tempat kuliner. Jasa mengedit foto baik itu foto produk, wedding magazine, dan sejenisnya.

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    3 bida

    Datang dua sampai tiga kali dalam satu minggu dan pekerjaan selesai, rumah bersih baru pulang siang hari jam makan siang sekitar pukul 12 siang.

    $95 / hr (Avg Bid)
    Tempatan
    $95 / hr Avg Bida
    15 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    Translate Belarusian 1250 word stucture site

    $47 (Avg Bid)
    $47 Avg Bida
    2 bida

    sebuah konsep yang akan menembus dan mampu bersaing dalam sebuah masa era moderisasi

    $15 - $25 / hr
    $15 - $25 / hr
    0 bida

    Surat Lamaran Kerja Mataram, 27 Juli 2015 Kepada Yth : HRD [log masuk untuk melihat URL] BAIDURI ENERGI (BBE) Mataram Dengan hormat, Saya yang bertandatangan di bawah ini : Nama : Sulman Haris Tempat, Tgl. Lahir : Mataram, 16 Desember 1995 Alamat : Jl. Meninting X, Gubug Mamben No. Telp/HP : 083129148145 Pendidikan : SMA Melalui surat ini saya ingin mengajukan lamaran...

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    ...Rashid Sahab Allah aap par or Tamaa muslimeen par apni rehmat qayam rakhe. Ab kaam ki baat krte hain... Main Indian main Rajasthan ke chhote se sheher Tonk se hu or Mujhe apne kaam ke liye facebook accounts chahiye jinse logo k pages like krke main pesa kama saku... agr aap mujhe facebook accounts provide kar sakein to mere or apke dono k liye ek behtar

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    saya bisa mengerjakan inpput data entry di ecxel ataupun word, saya bisa mengerjakan pekerjaan yg saudara berikan kepada saya

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    ...rencana lain untuk saya , dan akhir nya saya bertekad mempunyai keinginan untuk merubah diri saya sendiri. Dan akhirnya nya saya memutuskan untuk berbisnis secara online dan offline , tetapi saya sempat kebingungan mencari biaya dan yang bisa saya lakukan hanyalah meminta kepada tuhan untuk di berikan kemudahan hidup , setelah saya berdo'a terus menerus

    $1683 - $3366
    $1683 - $3366
    0 bida

    Aplikasi Web based untuk membuat mobile landing page. Tujuan aplikasi agar orang yang tidak mengerti bahasa program bisa bua...membership can create up to 10 url Platinum--20 url Titanium--30 url 4. Admin can manage all usernames membership, terminate or extend. if the membership is terminated automatically the url will be deleted/offline.

    $473 (Avg Bid)
    $473 Avg Bida
    1 bida

    segala sesuatunya akan dijelaskan melalui mesenger

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    3 bida

    ...sebutkan diatas. Apa kekurangannya? Kekurangannya adalah kalian tidak bisa mengupdate antivirus dengan software tersebut (kecuali kalian menggunakan antivirus yang updatenya via offline atau kalian menggunakan proxifier) Sekarang masuk ke topik pembahasan, Bagaimana caranya Update antivirus menggunakan SSH ? Kalian pasti sudah tahu apa itu SSH dan bagaimana

    $3000 - $5000
    $3000 - $5000
    0 bida

    ...primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Donec velit neque, auctor sit amet aliquam vel, ullamcorper sit amet ligula. Sed porttitor lectus nibh. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Donec velit neque, auctor sit amet aliquam vel, ullamcorper sit amet ligula. Pellentesque in ipsum

    $7 - $13 / hr
    $7 - $13 / hr
    0 bida

    ...primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Donec velit neque, auctor sit amet aliquam vel, ullamcorper sit amet ligula. Sed porttitor lectus nibh. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Donec velit neque, auctor sit amet aliquam vel, ullamcorper sit amet ligula. Pellentesque in ipsum

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    1 bida

    belajar matematika dan kimia mudah dan cerdas

    $18 - $36 / hr
    $18 - $36 / hr
    0 bida

    halo,,, saya membutuhkan pekerjaan sampingan, untuk membuat 3D render rumah tinggal,interior seperti pada contoh gambar yang sudah sya lampirkan :D , terima kasih sebelumnya

    $14 - $175
    $14 - $175
    0 bida

    Yang berdekatan dengan pembuatan dan pengelompokkan data, mengetik, pemasukan data excel. Membawa, memberikan dan memberitahu hasil dari data secara rahasia, mencari informasi dan melakukan web search.

    $178 - $178
    $178 - $178
    0 bida

    Oom derry, saya lihat punya skill di Oracle sama PeopleSoft. Itu kan ERP ya?! Nah, saya kebetul...teman. Tapi nggak bisa bayar banyak nih. Saya kembaliin aja uang hadiahnya hehehehe. Mau nggak oom? Ya awalan saja sih oom, nanti kalo kita udah lebih deal lagi, kita bicara offline aja hehehe. Ok? Please PM aku di YM dg id yg sama dg idku disini. Trims..

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    ...different themes or layouts or pages) - I need a secondary page (3-4 different themes or layouts or pages - to be displayed after a contact form submission) - I need a Contact Form on each of the Landing Pages (to collect visitor Name, Email and Phone) - I need the Contact Form Data to be collected by: Data sent to User's Email, and/...

    $478 (Avg Bid)
    $478 Avg Bida
    16 bida

    I need you to make a website like this [log masuk untuk melihat URL]

    $123 (Avg Bid)
    $123 Avg Bida
    17 bida

    For a quick 500 word article - my budget is $10 to $12 for 500 word - Native USA Writer, please. You need to write about a writer for my blog. Maximum 500 words. Need to be really interesting to read, fun and engaging. Message me for more info about the writer. Thanks!

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    6 bida

    Hello there! Great day to all of us. I have an xlsx file which contains live data source. I want it to be updated in background using a C# application or a batch script if possible. I have a specific xlsx file, if your program successfully updates its contents then you will be awarded ($10). Regards, Paul

    $61 (Avg Bid)
    $61 Avg Bida
    3 bida

    Looking to have a simplistic tool made to take either HTML or a Screen capture and have it extract data, and put it into an Excel spreadsheet that can be imported into google contacts. the first example below: all info in search results from this site can be output into Excel -----> Imported to google contacts. The second example is the selection

    $103 (Avg Bid)
    $103 Avg Bida
    23 bida

    Publish a search in a magazine or global scopes required speed in the deployment of the submission of your submission for the purpose of speed Note that the search is ready to publish quickly for my need of time

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    8 bida

    You will be dropping stuff up at post office, receiving calls, picking [log masuk untuk melihat URL] will be working from home and payment will be 1000 every month.... Applicant must have printer and scanner............................................

    $326 (Avg Bid)
    $326 Avg Bida
    9 bida

    word to pdf data entry work I will share the details when we chat

    $360 (Avg Bid)
    $360 Avg Bida
    80 bida

    ...I shared the ICAA with this file. Word length: 500 words for each. 500 words x 7 questions =3500 words in total. Please check the question below: All questions can be answered in relation to a jurisdiction with which you are familiar. Where a specific jurisdiction has been selected this should be clearly stated in your answer. Answer all questions.

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    5 bida

    I have a web form ...with the answers to all of these. It's simple follow and enter. Each time through takes 20-25 seconds. Could knock this out in 90 minutes easily. I have projects like this come up every week or so. Sometimes multiple projects in a week. Would love to hire someone for this that I can trust to use for a very long time. Thank you.

    $366 (Avg Bid)
    $366 Avg Bida
    58 bida

    ...skilled writer, fluent in English, who can write thoroughly researched content on topics related to social skills. Top qualities we are looking for: - Excellent research-backed writing - Communication-centric work - Flexible writer, willing to work around changing directions The project will involve writing a 10,000-15,000 word ultimate guide on working

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    27 bida

    ...upgrade to the PHP framework by my hosting provider has broken my WordPress website. I need this fixing. Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /homepages/26/d98258555/htdocs/clickandbuilds/TheProofRoom/wp-content/themes/brazil-wp/inc/dynamicfiles/[log masuk untuk melihat URL] Stack trace: #0 /homepages/26/d98258555/htdocs/clickand

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    27 bida

    Research TWO recent data breach or cyber risk events and give a brief summary for each. Include relevant details on the threat source (what type of threat was responsible for the breach, for example spear phishing, system flaws, 3rd party access etc.). Please keep the description very concise, no more than half page for each, bulleted if possible.

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    13 bida