Offline data entry jobs from home without investmentpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    224,322 offline data entry jobs from home without investment tugasan ditemui, harga dalam USD
    Clean Home Tamat left

    Bantu saya membersihkan rumah (Full Time)

    $750 - $1500
    Tempatan
    $750 - $1500
    0 bida

    Melakukan sejumlah pekerjaan Excel Membuat laporan stock barang mengecek ketersedian barang dan lain lain

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    7 bida

    Isi spreadsheet dengan Data Input data penjualan stock barang

    $339 (Avg Bid)
    $339 Avg Bida
    23 bida

    Isi spreadsheet dengan Data Memasukkan d ata dengan format excel . Mengisi data dan laporan.

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    6 bida

    Buat kerja dari rumah

    $10 - $30
    Tempatan
    $10 - $30
    0 bida

    Membuat kerja Excel Saya akan berusaha untuk menghuraikan sehingga mendapat jawapan yang lebih mendalam.

    $373 (Avg Bid)
    $373 Avg Bida
    8 bida

    Buat kerja dari rumah

    $25 (Avg Bid)
    Tempatan
    $25 Avg Bida
    1 bida

    Buat kerja dari rumah

    $446 (Avg Bid)
    Tempatan
    $446 Avg Bida
    2 bida

    Melakukan sejumlah pekerjaan Excel input dan output data keluar masuk barang menjumlahkan total barang masuk dan barang keluar, stock upname barang dll

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Menulis sejumlah artikel

    $85 (Avg Bid)
    $85 Avg Bida
    4 bida

    Menulis sejumlah artikel

    $120 (Avg Bid)
    $120 Avg Bida
    6 bida

    Membuat kerja Excel Memasukkan senarai data pelanggan atau data murid ke dalam Microsoft Excel

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    9 bida

    Salin maklumat dari laman-laman sesawang

    $122 (Avg Bid)
    $122 Avg Bida
    4 bida

    Salin maklumat dari laman-laman sesawang

    $92 (Avg Bid)
    $92 Avg Bida
    6 bida

    Salin maklumat dari laman-laman sesawang

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Menganalisa sejumlah data Melakukan analisa data dengan teliti

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    1 bida

    Isi spreadsheet dengan Data Menginput data yang di berikan

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    1 bida

    Mencari pembuat laman web yang sudah ada tempate bercoding. Nak buat 2 website simple sahaja. Domain & hosting pakai saya punya sahaja. Few pages sahaja. Guna offline fund transfer sahaja. Cuma nak buyer upload resit, isi no phone, nama & alamat sahaja.

    $132 (Avg Bid)
    $132 Avg Bida
    4 bida

    Saya membutuhkan rekan yang dapat membantu untuk memasarkan produk saya, baik online ataupun offline, silahkan download lampiran untuk tahu produknya, tks

    $349 (Avg Bid)
    $349 Avg Bida
    4 bida

    PhytoTech88 menjemput pihak yang berminat untuk menyertai revolusi perniagaan internet paling hebat masa kini ‪#‎Projek100k‬. Inilah peluang anda untuk bebas hutang dan bebanan kewangan. Terbuka kepada sesiapa yang ingin menjana pendapatan sampingan melalui platform perniagaan online. Bermodalkan sebanyak RM6060 anda mampu menjana pendapatan sebanyak RM100,000 dalam tempoh 9 bulan. - ...

    $245 - $24489
    $245 - $24489
    0 bida

    Investment In Money Exchange Create Money From Money Best Investment And Trusted Can Make Return Of Investment 5%-10% Every Month Not MLM Business

    $605 - $1210
    $605 - $1210
    0 bida

    Sebenarnya kehidupan ini membuat saya bingung dan lelah terkadang saya merasakan ingin berhenti untuk hidup , tetapi di dalam pikiran saya selalu terpikirkan sesuatu tentang tuhan memiliki rencana lain untuk saya , dan akhir nya saya bertekad mempunyai keinginan untuk merubah diri saya sendiri. Dan akhirnya nya saya memutuskan untuk berbisnis secara online dan offline , tetapi saya sempat k...

    $1683 - $3366
    $1683 - $3366
    0 bida
    entry data Tamat left

    saya membutuhkan apa apa yang di perlukan untuk mengentry data anda ,percayakan pada saya pekerjaan tersebut

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Aplikasi Web based untuk membuat mobile landing page. Tujuan aplikasi agar orang yang tidak mengerti bahasa program bisa buat sendiri Mobile landing page dengan menggunakan aplikasi ini. Konsep aplikasi bisa dilihat lampirannya. Dibawah ini keterangan konsep aplikasinya: Mobile Landing Page Generator 1. Save button akan generate URL, like [log masuk untuk melihat URL] 2. url will be stored at ...

    $473 (Avg Bid)
    $473 Avg Bida
    1 bida

    Asslam o alikum jnb mujhe jobs chahye but mein yaha new hun mujhe nahi pta kia karna kise karna hai to help bhi kare aur kam bhi sekhaye han mein website bna dakta hun hun achi tarh

    $457 (Avg Bid)
    $457 Avg Bida
    1 bida

    Antivirus bagian hal terpenting bagi kita. Kenapa bagian yang terpenting bagi kita terutama para pengguna Windows? Karena Antivirus adalah Security yang menjaga system di komputer atau notebook kita agar tidak terserang virus atau malware yang banyak sekali bertebaran di internet atau removable disk yang pernah kita gunakan. Sebagian besar kita adalah pengguna internet gratis? benarkan? ya kena...

    $3000 - $5000
    $3000 - $5000
    0 bida

    Saya akan mengerjakan semua pekerjaan online ini . dan menyelesakain semua jobs yang di berikan , dan bila melampaui deadline saya sanggup tidak di bayar . saya akan laku kan demi pekerjaan ini

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin buat 1 rangkaian elektronik, terhubung dengan network wireless yang berfungsi seperti switch

    $100 - $100
    $100 - $100
    0 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida
    Entry Data Tamat left

    Saya mampu mengentry data menggunakan Ms. Excel. Saya juga mampu mengoperasikan Ms. Word. Sebelumnya saya ucapkan terimakasih atas perhatiannya.

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    1 bida

    analsa data entry mengenai, penjualan, penerimaan, pengeluaran, organisasi

    $525 - $1050
    $525 - $1050
    0 bida
    data entry Tamat left

    no idea bvgdgkhlbksgiuzsiuidhb ngk zdjxugvughroeub rhesibvgesi hljdsrnvgbk dsghACj Dbc egkrfafihfoihzbvjsbuif

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    We are an event company that is looking for people to work for us full time and part time. We offer attractive daily/weekly/monthly salary based on which position you are looking for. We also offer contracts for people who are looking for long term part time jobs. Part Time Promoter We have event constantly every weekend so we need a lot of profile for part time promoters. Promoters usually do...

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    1 bida

    Hi, I need data entry workers for a simple typing job. requirement : 1: basic internet knowledge. 2: well typing speed . 3: well internet connection. 4: payment method: perfectmoney/ moneybookers/webmoney/gaf/freelancer/oDesk payment time weekly on Monday . Lowest bid should be awarded . For new freelancer its very beauty full chance to have a great review . place a b...

    $204 (Avg Bid)
    $204 Avg Bida
    3 bida

    Oom derry, saya lihat punya skill di Oracle sama PeopleSoft. Itu kan ERP ya?! Nah, saya kebetulan ingin mengimplementasikan OpenERP di perusahaan teman. Tapi nggak bisa bayar banyak nih. Saya kembaliin aja uang hadiahnya hehehehe. Mau nggak oom? Ya awalan saja sih oom, nanti kalo kita udah lebih deal lagi, kita bicara offline aja hehehe. Ok? Please PM aku di YM dg id yg sama dg idku disini. Trims....

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    Saya akan memberikan nama, alamat, telepon, email, dll pada file pdf. Saya perlu informasi yang dimasukkan ke dalam lembar kerja excel di bawah perusahaan, kontak, telepon, selular, faks, email, alamat, kota, negara, ID Saya akan mengerjakan pekerjaan itu sebaik mungkin, memasukkan data, menulis data, mengedit data, dll yang berhubungan dengan pemasukan data.

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    1 bida

    I need 100 new website referrals for an work from home site..for doing tasks,surveys,offers. Its FREE to join. These people are going to be worldwide.. prefer mostly international. and they must be interested in the site when joining. You Must Agree With the guidelines Below Before Bidding. i Will Give you the website address if asked. before you bid you MUST accept these terms: *THE WEBSITE Ref...

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    2 bida

    Spilled Beans Home Page Revision 2 (SB-HP-R2) I am looking to make some HTML/CSS Code revisions to my Home Page, and add a Search Results Page (to start with). Please visit [log masuk untuk melihat URL] to view the current state of the Home Page. Please see the attached description of the 6 areas of work for this project revision (SB-HP-R2). This is a non-profit social justice type of project.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    12 bida

    I want to make a trading system for forex based on the indicators online, and the fastest and easiest way for me to test every indicator on the web is to have a program in which I put the indicator and the program automatically tests every single settings for the indicator on all the 28 major forex pairs on all time frames and at the end it shows the best time frame and the overall return on inves...

    $2735 (Avg Bid)
    $2735 Avg Bida
    6 bida

    We need 3rd FLoor of our Ground + 3 Floor Newly constructed Building Interior designing with details of furniture's & fixtures, electrical, sanitary settings & positions; Front Elevation Design of Ground + 3 FLoor Building; Terrace Roof design (Garden Pattern). Civil Work is in progress, We have civil plan in CAD. We need design in 3D.

    $99 (Avg Bid)
    $99 Avg Bida
    7 bida

    type matter in notepad from PDF pages. for this u should have typing certificate which shows 80% above accuracy

    $9 - $22
    $9 - $22
    0 bida

    We are looking to expand our sales and marketing teams. We are a B2B services company. We need people who can find great candidates, do outreach and do the first interview with them. These are for local jobs in the USA. We are Turing We are looking to hire people who have worked for our competitors such as Toptal, gigster, other IT outsourcing services. The output is booking interviews with in...

    $25 - $50 / hr
    $25 - $50 / hr
    0 bida

    We are a Real Estate Investment firm. We acquire and manage quality apartments near major military installations. We are launching in July a real estate investment program for individuals offering both growth and income opportunities. We want to build a small team of professionals that can handle the initial call, qualify the prospective investor, and communicate the major points, and set up the n...

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    6 bida

    Take our current can labels and add drops of condensation

    $66 (Avg Bid)
    $66 Avg Bida
    21 bida

    Hi, I do have 43 years of experience in precipitated Calcium Carbonate(PCC) and Activated Calcium Carbonate(ACC). Providing the good quality in product casting with low investment rate, Also have a very successfull work experience in reducing the fuel consumption, water consumption and power consumption with increase in production rate. Implemented the India's 1st project who deals with ...

    $9 - $22
    $9 - $22
    0 bida

    I am manufacturing my own designer Cushion Covers with Hand Embroidery. I am looking for Women / Home Makers who would like to start their own business from home. I shall provide you with small lots of Cushion Covers (as per your budget) which you can resell to friends, family and contacts at your own price. You can start with a minimum investment of just Rs.5000. Some photos have been attached...

    $9 - $22
    $9 - $22
    0 bida

    i want to hire someone who have strong knowledge in mobile apps , my website is ready and already launched but now i want apps for both platforms even with few offline functions user can use that functions without internet also

    $412 (Avg Bid)
    $412 Avg Bida
    7 bida

    images and prices will be provided by me and then just need animation and work to be done

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    33 bida

    Need a photorealistic render from CAD drawings

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    38 bida

    We need a simple, but solid and well structured php script which will be executed by cronjob to 2-way synchronize multiple rooms/listings from airbnb, google calendar, [log masuk untuk melihat URL],f [log masuk untuk melihat URL], [log masuk untuk melihat URL],tripadvisor, [login to view URL], etc with each other and also our own mysql db. - Three level of users: Admin, House owner, and guest. The...

    $463 (Avg Bid)
    $463 Avg Bida
    12 bida