Offline data entry ms wordpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    179,881 offline data entry ms word tugasan ditemui, harga dalam USD
    Data Entri Tamat left

    Data Entri dari buku ke Ms Word Pekerjaan Simple Mencari Freelancer yang dapat bekerja untuk projek jangka panjang. Pembayaran akan dilakukan secara berkala.

    $300 (Avg Bid)
    $300 Avg Bida
    31 bida

    1. Saya akan beri contoh komen yang akan digunakan....digunakan. 2. Anda copy dan paste di ruangan komen2 post yang juga saya berikan dan anda cadangkan (yang relevan) 3. Copy link post yang telah dikomen tadi dan masukkan ke dalam Ms Excel 4. Email kepada kami laporan tersebut 5. Kami bayar RM30 untuk setiap 100 komen yg siap terus ke akaun anda!

    $11 (Avg Bid)
    $11 Avg Bida
    18 bida

    Membuat kerja Excel Saya akan berusaha untuk menghuraikan sehingga mendapat jawapan yang lebih mendalam.

    $373 (Avg Bid)
    $373 Avg Bida
    8 bida
    Data Entry Tamat left

    Melakukan sejumlah pekerjaan Excel Mampu mengoperasikan Ms Excel Mampu mengoperasikan Ms Word Mampu mengoperasikan Adobe Photoshop ++Design Grafis,membuat logo pada Adobe Photoshop dan Corel Draw ++mengoperasikan Ms Excel dan menguasai VBA project dan formula pada excel.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    2 bida

    Salin maklumat dari laman-laman sesawang

    $92 (Avg Bid)
    $92 Avg Bida
    6 bida

    Isi spreadsheet dengan Data Menginput data yang di berikan

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    1 bida

    Mencari pembuat laman web yang sudah ada tempate bercoding. Nak buat 2 website simple sahaja. Domain & hosting pakai saya punya sahaja. Few pages sahaja. Guna offline fund transfer sahaja. Cuma nak buyer upload resit, isi no phone, nama & alamat sahaja.

    $132 (Avg Bid)
    $132 Avg Bida
    4 bida

    Mengerjakan yang berkaitan dengan ms. office

    $105 (Avg Bid)
    $105 Avg Bida
    10 bida

    Saya membutuhkan rekan yang dapat membantu untuk memasarkan produk saya, baik online ataupun offline, silahkan download lampiran untuk tahu produknya, tks

    $349 (Avg Bid)
    $349 Avg Bida
    4 bida

    memetakan data dari ms word kepada format excel tertentu

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    2 bida

    Mampu menggunakan Ms. Office, job description rutinitas untuk pekerjaan sales admin. (membuat surat, membuat laporan, menyiapkan dokumen tender, memproses reimbursement kantor, dll.)

    $164 (Avg Bid)
    $164 Avg Bida
    11 bida

    memasukkan data dalam ms. excel

    $7 - $70
    $7 - $70
    0 bida

    saya terbiasa mengetik cepat dan itungan di MS Excel, saya juga terbiasa menggunakan beberapa aplikasi edit.

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    11 bida

    Hello partsgr12. My skills: Oracle / MS SQL / MySQL PHP, JScript Pentaho (PDI, PSW, PRD, CDE) Saiku Analytics

    $160 (Avg Bid)
    $160 Avg Bida
    3 bida

    Translate Belarusian 1250 word stucture site

    $47 (Avg Bid)
    $47 Avg Bida
    2 bida

    Mengubah atau mengetik ke dalam Program Ms. Word yang berawal dari PDF, PowerPoint, dll. Segala hal tentang mengetik saya suka

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    1 bida

    Mengetik data di ms word/excel ,mengarsip data di word, menjalakan powerpoint,word,excel

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    8 bida

    saya bisa mengerjakan inpput data entry di ecxel ataupun word, saya bisa mengerjakan pekerjaan yg saudara berikan kepada saya

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    ...rencana lain untuk saya , dan akhir nya saya bertekad mempunyai keinginan untuk merubah diri saya sendiri. Dan akhirnya nya saya memutuskan untuk berbisnis secara online dan offline , tetapi saya sempat kebingungan mencari biaya dan yang bisa saya lakukan hanyalah meminta kepada tuhan untuk di berikan kemudahan hidup , setelah saya berdo'a terus menerus

    $1683 - $3366
    $1683 - $3366
    0 bida

    Aplikasi Web based untuk membuat mobile landing page. Tujuan aplikasi agar orang yang tidak mengerti bahasa program bisa buat sendiri Mobile landing page dengan men...Platinum--20 url Titanium--30 url 4. Admin can manage all usernames membership, terminate or extend. if the membership is terminated automatically the url will be deleted/offline.

    $473 (Avg Bid)
    $473 Avg Bida
    1 bida

    segala sesuatunya akan dijelaskan melalui mesenger

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    3 bida

    ...sebutkan diatas. Apa kekurangannya? Kekurangannya adalah kalian tidak bisa mengupdate antivirus dengan software tersebut (kecuali kalian menggunakan antivirus yang updatenya via offline atau kalian menggunakan proxifier) Sekarang masuk ke topik pembahasan, Bagaimana caranya Update antivirus menggunakan SSH ? Kalian pasti sudah tahu apa itu SSH dan bagaimana

    $3000 - $5000
    $3000 - $5000
    0 bida
    Write a Book Tamat left

    Saya memiliki pengalaman 8 tahun sebagai staf adminstrasi di perkantoran dan banyak berhubungan dengan ms excel termasuk penggunaan data dan grafik. Untuk mengisi waktu luang dan semakin menambah wawasan saya tentang ms excel saya bersedia untuk bergabung dengan saudara sekalian sebagai admin freelancer.

    $82 (Avg Bid)
    $82 Avg Bida
    7 bida

    Halo ! Saya Haritz saya freelancer jogja, disini saya memiliki keahlian dalam penginputan data ke Ms. Word dan Ms. Excel, baik berupa angka maupun huruf. :) Senyum Pelanggan Prioritas Utama ) Senyum Pelanggan Prioritas Utama ) Senyum Pelanggan Prioritas Utama ) Senyum Pelanggan Prioritas Utama ) Senyum Pelanggan Prioritas Utama ) Senyum Pelanggan

    $8 - $15 / hr
    $8 - $15 / hr
    0 bida
    Entry Data Tamat left

    Halo ! Saya Haritz saya freelancer jogja, disini saya memiliki keahlian dalam penginputan data ke Ms. Word dan Ms. Excel, baik berupa angka maupun huruf. :) Senyum Pelanggan Prioritas Utama ) Senyum Pelanggan Prioritas Utama ) Senyum Pelanggan Prioritas Utama ) Senyum Pelanggan Prioritas Utama ) Senyum Pelanggan Prioritas Utama ) Senyum Pelanggan

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida
    Entry Data Tamat left

    Saya mampu mengentry data menggunakan Ms. Excel. Saya juga mampu mengoperasikan Ms. Word. Sebelumnya saya ucapkan terimakasih atas perhatiannya.

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    1 bida

    analsa data entry mengenai, penjualan, penerimaan, pengeluaran, organisasi

    $525 - $1050
    $525 - $1050
    0 bida
    data entry Tamat left

    no idea bvgdgkhlbksgiuzsiuidhb ngk zdjxugvughroeub rhesibvgesi hljdsrnvgbk dsghACj Dbc egkrfafihfoihzbvjsbuif

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Yang berdekatan dengan pembuatan dan pengelompokkan data, mengetik, pemasukan data excel. Membawa, memberikan dan memberitahu hasil dari data secara rahasia, mencari informasi dan melakukan web search.

    $178 - $178
    $178 - $178
    0 bida

    saya menginginkan entri / input data ke dalam microsof office excel,..... dan mengedit data dalam ms word

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    1 bida

    saya menginginkan entri / input data ke dalam microsof office excel,..... dan mengedit data dalam ms word

    $384 (Avg Bid)
    $384 Avg Bida
    9 bida

    Oom derry, saya lihat punya skill di Oracle sama PeopleSoft. Itu kan ERP ya?! Nah, saya kebetul...teman. Tapi nggak bisa bayar banyak nih. Saya kembaliin aja uang hadiahnya hehehehe. Mau nggak oom? Ya awalan saja sih oom, nanti kalo kita udah lebih deal lagi, kita bicara offline aja hehehe. Ok? Please PM aku di YM dg id yg sama dg idku disini. Trims..

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    Hello, We are looking for someone to find stats on a very specific topic and enter them into a database. There are about 4 fields per entry. This can be an ongoing project but in the beginning, we are asking for you to only find and enter 100.

    $279 (Avg Bid)
    $279 Avg Bida
    12 bida
    Data Entry 6 hari left

    I need an excel sheet reformatted to include the following COLUMNS..... Company (in bold) Name Address Phone # Email Website

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    22 bida

    I need some help creating an envelope that will auto-populate (address, name, etc.), on an A2 or A6 size envelope.

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    14 bida
    Data entry 6 hari left

    I have some work, in an Excel spreadsheet.

    $85 (Avg Bid)
    $85 Avg Bida
    17 bida

    Hi, I need someone to extract/type the text from documents (PDF) and save into MS Word, including formatting. For the first phase, I would like around 8+15 pages done and depending on the results, we will have subsequent projects that can potentially be hundreds of pages. Thanks..Veronica

    $339 (Avg Bid)
    $339 Avg Bida
    132 bida
    Data entry 6 hari left

    I need a responsive website. I would like it designed and built.

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    6 bida

    Hi all, I am looking for a UK/US native English blog writer, to write a 1,000 word article in 2 days if possible. They are for the US refrigeration transport industry. Keywords and title will be provided. Thank you,

    $335 (Avg Bid)
    $335 Avg Bida
    41 bida

    I need somebody to write around 2000 words of copy for my website (blog posts and landing pages). Topics include: marketing, seo, web development

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    22 bida
    Raise $300,000 for Non-Profit 6 hari left
    DISAHKAN

    ...growth in a sustainable manner across a diverse range of income streams and embed a culture of fundraising across the organization • Maintaining fundraising efforts utilizing MS Excel, and providing weekly and monthly projections and reports pertaining to fundraising efforts • Establish, test and rollout a supporter acquisition programme which increases

    $8 - $15 / hr
    Tempatan
    $8 - $15 / hr
    0 bida

    I am looking for a freelancer to help me with my project. The skills required are Data Entry and Internet Research. Should have time and its a simple job, I am happy to pay a fixed priced and my maximum budget is $30 USD. Job is to use the given keywords and research via Google daily 2 times for 30 days. It will just take 5 minutes of your time daily

    $94 (Avg Bid)
    $94 Avg Bida
    14 bida

    ...completely ERP for able to set any industry for example it will have all ERP necessary Module Finance Module CRM Module HRM Module Payroll Fixed Asset Banking Module (Offline just internal Calculation) Sales and Invoice Purchase and Expense First Back Office Application will be Full ERP will cover All Area of any Standard ERP application feature

    $4387 (Avg Bid)
    $4387 Avg Bida
    114 bida
    Help with book design 6 hari left
    DISAHKAN

    I n...help me with my book design business. I am a book designer but due to loads of work, I need someone to help me to take care of my jobs. You must be familiar with InDesign, MS Word and basic knowledge of Photoshop and Illustrator. It will be a long time relationship so please make sure your price is good enough for me to afford. Thanks Hammad

    $119 (Avg Bid)
    $119 Avg Bida
    25 bida

    I need an android developer to modify the app I current have from offline to online and make some UI [log masuk untuk melihat URL] App name is OET 2.0 Writing. It is Available in Playstore.

    $112 (Avg Bid)
    $112 Avg Bida
    13 bida

    Migrate an existing MS Access /SQL Azure application to web app

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    38 bida

    Hi all, We need a hard worker freelancer how can do some Ms word office Typing (from image), data sorting, documenting, high light the errors and MS WORD to PDF, accuracy and deadline Is very important to [log masuk untuk melihat URL] 7 to 10 days work please reply if you think you can do hard.

    $1785 (Avg Bid)
    $1785 Avg Bida
    46 bida
    Trophy icon INSTALL WORD PRESS WEBSITE 2 hari left

    I have bought a wordpress website that i need to upload on wordpress so i can modify it. Spmpne able to do this....You are bidding for the installaton of a wbsite with the following theme on wordpress. IF YOU NOT UNDERSTAND THAT YOUR BID IS A COMITTMENT DO NOT BID. IF YOU FIND OUT AFTER THE JOB TO BIG FOR YOU THIS IS NOT MY PROBLEM. THIS IS THE WEBSITE YOU NEED UPLOAD IN WORDPRESS

    $30 (Avg Bid)
    Dijamin
    $30
    24 penyertaan

    We have multiple positions for Offline Grade School (Kindergarten, Elementary and Middle) English teachers in South Korea. We have positions all over the country. Must have REQUIREMENTS: 1. Must be a native English speaker (including strong written and spoken English skills) 2. Bachelor's degree from an affiliated university. 3. Available to work in

    $2162 - $3603
    $2162 - $3603
    0 bida
    Trophy icon Reinvent a logo 13 hari left

    ...and elements that the customer appreciate (do's): Simplicity, creatitvity, professionality Logo's and elements that the customer will NOT appreciate (don't do's): Commic sans MS Color pallet: blue Format of final delivery: Original files will be requested. The logo will also be used for making a website so there should be a version with websafe colors

    $50 (Avg Bid)
    Dijamin
    $50
    26 penyertaan