Offline gps mobile phonespekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    197,255 offline gps mobile phones tugasan ditemui, harga dalam USD

    Merancang Mobile Apps Untuk Sewa Tempat Disertai Booking, dan Maps Agent. Jangan Lupa Menu Sign Up dan Sign In, Sebagai Client , Agent dan Penyewa Tempat. Warna Kombinasi Biru dan Putih Seperti (Traveloka)

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    2 bida

    Setup 3CX PBX system

    $382 (Avg Bid)
    $382 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan mobile apps berbasis iOS agar dapat digunakan oleh pengguna iPhone. Mobile apps yang dibuat berfungsi reporting dan monitoring tim lapangan (sales,kurir,dll)

    $353 (Avg Bid)
    $353 Avg Bida
    6 bida

    Cordova/Phonegap

    $265 (Avg Bid)
    $265 Avg Bida
    14 bida

    Apl Android Saya perlukannya direka bentuk dan dibina nama saya nurul [log masuk untuk melihat URL] perlu reka bentuk dan dibina

    $455 (Avg Bid)
    $455 Avg Bida
    15 bida

    Mencari trader forex..yg pro yg blh ajar sya

    $306 (Avg Bid)
    $306 Avg Bida
    2 bida

    Apl Android Saya perlukannya direka bentuk dan dibina

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    jalaltel1234

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    1 bida
    Mobile -- 3 Tamat left

    Saya perlu apl Android. Saya ingin apl tersebut direka bentuk dan dibina.

    $1429 (Avg Bid)
    $1429 Avg Bida
    9 bida
    Mobile Tamat left

    Saya perlu apl Android. Saya ingin apl tersebut direka bentuk dan dibina.

    $5905 (Avg Bid)
    $5905 Avg Bida
    27 bida

    Apl Android Saya perlukannya direka bentuk dan dibina Buat app syarikat

    $650 (Avg Bid)
    $650 Avg Bida
    1 bida

    Mencari pembuat laman web yang sudah ada tempate bercoding. Nak buat 2 website simple sahaja. Domain & hosting pakai saya punya sahaja. Few pages sahaja. Guna offline fund transfer sahaja. Cuma nak buyer upload resit, isi no phone, nama & alamat sahaja.

    $132 (Avg Bid)
    $132 Avg Bida
    4 bida

    Saya membutuhkan rekan yang dapat membantu untuk memasarkan produk saya, baik online ataupun offline, silahkan download lampiran untuk tahu produknya, tks

    $349 (Avg Bid)
    $349 Avg Bida
    4 bida

    Agar rumah semakin menarik dilihat dan menjadi inspirasi oleh orang lain

    $5000 - $10000
    $5000 - $10000
    0 bida

    Saya mencari seseorang di kota medan yang mengerti membuat app mobile android.

    $219 (Avg Bid)
    $219 Avg Bida
    3 bida

    - Local Food Delivery App - In Bahasa Malaysia - Seller & Buyer page - Listings - Simple messaging tool

    $966 (Avg Bid)
    $966 Avg Bida
    2 bida

    Sebenarnya kehidupan ini membuat saya bingung dan lelah terkadang saya merasakan ingin berhenti untuk hidup , tetapi di dalam pikiran saya selalu terpikirkan sesuatu tentang tuhan memiliki rencana lain untuk saya , dan akhir nya saya bertekad mempunyai keinginan untuk merubah diri saya sendiri. Dan akhirnya nya saya memutuskan untuk berbisnis secara online dan offline , tetapi saya sempat k...

    $1683 - $3366
    $1683 - $3366
    0 bida

    Aplikasi Web based untuk membuat mobile landing page. Tujuan aplikasi agar orang yang tidak mengerti bahasa program bisa buat sendiri Mobile landing page dengan menggunakan aplikasi ini. Konsep aplikasi bisa dilihat lampirannya. Dibawah ini keterangan konsep aplikasinya: Mobile Landing Page Generator 1. Save button akan generate URL, like [log masuk untuk melihat URL] 2. url will be stored at ...

    $473 (Avg Bid)
    $473 Avg Bida
    1 bida

    Antivirus bagian hal terpenting bagi kita. Kenapa bagian yang terpenting bagi kita terutama para pengguna Windows? Karena Antivirus adalah Security yang menjaga system di komputer atau notebook kita agar tidak terserang virus atau malware yang banyak sekali bertebaran di internet atau removable disk yang pernah kita gunakan. Sebagian besar kita adalah pengguna internet gratis? benarkan? ya kena...

    $3000 - $5000
    $3000 - $5000
    0 bida
    Mobile app Tamat left

    Halo Albert, mau tanya secara garis besar, kamu bs buat app yg ada voice verificationnya ga? jd kl misal bukan suara si owner, maka tdk akan ke next stepnya? Kl bs nanti kita akan diskusi lebih lanjut dan harga pembuatannya. Terima kasih

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida

    Nak buat GPS Tracking apps untuk android. GPS tuu digunakan untuk tracking barang yang hilang. Saya tak boleh bagi much information kat sini tapi bagi sesiapa yang boleh buat apps ni please directly email saya.

    $1257 (Avg Bid)
    $1257 Avg Bida
    1 bida

    Oom derry, saya lihat punya skill di Oracle sama PeopleSoft. Itu kan ERP ya?! Nah, saya kebetulan ingin mengimplementasikan OpenERP di perusahaan teman. Tapi nggak bisa bayar banyak nih. Saya kembaliin aja uang hadiahnya hehehehe. Mau nggak oom? Ya awalan saja sih oom, nanti kalo kita udah lebih deal lagi, kita bicara offline aja hehehe. Ok? Please PM aku di YM dg id yg sama dg idku disini. Trims....

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin membuat web api dengan menggunakan java untuk sinkronisasi data antara database mysql dengan mobile apps

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    4 bida

    GPS & ALAT SURVEY merupakan website Toko Online yang menyediakan berbagai macam Produk Digital Instrument seperti GPS ( Global Positioning System ), Surveying Instrument, Satelit Communication, Test dan Measurement, Industry dan Alat Geologi. Dengan berbekal pengalaman, kami selalu berusaha mengendepankan tercapainya kepuasan Pelanggan dengan berusaha menjadi mitra yang efesien, efektif dan...

    $532 - $1065
    $532 - $1065
    0 bida
    Food mobile app 6 hari left

    I wanna mobile app that allows user to order food at restaurants. if you have already developed like as this app. it will be success for me. App will be for restaurants and will delivery customers.

    $1737 (Avg Bid)
    $1737 Avg Bida
    42 bida

    We have a site that works well but recently we had developer speed it up so it loads ok on the phones and desktop. He did ok job but later we noticed that whatever he did to speed that site up now few things does not work. Everything worked well before he speed it up....so no problems before. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------...

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    7 bida

    google home will automatically announce notification and also ask questions if user wants to activate device. The notifications and interactions should be fully customizable. Should be able to integrate with IFTTT. Basic Tutorial: [log masuk untuk melihat URL] I want this feature to work for all my customers all around the world. Example: When User reaches home, GPS detects and google home anno...

    $337 (Avg Bid)
    $337 Avg Bida
    7 bida
    Smart Mosque 6 hari left

    I need an Android app. I already have a design for it, I just need it to be built. offline Adhan before prayer. and read 2 minutes Quoran continuously before each Adhan. Adhan timings to be cloned from another application

    $148 (Avg Bid)
    $148 Avg Bida
    12 bida

    Hi i have a whole cloth store. I want to develop an application to sell my products online. Only android applications.

    $245 (Avg Bid)
    $245 Avg Bida
    9 bida

    We have an android app already built with Java. After Android 8.0 was released, the app doesn't give the GPS information every 10-15 seconds. We want this information to be sent to us. It was working before but it's not working now. Your responsibility is to fix this issue and tell us how you did it.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    I want to hire a team who can work for me to build a very complex mobile application.

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    62 bida

    *Consumer can post news,ask and case studies * Producer can add our product as classified * Application will support Multi Language * When GPS is Enable Consumers can view the available classifieds based on their nearest location. * Buy and sell organic products through NatureLife app App link: [log masuk untuk melihat URL]

    $208 (Avg Bid)
    $208 Avg Bida
    2 bida

    Test scenario design,bug detection and more details will be shared via chat

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    12 bida

    Create a Taxi request app, with online payment and gps. Must be able to use on both android and apple.

    $1308 (Avg Bid)
    $1308 Avg Bida
    33 bida
    i need app 6 hari left

    I need app on both android and iOS app I am interested in developing an app for both android and ios version. It will involve using the gps function and phone ringer. I want to able to capture email information and either Date of birth or first and last name data. I can go more into details of the app. Thank you

    $165 (Avg Bid)
    $165 Avg Bida
    8 bida

    I'm looking for a partner to start a project with. My purpose is to generate massive value for people, and I have ideas for some apps and businesses. The person must: - Be located in California ( South California) - Have intermediate-specialized knowledge in app development/coding - Preferably be between 18-25 years old - be fluent in english or portuguese speaker - Willing to work - Be crea...

    $180 (Avg Bid)
    $180 Avg Bida
    14 bida

    I would like to create a map tool with Python 3. Map should be based on Openstreetmap, but it should be working with offline map database (e.g. mbtiles). It would be nice to have a visualisation working without browser even if the outcome is html file. I would also like to put some markers at certain GPS locations.

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    6 bida

    I have worked and done so many offline jobs and deliver satisfactory [log masuk untuk melihat URL] looking for online jobs as now for some days..

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    1 bida

    I am looking for talented php developer who has at least 7 years experience. Have you ever connect website with vendors API's and other small features? spec for projects [log masuk untuk melihat URL] filter buttons in Driver Preview, Drug Test, manage employee, (add new Filter button and “Show Terminated Drivers” [log masuk untuk melihat URL] Search tab from top menu (Search by d...

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    9 bida

    I need to download this site and make it work offline [log masuk untuk melihat URL] I tried save as complete webpage but it didn't worked.

    $45 (Avg Bid)
    $45 Avg Bida
    9 bida

    change the leather texture, draping the cover. more details in chat. regular work.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    2 bida
    Web and mobile development 6 hari left
    DISAHKAN

    Hello we are looking for help with developing and managing www.streamsnipers.com. The site is made in Django and uses html, css, js. We use Amazon AWS services as well. We would like the site to be reactive. We need to greatly improve the look on mobile. Additionally we need on going development on the site to add new features. Features we would like to add; 1)New Video page that has an arch...

    $38 / hr (Avg Bid)
    $38 / hr Avg Bida
    57 bida

    Here is the breakdown of features and functionality for the app: Apps to reference: Uber, Lyft (GPS System) 1. To create an app that will enable us to a. Control, maintain, regulate the flow of our trucks/drivers – location, time of location, ETA call features already existing on MAP and other apps. All trucks must be trackable b. Sign up new drivers with their own trucks. c. Sign up new d...

    $7263 (Avg Bid)
    $7263 Avg Bida
    90 bida

    Do only simple work for me,, a flutter project.. Make a page with grid view items from json Another page with item details where Color or size selection available ,,, or add to cart button on detail page

    $475 (Avg Bid)
    $475 Avg Bida
    32 bida

    Need app for financial services

    $316 (Avg Bid)
    $316 Avg Bida
    10 bida

    Looking for manufacturer company who deals in developing gps/ gprs based IOT devices like realtime health tracking, asset tracking etc in india on 2G/3G/4G

    $788 (Avg Bid)
    $788 Avg Bida
    10 bida

    Budget:20$, please apply only within budget and having 3+ yrs of experience in firebase, Android. This is a quick job for expertise. 1)Show current plan with a list of semesters which user paid for along with validity date at My account screen, User should be able to change semesters and data should be changed automatically, currently, university id, college id, branch id, semester id are stored i...

    $29 (Avg Bid)
    $29 Avg Bida
    5 bida
    Build Bus Tracking System 6 hari left
    DISAHKAN

    need a website (asp.net webforms c#) and mobile application (native android and iOS) every bus have a mobile phone (gps) and have RFID reader (1-1.5 meter range) any student get in the bus he have an RFID tag the phone connected to RFID reader reads the tags and send the the data to sqlserver using a web service parameters are tagid, and busid, status (get in or get out), the webservice search fo...

    $162 (Avg Bid)
    $162 Avg Bida
    23 bida

    I need b2b recharge website and mobile application

    $416 (Avg Bid)
    $416 Avg Bida
    15 bida