Offline school management software demopekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    328,904 offline school management software demo tugasan ditemui, harga dalam USD

    3 Servers setup.

    $60 (Avg Bid)
    $60 Avg Bida
    1 bida

    matlab, pscad

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    6 bida

    Windows C atau C++ Mencari projek desktop aplikasi berbasis window

    $410 (Avg Bid)
    $410 Avg Bida
    2 bida

    Demo Setup

    $430 (Avg Bid)
    $430 Avg Bida
    36 bida

    Untuk membuat online library yang boleh control user access. upload download dan dashboard

    $464 (Avg Bid)
    $464 Avg Bida
    15 bida

    SDN CONTROLLER

    $264 (Avg Bid)
    $264 Avg Bida
    7 bida

    Windows Java Mencari kesibukan di sela waktu luang, sekalian menambah pemasukan.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    2 bida

    Saya perlukan anda membangun beberapa perisian untuk saya. Saya ingin perisian ini dibangun menggunakan Javascript.

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    1 bida

    Mencari pembuat laman web yang sudah ada tempate bercoding. Nak buat 2 website simple sahaja. Domain & hosting pakai saya punya sahaja. Few pages sahaja. Guna offline fund transfer sahaja. Cuma nak buyer upload resit, isi no phone, nama & alamat sahaja.

    $132 (Avg Bid)
    $132 Avg Bida
    4 bida

    Saya membutuhkan rekan yang dapat membantu untuk memasarkan produk saya, baik online ataupun offline, silahkan download lampiran untuk tahu produknya, tks

    $349 (Avg Bid)
    $349 Avg Bida
    4 bida

    Apakah ada freelancer yang menguasai pengembangan aplikasi Visual Studio C++ untuk Windows CE - Windows Embedded? Saya mengoperasikan sebuah gudang di mana setiap bulannya saya melakukan proses stock opname secara manual (menghitung stock di lapangan dan mencocokannya di database MySQL). Saya ingin sedikit mengautomasi proses ini menggunakan perangkat mobile yang sudah dilengkapi dengan barcode...

    $608 (Avg Bid)
    $608 Avg Bida
    3 bida

    install premium themes utk wordpress/woocommerce, sampai live seperti versi demo + training cara pengoperasian nya

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    2 bida

    Mas saya mau buat website toko online [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] desain sama persis dengan demo di atas, cms boleh menggunakan woocommerce, opencart atau prestahsop juga boleh domain dan hosting sudah kami sediakan, apa sampean bisa bantu?

    $41 (Avg Bid)
    $41 Avg Bida
    1 bida

    Sebenarnya kehidupan ini membuat saya bingung dan lelah terkadang saya merasakan ingin berhenti untuk hidup , tetapi di dalam pikiran saya selalu terpikirkan sesuatu tentang tuhan memiliki rencana lain untuk saya , dan akhir nya saya bertekad mempunyai keinginan untuk merubah diri saya sendiri. Dan akhirnya nya saya memutuskan untuk berbisnis secara online dan offline , tetapi saya sempat k...

    $1683 - $3366
    $1683 - $3366
    0 bida

    Write a trade copier for MT4, able to copy trade from demo to real, same broker, runs on VPS

    $339 (Avg Bid)
    $339 Avg Bida
    4 bida

    Aplikasi Web based untuk membuat mobile landing page. Tujuan aplikasi agar orang yang tidak mengerti bahasa program bisa buat sendiri Mobile landing page dengan menggunakan aplikasi ini. Konsep aplikasi bisa dilihat lampirannya. Dibawah ini keterangan konsep aplikasinya: Mobile Landing Page Generator 1. Save button akan generate URL, like [log masuk untuk melihat URL] 2. url will be stored at ...

    $473 (Avg Bid)
    $473 Avg Bida
    1 bida

    bhi jan ma ap sa 2 minut bat karna chahta hu ap plz mujha msgh kar dana ma ap ko call kar lon ga ...........................................................................................

    $2500 (Avg Bid)
    $2500 Avg Bida
    1 bida

    bhi jan ma ap sa 2 minut bat karna chahta hu ap plz mujha msgh kar dana ma ap ko call kar lon ga ...........................................................................................

    $2550 (Avg Bid)
    $2550 Avg Bida
    1 bida

    Antivirus bagian hal terpenting bagi kita. Kenapa bagian yang terpenting bagi kita terutama para pengguna Windows? Karena Antivirus adalah Security yang menjaga system di komputer atau notebook kita agar tidak terserang virus atau malware yang banyak sekali bertebaran di internet atau removable disk yang pernah kita gunakan. Sebagian besar kita adalah pengguna internet gratis? benarkan? ya kena...

    $3000 - $5000
    $3000 - $5000
    0 bida

    Pengembangan ERP yang mencakup : Contract Management - Purchase Receipt - Purchase Invoice - Purchase Payment,Stock Adjusment, Sales Order - Sales Invoice - Sales Receipt Target to finish: 3 weeks after contract sign-off

    $1645 (Avg Bid)
    $1645 Avg Bida
    20 bida

    Melayani Internet marketing pembuatan blog editing Blog,track musik Music Arransemen,balancing mixing dan mastering Metatrader - Investasi 10%/bulan - pelajaran forex, signal forex,dll

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Demo lagu dari band Kami "Demonic 666" yaitu band yang beraliran Metalcore, Kami membutuhkan seseorang yang bisa mempromosikan band kami, kami yakin kami bisa menarik banyak peminat karna keyakinan adalah modal kami,

    min $3500
    min $3500
    0 bida

    Plant Inventory Management System and SCADA System Scope Plant Inventory : 1. Mampu membuat Bussiness Process Model 2. Mengaplikasikan BPM ke Java/XML dan mengintegrasikan ke SAP system 3. Menguasai Database Server, SQL/Oracle 4. Menguasai Network LAN/WAN, Client+Server, Hardware Scope SCADA System : 1. Menguasai SCADA Programming, Prefered is Siemens SCADA Software 2. Mampu mengintegrasik...

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    4 bida

    Oom derry, saya lihat punya skill di Oracle sama PeopleSoft. Itu kan ERP ya?! Nah, saya kebetulan ingin mengimplementasikan OpenERP di perusahaan teman. Tapi nggak bisa bayar banyak nih. Saya kembaliin aja uang hadiahnya hehehehe. Mau nggak oom? Ya awalan saja sih oom, nanti kalo kita udah lebih deal lagi, kita bicara offline aja hehehe. Ok? Please PM aku di YM dg id yg sama dg idku disini. Trims....

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin Terjun ke bidang product and services, dgn hal ini saya sudah memulai untuk menjual product saya yaitu luxury bedding set. Berhubung baru buka dan tidak banyak orang yg tau brand image,produk saya apa, dan dimana. saya ingin meminta agar mempromosikan nama toko dan produk saya ke masyarakat seperti jak ut, jak sel, jak bar, dll. Target market saya adalah: ibu rumah tangga. Target...

    $268 (Avg Bid)
    $268 Avg Bida
    1 bida

    ini belum menjadi project, tapi kemungkinan besar akan menjadi projek,saya memerlukan konsultan lepasan yang bersedia membantu penyusunan KPI dan penyusunan Balanced Scorecard,dimana syarat minimalnya adalah pernah menjadi Manager di Divisi HRD/Strategic Plan atau apapun yang dimana sehari harinya bergelut dengan KPI,Balanced Scorecard dan Performance Management Terimakasih TA

    $1065 - $2130
    $1065 - $2130
    0 bida

    I need some help with finding an accountant.

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    2 bida

    Dear developer , I would like to design a learning management app like toppr,mertinationa where i can give online course to the students through subscription. Please kindly reply me with your experience in this field . Your faithfully Asit

    $1619 (Avg Bid)
    $1619 Avg Bida
    14 bida

    Hi need some one who is expert in javascript want to create a calculator based on javascript see live demo [log masuk untuk melihat URL]

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    14 bida

    I need a new website. I need you to design a website for my small business. I want php developed systems integrated. 1. Business directory (maps included) 2. Membership management system should Have Admin Login, Business login and member login in it. Payment integration setup required.

    $134 (Avg Bid)
    $134 Avg Bida
    28 bida

    你好,我需要一个刮刀软件,你可以做吗,请联系我

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida

    This is a very small startup. We expect Ux design for our product. This project title would be School Management Software. We expect the unique design and user-friendly.

    $559 (Avg Bid)
    $559 Avg Bida
    30 bida

    We are looking to hire a native Dutch freelancer (no agencies!) to translate a software program from English to Dutch. There are 14.518 words to translate in total. The rate per word we offer is €0,02 and the deadline is tomorrow, 18 July 19:00 GMT+1. You will do the translation in Microsoft Word. Formatting of the document has to remain intact. We look forward to hearing from you!

    $176 (Avg Bid)
    $176 Avg Bida
    15 bida

    ControlMobile is a mobile and web platform which controls the child's mobile device, their screen time, app usage, explicit controls, as well as archiving and storing all communications with alerts sent to alert parents of any nefarious activity.

    $2322 (Avg Bid)
    $2322 Avg Bida
    54 bida

    I'm looking for someone to help me build an Excel based macro that can help with the allocation of incoming client positions / holdings, involving a few types of scenarios. I have already started on the code with a friend so I have a pretty good starting point and already know the majority of the mechanics of what the macro would need to do. I am looking for someone that has had experience bu...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    13 bida

    I need help installing demo theme on existing wp website without removing existing products. There are products in woocomerce and products in ali2woo plugin. i want these products to remain.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    11 bida

    I need a logo designed.

    $25 (Avg Bid)
    $25
    13 penyertaan

    This is a project with future development of at least 5 modules. I have an application programmed in .net, c # in visual studio 2013. with controls DevExpress. That handles certain procedures for the control of maritime shipments. It was originally conceptualized for use in a single company and is not parameterizable. The application is hosted in smartasp hosting The application currently has the...

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    17 bida

    Need some body to work on hieradata requirement. Need to move and consolidate variables in other yaml files of hieradata folder to common yaml.

    $134 (Avg Bid)
    $134 Avg Bida
    8 bida
    Video Chat Android App 6 hari left
    DISAHKAN

    I need a Video Chat Android application. Requirements: - Add swipe activity like Azar. Swipe activity has video calls. Video calls with no user interaction. It comes as soon they swipe - Notify user in 24 hours to use the app - After three-four swipe display full-page Ad - New Swipe Activity is MainActivity. On each swipe meet a stranger Source Code: [log masuk untuk melihat URL] Demo: [log ma...

    $236 (Avg Bid)
    $236 Avg Bida
    27 bida
    SEO Expert Required 6 hari left
    DISAHKAN

    Looking for Experience SEO Expert for a project- [log masuk untuk melihat URL] You need to provide your strategies how can we rank below keywords within 1/2 months. Driving Instructor Marsden Park Driving School Marsden Park Driving lessons Marsden Pak Driving Instructor Silverwater Driving School Silverwater Driving Lessons Silverwater Driving Instructor Richmond Driving School Richmond Driving...

    $48 (Avg Bid)
    $48 Avg Bida
    26 bida

    We are a car driving school. We need to get our driving course education material designed. Only quote if you have experience in designing Driving Education Courses.

    $68 (Avg Bid)
    $68 Avg Bida
    14 bida
    Trophy icon Classy Bar logo design needed 2 hari left

    I need a logo created for a bar called 'Lakeview Lounge'. This bar is an irish hole in the wall located in Battle Creek, MI. This is place is very old school as we only have two employees and do not accept credit/debit cards. We are known for our large microbrew selection and great mixed drinks. We also have avery large group of patrons that come here to watch sporting events. Its a ...

    $100 (Avg Bid)
    Dijamin
    $100
    44 penyertaan
    web radio player 6 hari left

    I need an old school web radio player, using something live VU meters or Leds, as in the 90´s sound systems, to we use on our web radio.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    3 bida
    Google My Business Management 6 hari left
    DISAHKAN

    I would like to get higher rank on my three google my business locations. I have been looking for a google my business management company but they are expensive. I would like my three GMBS to get higher ranks and more traffic.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    27 bida
    Data entry clerk 6 hari left

    Story began in 1979 when Dr Rolland-Yves Mauvernay, convinced that many useful therapeutic products were abandoned before reaching their full potential, decided to found the Swiss-based Debiopharm Group. Having started with only two people, Debiopharm is now a group of five companies active in the life science areas of drug development, GMP manufacturing of proprietary drugs, diagnostic tools and ...

    $3935 (Avg Bid)
    $3935 Avg Bida
    12 bida

    Build a Content and Advertisement Management System for Digital Out of Home Advertisement (DOOH) that will be used to display entertainment and ads content on portable Android OS tablets and controlled from web based platform on MAC OS device. The system should include but not limited to the following: - Analysis of the advertisements (Num of views, number of clicks, geography of the ads viewed) -...

    $21481 (Avg Bid)
    $21481 Avg Bida
    58 bida

    Will provide you with the LMS and the theme to install on domain: Academy LMS: ht tps://[log masuk untuk melihat URL] Academy LMS Theme: ht tps://[log masuk untuk melihat URL] (remoe space between ht ttps to access) Most of the work has already been done since it's pre-built and pre-purchased. Your responsibility is to: •Install and setup (takes couple hours) •Customize +se...

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    43 bida