Offline speech text android apppekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    174,560 offline speech text android app tugasan ditemui, harga dalam USD

    Salam Sejahtera, Appen sedang menjalankan projek pengecaman tuturan berskala besar dalam Bahasa Malaysia untuk membantu klien kami dalam merealisasikan tindakbalas suara interaktif ataupun interactive voice response (IVR) dengan kecerdasan bantuan untuk generasi seterusnya dalam sektor servis khidmat pelanggan. Matlamatnya adalah untuk mesin berinteraksi dan bertindakbalas kepada pertanyaan pelan...

    $39 (Avg Bid)
    $39 Avg Bida
    7 bida

    i need a android base application

    $433 (Avg Bid)
    $433 Avg Bida
    25 bida

    oppoa37 hebat sekali

    $370 (Avg Bid)
    $370 Avg Bida
    19 bida
    Apl Android Tamat left

    Apl Android Saya telah mempunyai reka bentuk Anda buat saya terima

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    3 bida

    Nak menjana income setiap minggu.

    $237 (Avg Bid)
    $237 Avg Bida
    14 bida

    kami ingin membuat satu simulation mengenai application yg boleh scan barcode

    $146 (Avg Bid)
    $146 Avg Bida
    6 bida

    Aplikasi android untuk kegunaan kakitangan Perkhidmatan Logistik dan Movers bagi urusan pengendalian pesanan (order) pesanan masuk dan keluar. Aplikasi haruslah mempunyai maklumat seperti: * Info lengkap pelanggan, * Lokasi kerja pindah * Harga pakej * Tarikh dan masa kerja pemindahan * Jenis kenderaan Diperlukan * No pendaftaran lori * Preview order (dalam bentuk Kalender) * Pengesa...

    $373 (Avg Bid)
    $373 Avg Bida
    10 bida

    UPSR - English, Bahasa Melayu, Mathematics, Cina etc

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    5 bida

    Mencari pembuat laman web yang sudah ada tempate bercoding. Nak buat 2 website simple sahaja. Domain & hosting pakai saya punya sahaja. Few pages sahaja. Guna offline fund transfer sahaja. Cuma nak buyer upload resit, isi no phone, nama & alamat sahaja.

    $133 (Avg Bid)
    $133 Avg Bida
    3 bida

    We are a company that publishes websites on global startups, phone apps and also articles on technology and gadgets. We are looking out for writers who can write about startups/apps, emerging tech and gadgets. Minimum words: 400. The ideal candidate MUST have a good command over English (US),MUST love writing about the above-mentioned subjects, SHOULD be able to deliver the report in turn around t...

    $693 (Avg Bid)
    $693 Avg Bida
    5 bida

    Saya membutuhkan rekan yang dapat membantu untuk memasarkan produk saya, baik online ataupun offline, silahkan download lampiran untuk tahu produknya, tks

    $349 (Avg Bid)
    $349 Avg Bida
    4 bida

    proyek ini adalah berupa tiruan tiruan aplikasi windows yang kita gunakan di laptop namun bisa kita gunakan di Smartphone Android. dengan begitu pengguna tidak akan susah membawa laptop kemana mana.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    2 bida

    Saya ingin membuat aplikasi android dan ios

    $1616 (Avg Bid)
    $1616 Avg Bida
    1 bida

    Saya mencari seseorang di kota medan yang mengerti membuat app mobile android.

    $219 (Avg Bid)
    $219 Avg Bida
    3 bida

    To create a frequently answer question for mobile apps. The system must be intelligent enough to search the keyword in the database.

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    4 bida

    membuat news reader di ios dan android seperti wayang force termasuk billing systemnya

    $874 (Avg Bid)
    $874 Avg Bida
    1 bida
    android apps Tamat left

    yo bro mau ikutan project kami di malaysia nggak ?

    $350 (Avg Bid)
    $350 Avg Bida
    1 bida

    Pertama, saya akan mereview salah satu Games di Android yang bernama "Heroes Charge". Heroes Charge adalah salah satu game android yang diproduksi oleh U Cool. Merupakan game taktik strategi yang sebenarnya dibuat sangat mirip dengan D-OTA versi PC, tetapi didalam game ini dibuat sangat sederhana dan membuat para pemainnya kembali merasakan sensasi permainan yang diinginkan di PC. Den...

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    1 bida

    bagai mana kabarmu di sana apakah baik baik saja

    $1201 (Avg Bid)
    $1201 Avg Bida
    4 bida

    Sebenarnya kehidupan ini membuat saya bingung dan lelah terkadang saya merasakan ingin berhenti untuk hidup , tetapi di dalam pikiran saya selalu terpikirkan sesuatu tentang tuhan memiliki rencana lain untuk saya , dan akhir nya saya bertekad mempunyai keinginan untuk merubah diri saya sendiri. Dan akhirnya nya saya memutuskan untuk berbisnis secara online dan offline , tetapi saya sempat k...

    $1683 - $3366
    $1683 - $3366
    0 bida

    Aplikasi Web based untuk membuat mobile landing page. Tujuan aplikasi agar orang yang tidak mengerti bahasa program bisa buat sendiri Mobile landing page dengan menggunakan aplikasi ini. Konsep aplikasi bisa dilihat lampirannya. Dibawah ini keterangan konsep aplikasinya: Mobile Landing Page Generator 1. Save button akan generate URL, like [log masuk untuk melihat URL] 2. url will be stored at ...

    $473 (Avg Bid)
    $473 Avg Bida
    1 bida

    Dicari tenaga freelance berpengalaman untuk [log masuk untuk melihat URL], contoh bisa diliat pada attach file. bersedia untuk tanda tangan kontrak. Jika bagus akan banyak peluang untuk kerja tahap [log masuk untuk melihat URL] kerja Pakai Target dan [log masuk untuk melihat URL] yg digunakan boleh apa saja.

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Antivirus bagian hal terpenting bagi kita. Kenapa bagian yang terpenting bagi kita terutama para pengguna Windows? Karena Antivirus adalah Security yang menjaga system di komputer atau notebook kita agar tidak terserang virus atau malware yang banyak sekali bertebaran di internet atau removable disk yang pernah kita gunakan. Sebagian besar kita adalah pengguna internet gratis? benarkan? ya kena...

    $3000 - $5000
    $3000 - $5000
    0 bida

    Game yang petualangan yang memiliki unsur teka teki yang rumit

    $739 (Avg Bid)
    $739 Avg Bida
    1 bida

    Kecanggihan android kini telah membuming

    $959 (Avg Bid)
    $959 Avg Bida
    24 bida

    Saya ingin mencari programmer yang mampu membuat aplikasi chat messenger seperti BBM, Whatsup, Kakao Talk dan lain-lain.

    $388 (Avg Bid)
    $388 Avg Bida
    1 bida
    Android app Tamat left

    salam, ehtiaj be ye barname nvis foghe herfei darim bara android app ke betoone ye app ba kefiat va baa UI khoob develop kone

    $150 - $150
    $150 - $150
    0 bida

    Ingin membuat versi mobile app dari [log masuk untuk melihat URL]

    $938 (Avg Bid)
    $938 Avg Bida
    7 bida

    membuat aplikasi pengenalan daunasdn;asd;ajsd;asjd;asjd;ajsd;ajsdl oasdajsdj alsdasd alsdjas d;lasdansda sld

    $222 (Avg Bid)
    $222 Avg Bida
    1 bida

    Oom derry, saya lihat punya skill di Oracle sama PeopleSoft. Itu kan ERP ya?! Nah, saya kebetulan ingin mengimplementasikan OpenERP di perusahaan teman. Tapi nggak bisa bayar banyak nih. Saya kembaliin aja uang hadiahnya hehehehe. Mau nggak oom? Ya awalan saja sih oom, nanti kalo kita udah lebih deal lagi, kita bicara offline aja hehehe. Ok? Please PM aku di YM dg id yg sama dg idku disini. Trims....

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    disini saya akan memberikan dan mengembangkan hal-hal / trick baru tentang android phone. dan juga untuk mempermudahkan menyelesaikan semua masalah tentang android phone. terima kasih dan semoga bermanfaat

    $5916 (Avg Bid)
    $5916 Avg Bida
    1 bida

    Conduct an analysis of the frequency spectrum of speech signals. In your answer identify the importance of frequencies within the speech signal. Discuss the findings and conclusions. Identify novel research that explores using the frequencies: a) within speech to aid medical diagnosis or b) to advance speech based technology such as but not limited to speech recognition.

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    3 bida
    Trophy icon Promo Video for Android Game 2 hari left

    We need promo video to showcase our Android Game. Game Name: Car Dealer Tycoon Video length doesn't matter. File format: MP4 You can download and test the game here: [log masuk untuk melihat URL] I have also attached game screenshots and game icon in case you want to use. Be creative!

    $40 (Avg Bid)
    Dijamin
    $40
    0 penyertaan

    Must have immediate availability. This individual will handle GitHub and Azure tasks for team of separate freelancers and myself. Must be able to start immediately and work daily. Must be competent in Azure to provide database/appservice/virtual machine needs for fast paced development. Must understand GitHub branches and merging. Good communication skills a must.

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    13 bida

    Hello, CLIENTS MAIN CONCERN IS HAVING THE BEST GRAPHICS, SO SEND ME PICTURE OF THE GRAPHS YOU ARE CREATED. I need a team who is amazing at creating games Need to be compatible for ios and android need graphic as well i will provide the detail on the game, in mean time please submit your previous game you have created thanks Thinking of about 100 - 120hrs of work Skills Required

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    3 bida

    I'm looking for build a site like this: [log masuk untuk melihat URL] With all the the features. More information in the mockups file (SPANISH) The candidates must be expert on graphic design, web design, PHP, JAVA Script, Search Engine INDEXING, RSS, APIs integration, Payment method. The platforms of Speech to Text API you must be familiar to are: [log masuk untuk melihat URL] [log masuk un...

    $181 (Avg Bid)
    $181 Avg Bida
    7 bida

    I have a new word game that is not yet fully developed and I need a new developer to finish the development so that I can publish it. The game is developed both for iOS & Android and the project uses Unity for the front end. It mainly requires development of the multi player module of my current unity game. The single player works pretty fine but the multiplayer needs to be rewritten from scr...

    $614 (Avg Bid)
    $614 Avg Bida
    14 bida
    design change android app 6 hari left
    DISAHKAN

    i need change the design my app modern design good material, i need example

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    27 bida
    Speech processing developer 6 hari left
    DISAHKAN

    Project: The goal is to create a machine learning algorithm that would 1) eliminate background noise from speech 2) transform accented speech into non accented. We already have a dataset for this project. The business/team: We are a team of Stanford Engineers, creating an early stage startup that aims to create a sound-enhancing software for greater clarity during calls. Capabilities and experie...

    $610 (Avg Bid)
    $610 Avg Bida
    12 bida
    Trophy icon Creative text logo 6 hari left

    We need a text based modern high definition (in all formats (ai, png) logo of - systserv - A possible similar or a good alternative of this type of logo [log masuk untuk melihat URL]

    $10 (Avg Bid)
    $10
    33 penyertaan

    I have a Oopen Cart installed on my html site and I need someone that can go in and fix a error where I have a Offline Credit Card processing installed and when people goto checkout it gives a error to ask Administrator. Again I do not need many services. I only need my offline credit card processing to work again and send me the orders when placed. [log masuk untuk melihat URL] It was design...

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    10 bida

    I own a local and remote coaching practice and would like logo and text overlays as shown in the video example. We have our own logo to use and colors etc, just need the motion and template create so we can import into Final cut pro as a text layer and edit It based on need.

    $103 (Avg Bid)
    $103 Avg Bida
    29 bida

    We need feature graphic(displayed on top of Google Play) to showcase our Android Game. Game Name: Car Dealer Tycoon You can test the game here: [log masuk untuk melihat URL] I have also attached game screenshots and the game icon in case you want to use. Check this link to see what feature graphic is:[log masuk untuk melihat URL] File formats: 1024 w x 500 h JPG or 24-bit PNG (no al...

    $25 (Avg Bid)
    Dijamin
    $25
    6 penyertaan
    Not Duplicate text 6 hari left
    DISAHKAN

    I need you to rewrite some content for a website. following link text needs 30 different cities pages without duplicate text [log masuk untuk melihat URL] Give us best possible price ?

    $74 (Avg Bid)
    $74 Avg Bida
    10 bida
    Need a text logo designed 6 hari left
    DISAHKAN

    Need a text logo designed ! Need a text logo designed !

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    25 bida

    would like to build and Android App for scanning the labor punch card (barcode) and update this punching time to internet (firebase database), then connect from other computer using MS access DB (VBA) to download the that timing data to and MS access table. also the app having the first activity is login by supervisor ID and password , these supervisor ID and passwords also are allocated in anothe...

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    3 bida

    Hello, We want a intro template, for a video, containing words '' तेरा साथ हैं तो.. appearing in pen calligraphy with non copyright music

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    12 bida
    Need android app 6 hari left

    I need an Android app. I would like it designed and built.

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    3 bida

    Grocery delivery online system with android app.

    $429 (Avg Bid)
    $429 Avg Bida
    9 bida