Offline typing and proofreading of 85 jpeg files into notepad with 100% accuracypekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    393,751 offline typing and proofreading of 85 jpeg files into notepad with 100% accuracy tugasan ditemui, harga dalam USD

    Membuat artikel tentang tema kampus sebanyak 100 artikel 1000 kata

    $247 (Avg Bid)
    $247 Avg Bida
    4 bida

    Dibutuhkan penulis artikel SEO dengan niche social media. Minimal 1 Artikel terdapat 500 kata. Artikel boleh tentang apa saja yang menyangkut sosial media. Baik itu tips, trik, tutorial, artikel viral, dll. (Dilengkapi gambar) Sosial media : Fb, IG, Twitter, YT

    $129 (Avg Bid)
    $129 Avg Bida
    6 bida

    1. Saya akan beri contoh komen yang akan digunakan. 2. Anda copy dan paste di ruangan komen2 post yang juga saya berikan dan anda cadangkan (yang relevan) 3. Copy link post yang telah dikomen tadi dan masukkan ke dalam Ms Excel 4. Email kepada kami laporan tersebut 5. Kami bayar RM30 untuk setiap 100 komen yg siap terus ke akaun anda!

    $11 (Avg Bid)
    $11 Avg Bida
    18 bida

    Mencari pembuat laman web yang sudah ada tempate bercoding. Nak buat 2 website simple sahaja. Domain & hosting pakai saya punya sahaja. Few pages sahaja. Guna offline fund transfer sahaja. Cuma nak buyer upload resit, isi no phone, nama & alamat sahaja.

    $138 (Avg Bid)
    $138 Avg Bida
    3 bida

    Saya membutuhkan rekan yang dapat membantu untuk memasarkan produk saya, baik online ataupun offline, silahkan download lampiran untuk tahu produknya, tks

    $359 (Avg Bid)
    $359 Avg Bida
    4 bida

    Memasarkan 14 unit rumah baru type 85, 2 kamar tidur, 2 kamar mandi. Perumahan puri jasmine residence, lokasi di bandung utara

    $293 (Avg Bid)
    $293 Avg Bida
    3 bida

    custom wordpress untuk aplikasi kecantikan dan gigi. Projek ini sudah hampir kelar 85 persen. Ada beberapa bagian yang belum sesuai untuk di custom.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    5 bida

    Halo corneliadebora, saya melihat profil Anda dan ingin menawarkan kepada Anda untuk proyek saya. Kita bisa diskusikan semua detail melalui obrolan. maf saya org baru... apa boleh saya sedikit bertanya kepada anda.. saya lihat ibu atau kk berasal dari indonesia... saya hanya kurang mengerti,,, setiap saya menawar sesuatu ,,, apa yg harus saya lakukan contohnya tugas yg satu ini Deskripsi Proyek ...

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida
    Write a Report Tamat left

    i want to write a report, thesis or anything that involving with typing.

    $65 (Avg Bid)
    $65 Avg Bida
    5 bida
    urdu sentances Tamat left

    main Urdu typing karna Chan ti hon agar kam milay ga tozaror karongi

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Sebenarnya kehidupan ini membuat saya bingung dan lelah terkadang saya merasakan ingin berhenti untuk hidup , tetapi di dalam pikiran saya selalu terpikirkan sesuatu tentang tuhan memiliki rencana lain untuk saya , dan akhir nya saya bertekad mempunyai keinginan untuk merubah diri saya sendiri. Dan akhirnya nya saya memutuskan untuk berbisnis secara online dan offline , tetapi saya sempat k...

    $1849 - $3698
    $1849 - $3698
    0 bida

    Aplikasi Web based untuk membuat mobile landing page. Tujuan aplikasi agar orang yang tidak mengerti bahasa program bisa buat sendiri Mobile landing page dengan menggunakan aplikasi ini. Konsep aplikasi bisa dilihat lampirannya. Dibawah ini keterangan konsep aplikasinya: Mobile Landing Page Generator 1. Save button akan generate URL, like [log masuk untuk melihat URL] 2. url will be stored at ...

    $479 (Avg Bid)
    $479 Avg Bida
    1 bida

    Antivirus bagian hal terpenting bagi kita. Kenapa bagian yang terpenting bagi kita terutama para pengguna Windows? Karena Antivirus adalah Security yang menjaga system di komputer atau notebook kita agar tidak terserang virus atau malware yang banyak sekali bertebaran di internet atau removable disk yang pernah kita gunakan. Sebagian besar kita adalah pengguna internet gratis? benarkan? ya kena...

    $3000 - $5000
    $3000 - $5000
    0 bida

    Project : 1. Memasukan data 2. Memperbaiki data yg salah 3. Copy Typing 4. Etc

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    2 bida

    hi semuanya, saya punya 2 job yg simple dengan bayaran yang tidak seberapa job ini di utamakan ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahn...

    $166 (Avg Bid)
    $166 Avg Bida
    1 bida

    hi semuanya, saya punya 2 job yg simple dengan bayaran yang tidak seberapa job ini di utamakan ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya men...

    $826 (Avg Bid)
    $826 Avg Bida
    4 bida

    hi semuanya, saya punya 2 job yg simple dengan bayaran yang tidak seberapa job ini di utamakan ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahn...

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    11 bida

    hi semuanya, saya punya 2 job yg simple dengan bayaran yang tidak seberapa job ini di utamakan ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya men...

    $683 (Avg Bid)
    $683 Avg Bida
    1 bida

    Program ini di buat dengan menggunakan software Notepad++ dan di compile(dijalankan) dengan software CLISP . Tujuan di buatnya progam ini adalah untuk mempermudah kinerja manusia, seperti : * [log masuk untuk melihat URL] => program tersebut di buat untuk membuat atau menghitung suatu tekan suhu dan meng-konvertnya , dan juga menghitung jumlah mata uang dari dollar ke euro . * [log masuk unt...

    $494 (Avg Bid)
    $494 Avg Bida
    3 bida

    hi semuanya, saya punya 2 job yg simple dengan bayaran yang tidak seberapa job ini di utamakan ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya men...

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    hi semuanya, saya punya 2 job yg simple dengan bayaran yang tidak seberapa job ini di utamakan ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya men...

    $50 / hr (Avg Bid)
    $50 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hi, I need data entry workers for a simple typing job. requirement : 1: basic internet knowledge. 2: well typing speed . 3: well internet connection. 4: payment method: perfectmoney/ moneybookers/webmoney/gaf/freelancer/oDesk payment time weekly on Monday . Lowest bid should be awarded . For new freelancer its very beauty full chance to have a great review . place a b...

    $204 (Avg Bid)
    $204 Avg Bida
    3 bida

    hi semuanya, saya punya 2 job yg simple dengan bayaran yang tidak seberapa job ini di utamakan ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya men...

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    hi semuanya, saya punya 2 job yg simple dengan bayaran yang tidak seberapa job ini di utamakan ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya men...

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    hi semuanya, saya punya 2 job yg simple dengan bayaran yang tidak seberapa job ini di utamakan ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya men...

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    Oom derry, saya lihat punya skill di Oracle sama PeopleSoft. Itu kan ERP ya?! Nah, saya kebetulan ingin mengimplementasikan OpenERP di perusahaan teman. Tapi nggak bisa bayar banyak nih. Saya kembaliin aja uang hadiahnya hehehehe. Mau nggak oom? Ya awalan saja sih oom, nanti kalo kita udah lebih deal lagi, kita bicara offline aja hehehe. Ok? Please PM aku di YM dg id yg sama dg idku disini. Trims....

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    hi semuanya, saya punya 2 job yg simple dengan bayaran yang tidak seberapa job ini di utamakan ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya men...

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    hi semuanya, saya punya 2 job yg simple dengan bayaran yang tidak seberapa job ini di utamakan ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya men...

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    We need some good typist he/she knowledge about ms word typing

    $8 - $20
    $8 - $20
    0 bida
    Excel Expert 6 hari left
    DISAHKAN

    There is just one activity which I have for you, i need to macros/similar actions to replace letters in excel and notepad.

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    15 bida

    I am looking for a logo designer. The logo is already designed but the university is celebrating 100 years. So they need a logo that is incorporating this 100 years theme. The best designer will get a bonus. They also need a letterhead. Attached is the university's current logo. Incorporate the 100 years celebration theme into the logo. The winner should be able to share the png, pdf, ai/ps...

    $30 (Avg Bid)
    Dijamin
    $30
    6 penyertaan

    I have a PDF that needs to be edited in Word/excel in order to replace/edit some text. I will need 2 files edited and i need it ASAP, meaning today.

    $341 (Avg Bid)
    $341 Avg Bida
    20 bida
    Insert video into wp website 6 hari left
    DISAHKAN

    Hi, I am building a query Halloween Witchy ecommerce website for a bit of fun and I have purchased a video from Envato (On the eve of Halloween) for my website home page banner. I struggle with some aspects of setting up my website but confident with other parts of website development. I am looking for someone to install the video into my WP media library then install it on my home page. ...

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    17 bida
    Speed up Wix Website 6 hari left
    DISAHKAN

    I have a website made with Wix.com. The Google page speed insight score is 20 for mobile and 60 for desktop. I have made all the changes to all the pages with respect to image optimisation, image resizing, converting to low HD jpeg, cleaning up the home page and removing third party i frames. My score does not go up. I want to bump it up to at least 40 for mobile and 80 for desktop but according t...

    $117 (Avg Bid)
    $117 Avg Bida
    3 bida

    I have a PDF that needs to be edited in Word/excel in order to replace/edit some text. I will need 2 files edited and i need it ASAP, meaning today.

    $262 (Avg Bid)
    $262 Avg Bida
    63 bida

    The texts are from a personal development tool that deals with what is called the sustainability mindset. They are feedback reports to an online questionnaire, and are routed in some frameworks from psychology. I am attaching a sample so you have an idea. In total there are about 180000 words. There are a lot of repetitions, but the connections between paragraphs can vary. It is a very intricate p...

    $2018 (Avg Bid)
    $2018 Avg Bida
    38 bida

    hello i am start up a small scale industry now lock down period so i need help to freelance qualification Excel report data entry ms word must of the skills required and finished 90 % accuracy perfection punctuality

    $484 (Avg Bid)
    $484 Avg Bida
    48 bida

    typing the all type of document

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    166 bida

    typing the all type of document

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    116 bida

    write a book in word that may contains most of the erotic content of hundred of pages payroll @ at the rate of per pages

    $287 (Avg Bid)
    $287 Avg Bida
    53 bida
    Point of Sale (POS) Software 6 hari left
    DISAHKAN

    Retail Management ------------------------------- Stock Management Continuous Inventory Count Periodical Inventory Count Sampling Inventory Count Inventory Automation Count Barcode Automation Suppliers Order Management (orders/ receipts) Stock Monitoring Item Combination Price and Shelf Labels Customer Management Menu for Line Busting and Increased Customer Service Time Tracking Promotions Point o...

    $3506 (Avg Bid)
    $3506 Avg Bida
    12 bida

    I have a 100-page word document complete with images, tables and copy which I need converted into a print-ready InDesign file. I have the InDesign template ready to use. The InDesign template will need to have tables, images etc. properly formatted, so its not just a direct 'copy and paste'. You need to have an InDesign licence. You need to know how to do it. So I know you have read t...

    $224 (Avg Bid)
    $224 Avg Bida
    28 bida
    Computer expert 6 hari left

    I need computer expert to do a typing work

    $439 (Avg Bid)
    $439 Avg Bida
    31 bida

    Project name = Data insert Company = The Frnds We have form filling project In that project you have to fill forms in provided software, we'll provide you data in excel sheet You have to complete 300 forms in every 15 days as 1 project We'll pay you per form You have to maintain accuracy of 95% Every form have 3 pages Work is offline You must have PC or Laptop Basic English

    $101 (Avg Bid)
    $101 Avg Bida
    1 bida

    Project name = Data insert Company = The Frnds We have form filling project In that project you have to fill forms in provided software, we'll provide you data in excel sheet You have to complete 300 forms in every 15 days as 1 project We'll pay you per form You have to maintain accuracy of 95% Every form have 3 pages Work is offline You must have PC or Laptop Basic English

    $101 (Avg Bid)
    $101 Avg Bida
    1 bida

    I'm looking for someone skilled who can log in to an account and filed like or follow 1000 pages. If you are able to do this, you can submit it to my project. Thank you

    $143 (Avg Bid)
    $143 Avg Bida
    3 bida

    Please design attached logo and provide a necessary files for printing

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    50 bida