Offline typing job in nepalpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    169,319 offline typing job in nepal tugasan ditemui, harga dalam USD

    Mencari pembuat laman web yang sudah ada tempate bercoding. Nak buat 2 website simple sahaja. Domain & hosting pakai saya punya sahaja. Few pages sahaja. Guna offline fund transfer sahaja. Cuma nak buyer upload resit, isi no phone, nama & alamat sahaja.

    $133 (Avg Bid)
    $133 Avg Bida
    3 bida
    part time job Tamat left

    [log masuk untuk melihat URL] server [log masuk untuk melihat URL] barang lewat media sosial [log masuk untuk melihat URL] barang [log masuk untuk melihat URL] atau rakit komputerkomputer [log masuk untuk melihat URL] tidak terlalu berat

    $186 (Avg Bid)
    $186 Avg Bida
    8 bida

    Saya membutuhkan rekan yang dapat membantu untuk memasarkan produk saya, baik online ataupun offline, silahkan download lampiran untuk tahu produknya, tks

    $349 (Avg Bid)
    $349 Avg Bida
    4 bida

    Halo corneliadebora, saya melihat profil Anda dan ingin menawarkan kepada Anda untuk proyek saya. Kita bisa diskusikan semua detail melalui obrolan. maf saya org baru... apa boleh saya sedikit bertanya kepada anda.. saya lihat ibu atau kk berasal dari indonesia... saya hanya kurang mengerti,,, setiap saya menawar sesuatu ,,, apa yg harus saya lakukan contohnya tugas yg satu ini Deskripsi Proyek ...

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida
    Write a Report Tamat left

    i want to write a report, thesis or anything that involving with typing.

    $65 (Avg Bid)
    $65 Avg Bida
    5 bida

    Kerja ini di perlukan untuk terjemahkan dari Bahasa English kepada Bahasa Malaysia

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    6 bida

    kerja ini di perlukan traslation english to malay

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    3 bida
    urdu sentances Tamat left

    main Urdu typing karna Chan ti hon agar kam milay ga tozaror karongi

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Sebenarnya kehidupan ini membuat saya bingung dan lelah terkadang saya merasakan ingin berhenti untuk hidup , tetapi di dalam pikiran saya selalu terpikirkan sesuatu tentang tuhan memiliki rencana lain untuk saya , dan akhir nya saya bertekad mempunyai keinginan untuk merubah diri saya sendiri. Dan akhirnya nya saya memutuskan untuk berbisnis secara online dan offline , tetapi saya sempat k...

    $1683 - $3366
    $1683 - $3366
    0 bida
    i need a job Tamat left

    saya membutuhkan pekerjaan yang sangat mudah, barangkali bapa sedia membantu saya. saja jaanji akan bekerja dengan sangat baik

    $150 - $150
    $150 - $150
    0 bida

    data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data miningdata mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    1 bida

    Aplikasi Web based untuk membuat mobile landing page. Tujuan aplikasi agar orang yang tidak mengerti bahasa program bisa buat sendiri Mobile landing page dengan menggunakan aplikasi ini. Konsep aplikasi bisa dilihat lampirannya. Dibawah ini keterangan konsep aplikasinya: Mobile Landing Page Generator 1. Save button akan generate URL, like [log masuk untuk melihat URL] 2. url will be stored at ...

    $473 (Avg Bid)
    $473 Avg Bida
    1 bida

    Antivirus bagian hal terpenting bagi kita. Kenapa bagian yang terpenting bagi kita terutama para pengguna Windows? Karena Antivirus adalah Security yang menjaga system di komputer atau notebook kita agar tidak terserang virus atau malware yang banyak sekali bertebaran di internet atau removable disk yang pernah kita gunakan. Sebagian besar kita adalah pengguna internet gratis? benarkan? ya kena...

    $3000 - $5000
    $3000 - $5000
    0 bida

    Project : 1. Memasukan data 2. Memperbaiki data yg salah 3. Copy Typing 4. Etc

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    2 bida

    Mungkin saya bukan yang terbaik, tapi saya mungkin adalah yang anda butuhkan. Ini bukan soal tinggi besarnya gaji, tapi ini adalah intuisi.

    $25 - $50 / hr
    $25 - $50 / hr
    0 bida
    Need a Job! Tamat left

    Mungkin saya bukan yang terbaik, tapi saya mungkin adalah yang anda butuhkan. Ini bukan soal tinggi besarnya gaji, tapi ini adalah intuisi.

    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    1 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $8 - $15 / hr
    $8 - $15 / hr
    0 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    1 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    Hi, I need data entry workers for a simple typing job. requirement : 1: basic internet knowledge. 2: well typing speed . 3: well internet connection. 4: payment method: perfectmoney/ moneybookers/webmoney/gaf/freelancer/oDesk payment time weekly on Monday . Lowest bid should be awarded . For new freelancer its very beauty full chance to have a great review . place a b...

    $204 (Avg Bid)
    $204 Avg Bida
    3 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Oom derry, saya lihat punya skill di Oracle sama PeopleSoft. Itu kan ERP ya?! Nah, saya kebetulan ingin mengimplementasikan OpenERP di perusahaan teman. Tapi nggak bisa bayar banyak nih. Saya kembaliin aja uang hadiahnya hehehehe. Mau nggak oom? Ya awalan saja sih oom, nanti kalo kita udah lebih deal lagi, kita bicara offline aja hehehe. Ok? Please PM aku di YM dg id yg sama dg idku disini. Trims....

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    Hello,nnI want my site [log masuk untuk melihat URL] has the following position in Google.co.idnn- jual tanah -> [log masuk untuk melihat URL] position 1 or 2n- tanah dijual -> [log masuk untuk melihat URL] position 1 or 2n- pasang iklan jual tanah -> www.jualsewatanah.com/pasang-iklan/‎ position 1 or 2nnThanks.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    50 canvas photos done for me easy job jsut taking a screen shot of a product and putting into a canva photo takes a 2 mins per job

    $31 (Avg Bid)
    $31 Avg Bida
    14 bida
    DATA ENTRY 6 hari left

    PDF and JPG files are to be converted in document files by typing manually , there is no need of any experience other than basic knowledge of microsoft word, all other guidance will be provided through demonstration video the candidate should be fluent in english

    $342 (Avg Bid)
    $342 Avg Bida
    26 bida

    I have sent an email to 2000 sites requesting them the cost to post a guest article on their site and they have responded to it. I want your help to go through the replies in my inbox and format the response in an excel file in this format :- 1) Sitename 2) Price Per Guest blog 3) Site email (The from email address) 4) Site domain authority (You can check this on the internet)

    $420 (Avg Bid)
    $420 Avg Bida
    27 bida
    Typing from scanned pages 6 hari left
    DISAHKAN

    I have scanned copy of around 40 pages and i need them typed in a word format within today.

    $32 / hr (Avg Bid)
    $32 / hr Avg Bida
    52 bida
    DATA ENTRY 6 hari left

    PDF and JPG files are to be converted in document files by typing manually , there is no need of any experience other than basic knowledge of microsoft word, all other guidance will be provided through demonstration video the candidate should be fluent in english

    $382 (Avg Bid)
    $382 Avg Bida
    62 bida

    Hello! I have some pdf files written in English. I need to transcribe it in editable. there are more than 1000 files and I am looking for a person who can transcribe the files for me.

    $278 (Avg Bid)
    $278 Avg Bida
    67 bida
    $125 / hr Avg Bida
    1 bida

    I am looking for a freelancer to help me with my project. The skills required are Data Entry and Internet Research. Should have time and its a simple job, I am happy to pay a fixed priced and my maximum budget is $30 USD. Job is to use the given keywords and research via Google daily 2 times for 30 days. It will just take 5 minutes of your time daily. Its easy and no fixed time constrains. Pleas...

    $71 (Avg Bid)
    $71 Avg Bida
    50 bida

    I am interested in copy pasting online and offline.

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    1 bida

    I want you to create 10 GOOGLE FORMS daily. In each google FORM there will be 5 to 10 questions from Maths or Reasoning topics. I will be providing you with the questions. You have to solve the questions and mark correct answers as well. Depending upon number of questions, your daily payment will be varying. For each question solved correctly and uploaded on Google Form I will be giving you Rs. ...

    $94 (Avg Bid)
    $94 Avg Bida
    30 bida

    Hello, I'm Gautam from belgaum, Karnataka. Currently I'm pursuing under graduation , but simultaneously I wanna have a part time job ,I'm good at typing work I don't have much experience but I have done lots of projects on Microsoft in my primary and secondary schooling. I'm eagerly waiting for your reply and to work with you. Thank you.

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    1 bida

    I need payment integration to be done on other platform eCommerce.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    7 bida

    this is a legal constancy , job work taken for issuing notice and file cases in court of law [log masuk untuk melihat URL] registered lawyers.

    $125 (Avg Bid)
    Tempatan
    $125 Avg Bida
    5 bida

    I need marketers who can market my products, the marketers are expected to market both offline and online. If anyone is interested, let me know.

    $391 (Avg Bid)
    $391 Avg Bida
    15 bida
    installation job 6 hari left

    I need a new website. I need you to design and build a landing page.

    $8 - $21
    Tempatan
    $8 - $21
    0 bida

    I have more than 1000 sheets of utility bills and have to input them to my computer using MS Excel. You must have a nice typing skill and are very good at Excel. Please bid if you are good at English hearing and speaking. More details will be shared via chat.

    $420 (Avg Bid)
    $420 Avg Bida
    99 bida

    I have a data analysis task. And advertising the ur website

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    35 bida
    data entry job 6 hari left

    I have some work, in an Excel spreadsheet.

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    8 bida

    hi i need an expert for these work ,,,,,,, Hi i need an data entry , typing expert for these work so that i can hire him and work with me,,,,,,,quick

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    6 bida

    Hello, Need Experienced High Quality Content Writers for our new site, you should know SEO also. Work: Need to send 4-5 Posts with high quality and compatible with SEO. Salary:8,000Rs Per Month Quarterly Benefits: Will Offer Lunch + Movie Tickets. Duration: this is long term and won't be stopped till your performance is good. We will contact through [Removed for encouraging offsite c...

    $94 (Avg Bid)
    $94 Avg Bida
    11 bida

    hi i need an expert for these work ,,,,,,, Hi i need an data entry , typing expert for these work so that i can hire him and work with me,,,,,,,

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    131 bida

    Hello there, I need a lot of ID card ( front Side and Back Side Only) or Passport From Nepal or Pakistan or Malaysia or Indonesia or Saudi Arabia Or Iran or Iraq Or Srilanka. If you can Provide me the required documents you are welcome. Project Is Big. Thank You

    $476 (Avg Bid)
    $476 Avg Bida
    7 bida
    Job vacancy 6 hari left

    Any one person wants a job in Dubai

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    11 bida
    copy pasting job 6 hari left

    I need someone to do simple copy paste job from the internet to the doc file. No need to edit. You just have to enter into a website which I will mention.

    $105 (Avg Bid)
    $105 Avg Bida
    148 bida

    I need a senior app developer 3-5 years of experience. We have a job board similar to [log masuk untuk melihat URL], a mobile application is required first in ios and then Android. Apply only if you have worked on a job board app in the past. I dont like robotic bids, please Include in the start of your bid: SmartCoding Thanks

    $4216 (Avg Bid)
    $4216 Avg Bida
    62 bida