Offline virtual assistant jobs direct hiringpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    428,380 offline virtual assistant jobs direct hiring tugasan ditemui, harga dalam USD

    Hi Shirllyana H., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat. Admin Freelance diperlukan Syarat Kelayakkan: - mempunyai computer - mempunyai smart phone ( Elaun Tambahan Rm100/ month bagi hp & computer barang diatas) Tugasan: - Mengumpulkan Database dari [log masuk untuk melihat URL] (setiap hari perlu dapatkan 5 new listing direct ow...

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Personal Assistance Freelance diperlukan Syarat Kelayakkan: - mempunyai computer - mempunyai smart phone ( Elaun Tambahan Rm100/ month bagi hp & computer barang diatas) Tugasan: - Mengumpulkan Database dari [log masuk untuk melihat URL] (setiap hari perlu dapatkan 5 new listing direct owner) - Menghantar sms & whats app copy writeting kepada Database [log masuk untuk melihat URL] ( seti...

    $401 (Avg Bid)
    $401 Avg Bida
    5 bida

    Hi fitrahamira95, kami dari TLT PROPERTIES berminat menggunakan khidmat Cik sebagai Freelancer Content marketer kami. Syarikat kami beroperasi di Kuala Terengganu. Merujuk kepada lokasi Cik, kami berminat dengan tawaran freelancer Cik. Sekiranya Cik berminat, Boleh hubungi kami direct di 01112355174

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Kami dari Maxis Dealer yang menjual talian telco bulanan.

    $199 - $596
    $199 - $596
    0 bida

    Syarikat yang menjalankan khidmat pemasaean secara online untuk client business.

    $147 (Avg Bid)
    $147 Avg Bida
    4 bida

    Research writing Saya seorang Research Assistant di salah satu kampus di Malaysia

    $114 (Avg Bid)
    $114 Avg Bida
    5 bida

    Melakukan direct selling atau mengantar barang, melakukan sesuatu

    $20 - $168
    $20 - $168
    0 bida

    Mencari pembuat laman web yang sudah ada tempate bercoding. Nak buat 2 website simple sahaja. Domain & hosting pakai saya punya sahaja. Few pages sahaja. Guna offline fund transfer sahaja. Cuma nak buyer upload resit, isi no phone, nama & alamat sahaja.

    $134 (Avg Bid)
    $134 Avg Bida
    3 bida

    Saya membutuhkan rekan yang dapat membantu untuk memasarkan produk saya, baik online ataupun offline, silahkan download lampiran untuk tahu produknya, tks

    $334 (Avg Bid)
    $334 Avg Bida
    4 bida

    Halo corneliadebora, saya melihat profil Anda dan ingin menawarkan kepada Anda untuk proyek saya. Kita bisa diskusikan semua detail melalui obrolan. maf saya org baru... apa boleh saya sedikit bertanya kepada anda.. saya lihat ibu atau kk berasal dari indonesia... saya hanya kurang mengerti,,, setiap saya menawar sesuatu ,,, apa yg harus saya lakukan contohnya tugas yg satu ini Deskripsi Proyek ...

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    I want an android game. I have an idea, will share in direct message. i ingin bekerja dengan anda , bisakah kita bekerja sama

    $150 - $150
    $150 - $150
    0 bida

    PhytoTech88 menjemput pihak yang berminat untuk menyertai revolusi perniagaan internet paling hebat masa kini ‪#‎Projek100k‬. Inilah peluang anda untuk bebas hutang dan bebanan kewangan. Terbuka kepada sesiapa yang ingin menjana pendapatan sampingan melalui platform perniagaan online. Bermodalkan sebanyak RM6060 anda mampu menjana pendapatan sebanyak RM100,000 dalam tempoh 9 bulan. - ...

    $241 - $24067
    $241 - $24067
    0 bida

    Sebenarnya kehidupan ini membuat saya bingung dan lelah terkadang saya merasakan ingin berhenti untuk hidup , tetapi di dalam pikiran saya selalu terpikirkan sesuatu tentang tuhan memiliki rencana lain untuk saya , dan akhir nya saya bertekad mempunyai keinginan untuk merubah diri saya sendiri. Dan akhirnya nya saya memutuskan untuk berbisnis secara online dan offline , tetapi saya sempat k...

    $1759 - $3517
    $1759 - $3517
    0 bida

    saya membutuhkan asisten virtual pribadi yang siap mengurusi -sebuah blog portofolio kecil, berbasis wordpress -pengurusan pesanan (order) dari blog tersebut - kebutuhan personal saya sendiri seperti : pembelian online mencari informasi di internet pemesanan barang/taxi/hotel/transport dll. Saya mencari asisten yang mengerti dasar2 Wordpress, excel, word, dan terbiasa mengu...

    $83 (Avg Bid)
    $83 Avg Bida
    4 bida

    Aplikasi Web based untuk membuat mobile landing page. Tujuan aplikasi agar orang yang tidak mengerti bahasa program bisa buat sendiri Mobile landing page dengan menggunakan aplikasi ini. Konsep aplikasi bisa dilihat lampirannya. Dibawah ini keterangan konsep aplikasinya: Mobile Landing Page Generator 1. Save button akan generate URL, like [log masuk untuk melihat URL] 2. url will be stored at ...

    $446 (Avg Bid)
    $446 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin membuat shortcode plugin untuk wordpress untuk memutar video menggunakan jwplayer. Link video yang digunakan diambil dari direct link external filehosting seperti [log masuk untuk melihat URL] atau megadrive.tv. Contoh linknya : [log masuk untuk melihat URL] Kayaknya bisa menggunakan preg_match dan regex, tp saya tidak tahu aplikasinya.

    PHP
    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin membuat shortcode plugin untuk wordpress untuk memutar video menggunakan jwplayer. Link video yang digunakan diambil dari direct link external filehosting seperti [log masuk untuk melihat URL] atau megadrive.tv. Contoh linknya : [log masuk untuk melihat URL] Kayaknya bisa menggunakan preg_match dan regex, tp saya tidak tahu aplikasinya.

    PHP
    $150 - $150
    $150 - $150
    0 bida

    Asslam o alikum jnb mujhe jobs chahye but mein yaha new hun mujhe nahi pta kia karna kise karna hai to help bhi kare aur kam bhi sekhaye han mein website bna dakta hun hun achi tarh

    $457 (Avg Bid)
    $457 Avg Bida
    1 bida

    Antivirus bagian hal terpenting bagi kita. Kenapa bagian yang terpenting bagi kita terutama para pengguna Windows? Karena Antivirus adalah Security yang menjaga system di komputer atau notebook kita agar tidak terserang virus atau malware yang banyak sekali bertebaran di internet atau removable disk yang pernah kita gunakan. Sebagian besar kita adalah pengguna internet gratis? benarkan? ya kena...

    $3000 - $5000
    $3000 - $5000
    0 bida

    Saya akan mengerjakan semua pekerjaan online ini . dan menyelesakain semua jobs yang di berikan , dan bila melampaui deadline saya sanggup tidak di bayar . saya akan laku kan demi pekerjaan ini

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    sy ingin mencari kepada sesiapa yang boleh tolong kan run project sy ni.. program da .exe tp, xleh nk run cleaner and restore. please, need some help. direct contact qaiyum 0176633924

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    1 bida

    We are an event company that is looking for people to work for us full time and part time. We offer attractive daily/weekly/monthly salary based on which position you are looking for. We also offer contracts for people who are looking for long term part time jobs. Part Time Promoter We have event constantly every weekend so we need a lot of profile for part time promoters. Promoters usually do...

    $123 (Avg Bid)
    $123 Avg Bida
    1 bida

    Hi, I need data entry workers for a simple typing job. requirement : 1: basic internet knowledge. 2: well typing speed . 3: well internet connection. 4: payment method: perfectmoney/ moneybookers/webmoney/gaf/freelancer/oDesk payment time weekly on Monday . Lowest bid should be awarded . For new freelancer its very beauty full chance to have a great review . place a b...

    $204 (Avg Bid)
    $204 Avg Bida
    3 bida

    Oom derry, saya lihat punya skill di Oracle sama PeopleSoft. Itu kan ERP ya?! Nah, saya kebetulan ingin mengimplementasikan OpenERP di perusahaan teman. Tapi nggak bisa bayar banyak nih. Saya kembaliin aja uang hadiahnya hehehehe. Mau nggak oom? Ya awalan saja sih oom, nanti kalo kita udah lebih deal lagi, kita bicara offline aja hehehe. Ok? Please PM aku di YM dg id yg sama dg idku disini. Trims....

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Membantu untuk mencarikan agen pemasaran langsung (direct-selling) produk kecantikan yang handal dan terpercaya, agen pemasaran harus yang bonafide dan menguasai bidang pemasaran langsung (direct-selling) dengan baik

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    3 bida

    i am looking for assistant to work with me online for 2 months tasks : online researches , email responding , data entry , using google translate , contacting clients and suppliers .

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    25 bida

    I want 100 to 200 women who will sell our products online and offline

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida
    IOS developer -- 4 6 hari left
    DISAHKAN

    Hello , i am urgently looking for ISO developer if you expert i need , i required atleast 12hr /day , if you dealing with workload do not bid on it . its urgent hiring need to start right now . thank you Pankaj

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    10 bida

    Hiring Beer sales representative. commission-based. more details in the chat.

    $833 (Avg Bid)
    $833 Avg Bida
    1 bida

    Simple project - convert attached PDF to excel 4600 or so records. Shouldn't take more than 2-3 weeks (Budget: $30 - $39 US, Jobs: Data entry, Data processing, Excel, PDF) [log masuk untuk melihat URL]

    $319 (Avg Bid)
    $319 Avg Bida
    14 bida
    Looking for assistant -- 2 6 hari left
    DISAHKAN

    I am looking for an assistant who can help me to reduce my time consume on excel sheets. These both sheets contains: 1. Find the right people from Facebook who can do google and Facebook reviews. 2. Find the right people who can create google listings for us. 3. Maintain the sheet with all details that who did it and when did it. There are many other tasks. I will explain it. But if you have ex...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    28 bida

    Hi Oktavia C., I noticed you have XXX in your skills so reaching out to you. I'm looking for someone open minded to talk on adult topics, and see over cam like a virtual model. Like to see clothes, everything from dresses to suits to innerwears, and makeup you like to wear. Well verified employer here. Sorry for bothering you if you're not interested. Thanks!

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    1 bida

    Generator of pages according to fixed rules defined. Generator parameters: Menu Banner Content (text, image, swf, movie) After saving, the page is visible for preview and can be downloaded to run offline on your computer. Downloading a file in a ZIP format, the pack contains (a html file [log masuk untuk melihat URL] and the folder materials)

    $1261 (Avg Bid)
    $1261 Avg Bida
    50 bida

    Hi Alexis J., I noticed you have Anything Goes and XXX in your skills so reaching out to you. I'm looking for someone open minded to talk on adult topics and see over cam like a virtual model. Like to see clothes, everything from dresses to suits to innerwears, and makeup you like to wear. Well verified employer here. Sorry for bothering you if you're not interested. Thanks!

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    1 bida
    B2b sales presentations 6 hari left
    DISAHKAN

    We are interested in hiring specialist to write professional sales presentations letter to potential buyer importers sellers of alcohol beverages My company produce brandy and vodka

    $300 (Avg Bid)
    $300 Avg Bida
    10 bida

    I am looking for an Assistant Bookkeeper who desires a career in accounting, very organized, self motivated, fast paced, self managing, takes direction well, with a positive attitude and friendly demeanor. Following skills are needed: Quickbooks knowledge Excel Accounts Payable & Bank/Credit Card Reconciliations Phone skills Professional appearance and positive attitude Excellent customer ser...

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    1 bida

    You will have 15 days (fifteen days) to complete this project. You will install a technical support ticketing application ([log masuk untuk melihat URL]). [log masuk untuk melihat URL] You will install a forum application ([log masuk untuk melihat URL]). [log masuk untuk melihat URL] You will install Nginx, PHP, and MariaDB (LEMP stack). You will have root access to a server running on a VPS (...

    $121 (Avg Bid)
    $121 Avg Bida
    7 bida

    We at Corporate Culture are promoting virtual event for our corporate Clients and need content writer to help us improve the script and the flow of the [log masuk untuk melihat URL] will be for around 2 - 2 and a half [log masuk untuk melihat URL] out of Pune or Mumbai.

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    6 bida

    Qualified financial virtual assistant.

    $50 / hr (Avg Bid)
    $50 / hr Avg Bida
    25 bida
    $297 Avg Bida
    19 bida

    Development of Android based Application to “recognize the Lens frame family/category” & “measuring and B” in offline by using Android device camera & image recognition. 23 type of frame family/category, which are all visually different from each other. These frames types to be pre fed into an application. This master data to be used to recognize the type of the fr...

    $206 (Avg Bid)
    $206 Avg Bida
    2 bida

    we have an images file need to change the jpg file format to doc file format so we want to be hire data entry project staff and good typist and good ms word worker.

    $263 (Avg Bid)
    $263 Avg Bida
    29 bida

    I want a sample app in which both apps can communicate with each other using WiFi Direct or WiFi Hotspot (i.e. both devices can be connected to same WiFi network or connected to each other by sharing WiFi connection) App must be able to detect when other device is connected and disconnected Apps must be able to send text message or files to each other (Note: I need complete source code and not the...

    $325 (Avg Bid)
    $325 Avg Bida
    9 bida

    looking for virtual Assistant for product search for Amazon.

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    17 bida
    Vedantu Courses 6 hari left

    Hiring Freelancers for Vedantu! Enroll students in Vedantu Courses and benefit the child with quality education and get incentives too!

    $96 / hr (Avg Bid)
    $96 / hr Avg Bida
    2 bida

    We want to hire a virtual assistant for my business administrative task and data entry. Hello and how are you?

    $600 (Avg Bid)
    $600 Avg Bida
    1 bida
    Virtual Assistant 6 hari left
    DISAHKAN

    1. Email Handling 2. Research 3. Data Tracking

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    42 bida

    We want to hire a virtual assistant for my business administrative task and data entry. Hello and how are you?

    $600 (Avg Bid)
    $600 Avg Bida
    1 bida

    We want to hire a virtual assistant for my business administrative task and data entry. Hello and how are you?

    $600 (Avg Bid)
    $600 Avg Bida
    1 bida