Offline work home data entrypekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    145,954 offline work home data entry tugasan ditemui, harga dalam USD
    Clean Home Tamat left

    Bantu saya membersihkan rumah (Full Time)

    $750 - $1500
    Tempatan
    $750 - $1500
    0 bida

    Melakukan sejumlah pekerjaan Excel Membuat laporan stock barang mengecek ketersedian barang dan lain lain

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    7 bida

    Isi spreadsheet dengan Data Input data penjualan stock barang

    $339 (Avg Bid)
    $339 Avg Bida
    23 bida

    Isi spreadsheet dengan Data Memasukkan d ata dengan format excel . Mengisi data dan laporan.

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    6 bida

    Buat kerja dari rumah

    $10 - $30
    Tempatan
    $10 - $30
    0 bida

    Membuat kerja Excel Saya akan berusaha untuk menghuraikan sehingga mendapat jawapan yang lebih mendalam.

    $373 (Avg Bid)
    $373 Avg Bida
    8 bida

    Buat kerja dari rumah

    $25 (Avg Bid)
    Tempatan
    $25 Avg Bida
    1 bida

    Buat kerja dari rumah

    $446 (Avg Bid)
    Tempatan
    $446 Avg Bida
    2 bida

    Melakukan sejumlah pekerjaan Excel input dan output data keluar masuk barang menjumlahkan total barang masuk dan barang keluar, stock upname barang dll

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Menulis sejumlah artikel

    $85 (Avg Bid)
    $85 Avg Bida
    4 bida

    Menulis sejumlah artikel

    $120 (Avg Bid)
    $120 Avg Bida
    6 bida

    Membuat kerja Excel Memasukkan senarai data pelanggan atau data murid ke dalam Microsoft Excel

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    9 bida

    Salin maklumat dari laman-laman sesawang

    $122 (Avg Bid)
    $122 Avg Bida
    4 bida

    Salin maklumat dari laman-laman sesawang

    $92 (Avg Bid)
    $92 Avg Bida
    6 bida

    Salin maklumat dari laman-laman sesawang

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Menganalisa sejumlah data Melakukan analisa data dengan teliti

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    1 bida

    Isi spreadsheet dengan Data Menginput data yang di berikan

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    1 bida

    Mencari pembuat laman web yang sudah ada tempate bercoding. Nak buat 2 website simple sahaja. Domain & hosting pakai saya punya sahaja. Few pages sahaja. Guna offline fund transfer sahaja. Cuma nak buyer upload resit, isi no phone, nama & alamat sahaja.

    $132 (Avg Bid)
    $132 Avg Bida
    4 bida

    Saya membutuhkan rekan yang dapat membantu untuk memasarkan produk saya, baik online ataupun offline, silahkan download lampiran untuk tahu produknya, tks

    $349 (Avg Bid)
    $349 Avg Bida
    4 bida

    website design projectVill: Baharampur, post: Baharampur, P.S: Dashmina, Dist: Patuakhali. 05. Permanent Address : Vill: Baharampur, post: Baharampur, P.S: Dashmina, Dist: Patuakhali.

    $59 (Avg Bid)
    $59 Avg Bida
    5 bida

    mengisi data-data dari dokumen, kertas kerja, budget, kewangan, akaunting, dan lain-lain ke dalam excel. tak tau nk tulis ape lagi, dah dy minx keterangan paling kurang 30 patah perkataan, tulis je lah sampai cukup

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    5 bida

    data entry for company businness or report

    $124 (Avg Bid)
    $124 Avg Bida
    4 bida

    Mengetik data di ms word/excel ,mengarsip data di word, menjalakan powerpoint,word,excel

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    8 bida

    Sebenarnya kehidupan ini membuat saya bingung dan lelah terkadang saya merasakan ingin berhenti untuk hidup , tetapi di dalam pikiran saya selalu terpikirkan sesuatu tentang tuhan memiliki rencana lain untuk saya , dan akhir nya saya bertekad mempunyai keinginan untuk merubah diri saya sendiri. Dan akhirnya nya saya memutuskan untuk berbisnis secara online dan offline , tetapi saya sempat k...

    $1683 - $3366
    $1683 - $3366
    0 bida

    Abdullah's work ! Abdullah's work ! Abdullah's work !

    $120 (Avg Bid)
    $120 Avg Bida
    1 bida
    entry data Tamat left

    saya membutuhkan apa apa yang di perlukan untuk mengentry data anda ,percayakan pada saya pekerjaan tersebut

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Aplikasi Web based untuk membuat mobile landing page. Tujuan aplikasi agar orang yang tidak mengerti bahasa program bisa buat sendiri Mobile landing page dengan menggunakan aplikasi ini. Konsep aplikasi bisa dilihat lampirannya. Dibawah ini keterangan konsep aplikasinya: Mobile Landing Page Generator 1. Save button akan generate URL, like [log masuk untuk melihat URL] 2. url will be stored at ...

    $473 (Avg Bid)
    $473 Avg Bida
    1 bida

    Antivirus bagian hal terpenting bagi kita. Kenapa bagian yang terpenting bagi kita terutama para pengguna Windows? Karena Antivirus adalah Security yang menjaga system di komputer atau notebook kita agar tidak terserang virus atau malware yang banyak sekali bertebaran di internet atau removable disk yang pernah kita gunakan. Sebagian besar kita adalah pengguna internet gratis? benarkan? ya kena...

    $3000 - $5000
    $3000 - $5000
    0 bida

    Saya ingin buat 1 rangkaian elektronik, terhubung dengan network wireless yang berfungsi seperti switch

    $100 - $100
    $100 - $100
    0 bida

    I need some one to enter some data for me. The documents are provided separately. The final format of the entered data should be consistent and standardised.rnrnPlease message me if you have any questions.

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    2 bida
    Entry Data Tamat left

    Saya mampu mengentry data menggunakan Ms. Excel. Saya juga mampu mengoperasikan Ms. Word. Sebelumnya saya ucapkan terimakasih atas perhatiannya.

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    1 bida

    analsa data entry mengenai, penjualan, penerimaan, pengeluaran, organisasi

    $525 - $1050
    $525 - $1050
    0 bida

    Poster untuk sebuah event bike to work yang bertujuan mengurangi dampak pemanasan global (global warming) dan polusi di Jakarta.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    5 bida
    data entry Tamat left

    no idea bvgdgkhlbksgiuzsiuidhb ngk zdjxugvughroeub rhesibvgesi hljdsrnvgbk dsghACj Dbc egkrfafihfoihzbvjsbuif

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Oom derry, saya lihat punya skill di Oracle sama PeopleSoft. Itu kan ERP ya?! Nah, saya kebetulan ingin mengimplementasikan OpenERP di perusahaan teman. Tapi nggak bisa bayar banyak nih. Saya kembaliin aja uang hadiahnya hehehehe. Mau nggak oom? Ya awalan saja sih oom, nanti kalo kita udah lebih deal lagi, kita bicara offline aja hehehe. Ok? Please PM aku di YM dg id yg sama dg idku disini. Trims....

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    Saya akan memberikan nama, alamat, telepon, email, dll pada file pdf. Saya perlu informasi yang dimasukkan ke dalam lembar kerja excel di bawah perusahaan, kontak, telepon, selular, faks, email, alamat, kota, negara, ID Saya akan mengerjakan pekerjaan itu sebaik mungkin, memasukkan data, menulis data, mengedit data, dll yang berhubungan dengan pemasukan data.

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    1 bida

    You must know Node.js, MySQL, Git, and have experience AWS api's. It would be nice if you are also experienced with Bash shell scripting and regular expressions on the back end, and MeteorJS and ReactJS on the front end. By "must know", I mean YEARS of experience, not just a few weeks or months. You will be expected to handle requests for bug fixes and new features and push your wo...

    $1104 (Avg Bid)
    $1104 Avg Bida
    12 bida

    The Design Project inc is seeking an experienced team member to add to our accounting department. The ideal candidate must be reliable, have the ability to work independently with minimal supervision, have a good attitude and a team player. This is a full time position with excellent salary and benefits. Additional requirements: o Must have at least 3 years of bookkeeping experience, prefera...

    $32 / hr (Avg Bid)
    $32 / hr Avg Bida
    2 bida
    DATA ENTRY 6 hari left

    Our strength is that we understand the challenges our clients face. We assist them throughout the product development process, no matter how complex their visions are. Our remarkable positioning with our in-house research center, AKKA Research and our unique Franco-German axis qualifies us to be a leader on the global market. The goal is to offer you the best in service and [log masuk untuk meliha...

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    12 bida

    I have Mics and a Studio 24c interface USB. I want to use Studio One 4 to create my podcast. But not sure if UI have installed the software correctly and I am not sure how to get the mics and software to interact.

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    4 bida
    Excel work 6 hari left

    I need you to fill in a spreadsheet with data.

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    4 bida

    I have A4 word sheets with pics of business cards on them. I need the data enetred into excel under headings like Business name, contact first/last name, job title, phone, mobile, email etc etc I will pay an hourly rate to the best priced candidate. With ongoing same style work potentially.

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    34 bida
    Commercial Sales Machine 6 hari left
    DISAHKAN

    Data Entry; Build and Send Commercial Cleaning Proposals. Includes cold calling prospects from a provided list and gathering email and other pertinent information.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    8 bida

    We will show you our house plans and then we want you to make plumbing and hvac plans we can give to our contractor. We want these designs to be cost efficient

    $489 (Avg Bid)
    $489 Avg Bida
    22 bida

    Jpg and gif files are to be converted in Document files by typing manually, there is no need of any experience other than basic knowledge of Microsoft Word, all other guidance will be provided through demonstration video.

    $366 (Avg Bid)
    $366 Avg Bida
    46 bida

    Revamp Home Page Design for A Digital Agency Website. We are looking to revamp our home page with some good animation etc. Website is based on wordpress bridge theme. Our budget is around 5000 rupees for this project.

    $84 (Avg Bid)
    $84 Avg Bida
    21 bida

    I need good data entry experts for guaranteed long-term work. I will provide data, you simply copy and paste onto Wordpress platform. Payment is 0.01 cent per entry. Apply only if you agree with the payment. There is endless work for the right freelancers.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    69 bida

    I need 100 new website referrals for an work from home site..for doing tasks,surveys,offers. Its FREE to join. These people are going to be worldwide.. prefer mostly international. and they must be interested in the site when joining. You Must Agree With the guidelines Below Before Bidding. i Will Give you the website address if asked. I NEED THEM TO JOIN THROUGH MY AFFLIATE LINK. before you bid ...

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    4 bida

    Spilled Beans Home Page Revision 2 (SB-HP-R2) I am looking to make some HTML/CSS Code revisions to my Home Page, and add a Search Results Page (to start with). Please visit [log masuk untuk melihat URL] to view the current state of the Home Page. Please see the attached description of the 6 areas of work for this project revision (SB-HP-R2). This is a non-profit social justice type of project.

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    12 bida

    We need 3rd FLoor of our Ground + 3 Floor Newly constructed Building Interior designing with details of furniture's & fixtures, electrical, sanitary settings & positions; Front Elevation Design of Ground + 3 FLoor Building; Terrace Roof design (Garden Pattern). Civil Work is in progress, We have civil plan in CAD. We need design in 3D.

    $99 (Avg Bid)
    $99 Avg Bida
    7 bida