Oracle applications proposal hospital managementpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    354,206 oracle applications proposal hospital management tugasan ditemui, harga dalam USD

    1. Buat artikel sesuai content plan yg sdh dbuat 2. Jumlah 12 artikel per bulan. minimal 500kata. 3. Artikel source juga sudah disediakan 4. Tidak perlu mencari content visualnya (foto), cukup berikan textual dalam bentuk office word 5. Ada tiga kategori blog, masing2 buat 4 artikel tiap bulan (total 13/bln), yaitu : Leadership, Staff Development & management, self Development

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    3 bida

    * وصف المنتج بطريقة واضحة أو الخدمات التي تقدمها. رقش للتقنية والخدمات الاستشارية تقدم حلول تقنية على مستوى عالٍ من الجودة والاحترافي من خلال شراكاتها مع شركات استشارات و تطوير تقنية دولية وذات باع طويل في السوق الدولي . فريق العمل يضم شباب يملكون فكر تقني عميق وخبرة ممتازة ومكتسبة من التطبيق التقني والإشراف الاداري على مشاريع تقنية كبيرة في مؤسسات كبيرة. في فريق عمل رقش تمتزج الخبرة الملموسة ...

    $1157 (Avg Bid)
    $1157 Avg Bida
    25 bida

    وصف المنتج بطريقة واضحة أو الخدمات التي تقدمها. رقش للتقنية والخدمات الاستشارية تقدم حلول تقنية على مستوى عالٍ من الجودة والاحترافي من خلال شراكاتها مع شركات استشارات و تطوير تقنية دولية وذات باع طويل في السوق الدولي . فريق العمل يضم شباب يملكون فكر تقني عميق وخبرة ممتازة ومكتسبة من التطبيق التقني والإشراف الاداري على مشاريع تقنية كبيرة في مؤسسات كبيرة. في فريق عمل رقش تمتزج الخبرة الملموسة وا...

    $223 (Avg Bid)
    $223 Avg Bida
    7 bida

    Untuk membuat online library yang boleh control user access. upload download dan dashboard

    $464 (Avg Bid)
    $464 Avg Bida
    15 bida

    membuat 1 halaman reporting menggunakan J2EE+Crystal Report dengan database Oracle.

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    1 bida

    Aplikasi android untuk kegunaan kakitangan Perkhidmatan Logistik dan Movers bagi urusan pengendalian pesanan (order) pesanan masuk dan keluar. Aplikasi haruslah mempunyai maklumat seperti: * Info lengkap pelanggan, * Lokasi kerja pindah * Harga pakej * Tarikh dan masa kerja pemindahan * Jenis kenderaan Diperlukan * No pendaftaran lori * Preview order (dalam bentuk Kalender) * Pengesa...

    $393 (Avg Bid)
    $393 Avg Bida
    11 bida

    Kami mencari penulis artikel berita seputar dunia entertainment dan hiburan untuk kategori topik seputar film/drama korea terbaru, gosip artis yang sedang trend, film box office terbaru, serta berita terbaru seputar serial drama turki dan india yang tayang di ANTV seperti uttaran, veera, efsun dan bahar, serta kaali dan gauri. Penulisan artikel bisa menggunakan sumber referensi portal berita lu...

    $46 (Avg Bid)
    $46 Avg Bida
    8 bida

    Membuat bahan presentasi proposal bisnis yang elegan dan menarik dengan berbagai macam tampilan sesuai maksud dan tujuan yang diharapkan klien. Dapat memahami yang diinginkan klien serta dapat mengembangkannya dengan baik. Menggunakan bahasa Inggris.

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    2 bida

    Halo, saya mencari freelancer dari Indonesia yang dapat menulis artikel dalam bahasa Inggris (terbuka bagi pemula selama punya dedikasi dan keinginan untuk belajar). Penulisan Bahasa Inggris bukan yang formal / menggunakan vocabulary tingkat tinggi. Tolong sebutkan di proposal apabila anda - Pernah / Sedang bekerja sebagai karyawan kantoran - Pernah menulis tentang ulasan suatu produk/jasa -...

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    13 bida

    Hello partsgr12. My skills: Oracle / MS SQL / MySQL PHP, JScript Pentaho (PDI, PSW, PRD, CDE) Saiku Analytics

    $160 (Avg Bid)
    $160 Avg Bida
    3 bida

    - Implementasi Sistem Absensi Otomatis Di Kampus Institut Teknologi Del dengan Menggunakan Teknologi RFID. - Implementasi Nagios dan Cacti sebagai Network Management System. - Implementasi Active Directory di Kampus Institut Teknologi Del menggunakan Windows Server 2012. - Implementasi Fortigate Sebagai router. - Implementasi Auto Laptop Installation Using Mumi.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    terima kasih saya ucapkan kepada saudara yang telah mempercayakan pekerjaan saudara kepada freelancer. disini kami akan melakukan pekerjaan yang anda berikan dengan teliti, jujur dan tepat waktu. seandainya saudara berkenan memberikan pekerjaan ini kepada saya, maka saudara sudah tidak salah dalam memilih, suatu kehormatan bagi saya kalau saudara memberikan pekerjaan ini, saya tidak menyia-nyiakan...

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lam...

    $817 (Avg Bid)
    $817 Avg Bida
    4 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lam...

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Hi semua, Memerlukan penulis untuk ebook berkenaan dengan pengurusan kewangan untuk penjawat awam di Malaysia. Ini bermakna, semua maklumat perlulah berasaskan kepada keperluan penjawat awam di Malaysia. Penulis boleh memberikan outline berkenaan topik/tajuk yang boleh/akan digunakan di dalam ebook. eBook perlu memberikan keutamaan kepada pengurusan kewangan yang berkaitan dengan teknik/t...

    $24 - $202
    $24 - $202
    0 bida

    bhi jan ma ap sa 2 minut bat karna chahta hu ap plz mujha msgh kar dana ma ap ko call kar lon ga ...........................................................................................

    $2500 (Avg Bid)
    $2500 Avg Bida
    1 bida

    bhi jan ma ap sa 2 minut bat karna chahta hu ap plz mujha msgh kar dana ma ap ko call kar lon ga ...........................................................................................

    $2550 (Avg Bid)
    $2550 Avg Bida
    1 bida

    Saya perlukan orang untuk buat anota kaki utk kertas projek saya.. Tajuk kertas projek: "Rawatan moden infertiliti dan hukum" Footnote yang diperlukan ialah: 1) Kaedah rawatan kemandulan(infertiliti). perlukan footnote yang related kepada content. Boleh rujuk di [log masuk untuk melihat URL] atau website diiktiraf isikandungan seperti website hospital dan sebagainya. PERLUKAN UR...

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    menerima berbagai macam penulisan dari edit, penulisan ulang, awal,dan lain-lain dari berbagai macam jenis. novel, cerpen, proposal, artikeldan lain-lain.

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Pengembangan ERP yang mencakup : Contract Management - Purchase Receipt - Purchase Invoice - Purchase Payment,Stock Adjusment, Sales Order - Sales Invoice - Sales Receipt Target to finish: 3 weeks after contract sign-off

    $1645 (Avg Bid)
    $1645 Avg Bida
    20 bida

    Melayani Internet marketing pembuatan blog editing Blog,track musik Music Arransemen,balancing mixing dan mastering Metatrader - Investasi 10%/bulan - pelajaran forex, signal forex,dll

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Jasa Pembuatan Business Plans (Proposal Usaha) Jasa Pembuatan Kontrak Jasa Pembuatan Project Management Jasa Pengurusan Ijin Usaha (UD, CV, PT dan lainnya) Jasa Pengurusan Ijin Kontruksi Reklame/ Billboard Jasa Pengurusan Pajak Reklame ke PEMDA Jasa Pengurusan PPN, PPH dan SPT Tahunan Jasa Pengurusan Ijin Banjar/ Ijin Lingkungan Jasa Penyewaan Konstruksi Reklame Jasa Pengurusan Saluran Li...

    $525 - $1050
    $525 - $1050
    0 bida

    Plant Inventory Management System and SCADA System Scope Plant Inventory : 1. Mampu membuat Bussiness Process Model 2. Mengaplikasikan BPM ke Java/XML dan mengintegrasikan ke SAP system 3. Menguasai Database Server, SQL/Oracle 4. Menguasai Network LAN/WAN, Client+Server, Hardware Scope SCADA System : 1. Menguasai SCADA Programming, Prefered is Siemens SCADA Software 2. Mampu mengintegrasik...

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    4 bida

    Oom derry, saya lihat punya skill di Oracle sama PeopleSoft. Itu kan ERP ya?! Nah, saya kebetulan ingin mengimplementasikan OpenERP di perusahaan teman. Tapi nggak bisa bayar banyak nih. Saya kembaliin aja uang hadiahnya hehehehe. Mau nggak oom? Ya awalan saja sih oom, nanti kalo kita udah lebih deal lagi, kita bicara offline aja hehehe. Ok? Please PM aku di YM dg id yg sama dg idku disini. Trims....

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    ini belum menjadi project, tapi kemungkinan besar akan menjadi projek,saya memerlukan konsultan lepasan yang bersedia membantu penyusunan KPI dan penyusunan Balanced Scorecard,dimana syarat minimalnya adalah pernah menjadi Manager di Divisi HRD/Strategic Plan atau apapun yang dimana sehari harinya bergelut dengan KPI,Balanced Scorecard dan Performance Management Terimakasih TA

    $1065 - $2130
    $1065 - $2130
    0 bida

    We need to hire people who are qualified to conduct interviews with celebrities, as well as cover reports of events of various kinds in their state of residence. It is also important to have a good performance in the realization of video reports for social networks. We hope that each proposal will be accompanied by your respective CV so that our team can determine if you have the qualities require...

    $20000 - $50000
    $20000 - $50000
    0 bida

    Project is to Change “Team-Based Strategic Thinking” to “Business Management Services” whilst keeping the balance of the space the letters in the words take up and insert R.J. & M.J. Kelly for Richard Kelly

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    16 bida

    Hi, Nathan I wanna have a long term collaboration with you. Here's my proposal. [log masuk untuk melihat URL] Hope to see you soon. Thanks.

    $40 / hr (Avg Bid)
    $40 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hi, Douglas I wanna have a long term collaboration with you. Here's my proposal. [log masuk untuk melihat URL] Hope to see you soon. Thanks.

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hi, I wanna have a long term collaboration with you. Here's my proposal. [log masuk untuk melihat URL] Hope to see you soon. Thanks.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Hi, Justin I wanna have a long term collaboration with you. Here's my proposal. [log masuk untuk melihat URL] Hope to see you soon. Thanks.

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hi, Justin I wanna have a long term collaboration with you. Here's my proposal. [log masuk untuk melihat URL] Hope to see you soon. Thanks.

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    Good day, Our writing agency is looking to hire new and experienced writers from around the globe! Our agency works with only the top writers and offers an enjoyable working experience with ongoing work and prompt payments. We are happy ti interview writers from around the globe, however, you must be a native English writer or be very fluent in English as would a native writer. Requirements: - ...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    6 bida

    Hi, Micky I wanna have a long term collaboration with you. Here's my proposal. [log masuk untuk melihat URL] Hope to see you soon. Thanks.

    $30 / hr (Avg Bid)
    $30 / hr Avg Bida
    1 bida

    Good day, Our writing agency is looking to hire new and experienced writers from around the globe! Our agency works with only the top writers and offers an enjoyable working experience with ongoing work and prompt payments. We are happy ti interview writers from around the globe, however, you must be a native English writer or be very fluent in English as would a native writer. Requirements: - ...

    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    1 bida

    I need this app built, with ability for me to reskin it for different musicians. [log masuk untuk melihat URL] It could be done in Unity or any other relevant platform. I'm looking for someone who has done this work before - please point me to examples of your work. Budget is up to you, please tell me what it would cost based on what you see here: [log masuk untuk melihat URL] You will be ask...

    $2675 (Avg Bid)
    $2675 Avg Bida
    5 bida

    7 icons are required to be designed as a shortcuts based on our logo, and the idea is simply that all icons should be analogical ( for example Microsoft Office have excel , word , access , .. and its icons feel good together and They are similar together) . The icons for the programs are all produced by the same programmer, so we'd like them to be close. The programs : 1- SalesUp Sof...

    $17 (Avg Bid)
    Dijamin
    $17
    0 penyertaan

    For this assignment, you are to synthesize the information gathered thus far to provide a balanced look at your topic and thesis. This is your chance to show your audience that you have thoroughly researched both sides of your topic as you move past the simple assumptions of being for the issue at hand or against it.  This essay will show depth and complexity as you present the various sides ...

    $38 (Avg Bid)
    $38 Avg Bida
    5 bida

    Details are over here: [log masuk untuk melihat URL] Write "butterfly" above your proposal

    $21 / hr (Avg Bid)
    $21 / hr Avg Bida
    7 bida

    Hello. I am a real estate agent helping with property management. My company is looking for a new logo for the residential gym. I would love for someone to help me design something that is really cool and artistic. I would prefer a design with a barbell in the picture. Please help me as soon as possible! I am interested in anything with neon colors or possible graffiti style. Anyone with any artis...

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    25 bida

    Hi, I need 250 posts with backlinks on high domain authority websites/blogs. All 250 articles will be provided by me, which means that you will just have to post them on the relevant sites with backlinks. Ideally, the sites should be related to healthcare or a domain where articles related to healthcare can be posted, e.g., general lifestyle, etc. The articles will be sent to you in batches on a...

    $82 (Avg Bid)
    $82 Avg Bida
    3 bida

    This project has four areas to be created. TRIVIA DATABASE - We currently have a database that we have created on Caspio.com. I am not sure if you will have the ability to pull data from it. We will have to look at that first. I am not opposed to creating a new database but must have the ability to ADD/EDIT/RENAME/IMPORT and EXPORT data via xlms of csv. The database is key to our success at trivi...

    $650 (Avg Bid)
    $650 Avg Bida
    4 bida

    I have written an eBook called "HIPAA Privacy and Security Compliance For Healthcare Administrators". Carl B. Johnson is the author. I would like a well experienced designer to design a front and back cover. The book is technical and the audience is medical workers that use computers and work with patients. The cover should show images related to healthcare and medical industry. Becaus...

    $160 (Avg Bid)
    Ditampilkan Dijamin Sulit
    $160
    1 penyertaan
    Trophy icon improve design image app concept 6 hari left

    improve design of the proposed images, do not use the same images, make a proposal for a better look and feel. release icons, images, font type, colors and UI Style Guide.

    $200 (Avg Bid)
    $200
    0 penyertaan

    I need an Android [log masuk untuk melihat URL] a school management app with three panel and simple features like attendance and notes upload. also ready to buy if someone has already made.

    $114 (Avg Bid)
    $114 Avg Bida
    5 bida

    If you do not have Squarespace expertise, do not submit a proposal. detail will b provided over chat

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    4 bida
    M3U8 Setup 6 hari left
    DISAHKAN

    I have m3u file that contains links without extension. I like you to set it up for me in VLC or any open source player to use. Its less than 1 hour work to set up m3u8 file, so I will not pay any more 1 hour. I will not chat with any freelancer that bids over $8 per hour. Type "streaming" in proposal so I know you have read project desription.

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    Hey, I'm looking for a personal assistant to help me with some tasks. I'm an entrepreneur and need help with tasks that I don't have the time for. For example, in helping me with marketing, research and so on. we will use Trello for project management and Toggl for time tracking. I'm searching for someone reliable who I can trust with access to my twitter account & pote...

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    35 bida
    python script!! 6 hari left
    DISAHKAN

    I need python script-- train a Tesseract model on the provided files. Using Python. and OCR PDFs and return accuracy score for each page along with the raw text as well as the location of each word box. New freelancer most welcome, write top of the proposal time and money!! The lowest time and money will get this project. Thanks to more detail I'll share via chat.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    4 bida

    Retail product identification based on text classification

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    11 bida