Oracle apps implementation general insurancepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    415,709 oracle apps implementation general insurance tugasan ditemui, harga dalam USD

    Saya nak ada satu sistem yang boleh kesan produk yang masih belum jual di platform shopee

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    4 bida

    I want to create apps to facilitate my sales journey, from sales team to operation team..

    $191 (Avg Bid)
    $191 Avg Bida
    11 bida

    Aplikasi mobile untuk melakukan donasi online ke yayasan

    $572 (Avg Bid)
    $572 Avg Bida
    7 bida

    Rebuild Existing Apps

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hai En Adnan. Saya bercadang utk buat mobile apps utk food delivery platform seperti food panda n grab. Apps ini integrate dgn lalamove n my speed. Android and IOS.

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saya mahu sebuah apps android utk server pulsa otomax saya utk di gunakan di malaysia

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Saya butuh Team & Personil untuk maju ke sebuah project pemerintah yang harus melengkapi beberapa persyaratan berikut a. Satu (1) orang Ahli Programmer, yang mempunyai sertifikat MikroT...Programming. Pendidikan minimal Sarjana Strata 1 (S1) Jurusan Ilmu Komputer perguruan tinggi negeri atau perguruan tinggi swasta yang telah diakriditasi atau telah lulus ujian negara yang berpengalaman pada pekerjaan sejenis dan mempunyai pengalaman kerja total minimal 3 tahun. Detail Pekerjaan : WEBSITE - Website Dashboard - Task Management - User Management - Admin - side Development MOBILE APPS - Profile User - Profile Page - Background Sending - GPS Based Location Tracking - Live GPS Based locationTracking - Chatting Feature - Photo Location Based on Location Silahkan apply untuk yan...

    $1930 (Avg Bid)
    $1930 Avg Bida
    10 bida

    Kami sedang membina pasukan programmer untuk membina mobile apps

    $28 / hr (Avg Bid)
    $28 / hr Avg Bida
    7 bida

    Saya ingin membuat mobile app untuk website yang sudah saya buat. Mobile app yang dibuat menggunakan mobile hybrid apps (Android dan IOS), bebas menggunakan framework apapun. Requirement : - Mobile apps unutk android dan ios (di-utamakan android) - Web service yang digunakan pada mobile apps - Diutamakan freelancer pada daerah Surabaya Saya menyediakan : - Server - Database - Website yang dapat digunakan sebagai referensi - Mockup UI (berupa gambar)

    $413 (Avg Bid)
    $413 Avg Bida
    14 bida

    Merancang Mobile Apps Untuk Sewa Tempat Disertai Booking, dan Maps Agent. Jangan Lupa Menu Sign Up dan Sign In, Sebagai Client , Agent dan Penyewa Tempat. Warna Kombinasi Biru dan Putih Seperti (Traveloka)

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    2 bida

    Daily reporting apps yang boleh update dan lihat report secara online guna apps, ada juga function untuk hantar report dan sedikit chart

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    3 bida

    urgent need for develop new mobile apps min req - Menguasai pemrograman mobile android/java back end/frond end (UI Mobile) min 1 tahun - Project Jangka pendek (estimasi pengerjaan 2-3 bulan) - Terbiasa dan mengerti development Life cycle, mengerti metodologi scrum - Bersedia on site di client min 2-3 hari dalam 1 minggu(update progress ke client) - domisili daerah jakarta Note : Fee per project disesuaikan menurut kemampuan

    $875 (Avg Bid)
    $875 Avg Bida
    25 bida

    Pembuatan mobile apps berbasis iOS agar dapat digunakan oleh pengguna iPhone. Mobile apps yang dibuat berfungsi reporting dan monitoring tim lapangan (sales,kurir,dll)

    $344 (Avg Bid)
    $344 Avg Bida
    4 bida

    membuat 1 halaman reporting menggunakan J2EE+Crystal Report dengan database Oracle.

    $79 (Avg Bid)
    $79 Avg Bida
    1 bida

    mobile apps development utk lembaga kemajuan ikan malaysia untuk pengguna android + ios

    $479 (Avg Bid)
    $479 Avg Bida
    10 bida

    Kami ingin membuat sebuah page untuk register user account baru bagi web apps kami, yang berisikan : 1. Penjelasan singkat tentang webapp kami 2. Form pendaftaran yang terhubung pada database di server kami dengan basis postgresql Page baru ini nantinya diharapakan designnya dapat menyesuaikan terhadap design website kami sebelumnya dan benchmark design kami yaitu ( dan ) Sketch awal page sudah kami buat, diharapkan penerima project dapat melakukan graphic design, pembentukan database, dan penggabungan page dengan website kami sebelumnya (yang mana perlu dilakukan dalam framework yang sama)

    $132 (Avg Bid)
    $132 Avg Bida
    6 bida

    We are a company that publishes websites on global startups, phone apps and also articles on technology and gadgets. We are looking out for writers who can write about startups/apps, emerging tech and gadgets. Minimum words: 400. The ideal candidate MUST have a good command over English (US),MUST love writing about the above-mentioned subjects, SHOULD be able to deliver the report in turn around time of half-a-day (12 hours) and should be available for communication over email or chat. He/she MUST know WordPress. While initially, we shall provide the name of the startup/app, or even the assignment, after a while, the candidate must be able to search and shortlist startups that fit our websites' profile and editorial policy, and write about them. Candidates with initiativ...

    $693 (Avg Bid)
    $693 Avg Bida
    5 bida

    pembuatan website travel haji dan umroh, dan mobile apps (android) ... di website dan mobile apps customer dapat malakukan pemilihan paket dan menjadi member dan juga apabila sudah menjadi member berlaku point untuk system redeem

    $920 (Avg Bid)
    Segera
    $920 Avg Bida
    4 bida

    Saya ingin membuat Aplikasi Ebook untuk Android saya berikan contoh " "

    $159 (Avg Bid)
    $159 Avg Bida
    1 bida

    membuat aplikasi spt medsos dan chat. dan applikasi dpt di download d google play dan apps store

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Hello partsgr12. My skills: Oracle / MS SQL / MySQL PHP, JScript Pentaho (PDI, PSW, PRD, CDE) Saiku Analytics

    $160 (Avg Bid)
    $160 Avg Bida
    3 bida

    ...aplikasi yang ingin saya ikuti tampilannya , namanya xxxxxxxxx bukan systemnya, nanti akan saya kirimkan aplikasinya , jadi tampilannya kombinasi aplikasi yang sudah saya buat dengan contoh yang akan saya kirimkan.. , ketika buka MOBILE APP , saya ingin kecepatannya sama seperti aplikasi xxxxxxxxxx. ,setiap saya update kontent dari web ,bisa masuk langsung ke dalam konten apps (graphic desain) masukkan gambar menarik,resolusi tinggi dan tidak melanggar hak cipta orang lain. Aplikasi di IOS & ANDROID tidak beda, jika beda mungkin hanya sedikit. (sepertinya ini berhubungan dengan backend / API) saya akan kirimkan email contoh aplikasi yang saya inginkan , karena attachment disini tidak muat. *saya utamakan yang benar-benar bisa dihubungi

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    1 bida

    To create a frequently answer question for mobile apps. The system must be intelligent enough to search the keyword in the database.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    4 bida

    - Implementasi Sistem Absensi Otomatis Di Kampus Institut Teknologi Del dengan Menggunakan Teknologi RFID. - Implementasi Nagios dan Cacti sebagai Network Management System. - Implementasi Active Directory di Kampus Institut Teknologi Del menggunakan Windows Server 2012. - Implementasi Fortigate Sebagai router. - Implementasi Auto Laptop Installation Using Mumi.

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida
    android apps Tamat left

    yo bro mau ikutan project kami di malaysia nggak ?

    $350 (Avg Bid)
    $350 Avg Bida
    1 bida

    Salam kenal, Saya Adam dari Madfal Studio, ini list game Madfal Studio sebelumnya : saya ingin mengajak collab 2D Artist untuk membuat game dengan tema ramadhan yang sebentar lagi.. :) jadi kita Share revenue 50:50 untuk jenis art nya yg flat unyu2 :3 semacam ini : jika berkanan bisa langsung contact saya di : super terima kasih

    $0 - $0
    $0 - $0
    0 bida

    Saya ingin membuat aplikasi Financial Accounting. Saya perlu orang yang sudah terbiasa membuat aplikasi Financial Accounting. Yang menjadi tujuan utama saya adalah kecepatan untuk menghasilkan laporan2 dan fleksibilitas untuk Master Data Chart of Account dalam arti panjang dari Chart of Account bisa dinamis tanpa...Yang menjadi tujuan utama saya adalah kecepatan untuk menghasilkan laporan2 dan fleksibilitas untuk Master Data Chart of Account dalam arti panjang dari Chart of Account bisa dinamis tanpa perlu merubah coding program. Yang saya perlukan adalah : 1. Desain database untuk Financial Accounting (mySQL based) 2. Query untuk menghasilkan laporan yang diinginkan : - Laporan Jurnal - Laporan General Ledger - Laporan Trial Balance - Laporan Balance Sheet - Laporan Pro...

    $199 (Avg Bid)
    $199 Avg Bida
    1 bida

    Hi semua, Memerlukan penulis untuk ebook berkenaan dengan pengurusan kewangan untuk penjawat awam di Malaysia. Ini bermakna, semua maklumat perlulah berasaskan kepada keperluan penjawat awam di Malays...pengurusan kewangan untuk penjawat awam di Malaysia. Ini bermakna, semua maklumat perlulah berasaskan kepada keperluan penjawat awam di Malaysia. Penulis boleh memberikan outline berkenaan topik/tajuk yang boleh/akan digunakan di dalam ebook. eBook perlu memberikan keutamaan kepada pengurusan kewangan yang berkaitan dengan teknik/tip menyimpan, jenis-jenis pelaburan dan pelaburan terbaik, insurance dan lain-lain yang berkaitan. eBook perlulah mengandungi sekurang-kurangnya 250 mukasurat. Penulis boleh menghantar proposal ebook (termasuk cadangan isi kandungan). Teri...

    $25 - $206
    $25 - $206
    0 bida

    Selamat siang mas, perkenalkan saya pandu dari perusahaan Crocodic Studio di Semarang. Saya ada project untuk pembuatan mobile apps berbasis ios mengenai dari telkom, dikarenakan seluruh resource programmer saya sedang full maka saya berniat untuk meng-hire Anda menyelesaikan project ini. detail UI ada di lampiran.

    $378 (Avg Bid)
    $378 Avg Bida
    2 bida

    Selamat siang mas, perkenalkan saya pandu dari perusahaan Crocodic Studio di Semarang. Saya ada project untuk pembuatan mobile apps berbasis ios mengenai dari telkom, dikarenakan seluruh resource programmer saya sedang full maka saya berniat untuk meng-hire Anda menyelesaikan project ini. detail UI ada di lampiran.

    $360 (Avg Bid)
    $360 Avg Bida
    1 bida

    I require a one or two page web mailer describing our product and service with links to our website, the mailer should have a professional appearance and impose a call to action. A general understanding of our industry will be provided thru materials and text

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Nak buat GPS Tracking apps untuk android. GPS tuu digunakan untuk tracking barang yang hilang. Saya tak boleh bagi much information kat sini tapi bagi sesiapa yang boleh buat apps ni please directly email saya.

    $1279 (Avg Bid)
    $1279 Avg Bida
    1 bida

    Plant Inventory Management System and SCADA System Scope Plant Inventory : 1. Mampu membuat Bussiness Process Model 2. Mengaplikasikan BPM ke Java/XML dan mengintegrasikan ke SAP system 3. Menguasai Database Server, SQL/Oracle 4. Menguasai Network LAN/WAN, Client+Server, Hardware Scope SCADA System : 1. Menguasai SCADA Programming, Prefered is Siemens SCADA Software 2. Mampu mengintegrasikan SCADA dengan Plant Inventory Management Syste

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    4 bida

    Oom derry, saya lihat punya skill di Oracle sama PeopleSoft. Itu kan ERP ya?! Nah, saya kebetulan ingin mengimplementasikan OpenERP di perusahaan teman. Tapi nggak bisa bayar banyak nih. Saya kembaliin aja uang hadiahnya hehehehe. Mau nggak oom? Ya awalan saja sih oom, nanti kalo kita udah lebih deal lagi, kita bicara offline aja hehehe. Ok? Please PM aku di YM dg id yg sama dg idku disini. Trims..

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin membuat web api dengan menggunakan java untuk sinkronisasi data antara database mysql dengan mobile apps

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    4 bida

    Saya ingin membuat IOS & Android Apps untuk perusahaan kami, dicari yang dapat memenuhi kriteria ini untuk menghubungi Antony di 085697058133

    min $3600
    min $3600
    0 bida
    Build me an iPhone App 6 hari left
    DISAHKAN

    I need the exact version of this App develop in Xcode using Objective-C or C, C++ or swift; You may also use Xamarin by Microsoft. Please use local Database to read the contents(bible text) from. Create local database to stored last 20 passage the user visits, so they can revisit them by just a click. If you are confused about the project requirements, please feel free to chat with me.

    $208 (Avg Bid)
    $208 Avg Bida
    5 bida

    I am looking to install a ground mounted 50000kWh Solar PV array with 30kWh battery at our home in West Sussex near Horsham. The home currently has 3 phase and the system will be grid tied. I am looking for an individual or company that can provide the necessary MCS certification to validate the implementation. I am looking to carry out as much of the installation work as possible, except for connecting the central core electrical components. I am therefore looking for an individual or company that can provide the following services: • Review and provide any suggested changes to proposed solution • Provide detailed schematic/blueprint for the wiring • Support application for DNO approval • Support application for planning permission • Provide initial onsite...

    $35 / hr (Avg Bid)
    $35 / hr Avg Bida
    4 bida

    We have our patented STEM product (electronic & renewable energy related) and would need to fundraise to enhance the functions such as IOT, micro-control as well as outfit of the product/ upgrade the hardware etc, (the target is quite wide, not limited to students but general inviduals for decoration as well) We are seeking CROWDFUNDING expert how has relavent digital marketing experiece to fulfill the following tasks: - Outline the methodology of crowdfunding campaign according to features of our product and potential buyers - Indicate the measures and platform to use with consideration of similar cases - List out the timeline, expenditure involved, expected outcome (impression and deal) PLANNING & CONSULTANCY ONLY for this project; so your bdding is for planning and co...

    $145 (Avg Bid)
    $145 Avg Bida
    14 bida

    Logo Name: My Hotline Logo Tagline: Imagin and Create Dealing in: IT Solution, International Buying House, IMPEX Note: As we are Software company and as well, we are the importers and exporters of the general and industrial products. So, you have to imagine the design of logo, Visiting card and Letter Pad which suits for both. Company Name: My Hotline Infotech

    $25 (Avg Bid)
    Dijamin
    $25
    15 penyertaan

    Looking for a long-term, consistent project that guarantees 40 hours per week? If yes, then please read further! We are looking to hire a skilled, honest, "fast" WordPress developer to implement new features, optimize performance, and fix reported errors. You will be responsible for both back-end and front-end development including the implementation of plugins as well as site integration and security updates. **We are looking for developers who like to ship things quickly. A Developer who is able to come up with creative solutions in order to ship things fast without breaking things** This developer needs to be very reliable, available, and fast. Including notifying us in advance before going on vacations or trips, having consistent internet, and providing us daily upd...

    $43 / hr (Avg Bid)
    $43 / hr Avg Bida
    46 bida

    Hello, I am looking for help (=online sessions, screen & audio sharing - for example via anydesk, zoom..) to develop a script / query with Oracle SQL Developer Version 4.1.5.21 to move data from one database to another database. I .e. am looking for help to write the required commends / lines into the script. Who can Help?

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    13 bida

    ...Low code accelerator company ******VERY IMPORTANT More information to build the logo************************* The technologies Low-code platforms that we use in our projects help our customer to build business apps on already abstracted layers, which speed up the process of development. Instead of writing code line by line, our customer “draw” them in a flowchart. It’s like having a LEGO PROJECT: a bunch of LEGO BRICKS that our customer can assemble at will to build exactly the business application what they want. NB :VERY IMPORTANT TO BUILD THE LOGO. 1) Building business apps like drag and drop of LEGO BRICKS (Virtual Lego bricks) and ACCELERATING digital innovation and transformation on the Business Side at our customer (ACCELERATOR) are i...

    $80 (Avg Bid)
    Dijamin
    $80
    67 penyertaan

    Don't apply if you are an agency. We are looking to hire a full time employee We are looking for an SEO expert with proven experience as an SEO expert and as a web developer. As an SEO specialist you'll ide...to a website by community building use social media to distribute content and encourage more external sites to link to your content - giving you more authority develop and integrate content marketing strategies monitor the algorithms set by the search engines to keep up to date with changes. As a web developer you'll need to: Design and implementation of the overall web architecture “Pixel-perfect” implementation of our approved user interface Design and deployment of our database Ensuring the entire stack is desi...

    $2139 (Avg Bid)
    $2139 Avg Bida
    47 bida

    Section 1: Library Creation : Design and implement at least one new library documenting the usefulness of the library in the context of your application. Section 2: Implementation : Develop a complex dynamic cloud-based application Section 3: Architectural design aspects of your application – critically analyse and document the architecture of your cloud-based application including the architecture diagram of the application; Note that the diagram should be created by you based on your own application. the application should interact with MySQL and the build tool is maven.

    $90 (Avg Bid)
    $90 Avg Bida
    2 bida

    Must have azure / PowerShell / Intune / packaging apps assist me in packing exe and deploy with Intune you must have your own test environment help and assist printer drivers deployment

    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    1 bida

    Hi, I would need a comparison of four different models for a time series forecasting project. The four algorithms that need to be implemented are - Fast Fourier Transform Forecasting model (FFT) - Theta model - Multi layer perceptron model (MLP) - Convolutional Neural Network model (CNN) I want the prediction on an hourly resolution...four algorithms that need to be implemented are - Fast Fourier Transform Forecasting model (FFT) - Theta model - Multi layer perceptron model (MLP) - Convolutional Neural Network model (CNN) I want the prediction on an hourly resolution. The single variable which needs to be forecasted is the PM25 value from the attached dataset. PM 2.5 refers to a category of particulate pollutant. The implementation should be in python using a jupyter notebook....

    $65 (Avg Bid)
    $65 Avg Bida
    16 bida

    I'm bought a source code where it build on top of NodeJs and CodeIgniter and would like to install it on my VPS that managed by runcloud.io. I'm able to make the app (codeigniter) run, but failed to make the application to run as my knowledge on NodeJS is little to none. The vendor who build this script provide me an instruction on how it install on localhost (windows) and shared hosting (cpanel). So on this project, i would like someone who proficient in NodeJS and CodeIgniter to do the setup and provide me a clear instruction on how to setup in my Runcloud Environtment (Ubuntu) Payment will be 100% at the end of project after: 1. Installation and Documentation done 2. Application runs without any issue for 2 days Please propse me your best bid

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    4 bida

    Animals or scenery can be transformed into portraits, fine art, cartoons, and NFT with these tools. Can both upload and download I'm looking for a freelancer with prior experience. Please include any relevant literature or websites. Plugins, APIs, and Apps for WordPress Website for further information Web app Web App

    $433 (Avg Bid)
    $433 Avg Bida
    18 bida