Oracle apps requirements kolkatapekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    136,041 oracle apps requirements kolkata tugasan ditemui, harga dalam USD

    Kami sedang membina pasukan programmer untuk membina mobile apps

    $29 / hr (Avg Bid)
    $29 / hr Avg Bida
    11 bida

    ...untuk website yang sudah saya buat. Mobile app yang dibuat menggunakan mobile hybrid apps (Android dan IOS), bebas menggunakan framework apapun. Requirement : - Mobile apps unutk android dan ios (di-utamakan android) - Web service yang digunakan pada mobile apps - Diutamakan freelancer pada daerah Surabaya Saya menyediakan : - Server - Database

    $396 (Avg Bid)
    $396 Avg Bida
    15 bida

    Merancang Mobile Apps Untuk Sewa Tempat Disertai Booking, dan Maps Agent. Jangan Lupa Menu Sign Up dan Sign In, Sebagai Client , Agent dan Penyewa Tempat. Warna Kombinasi Biru dan Putih Seperti (Traveloka)

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    2 bida

    Daily reporting apps yang boleh update dan lihat report secara online guna apps, ada juga function untuk hantar report dan sedikit chart

    $123 (Avg Bid)
    $123 Avg Bida
    3 bida

    urgent need for develop new mobile apps min req - Menguasai pemrograman mobile android/java back end/frond end (UI Mobile) min 1 tahun - Project Jangka pendek (estimasi pengerjaan 2-3 bulan) - Terbiasa dan mengerti development Life cycle, mengerti metodologi scrum - Bersedia on site di client min 2-3 hari dalam 1 minggu(update progress ke client)

    $844 (Avg Bid)
    $844 Avg Bida
    26 bida

    Pembuatan mobile apps berbasis iOS agar dapat digunakan oleh pengguna iPhone. Mobile apps yang dibuat berfungsi reporting dan monitoring tim lapangan (sales,kurir,dll)

    $353 (Avg Bid)
    $353 Avg Bida
    6 bida

    membuat 1 halaman reporting menggunakan J2EE+Crystal Report dengan database Oracle.

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    1 bida

    mobile apps development utk lembaga kemajuan ikan malaysia untuk pengguna android + ios

    $496 (Avg Bid)
    $496 Avg Bida
    11 bida

    Kami ingin membuat sebuah page untuk register user account baru bagi web apps kami, yang berisikan : 1. Penjelasan singkat tentang webapp kami 2. Form pendaftaran yang terhubung pada database di server kami dengan basis postgresql Page baru ini nantinya diharapakan designnya dapat menyesuaikan terhadap design website kami sebelumnya dan benchmark

    $129 (Avg Bid)
    $129 Avg Bida
    6 bida

    We are a company that publishes websites on global startups, phone apps and also articles on technology and gadgets. We are looking out for writers who can write about startups/apps, emerging tech and gadgets. Minimum words: 400. The ideal candidate MUST have a good command over English (US),MUST love writing about the above-mentioned subjects, SHOULD

    $661 (Avg Bid)
    $661 Avg Bida
    6 bida

    pembuatan website travel haji dan umroh, dan mobile apps (android) ... di website dan mobile apps customer dapat malakukan pemilihan paket dan menjadi member dan juga apabila sudah menjadi member berlaku point untuk system redeem

    $894 (Avg Bid)
    Segera
    $894 Avg Bida
    4 bida

    Saya ingin membuat Aplikasi Ebook untuk Android saya berikan contoh " [log masuk untuk melihat URL] "

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    1 bida

    membuat aplikasi spt medsos dan chat. dan applikasi dpt di download d google play dan apps store

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Hello partsgr12. My skills: Oracle / MS SQL / MySQL PHP, JScript Pentaho (PDI, PSW, PRD, CDE) Saiku Analytics

    $160 (Avg Bid)
    $160 Avg Bida
    3 bida

    ..., ketika buka MOBILE APP , saya ingin kecepatannya sama seperti aplikasi xxxxxxxxxx. [log masuk untuk melihat URL] ,setiap saya update kontent dari web ,bisa masuk langsung ke dalam konten apps [log masuk untuk melihat URL] (graphic desain) masukkan gambar menarik,resolusi tinggi dan tidak melanggar hak cipta orang lain. [log masuk untuk melihat URL] Aplikasi di IOS & ANDROI...

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    To create a frequently answer question for mobile apps. The system must be intelligent enough to search the keyword in the database.

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    4 bida
    android apps Tamat left

    yo bro mau ikutan project kami di malaysia nggak ?

    $350 (Avg Bid)
    $350 Avg Bida
    1 bida

    ...Studio sebelumnya : [log masuk untuk melihat URL] saya ingin mengajak collab 2D Artist untuk membuat game dengan tema ramadhan yang sebentar lagi.. :) jadi kita Share revenue 50:50 untuk jenis art nya yg flat unyu2 :3 semacam ini : [log masuk untuk melihat URL] jika berkanan bisa

    $0 - $0
    $0 - $0
    0 bida

    Selamat siang mas, perkenalkan saya pandu dari perusahaan Crocodic Studio di Semarang. Saya ada project untuk pembuatan mobile apps berbasis ios mengenai [log masuk untuk melihat URL] dari telkom, dikarenakan seluruh resource programmer saya sedang full maka saya berniat untuk meng-hire Anda menyelesaikan project ini. detail UI ada di lampiran.

    $373 (Avg Bid)
    $373 Avg Bida
    2 bida

    Selamat siang mas, perkenalkan saya pandu dari perusahaan Crocodic Studio di Semarang. Saya ada project untuk pembuatan mobile apps berbasis ios mengenai [log masuk untuk melihat URL] dari telkom, dikarenakan seluruh resource programmer saya sedang full maka saya berniat untuk meng-hire Anda menyelesaikan project ini. detail UI ada di lampiran.

    $355 (Avg Bid)
    $355 Avg Bida
    1 bida

    Nak buat GPS Tracking apps untuk android. GPS tuu digunakan untuk tracking barang yang hilang. Saya tak boleh bagi much information kat sini tapi bagi sesiapa yang boleh buat apps ni please directly email saya.

    $1257 (Avg Bid)
    $1257 Avg Bida
    1 bida

    ...Scope Plant Inventory : 1. Mampu membuat Bussiness Process Model 2. Mengaplikasikan BPM ke Java/XML dan mengintegrasikan ke SAP system 3. Menguasai Database Server, SQL/Oracle 4. Menguasai Network LAN/WAN, Client+Server, Hardware Scope SCADA System : 1. Menguasai SCADA Programming, Prefered is Siemens SCADA Software 2. Mampu mengintegrasikan

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    4 bida

    Oom derry, saya lihat punya skill di Oracle sama PeopleSoft. Itu kan ERP ya?! Nah, saya kebetulan ingin mengimplementasikan OpenERP di perusahaan teman. Tapi nggak bisa bayar banyak nih. Saya kembaliin aja uang hadiahnya hehehehe. Mau nggak oom? Ya awalan saja sih oom, nanti kalo kita udah lebih deal lagi, kita bicara offline aja hehehe. Ok? Please

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin membuat web api dengan menggunakan java untuk sinkronisasi data antara database mysql dengan mobile apps

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    4 bida

    Saya ingin membuat IOS & Android Apps untuk perusahaan kami, dicari yang dapat memenuhi kriteria ini untuk menghubungi Antony di 085697058133

    min $3550
    min $3550
    0 bida
    [IOS]Lose Weight 6 hari left

    We need to port this project from android to ios. If you can do, feel free to contact me . QUICKLY CODING AND LOWEST PRICE is highly recommend PL...can do, feel free to contact me . QUICKLY CODING AND LOWEST PRICE is highly recommend PLEASE READ CAREFULLY: WE NEED IOS APPLICATION LIKE THAT [log masuk untuk melihat URL]

    $140 (Avg Bid)
    $140 Avg Bida
    1 bida

    ..."Dating, Chat, friends, love, meet or other keywords in tree languages English, German and French. The Side hafe one for Desktop and one für mobile users. Later is coming mobile apps in Android and IOS Store. I don't accept to lost my records in google! So you must real professional for this work! Pls. bidden Fix Price for complete project, not for step

    $119 (Avg Bid)
    $119 Avg Bida
    20 bida

    we want build android game like game in link , we want make player login before start game and earn 1 cent for every 10 minutes play and ...any one onle play with random and must be add admob adsense , and controll panel to know points for every players lets chat for maore details [log masuk untuk melihat URL]

    $178 (Avg Bid)
    $178 Avg Bida
    7 bida

    ...earnings etc.) 14. Chat Support 14. Fully Responsive 15. More functionalities/features might get added while the project is going on. Very Soon I will also need iOS and Android Apps for the same with a similar theme as the website. It would be good if you can do both. But first, only Website. Before starting this project, I will need to see the below documents:

    $980 (Avg Bid)
    $980 Avg Bida
    13 bida

    Amar Website ar demo acy, sata dayka amar wordpress site banay tay hoybo ar, satay android apps, jodi kaw koran amakay bolan, ar amar bajat kom kinto kaj acay onak, jodi kaw koran amakay bolban,

    $145 (Avg Bid)
    $145 Avg Bida
    10 bida

    ...Download SIPGET VPN Now its 100% unblocked working fine any Internet MR Ali he live in Dubai he want to talk to her mother on Bangladesh but he Cant Cz ISP block VOICE and Video apps then he install SIPGET VPN now he can use whatsapp talk with her mom anytime without any issue even when he have no data Pack its working fine" You must have to use Hindi language

    $140 (Avg Bid)
    $140 Avg Bida
    22 bida

    we would need JAVA libraries derived from open source apps. Details would be provided once the right consultant, who has experience in JAVA is chosen.

    $397 (Avg Bid)
    $397 Avg Bida
    8 bida

    I have android app, need to change the UI and urgent basis, 5 screens [log masuk untuk melihat URL] screens [log masuk untuk melihat URL] Screen [log masuk untuk melihat URL] of Book names [log masuk untuk melihat URL] of chapters [log masuk untuk melihat URL] verses in chapters Please I don't accept bids higher than what I posted, so check budget and then bid, don't waste your time and...

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    8 bida

    Consider it as done, duration 15days. Budget: As you say. Regards, Sushant

    $565 (Avg Bid)
    $565 Avg Bida
    2 bida

    I need basic design tweaks for a new Shopify store and a general uplift to make it look more professional. Also help with implementing email and a couple of more apps.

    $176 (Avg Bid)
    $176 Avg Bida
    23 bida
    Build iOS app 6 hari left
    DISAHKAN

    ...xd) and I would like to have an iOS native app (xcode file) as an output of this project. Please only respond to this project if you have experience with developing iOS native apps and you are interested in building premium user experience. This project is MVP, but I have extra functionality in mind, so if everything works out, there will be following

    $272 (Avg Bid)
    $272 Avg Bida
    26 bida

    Reach more relevant audiences across the web’s top publishers Attract engaged traffic to your blogs, articles, videos, apps and more Increase awareness, leads and sales

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    10 bida

    ...simple Android App that displays content which I will provide to you. The app should be similiar to this, but BETTER design (cause desing sucks): [log masuk untuk melihat URL] It's important that I can manage the content myself in a CRM. And if I publish new content, user gets push notification. I will also

    $253 (Avg Bid)
    $253 Avg Bida
    41 bida

    ...necessary to mention) Once you have seen the App, you will love it, so if you feel like this could be for you, I am happy to receive your proposal! Requirements for you: - Experience in developing Native Apps - A sense for proper documentation & best practices - For me it is not too important how many references you have, but I would love to work with

    $547 (Avg Bid)
    $547 Avg Bida
    20 bida

    Reach more relevant audiences across the web’s top publishers Attract engaged traffic to your blogs, articles, videos, apps and more Increase awareness, leads and sales

    $243 (Avg Bid)
    $243 Avg Bida
    13 bida

    I need an Android app. I already have a design for it, I just need it to be built. app should be same as [log masuk untuk melihat URL]

    $881 (Avg Bid)
    $881 Avg Bida
    5 bida

    Looking for an experienced editor, native Italian speaker, to proofrea...full description translated English - Italian. 2. Keywords and phrases. 3. Example of title, short and full descriptions in English. 4. Links to mobile apps in Google Play. Total text size of 2 apps: approx. 500 words. Please feel free to ask questions if you need more details.

    $42 (Avg Bid)
    $42 Avg Bida
    11 bida
    fix video app issues 6 hari left
    DISAHKAN

    1- backend laravel 2- apps : android Work: 1- High quality videos should load instantly even on 2g,3g networks without waiting 2- videos pausing until we refresh videos or switch to next video 3- video gifs showing dots on videos. So without loosing quality and without increasing file sizes of Videos & Gifs, fix above issues. NOTE: work on anydesk

    $98 (Avg Bid)
    $98 Avg Bida
    10 bida
    Create a app similar to Yoyo 6 hari left
    DISAHKAN

    Hello I want a app similar to yoyo on playstore where user can share images, videos, and much more [log masuk untuk melihat URL]

    $425 (Avg Bid)
    $425 Avg Bida
    13 bida

    I have my finished app. (.IPA & .APK) I...most if not all the certicficates need on apple. but I am still running into a few issues getting it to the market. Looking for someone who has plenty of experience getting apps all the way to market. again no coding or app work needed just the assistance in finishing the process to get it to the app store.

    $423 (Avg Bid)
    Ditampilkan
    $423 Avg Bida
    15 bida
    Making App / Storefinder 6 hari left
    DISAHKAN

    iPhone / Android App - Storefinder with Maps need to be built. This App is kind of a store Finder. 1. The App simply showing a map with the vi...should be able to upload stages on testflight till the app is ready to publish. Please...only place a bid if you are experienced professional and have created successfully apps published. Thank you!

    $698 (Avg Bid)
    $698 Avg Bida
    34 bida

    Looking for a programmer for a quick job. I have a Google Doc linked to a Google App Script. The script adds a sidebar to the Google Doc. I have added a button in the sidebar called "Copy all" (see attached screenshot). I need a function to select the entire content of the Google Doc and copy it to the clipboard (to be pasted in another app). I also need a function that will repositi...

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    7 bida

    There are many openvpn apps in github for example, easyvpn or ics-openvpn You would have to build demo app that can connect openvpn through ssh or tls tunnel. we can provide server to be installed openvpn+tunneling proxy you can make demo app and you should provide full source with document. App should allow vpn for itself, otherwise you don't exlcude

    $425 (Avg Bid)
    $425 Avg Bida
    7 bida
    sql server project 6 hari left
    DISAHKAN

    creating a project with different sql techniques creating tables/views, pl/sql blocks, creating packages, creating subprograms Oracle sql server

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    26 bida

    ...be native or hybird?! Below requirements Developing an application to support the new idea of electronic Invitations/cards. the application will help the users to create an event, Designing the invitation cards, locating the event, selecting the guests and sending the electronic invitation through MMS and social media apps electronically in the market

    $4962 (Avg Bid)
    $4962 Avg Bida
    47 bida