Oracle apps technical documentspekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    335,297 oracle apps technical documents tugasan ditemui, harga dalam USD

    Kami sedang membina pasukan programmer untuk membina mobile apps

    $29 / hr (Avg Bid)
    $29 / hr Avg Bida
    11 bida

    Saya ingin membuat mobile app untuk website yang sudah saya buat. Mobile app yang dibuat menggunakan mobile hybrid apps (Android dan IOS), bebas menggunakan framework apapun. Requirement : - Mobile apps unutk android dan ios (di-utamakan android) - Web service yang digunakan pada mobile apps - Diutamakan freelancer pada daerah Surabaya Saya menyediakan : - Server - Database - Websit...

    $396 (Avg Bid)
    $396 Avg Bida
    15 bida

    Merancang Mobile Apps Untuk Sewa Tempat Disertai Booking, dan Maps Agent. Jangan Lupa Menu Sign Up dan Sign In, Sebagai Client , Agent dan Penyewa Tempat. Warna Kombinasi Biru dan Putih Seperti (Traveloka)

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    2 bida

    Daily reporting apps yang boleh update dan lihat report secara online guna apps, ada juga function untuk hantar report dan sedikit chart

    $123 (Avg Bid)
    $123 Avg Bida
    3 bida

    urgent need for develop new mobile apps min req - Menguasai pemrograman mobile android/java back end/frond end (UI Mobile) min 1 tahun - Project Jangka pendek (estimasi pengerjaan 2-3 bulan) - Terbiasa dan mengerti development Life cycle, mengerti metodologi scrum - Bersedia on site di client min 2-3 hari dalam 1 minggu(update progress ke client) - domisili daerah jakarta Note : Fee per p...

    $844 (Avg Bid)
    $844 Avg Bida
    26 bida

    Pembuatan mobile apps berbasis iOS agar dapat digunakan oleh pengguna iPhone. Mobile apps yang dibuat berfungsi reporting dan monitoring tim lapangan (sales,kurir,dll)

    $353 (Avg Bid)
    $353 Avg Bida
    6 bida

    membuat 1 halaman reporting menggunakan J2EE+Crystal Report dengan database Oracle.

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    1 bida

    mobile apps development utk lembaga kemajuan ikan malaysia untuk pengguna android + ios

    $484 (Avg Bid)
    $484 Avg Bida
    11 bida

    metro ethernet

    $45 (Avg Bid)
    $45 Avg Bida
    18 bida

    Kami ingin membuat sebuah page untuk register user account baru bagi web apps kami, yang berisikan : 1. Penjelasan singkat tentang webapp kami 2. Form pendaftaran yang terhubung pada database di server kami dengan basis postgresql Page baru ini nantinya diharapakan designnya dapat menyesuaikan terhadap design website kami sebelumnya dan benchmark design kami yaitu ([log masuk untuk melihat ...

    $129 (Avg Bid)
    $129 Avg Bida
    6 bida

    Tajuk : Minoriti orang Islam di selatan Thailand. ( kesan selepas berlaku ) ** Point + Huraian **5 page ** Write in Malay language Antara Pointnya :

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    9 bida

    We are a company that publishes websites on global startups, phone apps and also articles on technology and gadgets. We are looking out for writers who can write about startups/apps, emerging tech and gadgets. Minimum words: 400. The ideal candidate MUST have a good command over English (US),MUST love writing about the above-mentioned subjects, SHOULD be able to deliver the report in turn around t...

    $661 (Avg Bid)
    $661 Avg Bida
    6 bida

    pembuatan website travel haji dan umroh, dan mobile apps (android) ... di website dan mobile apps customer dapat malakukan pemilihan paket dan menjadi member dan juga apabila sudah menjadi member berlaku point untuk system redeem

    $894 (Avg Bid)
    Segera
    $894 Avg Bida
    4 bida

    Saya ingin membuat Aplikasi Ebook untuk Android saya berikan contoh " [log masuk untuk melihat URL] "

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    1 bida

    membuat aplikasi spt medsos dan chat. dan applikasi dpt di download d google play dan apps store

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Halo corneliadebora, saya melihat profil Anda dan ingin menawarkan kepada Anda untuk proyek saya. Kita bisa diskusikan semua detail melalui obrolan. maf saya org baru... apa boleh saya sedikit bertanya kepada anda.. saya lihat ibu atau kk berasal dari indonesia... saya hanya kurang mengerti,,, setiap saya menawar sesuatu ,,, apa yg harus saya lakukan contohnya tugas yg satu ini Deskripsi Proyek ...

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Hello partsgr12. My skills: Oracle / MS SQL / MySQL PHP, JScript Pentaho (PDI, PSW, PRD, CDE) Saiku Analytics

    $160 (Avg Bid)
    $160 Avg Bida
    3 bida

    saya sudah punya website , dan saya ingin link web ke aplikasi mobile android & Ios. kebetulan saya sudah buat aplikasi mobile dari INSTANT APP MAKER , lumayan bagus tampilannya , tapi tidak sempurna dengan yang saya mau.. yang saya inginkan adalah 1. TAMPILAN , ada satu contoh aplikasi yang ingin saya ikuti tampilannya , namanya xxxxxxxxx bukan systemnya, nanti akan saya kirimkan aplik...

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    To create a frequently answer question for mobile apps. The system must be intelligent enough to search the keyword in the database.

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    4 bida
    android apps Tamat left

    yo bro mau ikutan project kami di malaysia nggak ?

    $350 (Avg Bid)
    $350 Avg Bida
    1 bida

    Salam kenal, Saya Adam dari Madfal Studio, ini list game Madfal Studio sebelumnya : [log masuk untuk melihat URL] saya ingin mengajak collab 2D Artist untuk membuat game dengan tema ramadhan yang sebentar lagi.. :) jadi kita Share revenue 50:50 untuk jenis art nya yg flat unyu2 :3 semacam ini : [log masuk untuk melihat URL] jika berkanan bisa langsung contact saya di : [log masuk u...

    $0 - $0
    $0 - $0
    0 bida

    Selamat siang mas, perkenalkan saya pandu dari perusahaan Crocodic Studio di Semarang. Saya ada project untuk pembuatan mobile apps berbasis ios mengenai [log masuk untuk melihat URL] dari telkom, dikarenakan seluruh resource programmer saya sedang full maka saya berniat untuk meng-hire Anda menyelesaikan project ini. detail UI ada di lampiran.

    $373 (Avg Bid)
    $373 Avg Bida
    2 bida

    Selamat siang mas, perkenalkan saya pandu dari perusahaan Crocodic Studio di Semarang. Saya ada project untuk pembuatan mobile apps berbasis ios mengenai [log masuk untuk melihat URL] dari telkom, dikarenakan seluruh resource programmer saya sedang full maka saya berniat untuk meng-hire Anda menyelesaikan project ini. detail UI ada di lampiran.

    $355 (Avg Bid)
    $355 Avg Bida
    1 bida

    I need some one to enter some data for me. The documents are provided separately. The final format of the entered data should be consistent and standardised.rnrnPlease message me if you have any questions.

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    2 bida

    Nak buat GPS Tracking apps untuk android. GPS tuu digunakan untuk tracking barang yang hilang. Saya tak boleh bagi much information kat sini tapi bagi sesiapa yang boleh buat apps ni please directly email saya.

    $1257 (Avg Bid)
    $1257 Avg Bida
    1 bida

    Plant Inventory Management System and SCADA System Scope Plant Inventory : 1. Mampu membuat Bussiness Process Model 2. Mengaplikasikan BPM ke Java/XML dan mengintegrasikan ke SAP system 3. Menguasai Database Server, SQL/Oracle 4. Menguasai Network LAN/WAN, Client+Server, Hardware Scope SCADA System : 1. Menguasai SCADA Programming, Prefered is Siemens SCADA Software 2. Mampu mengintegrasik...

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    4 bida

    Oom derry, saya lihat punya skill di Oracle sama PeopleSoft. Itu kan ERP ya?! Nah, saya kebetulan ingin mengimplementasikan OpenERP di perusahaan teman. Tapi nggak bisa bayar banyak nih. Saya kembaliin aja uang hadiahnya hehehehe. Mau nggak oom? Ya awalan saja sih oom, nanti kalo kita udah lebih deal lagi, kita bicara offline aja hehehe. Ok? Please PM aku di YM dg id yg sama dg idku disini. Trims....

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin membuat web api dengan menggunakan java untuk sinkronisasi data antara database mysql dengan mobile apps

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    4 bida

    Saya ingin membuat IOS & Android Apps untuk perusahaan kami, dicari yang dapat memenuhi kriteria ini untuk menghubungi Antony di 085697058133

    min $3550
    min $3550
    0 bida
    Magento Ahref Expert 6 hari left
    DISAHKAN

    Hi, I am SEO person and want someonne who can guide/fix magento technical issues and onpage issues like redirect issues, google page speed. We need to fix, robot,tag, image size disavow links, canonical issues, Configurable products, duplicate content due to pagination and more Please only apply ,if u have experience fixing above in magento seo issues recommended by ahref/moz

    $42 (Avg Bid)
    $42 Avg Bida
    12 bida
    IPTV PANEL 6 hari left

    HI THERE I WOULD LIKE TO HAVE A IPTV PANEL BUILT TO RUN MY IPTV BUISNESS, I WILL BE WORKING WITH UBUNTU SO I WOULD LIKE MY PANEL OR MY IPTV SYSTEM TO RUN ON UBUNTU 16 OR 18 . THE FEATURES I WANT FOR MY PANEL ARE THESE FEATURES BELOW : - ABILITY TO ADD VOD AND TV SHOWS FROM MY SERVERS -ADD , REMOVE AND EDIT CHANNELS ( STREAMS ) -FULL EPG SUPPORT -ABILITY TO PUT MY CHANNELS ( STREAMS ) ON DEMAND...

    $352 (Avg Bid)
    $352 Avg Bida
    4 bida
    Google Apps Sheets Developer 6 hari left
    DISAHKAN

    We are looking for an ongoing developer for Google Apps Scripts projects. Must be highly skilled in this area and work swiftly and reply quickly with updates. We are looking for quality individuals we can work with on an ongoing basis. We do have a good amount of work for the right person or team.

    $37 / hr (Avg Bid)
    $37 / hr Avg Bida
    21 bida

    Hi Shantanu B., I have a couple of Weather Apps that require fixing. I. The site updated its source page content layout and now the App does not scrape the data, this is coded in C. 2. The other App I'm not sure what is wrong, URL and extracting issues maybe, this was coded in python. Contact me if you have interest, thanks.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    1 bida

    We have several legal documents of varying lengths (legislation, regulations, and food standards) describing food laws and regulations specific to foods fortified with micronutrients. All need to be translated into English from the following languages: - Arabic - Belorussian - Bosnian - Cambodian - French - Greek - Indonesian - Kazakh - Nepali - Russian - Slovenian - Spanish - Tajik - Thai - Ukrai...

    $85 (Avg Bid)
    $85 Avg Bida
    2 bida
    MANUAL TESTER 6 hari left

    NEED A TESTER WHO HAVE 3+ YEAR OF EXPERIENCE IN WEB TESTING. TECHNICAL SKILLS: ABLE TO WRITE FUNCTIONAL, INTEGRATION AND REGRESSION TEST CASES FROM THE ANALYSIS OF REQUIREMENTS DOCUMENT. TEST CASES PREPARATION AND EXECUTION ABILITY TO DOCUMENT THE TEST RESULTS AND LOG ISSUES IN ISSUE TRACKER. EXCELLENT WRITTEN AND VERBAL COMMUNICATION ABILITY TO INTERFACE WITH CLIENT, DEVELOPMENT TEAM AND GET THE ...

    $462 (Avg Bid)
    $462 Avg Bida
    4 bida
    Request and Offer Apps 6 hari left
    DISAHKAN

    Hi, I need an app for someone to make requests and other people make offers. Users should get notifications. Users should be able to add images. Users should see past orders. I would like to have a map of locations of request and offer if possible. It should be beautiful ----- I prefer ready made apps. Apps must run on both iOS and Android. I don't mind what kind of technology used(Native, Cr...

    $185 (Avg Bid)
    $185 Avg Bida
    16 bida

    I have android app i want to make its UI look good and easily customizable code. App contain listviews mostly. If you have ready ui of any previously developed apps, you can share the screenshots. Thank you

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    11 bida

    Hi I am looking to make my own version on TouchPortal app and desktop client. [log masuk untuk melihat URL] IOS app: [log masuk untuk melihat URL] Android App : [log masuk untuk melihat URL] Windows Server App : [log masuk untuk melihat URL] Mac Server App : [log masuk untuk melihat URL] I need exact replica of this product thanks

    $757 (Avg Bid)
    $757 Avg Bida
    18 bida

    We are looking for an experienced Arabic to French translator who is well-versed in translating official documents for the translation of a simple letter text. We need this text quite urgently (within a few hours form posting), but it is only 1000words. This should be a relatively quick job . We are really looking for somebody for a long-term partnership . Please post your best rate per word. T...

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    16 bida
    ready made website for taxi 6 hari left
    DISAHKAN

    i want someone to find a readymade website for bookings including the apps for passenger and driver

    $247 (Avg Bid)
    $247 Avg Bida
    34 bida

    pleas note: individual and company developer problem is not qualified for this project you must have the apple developer enterprise program. I will tell you how to do it, which payment is 1000usd per month,we at least will use one year so I can distribute our in house apps we can discuss the payment method [Removed by Freelancer.com Admin] this project is real , real , just contact me ,...

    $1070 (Avg Bid)
    $1070 Avg Bida
    5 bida

    We would like to get our office files digitised. We will need a server / cloud hosting of the documents.

    $886 (Avg Bid)
    $886 Avg Bida
    4 bida

    !!!! NOTE: THE APP SHOULD BE DEVELOPED IN [log masuk untuk melihat URL] !!!!! Hi, i want to integrate a json to a webview. I want to list the menu items from a json in drawer navigator. json link: [log masuk untuk melihat URL] i want to list menu items in draw navigator, when i click a button then the webview should be changed. my application is: [log masuk untuk melihat URL] but now i want t...

    $219 (Avg Bid)
    $219 Avg Bida
    12 bida

    Hello, We are looking for an engineer / team to complete a project for us. This is a power electronics system, already developed, in its last stage of development before production. This project has a software and hardware. Both have to be worked on together. MCU is an 8 bit Microchip Attiny1616. Hardware: We need to add a new technical feature (vibration detection) and correct some issue...

    $1047 (Avg Bid)
    $1047 Avg Bida
    9 bida

    Health care app for a client. expected to work on Reactnative platform as part of a larger dev team. Please come here with your work's link.

    $2206 (Avg Bid)
    $2206 Avg Bida
    84 bida
    Photoeditor 6 hari left

    Hi, I want a photo editor for android platform, which is combined with two apps like PicsArt Photo Editor and Adobe Lightroom - Photo Editor...

    $39 (Avg Bid)
    $39 Avg Bida
    1 bida

    Looking for some freelancers, so I can setup a great team to execute some great projects. Already have many leads and constantly getting leads from here freelancer as well as other platforms. So if you really want the project and feels that you can quickly crack the projects and get money, contact me and i will explain you. Projects mainly I got in following technologies - PHP, CodeIgniter, Ruby ...

    $459 (Avg Bid)
    $459 Avg Bida
    38 bida

    Reading and finding solution ( 10 mins work -> 20$) Webfiltering/GSuite. Hi. Thank you for having interest in this project. It's a simple micro task. I need someone to read tutorial/article and solve the given very simple task, What is the feature you will try and study for short minuit? The feature that need to be studied is, Google's webfiltering (Google Group policy) featu...

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    6 bida

    INTORNO LABS [log masuk untuk melihat URL] Heterogeneous Computing Developer Skills required: C/C++, OpenCL, Audio DSP, Parallel Processing, GPGPU Company’s context: We are a small company based in Barcelona, Spain. We have been carrying out extensive research and development in the area of spatial audio for over 10 years. The outcome of our work is a new, proprietary technology that allo...

    $4357 (Avg Bid)
    $4357 Avg Bida
    13 bida