Oracle apps technical erppekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    255,782 oracle apps technical erp tugasan ditemui, harga dalam USD

    Kami sedang membina pasukan programmer untuk membina mobile apps

    $29 / hr (Avg Bid)
    $29 / hr Avg Bida
    11 bida

    Saya Ahli di bahasa pemrograman java ,php,c#,matlab,phyton, web programming codeigniter (mengutamakan erp) dan machine learning

    $495 (Avg Bid)
    $495 Avg Bida
    26 bida

    ...untuk website yang sudah saya buat. Mobile app yang dibuat menggunakan mobile hybrid apps (Android dan IOS), bebas menggunakan framework apapun. Requirement : - Mobile apps unutk android dan ios (di-utamakan android) - Web service yang digunakan pada mobile apps - Diutamakan freelancer pada daerah Surabaya Saya menyediakan : - Server - Database

    $396 (Avg Bid)
    $396 Avg Bida
    15 bida

    Merancang Mobile Apps Untuk Sewa Tempat Disertai Booking, dan Maps Agent. Jangan Lupa Menu Sign Up dan Sign In, Sebagai Client , Agent dan Penyewa Tempat. Warna Kombinasi Biru dan Putih Seperti (Traveloka)

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    2 bida

    Daily reporting apps yang boleh update dan lihat report secara online guna apps, ada juga function untuk hantar report dan sedikit chart

    $123 (Avg Bid)
    $123 Avg Bida
    3 bida

    urgent need for develop new mobile apps min req - Menguasai pemrograman mobile android/java back end/frond end (UI Mobile) min 1 tahun - Project Jangka pendek (estimasi pengerjaan 2-3 bulan) - Terbiasa dan mengerti development Life cycle, mengerti metodologi scrum - Bersedia on site di client min 2-3 hari dalam 1 minggu(update progress ke client)

    $844 (Avg Bid)
    $844 Avg Bida
    26 bida

    Pembuatan mobile apps berbasis iOS agar dapat digunakan oleh pengguna iPhone. Mobile apps yang dibuat berfungsi reporting dan monitoring tim lapangan (sales,kurir,dll)

    $353 (Avg Bid)
    $353 Avg Bida
    6 bida

    membuat 1 halaman reporting menggunakan J2EE+Crystal Report dengan database Oracle.

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    1 bida

    mobile apps development utk lembaga kemajuan ikan malaysia untuk pengguna android + ios

    $496 (Avg Bid)
    $496 Avg Bida
    11 bida

    metro ethernet

    $45 (Avg Bid)
    $45 Avg Bida
    18 bida

    Kami ingin membuat sebuah page untuk register user account baru bagi web apps kami, yang berisikan : 1. Penjelasan singkat tentang webapp kami 2. Form pendaftaran yang terhubung pada database di server kami dengan basis postgresql Page baru ini nantinya diharapakan designnya dapat menyesuaikan terhadap design website kami sebelumnya dan benchmark

    $129 (Avg Bid)
    $129 Avg Bida
    6 bida

    Tajuk : Minoriti orang Islam di selatan Thailand. ( kesan selepas berlaku ) ** Point + Huraian **5 page ** Write in Malay language Antara Pointnya :

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    9 bida

    We are a company that publishes websites on global startups, phone apps and also articles on technology and gadgets. We are looking out for writers who can write about startups/apps, emerging tech and gadgets. Minimum words: 400. The ideal candidate MUST have a good command over English (US),MUST love writing about the above-mentioned subjects, SHOULD

    $661 (Avg Bid)
    $661 Avg Bida
    6 bida

    pembuatan website travel haji dan umroh, dan mobile apps (android) ... di website dan mobile apps customer dapat malakukan pemilihan paket dan menjadi member dan juga apabila sudah menjadi member berlaku point untuk system redeem

    $894 (Avg Bid)
    Segera
    $894 Avg Bida
    4 bida

    Saya ingin membuat Aplikasi Ebook untuk Android saya berikan contoh " [log masuk untuk melihat URL] "

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    1 bida

    membuat aplikasi spt medsos dan chat. dan applikasi dpt di download d google play dan apps store

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Hello partsgr12. My skills: Oracle / MS SQL / MySQL PHP, JScript Pentaho (PDI, PSW, PRD, CDE) Saiku Analytics

    $160 (Avg Bid)
    $160 Avg Bida
    3 bida

    ..., ketika buka MOBILE APP , saya ingin kecepatannya sama seperti aplikasi xxxxxxxxxx. [log masuk untuk melihat URL] ,setiap saya update kontent dari web ,bisa masuk langsung ke dalam konten apps [log masuk untuk melihat URL] (graphic desain) masukkan gambar menarik,resolusi tinggi dan tidak melanggar hak cipta orang lain. [log masuk untuk melihat URL] Aplikasi di IOS & ANDROI...

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    To create a frequently answer question for mobile apps. The system must be intelligent enough to search the keyword in the database.

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    4 bida
    android apps Tamat left

    yo bro mau ikutan project kami di malaysia nggak ?

    $350 (Avg Bid)
    $350 Avg Bida
    1 bida

    ...Studio sebelumnya : [log masuk untuk melihat URL] saya ingin mengajak collab 2D Artist untuk membuat game dengan tema ramadhan yang sebentar lagi.. :) jadi kita Share revenue 50:50 untuk jenis art nya yg flat unyu2 :3 semacam ini : [log masuk untuk melihat URL] jika berkanan bisa

    $0 - $0
    $0 - $0
    0 bida

    Selamat siang mas, perkenalkan saya pandu dari perusahaan Crocodic Studio di Semarang. Saya ada project untuk pembuatan mobile apps berbasis ios mengenai [log masuk untuk melihat URL] dari telkom, dikarenakan seluruh resource programmer saya sedang full maka saya berniat untuk meng-hire Anda menyelesaikan project ini. detail UI ada di lampiran.

    $373 (Avg Bid)
    $373 Avg Bida
    2 bida

    Selamat siang mas, perkenalkan saya pandu dari perusahaan Crocodic Studio di Semarang. Saya ada project untuk pembuatan mobile apps berbasis ios mengenai [log masuk untuk melihat URL] dari telkom, dikarenakan seluruh resource programmer saya sedang full maka saya berniat untuk meng-hire Anda menyelesaikan project ini. detail UI ada di lampiran.

    $355 (Avg Bid)
    $355 Avg Bida
    1 bida

    Pengembangan ERP yang mencakup : Contract Management - Purchase Receipt - Purchase Invoice - Purchase Payment,Stock Adjusment, Sales Order - Sales Invoice - Sales Receipt Target to finish: 3 weeks after contract sign-off

    $1645 (Avg Bid)
    $1645 Avg Bida
    20 bida

    ERP, Bikin auction online, dll Jika tertarik sms/telp 08119403563 (Hendrik) Sertakan gaji yang dikehendaki !

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Nak buat GPS Tracking apps untuk android. GPS tuu digunakan untuk tracking barang yang hilang. Saya tak boleh bagi much information kat sini tapi bagi sesiapa yang boleh buat apps ni please directly email saya.

    $1257 (Avg Bid)
    $1257 Avg Bida
    1 bida

    ...Scope Plant Inventory : 1. Mampu membuat Bussiness Process Model 2. Mengaplikasikan BPM ke Java/XML dan mengintegrasikan ke SAP system 3. Menguasai Database Server, SQL/Oracle 4. Menguasai Network LAN/WAN, Client+Server, Hardware Scope SCADA System : 1. Menguasai SCADA Programming, Prefered is Siemens SCADA Software 2. Mampu mengintegrasikan

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    4 bida

    Oom derry, saya lihat punya skill di Oracle sama PeopleSoft. Itu kan ERP ya?! Nah, saya kebetulan ingin mengimplementasikan OpenERP di perusahaan teman. Tapi nggak bisa bayar banyak nih. Saya kembaliin aja uang hadiahnya hehehehe. Mau nggak oom? Ya awalan saja sih oom, nanti kalo kita udah lebih deal lagi, kita bicara offline aja hehehe. Ok? Please

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin membuat web api dengan menggunakan java untuk sinkronisasi data antara database mysql dengan mobile apps

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    4 bida

    Saya ingin membuat IOS & Android Apps untuk perusahaan kami, dicari yang dapat memenuhi kriteria ini untuk menghubungi Antony di 085697058133

    min $3550
    min $3550
    0 bida

    ...who has basic knowledge about the audio video technology to guide our clients and to do troubleshooting. Paid per project. Would like a long term Communication skills. Technical Knowledge about Telecommunication engineering, Audio Video Telecommunications Engineering, Audio Video Software and Network Installations. Please send your CV to Resume8282@gmail

    $30 (Avg Bid)
    $30
    0 penyertaan
    Multi vendor ecommerce 6 hari left
    DISAHKAN

    We need multi vendor ecommerce in java - spring, hibernet frontend in react js and apps in native for ios and android both. Bid only if you have done and have ready solution, we need this urgent soon as possible. Thx

    $391 (Avg Bid)
    $391 Avg Bida
    6 bida

    Hi William Our company is looking for Technical Supporter. Our company is growing up fast and we need best technical support. We will choose right candidate in a short time

    $7500 (Avg Bid)
    $7500 Avg Bida
    1 bida

    Hi William P. Our company is looking for Technical Supporter. Our company is growing up fast and we need best technical support. We will choose right candidate in a short time

    $7500 (Avg Bid)
    $7500 Avg Bida
    1 bida
    Sage 300 ERP 6 hari left
    DISAHKAN

    I would like to add "Purchase Return upload option in PO Module". Price will auto generate from system after upload (average price).

    ERP
    $182 (Avg Bid)
    $182 Avg Bida
    1 bida

    Ready to sign non-disclosure! I need a talented and experience electromechanical engineer to work with me! keywords: Power, Generator, mech...familiar and good with SBC/PCBs 3. Be an expert with solidworks and CAD 4. be able to provide 2D and 3D drawings 5. Be able to provide assembling 3D video 6. Be able to provide technical drawing of an invention

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    2 bida

    ...daily from July onwards. Point 2. Support will include: -Upgrading the apps with new API changes (only if there is any need) - App launch in our new School/Reseller name, We expect between 1-3 mobile apps launch every month -Any bug fixes need to be made available in all apps -Maximum of 2 new screens will need to be developed by the freelancers. Although

    $841 (Avg Bid)
    $841 Avg Bida
    38 bida

    The project is mostly finished, but just needs some technical clean up. I imagine that this is less than 30 minutes of work for someone well-versed with wix. I just need a couple of existing content blocks to align up cleanly and attach the correct linkage to the header tabs for the most part. If there are other issues that pop up, I am willing to pay

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    4 bida

    Make shop drawings , survey ,time schedule and reports

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    6 bida

    Need to build Android App like Paiza Pay A unique blend of technology and innovation, Paizapay brings to you payment solutions ...that will ease away your payment worries without burdening you with additional costs. Refrence Website : [log masuk untuk melihat URL] Refrence App : [log masuk untuk melihat URL]

    $539 (Avg Bid)
    $539 Avg Bida
    13 bida

    Looking for an experience SharePoint developer, for the next steps and other details we can discuss over email, chat or call. Please share your LinkedIn profile as well.

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    ...[log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] Overall, this will be about 9-12 relatively simple pages w/ photos & text, we would like to incorporate a couple apps - the GiftShip app for multi address shipping and multi shipping options, and lastly we would like the capability to add "multiple items" easily to a gift/cart in a wa...

    $488 (Avg Bid)
    $488 Avg Bida
    67 bida

    ...professional assessment on the chances of patent approval along with any recommendations. 2. Draft utility patent application Skills preferred: 1 Have ability to provide a technical writings based and specifications 2. Have ability to prepare a provisional patent application and its documents 3. Have a proven track of patent application approval!

    $166 (Avg Bid)
    $166 Avg Bida
    9 bida

    I need a new website. I need you to design and build my online store.

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    16 bida

    ...Play Store & iTunes. The price may vary depending on what type of application and features you want. I have expertized in many types of Android applications: Dating apps Taxi Apps Paypal based app In-App Purchases app Exercise/Health app Image editing app (only Sticker and Text) Media sharing app Barcode/QR code scanner app (Camera) Email

    $305 (Avg Bid)
    $305 Avg Bida
    2 bida

    The Voice command application can accept our voice commands to be converted into text messages/fi...message is available. We can give order/command by words easily with this application. Application can running on windows/Android. Freelancer can modifired from open source apps, the important i can used easly and give the source code 1-2 months

    $591 (Avg Bid)
    $591 Avg Bida
    21 bida

    Existing old catalog to be redesign and update. Product Low Voltage Automatic Transfer Switches.

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    9 bida

    Good day, I am interested in the job. I am a professional unity developer with experience in C#, developing for bot...in C#, developing for both Android and IOS devices. I am experienced with multiplayer game. Below is a multiplayer game i did for a client. [log masuk untuk melihat URL] Regards Read

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida
    Data Entry Clerk 6 hari left

    ...for candidates who have a passion for follow through, are self-motivated, detail oriented and want to be part of an amazing team. Job Skills / Requirements: Using NetSuite ERP to review and approve orders to be shipped daily. Interact with customers such as Costco, Home Depot and other large accounts to ensure shipping guidelines and expectations

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    42 bida

    We are hiring full stack developers (Java, Python, SQL Postgres, RETS, Eclipse, Git version control system, Bamboo and JIRA). Job is to build and maintain custom website/apps and public digital interfaces for Real Estate Agency in Portland, Ore. USA.

    $35 / hr (Avg Bid)
    $35 / hr Avg Bida
    30 bida