Oracle apps technical interview questions answerspekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    326,251 oracle apps technical interview questions answers tugasan ditemui, harga dalam USD

    ■ Tentang kami - Kami mengurus platform crowdfunding global, Airtripp Funding [log masuk untuk melihat URL] - Untuk tahun ini (2019) kami telah menetapkan Malaysia sebagai sasaran market yang penting untuk syarikat kami ■ Premis - Kami difahamkan bahawa di Malaysia, idea [Crowdfunding] masih asing dan hanya diketahui oleh orang yang fasih tentang bisnes online sahaja. Jika dilihat dari sudut bisn...

    $1230 (Avg Bid)
    $1230 Avg Bida
    5 bida

    Kami sedang membina pasukan programmer untuk membina mobile apps

    $29 / hr (Avg Bid)
    $29 / hr Avg Bida
    11 bida

    Saya ingin membuat mobile app untuk website yang sudah saya buat. Mobile app yang dibuat menggunakan mobile hybrid apps (Android dan IOS), bebas menggunakan framework apapun. Requirement : - Mobile apps unutk android dan ios (di-utamakan android) - Web service yang digunakan pada mobile apps - Diutamakan freelancer pada daerah Surabaya Saya menyediakan : - Server - Database - Websit...

    $396 (Avg Bid)
    $396 Avg Bida
    15 bida

    Merancang Mobile Apps Untuk Sewa Tempat Disertai Booking, dan Maps Agent. Jangan Lupa Menu Sign Up dan Sign In, Sebagai Client , Agent dan Penyewa Tempat. Warna Kombinasi Biru dan Putih Seperti (Traveloka)

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    2 bida

    Daily reporting apps yang boleh update dan lihat report secara online guna apps, ada juga function untuk hantar report dan sedikit chart

    $123 (Avg Bid)
    $123 Avg Bida
    3 bida

    urgent need for develop new mobile apps min req - Menguasai pemrograman mobile android/java back end/frond end (UI Mobile) min 1 tahun - Project Jangka pendek (estimasi pengerjaan 2-3 bulan) - Terbiasa dan mengerti development Life cycle, mengerti metodologi scrum - Bersedia on site di client min 2-3 hari dalam 1 minggu(update progress ke client) - domisili daerah jakarta Note : Fee per p...

    $844 (Avg Bid)
    $844 Avg Bida
    26 bida

    Pembuatan mobile apps berbasis iOS agar dapat digunakan oleh pengguna iPhone. Mobile apps yang dibuat berfungsi reporting dan monitoring tim lapangan (sales,kurir,dll)

    $353 (Avg Bid)
    $353 Avg Bida
    6 bida

    membuat 1 halaman reporting menggunakan J2EE+Crystal Report dengan database Oracle.

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    1 bida

    mobile apps development utk lembaga kemajuan ikan malaysia untuk pengguna android + ios

    $484 (Avg Bid)
    $484 Avg Bida
    11 bida

    metro ethernet

    $45 (Avg Bid)
    $45 Avg Bida
    18 bida

    Kami ingin membuat sebuah page untuk register user account baru bagi web apps kami, yang berisikan : 1. Penjelasan singkat tentang webapp kami 2. Form pendaftaran yang terhubung pada database di server kami dengan basis postgresql Page baru ini nantinya diharapakan designnya dapat menyesuaikan terhadap design website kami sebelumnya dan benchmark design kami yaitu ([log masuk untuk melihat ...

    $129 (Avg Bid)
    $129 Avg Bida
    6 bida

    Tajuk : Minoriti orang Islam di selatan Thailand. ( kesan selepas berlaku ) ** Point + Huraian **5 page ** Write in Malay language Antara Pointnya :

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    9 bida

    We are a company that publishes websites on global startups, phone apps and also articles on technology and gadgets. We are looking out for writers who can write about startups/apps, emerging tech and gadgets. Minimum words: 400. The ideal candidate MUST have a good command over English (US),MUST love writing about the above-mentioned subjects, SHOULD be able to deliver the report in turn around t...

    $661 (Avg Bid)
    $661 Avg Bida
    6 bida

    pembuatan website travel haji dan umroh, dan mobile apps (android) ... di website dan mobile apps customer dapat malakukan pemilihan paket dan menjadi member dan juga apabila sudah menjadi member berlaku point untuk system redeem

    $894 (Avg Bid)
    Segera
    $894 Avg Bida
    4 bida

    Saya ingin membuat Aplikasi Ebook untuk Android saya berikan contoh " [log masuk untuk melihat URL] "

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    1 bida

    membuat aplikasi spt medsos dan chat. dan applikasi dpt di download d google play dan apps store

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Hello partsgr12. My skills: Oracle / MS SQL / MySQL PHP, JScript Pentaho (PDI, PSW, PRD, CDE) Saiku Analytics

    $160 (Avg Bid)
    $160 Avg Bida
    3 bida

    saya sudah punya website , dan saya ingin link web ke aplikasi mobile android & Ios. kebetulan saya sudah buat aplikasi mobile dari INSTANT APP MAKER , lumayan bagus tampilannya , tapi tidak sempurna dengan yang saya mau.. yang saya inginkan adalah 1. TAMPILAN , ada satu contoh aplikasi yang ingin saya ikuti tampilannya , namanya xxxxxxxxx bukan systemnya, nanti akan saya kirimkan aplik...

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    To create a frequently answer question for mobile apps. The system must be intelligent enough to search the keyword in the database.

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    4 bida
    android apps Tamat left

    yo bro mau ikutan project kami di malaysia nggak ?

    $350 (Avg Bid)
    $350 Avg Bida
    1 bida

    Salam kenal, Saya Adam dari Madfal Studio, ini list game Madfal Studio sebelumnya : [log masuk untuk melihat URL] saya ingin mengajak collab 2D Artist untuk membuat game dengan tema ramadhan yang sebentar lagi.. :) jadi kita Share revenue 50:50 untuk jenis art nya yg flat unyu2 :3 semacam ini : [log masuk untuk melihat URL] jika berkanan bisa langsung contact saya di : [log masuk u...

    $0 - $0
    $0 - $0
    0 bida
    Annual Report Tamat left

    Penulisan Annual Report "COPY" dengan cara interview bertemu muka, meeting & email. Project dari awal sampai akhir. Dibutuhkan Interview & portfolio penulisan annual report yang pernah dikerjakan. Bayaran lumsum per proyek. Jenis tulisan: formal, bilingual: indonesia inggris.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Selamat siang mas, perkenalkan saya pandu dari perusahaan Crocodic Studio di Semarang. Saya ada project untuk pembuatan mobile apps berbasis ios mengenai [log masuk untuk melihat URL] dari telkom, dikarenakan seluruh resource programmer saya sedang full maka saya berniat untuk meng-hire Anda menyelesaikan project ini. detail UI ada di lampiran.

    $373 (Avg Bid)
    $373 Avg Bida
    2 bida

    Selamat siang mas, perkenalkan saya pandu dari perusahaan Crocodic Studio di Semarang. Saya ada project untuk pembuatan mobile apps berbasis ios mengenai [log masuk untuk melihat URL] dari telkom, dikarenakan seluruh resource programmer saya sedang full maka saya berniat untuk meng-hire Anda menyelesaikan project ini. detail UI ada di lampiran.

    $355 (Avg Bid)
    $355 Avg Bida
    1 bida

    Nak buat GPS Tracking apps untuk android. GPS tuu digunakan untuk tracking barang yang hilang. Saya tak boleh bagi much information kat sini tapi bagi sesiapa yang boleh buat apps ni please directly email saya.

    $1257 (Avg Bid)
    $1257 Avg Bida
    1 bida

    Plant Inventory Management System and SCADA System Scope Plant Inventory : 1. Mampu membuat Bussiness Process Model 2. Mengaplikasikan BPM ke Java/XML dan mengintegrasikan ke SAP system 3. Menguasai Database Server, SQL/Oracle 4. Menguasai Network LAN/WAN, Client+Server, Hardware Scope SCADA System : 1. Menguasai SCADA Programming, Prefered is Siemens SCADA Software 2. Mampu mengintegrasik...

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    4 bida

    Oom derry, saya lihat punya skill di Oracle sama PeopleSoft. Itu kan ERP ya?! Nah, saya kebetulan ingin mengimplementasikan OpenERP di perusahaan teman. Tapi nggak bisa bayar banyak nih. Saya kembaliin aja uang hadiahnya hehehehe. Mau nggak oom? Ya awalan saja sih oom, nanti kalo kita udah lebih deal lagi, kita bicara offline aja hehehe. Ok? Please PM aku di YM dg id yg sama dg idku disini. Trims....

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin membuat web api dengan menggunakan java untuk sinkronisasi data antara database mysql dengan mobile apps

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    4 bida

    Saya ingin membuat IOS & Android Apps untuk perusahaan kami, dicari yang dapat memenuhi kriteria ini untuk menghubungi Antony di 085697058133

    min $3550
    min $3550
    0 bida
    Trophy icon Mobile game app graphic design 29 hari left

    I have an app called "Numerizer", which needs a new graphic look and feel. No "technical" changes, just the graphics. The app is very small and consists of only three screens: * The home screen with buttons to get to the other screens * The play screen where the game is played * The app settings screen The target audience of the app is basically everybody who likes math. The...

    $200 (Avg Bid)
    Dijamin
    $200
    0 penyertaan
    Translate technical manuals 6 hari left
    DISAHKAN

    Translate technical manuals for CNC milling machines from Spanish to: - Portugese - German - French - Italian It's not an urgent project, so quality is valued more than the speed. Experience with technical texts in both source and target languages is required. The budget isn't decided yet. Let me know what you can offer budget and time wise. Please find attached a sample of one of the...

    $277 (Avg Bid)
    $277 Avg Bida
    17 bida

    Person required to call clients with overdue invoices. Please provide your hourly rate. Experience required: • Must be able to call Australian phone numbers including Australian mobile numbers. Your quote must include this in your hourly rate. • 1-4 hours per week every Tuesday or Wednesday. The calls to be made anytime between 9am to 5pm Melbourne Australian time (AEST) • Pay he...

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    5 bida

    Hello, i need a App for Borg devices. It is a Cryptocurrency App. App should have a Splash. Second Windows must Be Four Buttons all linkes with Affiliate website. I am searching for a Developer who is Technical and design expert, so App will run frequently on Android and App Store.

    $297 (Avg Bid)
    $297 Avg Bida
    36 bida

    Hi, We have already migrated our site across to Woocommerce and need the services of someone experienced using the woocommerce platform to help with the following: 1. Take a look at our existing site and provide a critical review (Usability, order flow, site speed, slider bars, how orders are handled (Where the emails go etc etc). 2. Once you have had time to provide a full review of what is wo...

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    92 bida

    The project consists of two parts Part One: Agent-less data collection, gather and store System & Application data, using shell scripts System: CPUs Memory Disks Networking File systems Processes Logs etc... IBM MQ: Queue Managers Queues Channels etc... Part Two: a live web-based monitoring dashboard, that reflect all data gathered on part one, with admin panel to add, update, remove, con...

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida
    gopi's project 6 hari left

    Proficient typing and transcription. Computer and technical skills (including software knowledge) Organisational and time management abilities. Administrative skills. Communication (written and verbal) Customer Service. Accuracy and attention to detail. Multi-tasking

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    5 bida

    I have two Android apps and I want to monetize both with Mopub after removing admob. I don't have technical background so kindly in your bid , tell me what exactly you need from my side to accomplish this work and time commitment. I prefer who could work through TeamViewer. Thanks Any automated bid will not be considered. kindly read details well before bidding. Thanks a lot

    $201 (Avg Bid)
    $201 Avg Bida
    15 bida

    Hello, I'm looking for an android developer who has playstore account with apps that he created and uploaded himself. I will need help with my app, it's very simple job.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    9 bida

    Suche einen App Entwickler auf Siberian Cms. Suche einen interessierten App Entwickler für mehrere Apps auf unserem Server mit Open Source Siberian CMS. Entwickler mit deutsche oder türkische Sprache werden bevorzugt. MMConcept M. Cesmeci

    $532 (Avg Bid)
    $532 Avg Bida
    19 bida
    Shopify website 6 hari left
    DISAHKAN

    I am looking for someone, business owner to be exact who wants to start an online store with Shopify. I will offer you my website, what’s good about my website is that you no longer need to pay for monthly subscriptions, paid theme and paid apps. It has a feature for the Advance Shopify Plan! Message me if you’re interested

    $6440 (Avg Bid)
    $6440 Avg Bida
    59 bida

    Please provide a quote for: Multi-Restaurant Food Ordering Static Website, Super Admin, User Apps - IOS and Android Restaurant View and - Optional Driver Apps - IOS and Android - Optional Can you're quote include details of full stack employed for development. I'm happy to consider templated solution with reskinning Quote for optional elements separately. Developer must be able to demo...

    $1526 (Avg Bid)
    $1526 Avg Bida
    96 bida
    Content Writer 6 hari left
    DISAHKAN

    Hello, We are looking for a content writer who can write content for posting on LinkedIn and other platforms, email content - (B2B and B2C) with technical awareness of the software and health care industry. Someone who is smart enough to make and improvise content based on the small amount of information provided to them. Please reach out to me as soon as possible. Thank you.

    $699 (Avg Bid)
    $699 Avg Bida
    28 bida

    Please provide a quote for: Multi-Restaurant Food Ordering Static Website, Super Admin, User Apps - IOS and Android Restaurant View and - Optional Driver Apps - IOS and Android - Optional Can you're quote include details of full stack employed for development. I'm happy to consider templated solution with reskinning Quote for optional elements separately. Developer must be able to demo...

    $1785 (Avg Bid)
    $1785 Avg Bida
    175 bida

    Our client DBA will create an oracle database he requested a few information. We need a one or two hours support to get those answers, thus we need an oracle DB expert. If this works fine we will outsource similar tasks frequently to you.

    $35 / hr (Avg Bid)
    $35 / hr Avg Bida
    6 bida

    To be considered for this project, you must be able to commit to 35 - 40 hours of work per week. You can enjoy a flexible work schedule and work in your timezone, allowing you to customize your work schedule around your availability. The interview process will consist of interviews and online assessments which can take up to 6 hours. Upon successful completion of the video interview and assessme...

    $466 (Avg Bid)
    $466 Avg Bida
    6 bida

    For an international research project, we are looking for transcribers of interviews conducted in Norwegian. The interviews are audio-taped, and will need to be transcribed verbatim. Interviews last on average 1 hour, but timing varies; from 30 to 90 minutes. In each interview, only 2 people participate: an interviewee, and an interviewer. The content of the interviews concerns the implementation ...

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    4 bida

    Hello, We need customize already builded app in PHP for web video cutting... FOR THIS TASK U MUST INSTALL virtualbox and i will offer you copy 1:1 preconfigured ubuntu --> just need download my file and import to Oracle VM VirtualBox .... very simple --> i can help you by teamviewer if need ... ( really simple) -- need download 4.1GB [log masuk untuk melihat URL] --- here can downloa...

    $89 (Avg Bid)
    $89 Avg Bida
    12 bida

    We're looking for an experienced technical translator to translate construction reports and design documentation related to Architecture and Landscape Design. Ongoing work. This project requires experience with: - Experience with English - to - Portuguese/Spanish technical (Architecture and construction) translation work In your proposal, please share a brief summary of your experience, i...

    $27 / hr (Avg Bid)
    $27 / hr Avg Bida
    5 bida

    Hi I'm looking for developer who can build my admin portal as per my needs Details of requirement: 1: Login/Signup - Need Secure Login and Signup Pages - Support PIN 2: User management - 3 Type Roles [ Admins | Staff | Clients] - Admin Role - has all controls on portal - Staff Role - We can assign them what they can mange - Clients – They can manage their invoice, Service Tickets 3...

    $81 (Avg Bid)
    $81 Avg Bida
    31 bida

    Hello, i need some major modifications on the Karenderia systems and apps,actually just front end redesign, i have everything designed by our graphic designer on how it should look, starting with the mobile app UI,i can send the [log masuk untuk melihat URL] you do the modifications for the UI?

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida