Oracle database administrator jobs in australiapekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    315,002 oracle database administrator jobs in australia tugasan ditemui, harga dalam USD

    membuat 1 halaman reporting menggunakan J2EE+Crystal Report dengan database Oracle.

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    1 bida

    Hello partsgr12. My skills: Oracle / MS SQL / MySQL PHP, JScript Pentaho (PDI, PSW, PRD, CDE) Saiku Analytics

    $160 (Avg Bid)
    $160 Avg Bida
    3 bida

    Memerlukan administrator untuk social media advertising seperti : 1. twitter 2. facebook 3. instagram 4. blogs dan e-magazine

    $388 (Avg Bid)
    $388 Avg Bida
    3 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lam...

    $817 (Avg Bid)
    $817 Avg Bida
    4 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lam...

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Saya ingin membuat aplikasi Financial Accounting. Saya perlu orang yang sudah terbiasa membuat aplikasi Financial Accounting. Yang menjadi tujuan utama saya adalah kecepatan untuk menghasilkan laporan2 dan fleksibilitas untuk Master Data Chart of Account dalam arti panjang dari Chart of Account bisa dinamis tanpa perlu merubah coding program. Yang saya perlukan adalah : 1. Desain database unt...

    $197 (Avg Bid)
    $197 Avg Bida
    1 bida

    Asslam o alikum jnb mujhe jobs chahye but mein yaha new hun mujhe nahi pta kia karna kise karna hai to help bhi kare aur kam bhi sekhaye han mein website bna dakta hun hun achi tarh

    $457 (Avg Bid)
    $457 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin mencari orang yang bisa membuat gambar kata-kata dp bbm terbaru. Disini saya ingin orang yang sekalian bisa memposting gambar-nya di [log masuk untuk melihat URL] Dalam memposting gambar tidak usah memakai banyak artikel/tulisan. Cukup sedikit penjelasan tentang gambar yang sesuai SEO. Di [log masuk untuk melihat URL] sudah ada contoh yang bisa dilihat terlebih dahulu Minimal bisa ...

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Saya mahu halaman perniagaan Facebook yang dibuat untuk saya, dengan mudah menggunakan arahan. Ini adalah untuk pautan ke 2 laman web dan 1 kedai di Australia. Saya ingin melihat kerja sama anda sebelum ini sebelum saya melakukan kepada siapa pun silakan. Halaman tersebut mestilah dengan standard yang sangat tinggi dan dioptimumkan untuk menggerakkan orang ke laman web saya untuk jualan. Anda dial...

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    1 bida

    Saya akan mengerjakan semua pekerjaan online ini . dan menyelesakain semua jobs yang di berikan , dan bila melampaui deadline saya sanggup tidak di bayar . saya akan laku kan demi pekerjaan ini

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Barev dzez, mer kazmakerputyuny norastexc e, zbaxvum e multeri nkarahanumov, mez masnagetner en harkavor, kxndrey zangaharel [The administrator removed this message for encouraging communication outside Freelancer.com, which breaches our Terms and Conditions - Section 13:Communication With Other Users.]Lilit kam grel keyanimationyerevan@[log masuk untuk melihat URL] karajarkey handipel ev handipm...

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    gsx administrator accoun gsx administrator accoun gsx administrator accoun gsx administrator accoun gsx administrator accoun gsx administrator accoun gsx administrator accoun gsx administrator accoun gsx administrator accoun gsx administrator accoun gsx administrator accoun gsx administrator accoun gsx administrator accoun gsx administrator accoun gsx administrator accoun gsx administrator accoun ...

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    1 bida

    Kami membutuhkan data entry untuk mengupload data-data barang yang akan dijual di e-commerce kami. Tentunya bisa bekerja dari rumah atau dari mana saja hanya kami membutuhkan kehadiran di kantor kurang lebih 2 kali dalam seminggu dan tidak harus full time hanya cukup datang dari jam 3 sore - 6 sore. Kami mencari orang yang bertanggung jawab dan juga dapat memenuhi target yang diberikan dari kam...

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    4 bida
    video tutorial Tamat left

    membuat video tutorial paypal ( open account , register credit card , rergister bank account , send money , withdrawal , dan lain lain yang umum dibutuhkan ) dengan narasi bahasa english , mandarin ( kalo sanggup dengan narasi bahasa yang lain juga boleh ) untuk keterangan lebih lanjut silahkan call [The administrator removed this message for containing contact details which breaches our Terms...

    $116 (Avg Bid)
    $116 Avg Bida
    1 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    Kami membutuhkan data entry untuk mengupload data-data barang yang akan dijual di e-commerce kami. Tentunya bisa bekerja dari rumah atau dari mana saja hanya kami membutuhkan kehadiran di kantor kurang lebih 2 kali dalam seminggu dan tidak harus full time hanya cukup datang dari jam 3 sore - 6 sore. Kami mencari orang yang bertanggung jawab dan juga dapat memenuhi target yang diberikan dari kam...

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Requirement / Feature: - bisa memproses data satellite dan GPRS data - merubah data input tersebut ke beberapa format output antara lain: * database ( inject data ke database lokal atau remote ) * HTTP POST ( json format ) * CSV via FTP upload * Telnet

    $233 (Avg Bid)
    $233 Avg Bida
    1 bida

    We are an event company that is looking for people to work for us full time and part time. We offer attractive daily/weekly/monthly salary based on which position you are looking for. We also offer contracts for people who are looking for long term part time jobs. Part Time Promoter We have event constantly every weekend so we need a lot of profile for part time promoters. Promoters usually do...

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    1 bida

    Hi, I need data entry workers for a simple typing job. requirement : 1: basic internet knowledge. 2: well typing speed . 3: well internet connection. 4: payment method: perfectmoney/ moneybookers/webmoney/gaf/freelancer/oDesk payment time weekly on Monday . Lowest bid should be awarded . For new freelancer its very beauty full chance to have a great review . place a b...

    $204 (Avg Bid)
    $204 Avg Bida
    3 bida

    Saya sedang membuat Web Ticketing untuk retail dan ke agenan, disini saya menyertakan API dari system penyedia ticket dan juga API dari Veritrans untuk pembayaran secara online Skema Web saya : Pencarian data maskapai dan kereta api Search >> Booking >> bayar >> Issued Saya juga minta dibuatkan fungsi keagenan sehingga seperti [log masuk untuk melihat URL] / aero tike...

    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    2 bida
    facebook likes Tamat left

    as discussed on skype and by email 8-visas Website: [log masuk untuk melihat URL] Facebook page: [log masuk untuk melihat URL] Target Countries: Cambodia, China, Hongkong, Indonesia, Israel, Japan, Korea South, Malaysia, Qatar, Russia, Saudi Arabia, Singapore, Taiwan, United Arab Emirates, Vietnam, Antigua & Barbuda, Bahamas, Barbados, Belize, Canada, Dominican Republic, El Salvador, Mexic...

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    1 bida

    Plant Inventory Management System and SCADA System Scope Plant Inventory : 1. Mampu membuat Bussiness Process Model 2. Mengaplikasikan BPM ke Java/XML dan mengintegrasikan ke SAP system 3. Menguasai Database Server, SQL/Oracle 4. Menguasai Network LAN/WAN, Client+Server, Hardware Scope SCADA System : 1. Menguasai SCADA Programming, Prefered is Siemens SCADA Software 2. Mampu mengintegrasik...

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    4 bida

    Oom derry, saya lihat punya skill di Oracle sama PeopleSoft. Itu kan ERP ya?! Nah, saya kebetulan ingin mengimplementasikan OpenERP di perusahaan teman. Tapi nggak bisa bayar banyak nih. Saya kembaliin aja uang hadiahnya hehehehe. Mau nggak oom? Ya awalan saja sih oom, nanti kalo kita udah lebih deal lagi, kita bicara offline aja hehehe. Ok? Please PM aku di YM dg id yg sama dg idku disini. Trims....

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    PT. PHOENIX JAYA MANDIRI Jakarta, bergerak di bidang Jasa Pengurusan barang Export dan Import di Pelabuhan Tg Priok Maupun Di Bandara Soekarno Hatta, Juga kami melayani jasa Domestics Pendistribusian barang ke seluruh Indonesia Khususnya ke Seluruh wilayah Sumatera, Aceh NAD, Jawa dan Bali Lintas Darat, Laut dan Udara . Melayani International Sea & Air Freight Forwarding, Customs Clearance, ...

    $394 (Avg Bid)
    $394 Avg Bida
    1 bida
    Webhosting site - 6 hari left
    DISAHKAN

    Hey, We're a web-hosting provider currently working on a new development site for our clients. The site is using Divi-Breeze theme with WHMCS module designed for a sleek performace. We have Divi-builder as the editor at the moment. I am looking for a cheap developer that is reliable and able to assist with the work. I have since hired 2 developers and paid $1000+ for work that hasn't b...

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    1 bida
    Webhosting site 6 hari left

    Hey, We're a web-hosting provider currently working on a new development site for our clients. The site is using Divi-Breeze theme with WHMCS module designed for a sleek performace. We have Divi-builder as the editor at the moment. I am looking for a cheap developer that is reliable and able to assist with the work. I have since hired 2 developers and paid $1000+ for work that hasn't b...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    11 bida

    Hi, - I would like to inquire about designing an online website (in Python and bootstrap) for a company that can fulfill the following requirements. - The company has employed about 50- 100 persons. - The website function is to offer an online portal to equally distribute the jobs among the employees. - The admin can announce the available jobs every day. - The employees see these announcements ev...

    $216 (Avg Bid)
    $216 Avg Bida
    5 bida

    I want to make one form consist of what i want with dynamic: a dynamic connection to database + a dynamic extract a columns from a table i selected it from any database and check for the column that will appear in report + i want put logo right or left in report dynamic with text i will write it too right or left and the same things in footer + rename the head of column that i selected it with E...

    $750 - $1500
    Ditampilkan Segera Sulit
    $750 - $1500
    18 bida
    Insert database error 6 hari left
    DISAHKAN

    Error insert in data base mysql. Add restrictions for selling plan. This project must be done remotely.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    5 bida

    Freelancers with good typing speed are encouraged to Bid on this project. We are in need of a super efficient freelancer who can help us in a prject. We have many jpeg files and we need these files in a systematic way as doc files.

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    71 bida

    Hi Alex I would like design a fashion lebal logo. I need a joker cartoon drawing as my logo. I would like joker to be show positive vibes, and positioned in powerful by fashion. joker must have mix race African/Australia. mix. The colors that I would like to use are gold/black and red and little bit of yellow. PxX square (symbol) is the name of logo and I would like logo around the che...

    $68 (Avg Bid)
    $68 Avg Bida
    1 bida

    Hi Alex I would like design a fashion lebal logo. I need a joker cartoon drawing as my logo. I would like joker to be show positive vibes, and positioned in powerful by fashion. joker must have mix race African/Australia. mix. The colors that I would like to use are gold/black and red and little bit of yellow. PxX square (symbol) is the name of logo and I would like logo around the che...

    $137 (Avg Bid)
    $137 Avg Bida
    1 bida

    Hi and thanks for reading about my project. I am setting up an ecommerce platform for print on demand and dropshipping as part of a educational program for some young adults learning about business. I have a Wordpress website hosted in Amazon Web Services (I am a Solutions Architect) and have installed woo commerce and Divi as the theme. I will focus on optimisation at a later date and do not ne...

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    25 bida

    Hi friends, I have this project. It is a social network developed in PHP and mySQL, it is intended to unify the platforms since currently each one is totally independent with its own database. The project consists in: 1.- Incorporate the platforms. 2.- Each new user that registers will be able to see in his CRM menu, by clicking on it he will be able to access a new platform of the / CRM that w...

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    16 bida

    I already have a complete prestashop e-commerce website and I would like to build a new website that is an exact copy of this one but with a different design, domain, contact information ecc

    $542 (Avg Bid)
    $542 Avg Bida
    23 bida

    I am losing faith in Freelancer; Employees have not been honest about their skills. Since Dec 1, I have hired and fired 3 "web designers" and I am now 7 weeks behind schedule. "[log masuk untuk melihat URL]" is a new children’s online furniture business. Logos are complete, Hongo theme purchased, installed and activated, WordPress installed. Theme may need to be corr...

    $134 (Avg Bid)
    $134 Avg Bida
    7 bida

    1. Open attached excel doc 2. Create an if function based on column B, so that if the number within column B is 'even' the entire row of the table is highlighted to a light green color.

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    14 bida
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Portuguese translation jobs instead of data entry. We need to 40 freelancer to work it. so new freelancer knock me, and earn more to more

    $385 (Avg Bid)
    $385 Avg Bida
    14 bida

    Environmental issues are harmful effects of human activity on the biophysical environment. Environmental protection is a practice of protecting the natural environment on individual, organizational or governmental levels, for the benefit of both the environment and humans. Environmentalism, a social and environmental movement, addresses environment...

    $75 (Avg Bid)
    $75 Avg Bida
    4 bida

    Hi Aparupa. THis is Ash. I am friends with THarusha. You did fair bit of work with her on Yogiverse. We will start yogiverse work again. In meantime i am trying out this new business idea. This is what i need done: Task: Get me quote from 10 insurance Car Insurance providers in Australia. I will give you insurances. Then you just need to fill the form and come back with their quote Should no...

    $6 (Avg Bid)
    $6 Avg Bida
    1 bida

    Hi I'm looki g for some one that can provide the following 1. A database which I can run on my desk top which allows me to scrape x number of sites and extract product data In a structured format from all of these. I don't want to be limited fixed number if sites so please don't ask questions such as which url and how many products. I'm happy to share these details with winni...

    $180 (Avg Bid)
    $180 Avg Bida
    11 bida

    As many know our Country in Australia is suffering from a terrible Bush fire Crisis. We are launching a range of products with profits being donated to crisis relief for families, communities and wildlife. We are needing a logo and label Artwork for our juice brand called APPEEL. Label Sizes: 1) 38.1mm (W) x 99.1mm (L) 2) 65mm (W) x 99.1mm (L) Information of the product to be featured on front...

    $85 (Avg Bid)
    Dijamin
    $85
    40 penyertaan

    I need some content written for my business. I need this to be optimised (SEO) for the following terms: - Buy Bitcoin - Buy Bitcoin Australia All you need to do is recreate the content attached in the file below. Again, please try to input the above keywords as many times within reason - it cant be too ridiculous. Please write Hi Pineapple in your response, this will be an ongoing project with ...

    $96 (Avg Bid)
    $96 Avg Bida
    16 bida

    I'm trying to connect SSO to AD managed by AWS as AD Service. I've AD setup properly on a Jump box EC2 windows Machine. AD FS is properly configured as per [log masuk untuk melihat URL] I am trying to achieve AppStream2 Application with SSO using AD managed from AWS, like [log masuk untuk melihat URL] Issue: When we do post deployment in AD DS, looks like I'm not able to configure ...

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    2 bida

    i need some one already worked with [log masuk untuk melihat URL] to : - already theme installed and running to check anyh errors or missing feature make it like demo site 100% working : [log masuk untuk melihat URL] - add extra features in main page : classified , jobs , events , video ( not hosting just link and provide how many viewed can do like and dislike for video plus articles - inside mem...

    $202 (Avg Bid)
    $202 Avg Bida
    14 bida

    I need someone to write a script in Python to extract data from Amazon of all the available products in India. The extracted data needs to contain the productID, title, webURL, actual price, offer price, discount %. Some of my co-workers suggest using the PA API. But you can go with scraping as well. You may choose any approach he feels is best for the the job. We need this to be done as quick...

    $117 (Avg Bid)
    $117 Avg Bida
    5 bida

    need to some Articles regarding jobs related website. I will pay 50 Paise for each word. As well as each article Should have 800 to 1000 words with seo readability .

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    15 bida

    Required Skills: Overall 5 plus Years Exp working with Oracle SOA Suite and Oracle Service Bus to develop enterprise integration solutions. Must have strong understanding in XML, XSD, WSDL, Schema Validations, XSLT, Java and J2EE. Must have strong knowledge in using all the adapters (Oracle Apps, JMS, File, FTP, DB, AQ, Web service) and Oracle SOA components. Must have good understanding of best p...

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    build a simple django website that uses nosql database(prefarably hbase} be able to update details and link tables. very tight deadline. I want it in a day.

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    5 bida