Oracle ebs virtual box linux installpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    479,127 oracle ebs virtual box linux install tugasan ditemui, harga dalam USD

    setup goautodial 4 on linux server

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    3 bida

    saya butuh sekitar 16ribu gambar dengan 4 jenis mobil ( sedan, suv, mpv, dan bus ). masing" kurang lebih 4000 tiap jenisnya. ukuran gambar harus fix 448 x 448. objek mobil tidak boleh terpotong, objek mobil minimal 50% dari keseluruhan gambar. setelah gambar buatkan annotationnya yang merupakan bounding box keberadaan object. format annotation mengikuti pasval voc. berbentuk xml. boleh menggu...

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Linux PHP Mencari pengalaman lebih

    $777 (Avg Bid)
    $777 Avg Bida
    1 bida

    Linux Java Ingin buat website

    $540 (Avg Bid)
    $540 Avg Bida
    2 bida
    $132 Avg Bida
    10 bida

    Buat kerja dari rumah

    $10 - $30
    Tempatan
    $10 - $30
    0 bida

    Buat kerja dari rumah

    $25 (Avg Bid)
    Tempatan
    $25 Avg Bida
    1 bida

    Syarikat yang menjalankan khidmat pemasaean secara online untuk client business.

    $153 (Avg Bid)
    $153 Avg Bida
    4 bida

    Buat kerja dari rumah

    $446 (Avg Bid)
    Tempatan
    $446 Avg Bida
    2 bida

    membuat 1 halaman reporting menggunakan J2EE+Crystal Report dengan database Oracle.

    $79 (Avg Bid)
    $79 Avg Bida
    1 bida
    PROGRAMMIST Tamat left

    KALI LINUX

    $483 (Avg Bid)
    $483 Avg Bida
    13 bida

    Optimasi Penyusunan Box dalam Kontainer Dengan Algoritma Genetika

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin belajar dari sebuah jaringan cisco apa saja pengalaman saya masih belum ada tapi saya masih pemula dan saya pernah membuat sebuah jaringan vlan berbasis linux menggunakan perangkat cisco

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin belajar dari sebuah jaringan cisco apa saja pengalaman saya masih belum ada tapi saya masih pemula dan saya pernah membuat sebuah jaringan vlan berbasis linux menggunakan perangkat cisco

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    Kami mencari penulis artikel berita seputar dunia entertainment dan hiburan untuk kategori topik seputar film/drama korea terbaru, gosip artis yang sedang trend, film box office terbaru, serta berita terbaru seputar serial drama turki dan india yang tayang di ANTV seperti uttaran, veera, efsun dan bahar, serta kaali dan gauri. Penulisan artikel bisa menggunakan sumber referensi portal berita lu...

    $47 (Avg Bid)
    $47 Avg Bida
    8 bida

    Membutuhkan seseorang yang dapat merubah macro dari microsoft office pada word, ke libre office pada linux. Fungsi macro yang sudah di buat di microsoft office adalah menambahkan garis horisontal pada tempat kosong di sebelah kanan tulisan, dan penambahan garis vertikal pada sebelah kiri tulisan. Macro pada microsoft office sudah berfungsi 100% dan kita ingin agar bisa berjalan juga di libr...

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    1 bida

    Bagi yang jagoan di front-end dan termasuk koder kekinian, ada kesempatan kerja nih: Speksifikasi Umum Git Test-Driven Development Server stack bersistem-operasi Linux/*BSD RESTful API Bisa bekerja secara remote ----------- Spesifikasi Khusus Javascript per ES5 HTML5 dan API terkaitnya CSS3 AngularJS >= 1.4 (is a MUST) jQuery ------------ Juga bisa Freelance untuk jangka waktu ...

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    [Client requirement Onsite And Malaysian Citizenship] Projek ini adalah untuk melaksanakan penyelenggaraan pelayan Linux (tidak lebih daripada 10 buah). Patch keselamatan dan kemas kini perlu dilakukan . Pemeriksaan kesihatan server dan cadangan prestasi perlu dihasilkan. Senarai Semak yang disediakan perlu disi dan laporan keperluan perlu dikemukakan untuk setiap pelayan. Projek ini perlu...

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    4 bida

    Saya ingin membuat aplikasi mobile sederhana yang berbasis android studio. Tujuannya adalah untuk pembelajaran buat saya sendiri. Aplikasi ini setidaknya mempunyai fungsi - fungsi sebagai berikut : 1. Multi User 2. Menginput data-data : text , tanggal , combo box , radio button, lokasi , merekam suara, images , tanda tangan user. 3. Melakukan sinkronisasi dengan database. 4. Mengeluarkan ou...

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    Hello partsgr12. My skills: Oracle / MS SQL / MySQL PHP, JScript Pentaho (PDI, PSW, PRD, CDE) Saiku Analytics

    $160 (Avg Bid)
    $160 Avg Bida
    3 bida

    Projek ini adalah untuk melaksanakan penyelenggaraan pelayan Linux (tidak lebih daripada 10 buah). Patch keselamatan dan kemas kini perlu dilakukan . Pemeriksaan kesihatan server dan cadangan prestasi perlu dihasilkan. Senarai Semak yang disediakan perlu disi dan laporan keperluan perlu dikemukakan untuk setiap pelayan. Projek ini perlu dilakukan di lokasi dan hanya Warganegara Malaysia keran...

    $121 (Avg Bid)
    $121 Avg Bida
    1 bida

    URGENT!! Perlu Sales atau Digital Sales Marketer (SEO) untuk menjual produk supplemen kulit dari swedia, bonus menarik sekitar USD30-100 per produk yang terjual. bisa freelance dilakukan kapanpun dan dimanapun.. Produk bernama Apple Stem Cell Plus Collagen.. dengan khasiat meregenerasi sel kulit, menghilangkan flag dan bekas jerawat, anti aging, dll.. bisa juga dipakai untuk mengurangi kol...

    $183 (Avg Bid)
    $183 Avg Bida
    3 bida

    saya membutuhkan asisten virtual pribadi yang siap mengurusi -sebuah blog portofolio kecil, berbasis wordpress -pengurusan pesanan (order) dari blog tersebut - kebutuhan personal saya sendiri seperti : pembelian online mencari informasi di internet pemesanan barang/taxi/hotel/transport dll. Saya mencari asisten yang mengerti dasar2 Wordpress, excel, word, dan terbiasa mengu...

    $89 (Avg Bid)
    $89 Avg Bida
    4 bida

    1. Ready VPS Hosting includes Google Mod Pagespeed [log masuk untuk melihat URL] 2. Menerima jasa instalasi, konfigurasi VPS untuk keperluan web server + training Call/Sms : 081804281788

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Berikut cara mudah install BBM di PC/Laptop

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Berikut cara mudah install BBM di PC/Laptop

    $567 (Avg Bid)
    $567 Avg Bida
    1 bida

    Want to sell Not for swap Samsung Note 3 Original by SME warna black untuk dijual dgn harga RM1500. Warranty ada lagi 9 bulan .Fullset ( charger, earphone, casing, screen protector, box ORIGINAL ) call, msg, whatsapp :0133262021.. COD: Area Johor Bahru

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    This task involves your downloading wallpapers and uploading them using our WordPress interface. You'll download the wallpaper, then upload it, and put the correct title in the name box. You will be required to also place the wallpaper in the correct category. We'll supply the websites to download the wallpapers from. You'll be required to download / upload 800 wallpapers over a ...

    $33 (Avg Bid)
    $33 Avg Bida
    3 bida

    Kami bermaksud melakukan migrasi data dari server existing menuju ke server baru. OS Server yg kami gunakan Linux Centoz dan database nya adalah PostrgreSQL. Dalam pekerjaan ini pekerjaan yg dilakukan adalah migrasi database, copy data, dump data dan mencreate replikasi antara server baru dengan database server lama. Demikian

    $239 (Avg Bid)
    $239 Avg Bida
    1 bida

    Plant Inventory Management System and SCADA System Scope Plant Inventory : 1. Mampu membuat Bussiness Process Model 2. Mengaplikasikan BPM ke Java/XML dan mengintegrasikan ke SAP system 3. Menguasai Database Server, SQL/Oracle 4. Menguasai Network LAN/WAN, Client+Server, Hardware Scope SCADA System : 1. Menguasai SCADA Programming, Prefered is Siemens SCADA Software 2. Mampu mengintegrasik...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    4 bida

    Oom derry, saya lihat punya skill di Oracle sama PeopleSoft. Itu kan ERP ya?! Nah, saya kebetulan ingin mengimplementasikan OpenERP di perusahaan teman. Tapi nggak bisa bayar banyak nih. Saya kembaliin aja uang hadiahnya hehehehe. Mau nggak oom? Ya awalan saja sih oom, nanti kalo kita udah lebih deal lagi, kita bicara offline aja hehehe. Ok? Please PM aku di YM dg id yg sama dg idku disini. Trims....

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    PT. PHOENIX JAYA MANDIRI Jakarta, bergerak di bidang Jasa Pengurusan barang Export dan Import di Pelabuhan Tg Priok Maupun Di Bandara Soekarno Hatta, Juga kami melayani jasa Domestics Pendistribusian barang ke seluruh Indonesia Khususnya ke Seluruh wilayah Sumatera, Aceh NAD, Jawa dan Bali Lintas Darat, Laut dan Udara . Melayani International Sea & Air Freight Forwarding, Customs Clearance, ...

    $399 (Avg Bid)
    $399 Avg Bida
    1 bida
    Oracle 19c new Features 6 hari left
    DISAHKAN

    Understand and test Oracle19c New features like, SQL Macros....security etc

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida
    I need a virtual flyer made 6 hari left
    DISAHKAN

    I'm an Author. I need a flyer made for a book Budget 15.00

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    47 bida

    Stiamo cercando un/una freelancer a cui affidare da remoto (il lavoro verrà svolto dal proprio domicilio) la responsabilità della gestione del processo di ricerca e selezione del personale. Le principali attività a cui la risorsa contribuirà sono: • Definizione stesura job profile • Pubblicazione annunci e ricerca attiva Screening cartaceo e telefonico ...

    $328 (Avg Bid)
    $328 Avg Bida
    2 bida

    Hi Peter D., I have a short project which I think may fit your skills. I will need to install old version of wkhtmltopdf on my server. ATM I don't have root access, just whm and would like to know if you are capable to install it without root access and also if you are available for hiring. Thanks!

    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    1 bida
    Trophy icon Tournafest Logo Design 3 hari left

    Tournafest is an Esports tournaments platform where players can browse and participate in tournaments of their favorite games. We're building a mobile and web-based platform where gamers can explore tournament details and prizes, find and form teams, make any transactions, interact with the community and organizers, and even organize their own custom tournaments. Our broader goal is to make r...

    $94 (Avg Bid)
    Dijamin
    $94
    11 penyertaan

    Greetings, Semen! as anounced before - I'd like to hire you for a couple of topics: 1. the ubuntu virtual server was automatically updated to php8.0 (although my phpmyadmin is still showing me 7.3) - now the backend admin page for the prestashop is no longer working: [log masuk untuk melihat URL] Frontendpage is accessible Need to downgrade php to 7.4 as presta seems to be incompatible w...

    $35 / hr (Avg Bid)
    $35 / hr Avg Bida
    1 bida

    Create C# Winforms .NET 5.0 application which uses [log masuk untuk melihat URL] Need to show users to whom I wrote or who wrote to me(active chat thread). List should contains: -status(online or not) -avatar -name -the first text of the last message -project name At the bottom of List is the search box by name If I got new message, the user who sent me message should be highlighted and genereat...

    $120 (Avg Bid)
    $120 Avg Bida
    1 bida
    Custom lockdown browser 6 hari left
    DISAHKAN

    Build a lockdown kiosk browser with these functions - setup fix homepage - show only allowed buttons - back, forward, home - search input /google/ - whitelist - limit open tabs and automatics reset/close after time limit - virtual keyboard on click to textbox - based on chromium - disable close program by user - run on windows 10 OS - configuration under password or single file Installation pa...

    $665 (Avg Bid)
    $665 Avg Bida
    5 bida

    Hi Ulyana K., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $178 (Avg Bid)
    $178 Avg Bida
    1 bida

    Hi, I am looking for 2-4 Fulltime Java developers for 3 months contract to work for my client. Please bid if you satisfy the Job description below : Sr. Consultant - Backend Java Developmen t Role: Full-Time Individual Contributor (IC) Reporting to: Solution Architect / Program Manager /COE Head Location: Remote Shift: Normal Day shift with some overlap with US timezones - preferable 1:00/2:00pm...

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    1 bida
    Tissue box 9 hari left

    Hi Janki Y., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $67 (Avg Bid)
    $67 Avg Bida
    1 bida

    My Requirement is I have installed WHMCS in subdomain, But i want to migrate to another main domain to sale Domain + Hosting services can you quote how much it will cost for the above requirements

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    9 bida

    If you thrive on the thrill of securing new sales and the independence of working remotely, then this could be the perfect role for YOU! PropertyLeads365 is seeking a highly efficient, creative, and motivated Virtual Advertising Sales Representative to support our business development efforts as we continue to expand. THIS IS LOCAL PRINT AD SALES! INNOVATIVE & HIGHLY EFFECTIVE FOR LOCAL ADVER...

    $3000 - $5000
    $3000 - $5000
    0 bida

    Those interested must have AWS Linux and Appium experience in Mobile Testing. Following are the requirements: Reqt1: Installing Headless Android Emulator in AWS Linux Reqt2: Boot the emulator quickly without any error Reqt3: Once the emulator is working and appium service is also started… appium should able to fetch the details of the virtual device and perform the test execution automati...

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    1 bida
    $16 Avg Bida
    4 bida
    Project for Kaloyan P. (2) 6 hari left
    DISAHKAN

    Hi Kaloyan P. Looking for a good Linux developer who can build a fortran cross-compiler environment for Andriod; see:- [log masuk untuk melihat URL] I can provide the cloud linux server. Let me know if this is something you can do. Fixed price of €250, but I don't think this is many hours for someone like yourself.

    $60 - $72 / hr
    $60 - $72 / hr
    0 bida

    I want to creat vm using azuri cli Creat vm with virtual network gate I want some experiance person to creat the command for me to build the the vms from cli with virtual network gate way for 3 machine location eastus , eastus2 and central us Standered vm d2 (2 cpu) , image ubuntu 20.04lts With ssh login and another with username and password Freelancer must have his own azure account If you ...

    $170 (Avg Bid)
    $170 Avg Bida
    2 bida

    Hi, Sleepy tree kids is an new online business. We sell both drop ship items, some made by myself and also sell the music we make. Therefore would like an eco natural and beautiful online site perfected to resonate with our calming and peaceful values. our site is to help new mums get what they need for bubs and help babies get to sleep. audience a natural and environmental minded woman mother. ...

    $136 (Avg Bid)
    $136 Avg Bida
    41 bida