Oracle ecommerce java integrationpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    479,508 oracle ecommerce java integration tugasan ditemui, harga dalam USD
    $1776 Avg Bida
    21 bida

    1) Kongsikan pautan affiliate satu mobile ecommerce seperti ini: [log masuk untuk melihat URL] pada media social seperti Facebook groups, Telegram groups dan lain-lain untuk dapat signup percuma.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    6 bida

    saya mempunyai sebuah projek api yang tertaut ke alamat [log masuk untuk melihat URL] tapi hanya dalam bentuk PHP, yang saya inginkan adalah dalam bentuk java.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida
    logo company Tamat left

    ecommerce barang borong dan runcit

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida
    logo brand Tamat left

    Saya mencari designer logo brand untuk ecommerce pakaian urban. Nama brand adalah Gallerybox

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    9 bida

    Membuat login dan register pada eCommerce dengan laravel + vue.js adapun halaman tersebut dipisah menjadi halaman admin dan customer.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    2 bida

    Saya Ahli di bahasa pemrograman java ,php,c#,matlab,phyton, web programming codeigniter (mengutamakan erp) dan machine learning

    $505 (Avg Bid)
    $505 Avg Bida
    25 bida

    membuat menu utama desktop dengan menggunakan java

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    2 bida
    RMI for system Tamat left

    System that needs RMI Java - design

    $137 (Avg Bid)
    $137 Avg Bida
    8 bida

    Linux Java Ingin buat website

    $540 (Avg Bid)
    $540 Avg Bida
    2 bida

    Saya sedang mencari tenaga developer Java Spring Boot dan Angular 2 untuk mengerjakan projek Web Sistem

    $749 (Avg Bid)
    $749 Avg Bida
    2 bida

    I need you to write some articles. Menulis atau mengetik sebuah artikel saya senang, disaat ada waktu senggang , project ttakhir saya membuat ecommerce syafia plaza,

    $819 (Avg Bid)
    $819 Avg Bida
    4 bida

    I need you to write some articles. Menulis atau mengetik sebuah artikel saya senang, disaat ada waktu senggang , project ttakhir saya membuat ecommerce syafia plaza,

    $779 (Avg Bid)
    $779 Avg Bida
    4 bida

    saya ingin diajarkan menggunakan telegram api menggunakan java

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida
    Proyek desain Tamat left

    Mengubah sejumlah gambar Ecommerce banner , product photoshotting dan editing

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    3 bida

    Mencari usahawan yang berminat untuk memasarkan produk ke luar negara menggunakan platform B2B eCommerce.

    $25 - $206
    $25 - $206
    0 bida

    urgent need for develop new mobile apps min req - Menguasai pemrograman mobile android/java back end/frond end (UI Mobile) min 1 tahun - Project Jangka pendek (estimasi pengerjaan 2-3 bulan) - Terbiasa dan mengerti development Life cycle, mengerti metodologi scrum - Bersedia on site di client min 2-3 hari dalam 1 minggu(update progress ke client) - domisili daerah jakarta Note : Fee per p...

    $875 (Avg Bid)
    $875 Avg Bida
    25 bida

    membuat 1 halaman reporting menggunakan J2EE+Crystal Report dengan database Oracle.

    $79 (Avg Bid)
    $79 Avg Bida
    1 bida

    Windows Java Mencari kesibukan di sela waktu luang, sekalian menambah pemasukan.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    2 bida

    Ja diko izvinjajus', no jetot sajt ne daet mne pisat' po-chelovecheski. Ih programmeram nado ruki pootryvat'... U menja est' programma na C++, kotoraja byla perepisana iz koda na Java. Obe programmy rabotajut, no versija na C++ ne vsegda vydaet takie zhe rezul'taty, chto i versija na Java, i k tomu zhe rabotaet neskol'ko medlenno. Nuzhno ispravit' kod C++...

    $117 (Avg Bid)
    $117 Avg Bida
    4 bida

    saya punya pekerjaan membuat sebuah ecommerce seperti [log masuk untuk melihat URL] cuma beda tema dan di tambah fitur lelang seperti ebay, serta fitur daftar hitam bagi penjual yang nakal, ecommerce nanti di beri nama "Pasar Barito".

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hello partsgr12. My skills: Oracle / MS SQL / MySQL PHP, JScript Pentaho (PDI, PSW, PRD, CDE) Saiku Analytics

    $160 (Avg Bid)
    $160 Avg Bida
    3 bida

    Freelance Software Engineer / System Programmer • Pendidikan S1 Teknik Informatika/Teknik Komputer • Memiliki kemampuan dengan menggunakan PHP, HTML, Java Script • Memiliki kemampuan menggunakan web server berbasis Apache dan xampp • Memiliki data analisis yang tinggi menerjemahkan proses bisnis menjadi script Programming • Result-oriented dan tahan ter...

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    1. Saya tidak menguasai bahasa Inggris, tetapi Saya menguasai bahasa C#, JAVA, MySQL dan beberapa lainnya. 2. Saya bukanlah seorang Pro dalam kehidupan, tetapi Saya adalah seorang Pro dalam bidang yang saya geluti. 3. Yang saya buat bukanlah permainan berkelas tinggi, melainkan permainan yang dapat dimainkan berbagai kelas. 4. Setiap orang mungkinakan berpikir kedepan untuk masalah merkea, teta...

    $399 (Avg Bid)
    $399 Avg Bida
    1 bida

    Untuk membantu Sistem Informasi pembayaran apapun

    $7 - $22
    $7 - $22
    0 bida

    Membuat ecommerce dengan sistem pembayaran langsung terkoneksi dengan pembayaran [log masuk untuk melihat URL]

    $7 - $22
    $7 - $22
    0 bida

    Web Design : Joomla, Wordpress, Opencart, Magento, Prestashop, HTML, CSS, Java Script

    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    11 bida

    membuat aplikasi dekstop, seperti penjualan dengan java

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    8 bida

    Hi, I am looking for a data entry person or team that understands retail and how to manually put in products or build a .csv spreadsheet to be able to be downloaded. We sell a variety of products from toys, electronics, apparel, & sporting goods. So you must understand retail and have the mindset on alot of cutting and pasting into the template to create a .csv feed or manually upload the inf...

    $858 (Avg Bid)
    $858 Avg Bida
    4 bida

    Plant Inventory Management System and SCADA System Scope Plant Inventory : 1. Mampu membuat Bussiness Process Model 2. Mengaplikasikan BPM ke Java/XML dan mengintegrasikan ke SAP system 3. Menguasai Database Server, SQL/Oracle 4. Menguasai Network LAN/WAN, Client+Server, Hardware Scope SCADA System : 1. Menguasai SCADA Programming, Prefered is Siemens SCADA Software 2. Mampu mengintegrasik...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    4 bida

    Oom derry, saya lihat punya skill di Oracle sama PeopleSoft. Itu kan ERP ya?! Nah, saya kebetulan ingin mengimplementasikan OpenERP di perusahaan teman. Tapi nggak bisa bayar banyak nih. Saya kembaliin aja uang hadiahnya hehehehe. Mau nggak oom? Ya awalan saja sih oom, nanti kalo kita udah lebih deal lagi, kita bicara offline aja hehehe. Ok? Please PM aku di YM dg id yg sama dg idku disini. Trims....

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin membuat web api dengan menggunakan java untuk sinkronisasi data antara database mysql dengan mobile apps

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    4 bida

    We need a Salesforce Developer to work with us on various projects. **Only apply if:** - You are an expert in Salesforce development and have a minimum of 5 years of experience in Salesforce Admin & Development. - Expert with agile development process and project management tools **Must have experience in the following:** - Marketing Cloud - Sales Cloud - Proficient in MYSQL, Apex, JavaSc...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    alpaca integration with existing app (python)

    $166 (Avg Bid)
    $166 Avg Bida
    4 bida

    We are Incomeinn Technologies Cochin Kerala and looking for experienced freelancer We have a n ecommerce system need to change it [log masuk untuk melihat URL] actually its an existing ecommerce system you can use this code Or you can re edit any of your own completed project Category > Sub category > Product Listing With zoom > select variant> add or choose text options > upload ...

    $163 (Avg Bid)
    $163 Avg Bida
    8 bida
    Website Design 6 hari left

    I would like to make 2 website design. One of the website will have 3-4 webpages and the other one will be an Ecommerce website with 8-10 webpages. Please share comprehensive pricing for the two website project separately. Please reply with you portfolio link.

    $122 (Avg Bid)
    $122 Avg Bida
    12 bida
    Exchange platform 6 hari left
    DISAHKAN

    TRADING EXCHANGE PLATFORM SOFTWARE REQUIREMENTS To begin with, a platform will be developed where easy buying/selling transactions (instant buy/sell) will be made using only global stock market APIs. The platform is expected to meet the following expectations. Github will be used as version control system and Trello will be used as Project management tool. Developers are free to use the software l...

    $2830 (Avg Bid)
    $2830 Avg Bida
    18 bida

    aplicación Web de tipo SPA (Single Page Application) que cargue y mantenga en el navegador solamente la informacio n que se necesite en cada momento. El servidor o backend de la aplicación, construido en Java con Spring Boot, almacenara la información en una base de datos en memoria de tipo H2.

    $202 (Avg Bid)
    $202 Avg Bida
    5 bida

    Looking for a PHP Laravel Developer to customize an existing SaaS CRM website. With Facebook leads integration, Indiamart leads integration, Automated Email, SMS.

    $402 (Avg Bid)
    $402 Avg Bida
    15 bida

    I'm after Microsoft Dynamics GP 2018 Integration using eConnect. The final product should be c# project using eConnect API that can: Search "Object" by Document Number, Retrieve the "Object", Update the "Object", where "Object": a) Purchase Order b) Purchase Return c) Stock Transfer Trx d) Stock Adjustment e) Sales Order & Picking List f) Invoice g...

    $1137 (Avg Bid)
    $1137 Avg Bida
    8 bida

    need urgent for my product ....................................

    $266 (Avg Bid)
    $266 Avg Bida
    10 bida

    I have 2 assignments one for unit test cases and the other for UI test cases using expresso. The budget is less, only ping if you have knowledge of unit or UI test cases in android- java and can work o lesser amount

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    [JAVA + WebGL] Simple algorithm, contact with me for more info

    $65 (Avg Bid)
    $65 Avg Bida
    6 bida
    Multivendor marketplace 6 hari left
    DISAHKAN

    We need to finish web development process of one website. things that need to be done 1. Bank monthly payment api integration 2. Alifshop monthly payment integration 3. Alif Api 4. 2x1 bonus system 5. Wallet system on registration 6. fixing csv file 7. Design issues 8. Payme integration (payment method)

    $537 (Avg Bid)
    $537 Avg Bida
    46 bida

    I have built an eCommerce web application. The products we sell are food items. I need someone who can enter data for products on our admin application. The product entry mainly involves, entering descriptions from the product site, copying prices, downloading images from the product site, and uploading on our admin. The site also requires entering health values which are usually listed on the pro...

    $311 (Avg Bid)
    $311 Avg Bida
    38 bida
    SEO on a new website 6 hari left
    DISAHKAN

    Advertising Account Setup; - Facebook Advertising + Google Business Account Setup - Ad Sets and Audiences - Pixel Setup + Tracking event pages setup (entire website) - KPI report structure setup Advertising + Management - Advertising on Facebook, Instagram, Audience Network, Apps and Websites - 3 advertising campaigns - Marketing report SEO Setup/ Management - Site wide optimisation 4 pages - ...

    $115 (Avg Bid)
    $115 Avg Bida
    55 bida

    hello everyone! I urgently need an expert in Shopify website development. I am very new to e-commerce and I want to build a Shopify website for my niche. can you please tell me how you are going to help me, what I need to get started and how long it gonna take me

    $222 (Avg Bid)
    $222 Avg Bida
    58 bida

    We need a talented Android developer to help our development team create a beautiful mobile application. Java and Kotlin experience would be reviewed. We seek a programmer, not manager or agency and you will take our short not-difficult coding testing in short time.

    $203 (Avg Bid)
    $203 Avg Bida
    13 bida

    I'm looking for an experienced and talented Power BI developer who has Sharepoint integration, DWH & SQL knowledge.

    $186 (Avg Bid)
    $186 Avg Bida
    12 bida