Oracle hrms conversion apipekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    349,672 oracle hrms conversion api tugasan ditemui, harga dalam USD

    - Input karyawan, login, filtering dan pemberian hak akses login pada aplikasi, dengan menggunakan template dan Rest Api yang telah kami sediakan - Input Barang, satuan barang, kategori barang, filtering dengan menggunakan template dan Rest Api yang telah kami sediakan

    $299 (Avg Bid)
    $299 Avg Bida
    1 bida

    -completely customize and manage an entire marketing strategy that works -set up Facebook Pixel correctly and track all visitors -find the right audience for the business -create and test different ads for FB/IG (graphic design and copy-writing) -optimize website conversion with A/B split testing -create consistency between FB/IG Ads and landing pages -build a sales funnel for a webinar/ca...

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    15 bida

    Buat website buying agent, source dari tokopedia, bukalapak, shopee id, lazada id, mataharimall,blibli -Sekali dengan web design/clean/mudah -Result mestilah real time, jika harga berubah di toko, dalam website juga pun mesti berubah, mesti tampil dengan ongkir dari toko , supaya customer jelas semasa buat order. -Mata wang bisa di set convert rate manual oleh admin (ke MYR) -mesti ada fuction m...

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    2 bida

    API sudah disiapkan, mockup sudah dibuat

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Perlu mencari url api, scret keys dan endpoint dari mobile banking mereka dengan cari reverse engineering APK

    $268 (Avg Bid)
    $268 Avg Bida
    3 bida

    saya mempunyai sebuah projek api yang tertaut ke alamat [log masuk untuk melihat URL] tapi hanya dalam bentuk PHP, yang saya inginkan adalah dalam bentuk java.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    Kami sedang membina pasukan programmer untuk membina mobile apps

    $28 / hr (Avg Bid)
    $28 / hr Avg Bida
    7 bida

    saya ingin diajarkan menggunakan telegram api menggunakan java

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    membuat 1 halaman reporting menggunakan J2EE+Crystal Report dengan database Oracle.

    $79 (Avg Bid)
    $79 Avg Bida
    1 bida

    Bagi yang jagoan di front-end dan termasuk koder kekinian, ada kesempatan kerja nih: Speksifikasi Umum Git Test-Driven Development Server stack bersistem-operasi Linux/*BSD RESTful API Bisa bekerja secara remote ----------- Spesifikasi Khusus Javascript per ES5 HTML5 dan API terkaitnya CSS3 AngularJS >= 1.4 (is a MUST) jQuery ------------ Juga bisa Freelance untuk jangka waktu ...

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Halo corneliadebora, saya melihat profil Anda dan ingin menawarkan kepada Anda untuk proyek saya. Kita bisa diskusikan semua detail melalui obrolan. maf saya org baru... apa boleh saya sedikit bertanya kepada anda.. saya lihat ibu atau kk berasal dari indonesia... saya hanya kurang mengerti,,, setiap saya menawar sesuatu ,,, apa yg harus saya lakukan contohnya tugas yg satu ini Deskripsi Proyek ...

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Hello partsgr12. My skills: Oracle / MS SQL / MySQL PHP, JScript Pentaho (PDI, PSW, PRD, CDE) Saiku Analytics

    $160 (Avg Bid)
    $160 Avg Bida
    3 bida

    saya sudah punya website , dan saya ingin link web ke aplikasi mobile android & Ios. kebetulan saya sudah buat aplikasi mobile dari INSTANT APP MAKER , lumayan bagus tampilannya , tapi tidak sempurna dengan yang saya mau.. yang saya inginkan adalah 1. TAMPILAN , ada satu contoh aplikasi yang ingin saya ikuti tampilannya , namanya xxxxxxxxx bukan systemnya, nanti akan saya kirimkan aplik...

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    1 bida

    website online saya ingin menggunakan pembayaran melalui Doku Payment Gateway. Kami kesulitan untuk mengembangkan integrasi DOKU system API ke web kami. hanya memerlukan tambahan script agar web kami terhubung dengan Doku System. Jika anda bisa harap hubungi saya, pekerjaan dedaline hari ini. terimakasih

    $39 (Avg Bid)
    $39 Avg Bida
    1 bida

    nada tour and travel merupakan usaha yang bergerak di bidangpenjualan tiket pesawat, kereta api, pulsa maupun PPOB

    $63 (Avg Bid)
    $63 Avg Bida
    2 bida

    Saya ingin membuat web seperti contoh [log masuk untuk melihat URL] dengan pencarian tiket dan kereta api maskapai : airasia citilink express air garuda kalstar lion sky aviation sriwijaya trigana

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin membuat web seperti contoh [log masuk untuk melihat URL] dengan pencarian tiket dan kereta api maskapai : airasia citilink express air garuda kalstar lion sky aviation sriwijaya trigana

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    Di cari ahli script PHP dan mengerti tenta API Search Engine

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    1 bida

    website kami bergerak di bidang jasa reservasi online atau travel online dimana produk kami ada hotel, tiket pesawat, kereta, event/konser, rental mobil & ke depannya akan ada promo tour. kami membutuhkan seorang programmer untuk membantu membangun aplikasi tersebut yang dimana website itu menggunakan API/xml di dalamnya

    $1800 (Avg Bid)
    $1800 Avg Bida
    2 bida

    Diperlukan seseorang atau team yang mempunyai keahlian dalam merancang website berkonsep bitcoin. konsep boleh dipelajari terlebih dahulu di [log masuk untuk melihat URL] (setidaknya sedikit menyerupai). database cukup simple, karena kebanyakan menggunakan API [log masuk untuk melihat URL] atau boleh yang lain.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $391 (Avg Bid)
    $391 Avg Bida
    10 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $366 (Avg Bid)
    $366 Avg Bida
    12 bida

    Selama ini isu rokok dan merokok menjadi sangat krusial, terutama ketika dikaitkan dengan dampak negatif akibat merokok. tapi apakah memang merokok hanya meninggalkan akibat negatif saja. Adakah sedikit keuntungan yang bisa diperoleh dari perokok? Pertanyaan yang sepertinya ngaur, tetapi kali ini saya dapat menguraikan sejumlah jawaban keuntungan apa saja yang bisa didapatkan dengan menjadi ...

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida
    Api tiket.com Tamat left

    Saya berencana membuat website dengan memakai api [log masuk untuk melihat URL] tapi khusus hanya mengambil produk hotel dan tiket ke Bali. Kira-kira mungkinkah pak dan biayanya berapa?

    PHP
    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    1 bida

    Saya sedang membuat Web Ticketing untuk retail dan ke agenan, disini saya menyertakan API dari system penyedia ticket dan juga API dari Veritrans untuk pembayaran secara online Skema Web saya : Pencarian data maskapai dan kereta api Search >> Booking >> bayar >> Issued Saya juga minta dibuatkan fungsi keagenan sehingga seperti [log masuk untuk melihat URL] / aero tike...

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    2 bida

    Plant Inventory Management System and SCADA System Scope Plant Inventory : 1. Mampu membuat Bussiness Process Model 2. Mengaplikasikan BPM ke Java/XML dan mengintegrasikan ke SAP system 3. Menguasai Database Server, SQL/Oracle 4. Menguasai Network LAN/WAN, Client+Server, Hardware Scope SCADA System : 1. Menguasai SCADA Programming, Prefered is Siemens SCADA Software 2. Mampu mengintegrasik...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    4 bida

    Oom derry, saya lihat punya skill di Oracle sama PeopleSoft. Itu kan ERP ya?! Nah, saya kebetulan ingin mengimplementasikan OpenERP di perusahaan teman. Tapi nggak bisa bayar banyak nih. Saya kembaliin aja uang hadiahnya hehehehe. Mau nggak oom? Ya awalan saja sih oom, nanti kalo kita udah lebih deal lagi, kita bicara offline aja hehehe. Ok? Please PM aku di YM dg id yg sama dg idku disini. Trims....

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin membuat web api dengan menggunakan java untuk sinkronisasi data antara database mysql dengan mobile apps

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    4 bida

    We require an ongoing assistant to work with our team to overlook all google related services Analytics Google Ads E commerce Conversion Rates Checkout Flow Setup

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    3 bida

    looking for angular developer who has got skills with api integration and material designining in angular, preferably from pakistan whome i can hire. Thanks (Budget: $750 - $2,500 USD, Jobs: Angular Material, AngularJS, API Integration, HTML5, JavaScript)

    $750 (Avg Bid)
    $750 Avg Bida
    3 bida

    We are looking for a experienced full stack react developer with a particular skills in UX design, wireframing, and form design. We need a fully English speaking person within the US time zone. Required knowledge includes typescript, react, react hooks, websockets, API integration, Ant Design, etc.

    min $50 / hr
    min $50 / hr
    0 bida

    If possible I want to add e-commerce section to my unlock site that will have payment gateway and connect or PayPal, PayPal express, stripe, square, and visa/master card payment method via api maybe? Also to have shipping integrated with auto calculate cost on buyer address need to connect at least to auspost and dhl via api maybe easiest way? Also want to customise current theme so it includes ...

    $156 (Avg Bid)
    $156 Avg Bida
    3 bida

    This project is in Phase II, it is developed on the following technological set: - Data persistence: + MongoDB (+ mongoose plugin) - local + Server file directory (uploads) - local + HubDB (external API) - remote + Filemanager (external file uploads API) - remote - Service layer (main API): [log masuk untuk melihat URL], Typescript, JS, Node.js (npm) + axios + plugins + It is r...

    $1225 (Avg Bid)
    Segera Perjanjian Kerahsiaan
    $1225 Avg Bida
    2 bida

    TPF Website Project Proposal Purpose: A website to help TPF maintain and online presence, deliver information to its clients and sell tickets for events. Data to be stored on Firebase, no limitations on development (ideally limited to technologies taught on standard uni syllabus only, for ease of future inclusion of students as support team) Functional requirements: - User registration/login - ...

    $697 (Avg Bid)
    $697 Avg Bida
    14 bida

    Hi The task is to improve the routing in the project. Adding two menus depending on whether the user is on the front or in the panel. The name and structure of the project should be kept as is. Components should load asynchronously after entering the appropriate url. The menu can be written as normal html links. No css formatting. Url site: Component in project: /t -> is to direct to /compone...

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    4 bida

    I have a Mysql table, from which, using plugin called DataTables, I create a table on my Wordpress website. So basically I fetch a table with 10 columns and 300-400 rows. I want to understand how to fetch two more columns from SQL, let's say "price" and "salary", and insert those into child rows. I have seen some examples on the website but they seem either too complex for...

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    3 bida

    looking for angular developer who has got skills with api integration and material designining in angular, preferably from pakistan whome i can hire. Thanks

    $159 (Avg Bid)
    $159 Avg Bida
    15 bida
    Wallet app developer 6 hari left
    DISAHKAN

    I need app developer to develop both app IOS and Android - Send Money - Receive Money - Virtual Cards ( using [log masuk untuk melihat URL] API) - Airtime top up ( using [log masuk untuk melihat URL] Api) - Scan to Pay - Deposit - Withdraw - Notifications App samples IOS: [log masuk untuk melihat URL] Android: [log masuk untuk melihat URL]

    $4200 (Avg Bid)
    $4200 Avg Bida
    5 bida

    Hello! Someone with a high degree of oxygen builder development knowledge is required, a section with ACF needs to be implemented in a single template to make it dynamic, generate a grid with a gallery of images and videos that have modal (popup) when clicking on each one, but, the idea is that when doing: hover in those that have videos it is required that they play automatically and silently...

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    12 bida

    Hello, I have a project of a bot/script to automatically set up buy orders on the "Steam Market" depending on certain conditions (ex: bid at prices where nobody is bidding at <30% of the avg. price), it should also support multiple account (as it is limited to 1 bid per item/per account). From what I have found, C# and Node.js are the languages needed to work with the directory/API,...

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    12 bida

    Hello, I have a project of a bot/script to automatically set up buy orders on the "Steam Market" depending on certains conditions (ex: bid at prices where nobody is bidding at <30% of the avg. price), it should also support multiple account (as it is limited to 1 bid per item/per account). From what I have found, C# and Node.js are the languages needed to work with the directory/API...

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    I need someone to code me a simple PHP Wordpress addition that has the following functionality: Must be able to process a web request like [log masuk untuk melihat URL] Then check this key against the local websites database if it exists there and return a simple boolean true/false to the client. In Wordpress admin area there needs to be a new tab where these keys are listed with the option to ...

    $48 (Avg Bid)
    $48 Avg Bida
    13 bida

    << Django server, Using GraphQL >> "AVOID FAKE BID !!!" RESPECT MY MAX BUDGET -Automate SQL query. -Reset admin password -Get image url from quickblox for chat (image fetch) -Call send notification API when sending a message. -assign chats from one user to another user (chat forwarding) CHECK ATTACHED FILE AVOID THIS QUESTION: what is your budget? (YOUR BID IS MY BUDGET!!!)

    $277 (Avg Bid)
    $277 Avg Bida
    4 bida

    i need app which will parse 3-4k Same Json API URL every specific seconds to obtain data and insert it into postgresql database also it must have threads count setter

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    2 bida

    I need laravel API PHP developers during office hours - India. Please send API related work only. More on chat. We will send regular work/hire based on your 2 days test work, we will pay for these days. Must be available online during working hours.

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    6 bida

    Please read this post very carefully. I know a company who has developed an app to post on Facebook Marketplace automatically. However, the application does not use any API / Permissions to do this. The app is connected to company V12 sites user account with inventory (connected with token) Please see attached screenshots. Its posting from users personal facebook page from interface that ru...

    $534 (Avg Bid)
    $534 Avg Bida
    11 bida

    Data MixPanel - internal analytics for app - users behavior Setup Mix Panel on our React Typescript App In order to track user journey setup Mixpanel with our application. If you ever read this by the end don't apply without sending us some screens with the mix Panel setup and reply to the next question: Mention one of the methods from Mixpanel API JS and the url to it's documentation? W...

    $167 (Avg Bid)
    $167 Avg Bida
    5 bida

    Dear Distribution Developer, For our e-commerce business, we are looking for a full-time full-stack distribution systems developer for working on our distribution systems. Our business is focussed on the 3d printing market. Which means we sell 3d printers and supplies. We do that now in mainly the Netherlands and Belgium. But shortly we will be expanding to the whole EU. Here is some vi...

    $1277 (Avg Bid)
    $1277 Avg Bida
    7 bida

    Hello, freelancers. I am web developer and have large project of USA client. It is difficult to finish within a few days for me. So I am looking for a partner for this project. Please bid only devs who is familiar in React, REST API security, 3D modeling. And you can receive budget after delivering result. Thank you.

    $654 (Avg Bid)
    $654 Avg Bida
    5 bida