Oracle nested scripts visual studio projectpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    240,121 oracle nested scripts visual studio project tugasan ditemui, harga dalam USD
    Editor Tamat left

    Penganalisa gambar visual

    $350 (Avg Bid)
    $350 Avg Bida
    5 bida

    membuat 1 halaman reporting menggunakan J2EE+Crystal Report dengan database Oracle.

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    1 bida

    saya mahu buat sistem menggunakan Visual basic

    $41 (Avg Bid)
    $41 Avg Bida
    2 bida

    Record Malay voice over sync with animation speed. Total lenght 1.19mins, around 210words. Here is the animation in english version: [log masuk untuk melihat URL] Attached is the malay scripts.

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    3 bida

    Pembutan program dari bahasa pemerogaman c# misalnya : prohram absensi, program kasir dll

    $202 (Avg Bid)
    $202 Avg Bida
    1 bida

    SIDIK S.A PURWOKOCurriculum Vitae/Daftar Riwayat HidupDATA PRIBADITempat & Tgl. Lahir : Surabaya, 19 Agustus 1975 Jenis Kelamin : Laki-lakiAgama : Islam Kewarganegaraan : Indonesia Alamat : Perum Griya Perigi Blok D4 No.9 RT.006/RW.08 Kelurahan Bedahan, Kecamatan Sawangan - Depok, Jawa BaratGSM     :  0852 - 1980 529...

    $1500 (Avg Bid)
    $1500 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin membuat sebuah tools . fast builder android . supaya saya tidak menggunakan android studio atau eclipse .. jadi intinya saya ingin pekerjaan saya menjadi lebih mudah . saya memmiliki sourcode andoid yang di jadikan tools

    $373 (Avg Bid)
    $373 Avg Bida
    3 bida

    Apakah ada freelancer yang menguasai pengembangan aplikasi Visual Studio C++ untuk Windows CE - Windows Embedded? Saya mengoperasikan sebuah gudang di mana setiap bulannya saya melakukan proses stock opname secara manual (menghitung stock di lapangan dan mencocokannya di database MySQL). Saya ingin sedikit mengautomasi proses ini menggunakan perangkat mobile yang sudah dilengkapi dengan barcode...

    $608 (Avg Bid)
    $608 Avg Bida
    3 bida

    Saya ingin membuat aplikasi mobile sederhana yang berbasis android studio. Tujuannya adalah untuk pembelajaran buat saya sendiri. Aplikasi ini setidaknya mempunyai fungsi - fungsi sebagai berikut : 1. Multi User 2. Menginput data-data : text , tanggal , combo box , radio button, lokasi , merekam suara, images , tanda tangan user. 3. Melakukan sinkronisasi dengan database. 4. Mengeluarkan ou...

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    1 bida

    Membuat 2 buah form yang digunakan untuk komunikasi visual (telekonfrence), interface dibuat dengan menggunakan foxpro.... bekerja pada jaringan lokal aplikasi server bebas

    $3165 (Avg Bid)
    $3165 Avg Bida
    1 bida

    Hello partsgr12. My skills: Oracle / MS SQL / MySQL PHP, JScript Pentaho (PDI, PSW, PRD, CDE) Saiku Analytics

    $160 (Avg Bid)
    $160 Avg Bida
    3 bida

    Menurut Abd Rasid Ismail, (2012) motif menjadi unsur visual yang utama dalam karya seni dan ia juga merupakan imej yang dihasilkan bagi mengindahkan sesuatu hasil seni termasuk tekstil. Pereka tekstil dalam penghasilan sesuatu reka corak batik biasanya mendapat ilham daripada alam persekitarannya. Seni tekstil tanpa corak dan motif akan dilihat lesu ataupun hambar. Terdapat pelbagai motif yang bi...

    $24 - $202
    $24 - $202
    0 bida

    Salam kenal, Saya Adam dari Madfal Studio, ini list game Madfal Studio sebelumnya : [log masuk untuk melihat URL] saya ingin mengajak collab 2D Artist untuk membuat game dengan tema ramadhan yang sebentar lagi.. :) jadi kita Share revenue 50:50 untuk jenis art nya yg flat unyu2 :3 semacam ini : [log masuk untuk melihat URL] jika berkanan bisa langsung contact saya di : [log masuk u...

    $0 - $0
    $0 - $0
    0 bida

    Membuat penggabungan 3D dengan latar belakang (video footage) Melakukan Storyboard Melakukan Narasi Melakukan Color Correction Melakukan Compositing 2D, Sound effect dan Visual effect Melakukan modeling 3D Melakukan penulisan naskah cerita Melakukan camera tracking

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    Selamat siang mas, perkenalkan saya pandu dari perusahaan Crocodic Studio di Semarang. Saya ada project untuk pembuatan mobile apps berbasis ios mengenai [log masuk untuk melihat URL] dari telkom, dikarenakan seluruh resource programmer saya sedang full maka saya berniat untuk meng-hire Anda menyelesaikan project ini. detail UI ada di lampiran.

    $373 (Avg Bid)
    $373 Avg Bida
    2 bida

    Selamat siang mas, perkenalkan saya pandu dari perusahaan Crocodic Studio di Semarang. Saya ada project untuk pembuatan mobile apps berbasis ios mengenai [log masuk untuk melihat URL] dari telkom, dikarenakan seluruh resource programmer saya sedang full maka saya berniat untuk meng-hire Anda menyelesaikan project ini. detail UI ada di lampiran.

    $355 (Avg Bid)
    $355 Avg Bida
    1 bida

    Kami membutuhkan editor freelance di studio photo kami. Tugasnya meng-crop photo baju dan mengatur layoutnya untuk diberikan kepada client kami.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    8 bida

    Kami membutuhkan editor freelance di studio photo kami. Tugasnya meng-crop photo baju dan mengatur layoutnya untuk diberikan kepada client kami.

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    2 bida

    Programiranje visual basic

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    Membuat aplikasi dengan menggunakan aplikasi Visual Basic. Aplikasi yang akan saya buat untuk anda dapat digunakan untuk mempermudah pekerjaan anda yang berimbas kepada efisiensi waktu yang anda habiskan. Dengan aplikasi yang saya buat, anda hanya akan memasukkan data, dan aplikasi yang saya buat akan mengolah data secara otomatis.

    $112 (Avg Bid)
    $112 Avg Bida
    2 bida
    Edit Something Tamat left

    Films scripts in malayalam,english.

    $222 (Avg Bid)
    $222 Avg Bida
    1 bida

    saya menguasai Bahasa pemograman website seperti HTML ,CSS , PHP , mySql , Javascript dan Pembuatan aplikasi menggunakan Visual Basic atau C++ Saya ingin menjadi seorang webmaster dan juga pembuat aplikasi yang sukses kelak . saya selalu berusaha keras untuk mewujudkannya

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    saya menguasai Bahasa pemograman website seperti HTML ,CSS , PHP , mySql , Javascript dan Pembuatan aplikasi menggunakan Visual Basic atau C++ Saya ingin menjadi seorang webmaster dan juga pembuat aplikasi yang sukses kelak . saya selalu berusaha keras untuk mewujudkannya

    $35 - $1400
    $35 - $1400
    0 bida
    Visual Basic Tamat left

    Hallo, Saya mahasiswa semester 5 di perguruan tinggi di Palembang, saya disini menawarkan jasa saya, saya dapat menguasai visual basic walaupun itu msh tahap belajar. Jika anda bersedia untuk mempekerjakan saya, saya akan mejalani tugas saya dengan semaksimal mungkin, saya juga disini untuk mencari wawasan pengetahuan saya. terima kasih..

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin seorang penulis cerpen yg mampu menulis cerita bercabang. Lebih baik yg mengenal istilah visual novel atau otome dan anime. Project kecil ini untuk membuat game kecil yang berbasis 'bentuk nasib anda' dengan memilih pilihan2 yg muncul di dalam game. Genre: mystery, romance, mungkin horor. Yang dituju: pemain wanita. Sudut pandang pertama. Bentuk naskah. Saya ingin penulis yan...

    $63 - $84
    $63 - $84
    0 bida

    Plant Inventory Management System and SCADA System Scope Plant Inventory : 1. Mampu membuat Bussiness Process Model 2. Mengaplikasikan BPM ke Java/XML dan mengintegrasikan ke SAP system 3. Menguasai Database Server, SQL/Oracle 4. Menguasai Network LAN/WAN, Client+Server, Hardware Scope SCADA System : 1. Menguasai SCADA Programming, Prefered is Siemens SCADA Software 2. Mampu mengintegrasik...

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    4 bida

    Oom derry, saya lihat punya skill di Oracle sama PeopleSoft. Itu kan ERP ya?! Nah, saya kebetulan ingin mengimplementasikan OpenERP di perusahaan teman. Tapi nggak bisa bayar banyak nih. Saya kembaliin aja uang hadiahnya hehehehe. Mau nggak oom? Ya awalan saja sih oom, nanti kalo kita udah lebih deal lagi, kita bicara offline aja hehehe. Ok? Please PM aku di YM dg id yg sama dg idku disini. Trims....

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    Design overall architecture of the backend suitable for very open ended use cases. Maintain quality and ensure responsiveness of applications. Collaborate with the rest of the engineering team to design and launch new features. Maintain code integrity and organization. Experience working with graphic designers and converting designs to visual elements. Understanding and implementation of security ...

    $24 / hr (Avg Bid)
    $24 / hr Avg Bida
    7 bida

    Create Oracle Apex and XE on linux virtual machine for VMWare. We need VMWare virtual machine with following : - Linux ( Oracle Linux ) - Oracle XE 18c - Oracle APEX 18 with REST - Jasper Reports It should be demonstrated import of this VM and accessing Oracle DB and APEX

    $156 (Avg Bid)
    $156 Avg Bida
    3 bida

    Pre-shipment inspection in 37030 COLOGNOLA AI COLLI (VERONA) – ITALY (urgent) Date: asap (working dates and working hour - Morning ) location: GEA IMAFORNI S.p.A. VIA STRÀ 158 ZONA INDUSTRIALE 37030 COLOGNOLA AI COLLI (VERONA) – ITALY job scope : visual: Freelancer has to check the items as per provided list against any possible visual defects and take photos from differe...

    $61 (Avg Bid)
    Tempatan
    $61 Avg Bida
    2 bida

    Pre-shipment inspection in 43036 Fidenza - Parma - Italy (urgent) Date: asap (working dates and working hour - Morning ) location: PRISMA INDUSTRIALE S.r.l. Via La Bionda, 17 - 43036 Fidenza - Parma - Italy job scope : visual: Freelancer has to check the items as per provided list against any possible visual defects and take photos from different angles + items label quantity checking: free...

    $98 (Avg Bid)
    Tempatan
    $98 Avg Bida
    1 bida

    Im looking to create a Firefox addon to auto click a button when it meets a certain requirements. On a webpage, tasks are added to a list in real-time. The addon should, - Monitor and click on the new task as soon as its added based on the requirement. - Temporarily pause action when it clicks on a task untill I manually resume it. - Show some visual alert when it clicks on a task. - Should not c...

    $137 (Avg Bid)
    $137 Avg Bida
    4 bida

    I'd like to build a content app for social studio. If you have experienced with this , read this details carefully. start your bid with "I don't know salesforce" you need to be familiar with node js you should be good at social studio. Need to interact with social studio and 3rd party assests management system. Now that come to me with your estimation(Price and timeflow).

    $1155 (Avg Bid)
    $1155 Avg Bida
    9 bida

    I need help for Signup and Login problems in android studio app (Firebase, Google, Facebook). User can not login or create account. Please prepose only with real price. Please only very skilled devoloper.

    $45 (Avg Bid)
    $45 Avg Bida
    22 bida

    Key Responsibilities * Photograph e-commerce in studio setting and on location. On model and still. * Work in partnership with the stylist to create on-brand product and marketing images. * Assist the Lead Photographer in all aspects of production and content creation. * Image processing and editing. * Pre-Production and Shoot planning. * Ideation and concept planning for editorial and marketing ...

    $36 / hr (Avg Bid)
    $36 / hr Avg Bida
    9 bida

    We are looking to find a part time ongoing contractor who can do the following: 1) web site administration of our current shopify platforms and other various websites with updates, graphics, etc, and ensuring the sites communicate properly with our sales team 2) graphics artist/graphics designer to provide the visual stimulation for our current marketing efforts through SMM, marketing email campa...

    $456 (Avg Bid)
    $456 Avg Bida
    17 bida

    android studio build project error

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    10 bida

    I need some graphic design. UI design is visual screens, pages,visual elements ect . UI is the design of user interface for machine and software,such as computer ,home appliances, mobile devices etc. The goals of user interface design is to make the users interaction as simple and efficient as possible internship of accomplishing user goals

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    1 bida

    we have source code for android app dev by android studio and we have doc for it ... we just wany build this app and send to us .apk to upload it on google play .. building will take from u just 30 minutes we will send to u all data you want it .. and its simple app without and error ...

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    18 bida

    Hello my name is Emre I am 16 years old and I have very good photo editing and logo design I can do photo editing and logos with confidence

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    I need the FileMaker, Visual Basic expert freelancer for my current project. Details will be shared with winning bidder. Please bid if you have the experience.

    $37 (Avg Bid)
    $37 Avg Bida
    2 bida
    Trophy icon logo design for cosmetic company 6 hari left

    For a cosmetic company I need a logo that looks fresh modern, and yet timeless and elegant. Think of the style of: big brands/glossy beauty magazine/make up - like logo's its for a beauty bar named: FABLAB cosmetic studio (this might not be the final name, i will update it when we pick the final design winner) So thats the name to use in the logo The logo must be the brand name in u...

    $16 (Avg Bid)
    $16
    71 penyertaan

    I need the FileMaker, Visual Basic expert freelancer for my current project. Details will be shared with winning bidder. Please bid if you have the experience.

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    1 bida

    Hi Vikas S., (A) Create your program/project "Birthday Widget" in Android Studio. (hint: MacLean Book Chapter 21 Figure 21-4) "Birthday Widget" project should show a name, the date of the next birthday, and how many days from today until the birthday. It will also create an onClick area where you can click to buy gifts. This click will open a browser and take you ...

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    I need the FileMaker, Visual Basic expert freelancer for my current project. Details will be shared with winning bidder. Please bid if you have the experience.

    $66 (Avg Bid)
    $66 Avg Bida
    2 bida

    I need the FileMaker, Visual Basic expert freelancer for my current project. Details will be shared with winning bidder. Please bid if you have the experience.

    $9 - $77
    $9 - $77
    0 bida

    2 tasks: Plot the corresponding functions to check the solutions to the equations (equations need not be solved, as this has been completed already and the solutions are correct).

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    4 bida
    Trophy icon 2d design and 3d mockup 2 hari left

    we are looking for a 3D! rendering (software box with dvd) with your design Not just your 2d design. Please see the attahched logo and the sample formate. We need a design and the mockup SAME/ SIMILAR AS PROVIDED. The company is called eGrow. [log masuk untuk melihat URL] The video training is called: Product Research Mastery DESIGN REMARKS: - please use only LATO font. - ba...

    $30 (Avg Bid)
    Dijamin
    $30
    29 penyertaan

    I want someone who can make a very basic game for me using Unity and Visual Basic.

    $96 (Avg Bid)
    $96 Avg Bida
    6 bida

    I want someone who can make a very basic game for me using Unity and Visual Basic.

    $113 (Avg Bid)
    $113 Avg Bida
    9 bida