Oracle portal dynamic menupekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    333,062 oracle portal dynamic menu tugasan ditemui, harga dalam USD

    We are Online Marketeer having our own Portal. Presently we are searching for a Video Editor, Graphic Designer & Data Entry. Kami ingin berkerja per project basis, bayaran akan kita discuss. Harap dapat yang serious untuk berkerja kerana kita akan analyze to get the best untuk full time di masa depan.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    11 bida

    buat blog dengan isi kontent kurang lebih 4 halaman meliputi menu : contact, blog, rekomdansi,free ebook

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    15 bida

    membuat menu utama desktop dengan menggunakan java

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    2 bida

    Merancang Mobile Apps Untuk Sewa Tempat Disertai Booking, dan Maps Agent. Jangan Lupa Menu Sign Up dan Sign In, Sebagai Client , Agent dan Penyewa Tempat. Warna Kombinasi Biru dan Putih Seperti (Traveloka)

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    2 bida

    Menaik Taraf Portal Jabatan menggunakan Joomla. Menukar template sediaada kepada template yang responsive.

    $2049 (Avg Bid)
    $2049 Avg Bida
    7 bida

    Tolong editin menu / link pada halaman di cshtml porject asp.net saya

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    18 bida

    membuat portal berita ringan

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    7 bida

    membuat 1 halaman reporting menggunakan J2EE+Crystal Report dengan database Oracle.

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    1 bida

    Windows Lain atau tidak pasti Mengunakan quantity,quality,dynamic,design dan kekuatan dalam bentuk atau pun kawasan(place)

    $598 (Avg Bid)
    $598 Avg Bida
    1 bida

    Memerlukan satu format Excel untuk industry katering dimana recepies & senarai harga barang barang telah di daftar & boleh di tukar. Pengguna hanya perlu mengisi jumlah pelangan & menu pilihan termasuk inventory semasa untuk mengetahui banyak mana barang mentah perlu diorder. Hanya untuk Malaysian

    $394 (Avg Bid)
    $394 Avg Bida
    14 bida

    membuatkan macam daftar minuman non alkohol

    $49 (Avg Bid)
    $49 Avg Bida
    2 bida

    Website kami bergerak di bidang portal berita, dimana kami memerlukan content writer untuk menulis article-article berita terkini di beberapa kategory seperti berita nasional & internasional, sports, technology, lifestyle, dll. Per article min 350 kata - 500 kata, dilengkapi dengan foto-foto berkualitas dan harus lewat copyscape(bukan copy paste dari article berita existing).

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    5 bida

    Membuat Website hotel dari PSD ke Wordpress Theme dan bisa melakukan reservasi database dan email ke admin.. dan semua halaman dan gambar harus dinamis bisa diganti melalui wp-admin tidak boleh hardcode.. dan ada menu di wp-admin dashboard tiap halaman tidak boleh masuk ke halaman pages.. langsung ada shortcut dan bagian wp-admin dashboard.. [log masuk untuk melihat URL]

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Memasukkan content dari web lama ke web baru dan troubleshooting plugin wordpress (sticky menu,dll)

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    5 bida

    Kami mencari penulis artikel berita seputar dunia entertainment dan hiburan untuk kategori topik seputar film/drama korea terbaru, gosip artis yang sedang trend, film box office terbaru, serta berita terbaru seputar serial drama turki dan india yang tayang di ANTV seperti uttaran, veera, efsun dan bahar, serta kaali dan gauri. Penulisan artikel bisa menggunakan sumber referensi portal berita lu...

    $46 (Avg Bid)
    $46 Avg Bida
    8 bida

    Hello partsgr12. My skills: Oracle / MS SQL / MySQL PHP, JScript Pentaho (PDI, PSW, PRD, CDE) Saiku Analytics

    $160 (Avg Bid)
    $160 Avg Bida
    3 bida

    Portal lifestyle remaja umur 15 - 25 tahun

    $132 (Avg Bid)
    $132 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin mengerjakan apa saja yang berbau dengaan Graphic Design. Mulai dari design poster, menu makanan, brosur, banner, dan sebagainya.

    $75 (Avg Bid)
    $75 Avg Bida
    2 bida

    Lihat saja [log masuk untuk melihat URL] seperti itu

    $1934 (Avg Bid)
    $1934 Avg Bida
    5 bida

    menambah salinan, menu tamplate pada cms joomla

    $9 (Avg Bid)
    $9 Avg Bida
    1 bida

    minang resto prestashop adalah website e-commerce yang menjual masakan padang atau minang. resto ini menyediakan layanana delivery, sehingga konsumen bisa lebih nyaman dan puas untuk memilih menu-menu yang disediakan oleh minang resto ini.

    $481 (Avg Bid)
    $481 Avg Bida
    2 bida

    ki mod aa kam karan da?? jay mary kol kam hoya tay m dassan ga, tairy kol away tay menu dassi, ral k koi jugaar laa lawan gay

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    ki mod aa kam karan da?? jay mary kol kam hoya tay m dassan ga, tairy kol away tay menu dassi, ral k koi jugaar laa lawan gay

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Buka aplikasi Photoshop di Komputer Anda Pilih File/New Setelah itu Ok. Maka akan muncul tampilahn dokumen baru Agar lebih mudah, alangkah baiknya kita menggunakan walpaper2 yang sudah ada, jadi nanti kita gabung beberapa wallpaper terus dimainkan blending options nya. Mainkan efek shadownya……… Kalau teman-teman sudah mendapatkan beberapa wallpaper yang ingin digabung, car...

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida
    Edit Something Tamat left

    Athre ne shounk,athri mundeeran de bn gye ne jatt zind jaan heeran de Aven Jhuthi Muthi att Niyo Krde/Aven Jhuthi Jehi Att niyo Krde Sherni Choo k Sonde Marn Mron wali glan krde fokke fair jattan nu krne ni onde Yaaran Nall Mera Sansaar preya "TAALIBAAN" group sadda nall khrreya Sadke javan yaaran to/Main Sadke Javan Avde Yaaran To Jehde sara din rehande chit prchonde Marn Mr...

    $9 - $22
    $9 - $22
    0 bida

    Membuat website untuk input data perolehan POIN perhari dan berdasarkan tanggal, perolehan POIN akan di sajikan / di rekap perminggu,perbulan dan pertahun dan di sajikan dalam bentuk tabel dan bisa di download nantinya menjadi file pdf/xls. di website nantinya juga ada menu untuk tambah pegawai,edit nama pegawai,hapus pegawai.

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    1 bida

    Cara memutihkan gigi di era saat ini memang cukup banyak cara mudah, praktis serta modern yaitu menggunakan bleaching gigi, dan juga dengan cara alami. Namun ada juga yang merasa tidak cocok menggunakan produk pemutih gigi (bleaching gigi). Cenderung ada efek rasa ngilu dan sakit gigi ketika menggunakan bleaching gigi bagi sebagian yang punya gigi sensitif. Jika ingin memutihkan gigi yang tan...

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    Butuh Pekerjaan Sebagai Penulis Lepas Untuk Website Sepak Bola atau Portal Pengalaman sempat menulis untuk [log masuk untuk melihat URL], [log masuk untuk melihat URL], [log masuk untuk melihat URL], [log masuk untuk melihat URL] Untuk Mengisi Waktu Luang , Bisa Bekerja Dalam Dead Line,

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    Saya membutuhkan Aplikasi Desktop untuk transaksi Pulsa / payment melalui server saya yg berbasis web, metode transaksi menggunakan XML dan koneksi menggunakan OpenVPN Gambarannya seperti ini : Ketika aplikasi di mulai, maka aplikasi akan melakukan sambungan VPN ( openvpn ) ke server saya, setelah itu muncul form login, ketika user melakukan login, aplikasi akan melakukan verifikasi data ke ...

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Plant Inventory Management System and SCADA System Scope Plant Inventory : 1. Mampu membuat Bussiness Process Model 2. Mengaplikasikan BPM ke Java/XML dan mengintegrasikan ke SAP system 3. Menguasai Database Server, SQL/Oracle 4. Menguasai Network LAN/WAN, Client+Server, Hardware Scope SCADA System : 1. Menguasai SCADA Programming, Prefered is Siemens SCADA Software 2. Mampu mengintegrasik...

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    4 bida

    Oom derry, saya lihat punya skill di Oracle sama PeopleSoft. Itu kan ERP ya?! Nah, saya kebetulan ingin mengimplementasikan OpenERP di perusahaan teman. Tapi nggak bisa bayar banyak nih. Saya kembaliin aja uang hadiahnya hehehehe. Mau nggak oom? Ya awalan saja sih oom, nanti kalo kita udah lebih deal lagi, kita bicara offline aja hehehe. Ok? Please PM aku di YM dg id yg sama dg idku disini. Trims....

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    Fungsi untuk mencari nama file / motif di katalog tidak sempurna, saya mengingkan ketika mencari motif akan langsung di tampilkan

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    3 bida

    Hi there, we are looking for someone to create a mobile fps in Unreal Engine for IOS / ANDROID SYSTEMS. Here are some of the features that we would like: FEATURES: Main Menu Settings (U.I) Game modes like: PVP , Team Death Match, Zombies, Battle royale or First to 100. Item store where the player can get skins. Online Multiplayer if possible (If the server is empty or not full just fill it with ...

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    1 bida

    Hi Muhammad A., I noticed your profile and would like to offer you my project. I need assistance setting up a dynamic VPN on my SRX. I have a 2nd IP address I'd like to use, but can't get ping responses. We can discuss any details over chat.

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    1 bida

    We have several small css coding tasks, these need to be complete on demand. We are paying hourly or per task, very quick and easy tasks. We also may have some larger projects coming. TASK #1: Our website looks great on mobile and desktop browser but on TABLET (ipad, etc) our Wordpress hamburger menu (Salient theme) needs better spacing adjustments.

    CSS
    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    20 bida
    the pedlar redesign 6 hari left
    DISAHKAN

    Business: Pub/Restaurant Job description: Wordpress design and template build Home Page 3 panels 1. venue/food image (carousel/slider) & logo, 2. menu/page link texts (5 pages), 3. location & socials links Pages * About (back ground image) Blurb * Eat & Drink (back ground image) Breakfast, Mains, Drinks buttons to PDF menus * What’s on Carousel images of what’s on...

    $300 (Avg Bid)
    $300 Avg Bida
    28 bida

    I want to build a dynamic website using WordPress and have database, payment gateway function in that.

    $198 (Avg Bid)
    $198 Avg Bida
    22 bida

    Hi, We are looking professional to build a website, It will be a dynamic website, some one who has excellent knowledge in Angular, JavaScript. API and SQL . Details will be provided during in private chat.

    $496 (Avg Bid)
    $496 Avg Bida
    48 bida

    Hi Andrian V., I noticed your profile and would like to offer you my project. I need assistance setting up a dynamic VPN on my SRX. I have a 2nd IP address I'd like to use, but can't get ping responses. We can discuss any details over chat.

    $24 / hr (Avg Bid)
    $24 / hr Avg Bida
    1 bida

    We need to rebuild a section from a private portal. we already have a design, I just need you to build it front and backend and reuse some code from other sections of the portal. Please read all: You don't have to design, the site is in REACT with Nodejs and no change with that. The new section it's just a redirection page with graphical links instead of simple HTML links (mobile friendl...

    $118 (Avg Bid)
    $118 Avg Bida
    17 bida

    Hey! It’s just some really small changes on the website, so you won’t take a long time fixing it! Before we start working together I would like to know if it’s possible for you to do the following things: 1. We have a button on our menu called rewards. I want that if a customer presses on it, the reward page of an app we have will open. 2. I want logged in customers to see Hi, ...

    $41 (Avg Bid)
    $41 Avg Bida
    6 bida

    1) i have website in magneto platform i need to redesign ([log masuk untuk melihat URL]) 1 menu 2checkout like other web i do like 2) fixing mobile view 3) fix Arabic browser with writing 4) google map 5) fixing the ip access from saudi + uae 6)seo 7)google ads

    $520 (Avg Bid)
    $520 Avg Bida
    15 bida

    We have an online store using shopify. I am looking to change the theme a little bit . the menu heading needs to be like as shown in the picture attached.

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    17 bida

    Escort Directory for one city only and require the services of a good SEO professional. I am looking for someone who can drive organic traffic quickly using white and blue hat techniques. Person must have done a Escort SEO job like this before. My main focus comprises in making the website appear on the first on Google for certain keywords and increasing my overall page rank. I require 200 Pr3 lin...

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    2 bida

    My name is MichaƂ, I come from Poland and I'd like to test my business idea :) On a daily basis I work as a Scrum Product Owner in esky.com. What is the project about? Personal trainers marketplace I want to build the MVP of the product which includes: 1. one dynamic page in the front: profil of a trainer 2. form to add and edit a trainer (admin) or editing form the front side 3. list of tr...

    $503 (Avg Bid)
    $503 Avg Bida
    14 bida

    I have a portal for cricket scoring where the homepage is required to be revamped. Currently the design part is bad which is required to be modified as per general cricket scoring websites. The design is required to be mobile responsive. below is the link of the website. [log masuk untuk melihat URL]

    $112 (Avg Bid)
    $112 Avg Bida
    21 bida

    I have my woocommerce store and I generate my shipping labels of FedEx, Delhivery using an aggregator website called shiprocket. I want a way such that I can download the shipping label along with the invoice all using my wordpress portal. Once i assign the carrier on shiprocket I should be able to download the label using my website.

    $169 (Avg Bid)
    $169 Avg Bida
    1 bida
    Build a Dynamic Website 6 hari left
    DISAHKAN

    I want to build a dynamic website for users to create account and put their product on their account for users to choose.

    $527 (Avg Bid)
    $527 Avg Bida
    52 bida
    Data Entry 6 hari left

    Type Numbers shown on web portal. for per number you enter you will get $0.10, for more details contact me.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    30 bida