Oracle portal html content layout skillspekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    331,694 oracle portal html content layout skills tugasan ditemui, harga dalam USD

    [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] I have designs for 3 web pages in html form. Can any one make them functional ? I shall provide the logo .

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    12 bida

    Kami memerlukan content writer untuk menghasilkan content berbahasa Malaysia dan bahasa Inggeris. Hubungi kami jika anda fasih berbahasa Malaysia dan bahasa Inggeris serta mempunyai kualiti penulisan kreatif.

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    12 bida

    1. Perbaikan Footer pada salah 1 Halaman 2. Perbaikan Spasi pada beberapa halaman 3. Perubahan Logo 4. Penambahan Image Content pada CMS (CMS menggunakan Wordpress)

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    3 bida

    Menaik Taraf Portal Jabatan menggunakan Joomla. Menukar template sediaada kepada template yang responsive.

    $2049 (Avg Bid)
    $2049 Avg Bida
    7 bida

    membuat portal berita ringan

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    7 bida
    $90 Avg Bida
    5 bida

    membuat 1 halaman reporting menggunakan J2EE+Crystal Report dengan database Oracle.

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    1 bida
    image to html Tamat left

    Saya punya mockup image dan perlu dirubah untuk menjadi html dan berfungsi, dengan jquery, css, javascript.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    16 bida

    Website kami bergerak di bidang portal berita, dimana kami memerlukan content writer untuk menulis article-article berita terkini di beberapa kategory seperti berita nasional & internasional, sports, technology, lifestyle, dll. Per article min 350 kata - 500 kata, dilengkapi dengan foto-foto berkualitas dan harus lewat copyscape(bukan copy paste

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    5 bida

    ...seputar serial drama turki dan india yang tayang di ANTV seperti uttaran, veera, efsun dan bahar, serta kaali dan gauri. Penulisan artikel bisa menggunakan sumber referensi portal berita luar negeri (bhs inggris) dengan cara ditulis ulang dan dikompilasi dengan sumber lain menggunakan bahasa sendiri dan ditambahkan dengan opini dan komentar pribadi.

    $46 (Avg Bid)
    $46 Avg Bida
    8 bida

    Perlu membina tulisan untuk laman baru.

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    5 bida

    Hello partsgr12. My skills: Oracle / MS SQL / MySQL PHP, JScript Pentaho (PDI, PSW, PRD, CDE) Saiku Analytics

    $160 (Avg Bid)
    $160 Avg Bida
    3 bida

    Portal lifestyle remaja umur 15 - 25 tahun

    $132 (Avg Bid)
    $132 Avg Bida
    1 bida

    Content Writing in bangala for UnlockliveRetail

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    5 bida

    Lihat saja [log masuk untuk melihat URL] seperti itu

    $1934 (Avg Bid)
    $1934 Avg Bida
    5 bida
    Report pages Tamat left

    I got about 150 web pages that needs to have some cosmetics , there are only 15 variations of the page, so most are just the same page/layout/design with different content. Included some sample files, you must be good in Bahasa Malaysia

    $157 (Avg Bid)
    $157 Avg Bida
    6 bida

    Saya ingin membuat sebuah halaman html yang berisi data dari mysql. Cuma 6 box dengan 1 grafik.

    $7 - $14
    $7 - $14
    0 bida

    Islamic Quranic poster ( surah Al mulk ) & same content on 4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    Halo, Saya lagi ada project untuk convert HTML site ke wordpress theme. HTML-nya bisa diliat dsini [log masuk untuk melihat URL]

    $2500 (Avg Bid)
    $2500 Avg Bida
    1 bida

    segala macam jenis design, layout , montage isi buku, cover , banner, kartu nama, logo dll. yang berhubungan dengan percetakan

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Membuuat acara tahlil an yang baik

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    saya akan bekerja di perusahaan anda dengan syarat-syarat tertentu apabila saya melangkar sayarat dan ketentuan yang berlaku saya berhak untuk di pecat

    $172 (Avg Bid)
    $172 Avg Bida
    2 bida

    saya akan bekerja di perusahaan anda dengan syarat-syarat tertentu apabila saya melangkar sayarat dan ketentuan yang berlaku saya berhak untuk di pecat

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    kami memerlukan jasa untuk membuat konsep berupa content/materi untuk sebuah website yang bergerak di bidang IT, yang akan terlihat mampu menangani project IT secara professional dan menarik untuk dibaca dan dilihat secara detail selain itu kami juga memerlukan jasa untuk membuat konsep berupa content/materi yang mereferensi kepada situs website diatas

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    Butuh Pekerjaan Sebagai Penulis Lepas Untuk Website Sepak Bola atau Portal Pengalaman sempat menulis untuk [log masuk untuk melihat URL], [log masuk untuk melihat URL], [log masuk untuk melihat URL], [log masuk untuk melihat URL] Untuk Mengisi Waktu Luang , Bisa Bekerja Dalam Dead Line,

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    beli paket ini untuk keperluan website anda

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    ...Scope Plant Inventory : 1. Mampu membuat Bussiness Process Model 2. Mengaplikasikan BPM ke Java/XML dan mengintegrasikan ke SAP system 3. Menguasai Database Server, SQL/Oracle 4. Menguasai Network LAN/WAN, Client+Server, Hardware Scope SCADA System : 1. Menguasai SCADA Programming, Prefered is Siemens SCADA Software 2. Mampu mengintegrasikan

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    4 bida

    Oom derry, saya lihat punya skill di Oracle sama PeopleSoft. Itu kan ERP ya?! Nah, saya kebetulan ingin mengimplementasikan OpenERP di perusahaan teman. Tapi nggak bisa bayar banyak nih. Saya kembaliin aja uang hadiahnya hehehehe. Mau nggak oom? Ya awalan saja sih oom, nanti kalo kita udah lebih deal lagi, kita bicara offline aja hehehe. Ok? Please

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin mempunyai website seperti punya orang ini seperti di link ini Turbo Paypal [log masuk untuk melihat URL] Namun saya minta untuk dibuatkan ada member areanya.

    $918 (Avg Bid)
    $918 Avg Bida
    3 bida

    Looking for a oracle application server admin. Currently have the forms and reports available in oracle 10g and I'm looking to upgrade the forms reports to [log masuk untuk melihat URL] someone who can help me with configuring and installing the oracle weblogic and oracle fusion [log masuk untuk melihat URL] fusion middleware version would be [log masuk untuk melih...

    $153 (Avg Bid)
    $153 Avg Bida
    2 bida
    skills decine 6 hari left

    I need an Android app. I would like it designed and built.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    1 bida
    Copy -- Tweak - HTML/CSS 6 hari left
    DISAHKAN

    I would like the HTML and CSS of this page [log masuk untuk melihat URL] on my site. Need someone to show me how to do it.. Or to do it and give me the data to put on my site. I use gravity forms.... wp ... and divi ....

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    15 bida

    I have a jmeter [log masuk untuk melihat URL] I am testing the rest API’s. I need help with generating a consolidated html report with request and response and assertion.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida
    Plugin Issues / Layout Issues 6 hari left
    DISAHKAN

    I'm looking for somebody who can fix some plugin and layout issues caused through the plugin. It is a multivendor custom plugin for a multivendor (marketplace) site. At the moment we have about 2 translate, 4 layout and 9 technical issues (some of the technical are the same issue - just other part of the page).

    $167 (Avg Bid)
    $167 Avg Bida
    26 bida
    Layout Instagram 6 hari left

    Precisiso de opções para layout do instagram, quero apenas a aparência do mesmo.

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    3 bida

    Lighthearted articles relating to musician culture. Ideal freelancer would have experience writing content relating to music in some form. No need for experience in any specific genre. We're selling a product on the website. I'm an active musician as well.

    $365 (Avg Bid)
    $365 Avg Bida
    13 bida
    Content writing 6 hari left

    ..."numerology" or "astrology"..... Requirements : - Pay $5 per 500-800 words - ability to form paragraphs and perform good English grammar - must create 100 percent unique content - no copied work!! - ability to add the keywords that I assign to you within the article 4 times each keyword - good communication the first job will be for 30 articles and

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    26 bida

    Necesitamos la revisión y optimización del copy del landing page que se adjunta. El landing es acerca de una empresa que vende software corporativo, en este caso, un portal de recepción de facturas de proveedores. El copy ya está generado por la fuerza de ventas y comunica la idea general, esta ya seccionado por temas y demás pero se requiere revisar

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    2 bida

    Estamos buscando lideres dispuestos a ser formados en liderazgo para luego impartir clases virtual en nuestro portal web.

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Need gds integration for travel portal and web design

    $1663 (Avg Bid)
    $1663 Avg Bida
    7 bida

    We have our wearable device finished. We just need a full stack developer with working experience on a framework and SQL to set up a web app(angular, react, vue). Our wearable sends biometrics data to our app. The app will send data to our database. We need a web app to request data from our backend and display it. The web app will also serve as an admin site. This will be a basic web app to he...

    $3960 (Avg Bid)
    $3960 Avg Bida
    72 bida

    I have got CV content in Arabic and English ready. I only need: 1- layout designing 2- adding skills and profile section in English only and I will translate them into Arabic and give it back to you to design the Arabic CV.

    $29 (Avg Bid)
    $29 Avg Bida
    38 bida

    1 - make sample json file that holds what should be in each td. 2 - load each row of table like in video. 3 - table should be bootstrap responsive. [log masuk untuk melihat URL] Don't apply unless you can complete within 48 hours.

    $57 (Avg Bid)
    $57 Avg Bida
    13 bida
    Content Writing 6 hari left

    I need you to write some content for a website. I have a website of about 50 pages and I need some content written for them. (Articles of 500 words, seo'd) (Please dont break my back with rates).

    $352 (Avg Bid)
    $352 Avg Bida
    59 bida

    Experienced website and digital marketing professional to write and produce content for our HOA community website and e-mail communication. This person will fill in while the Communications Director is out on maternity leave, with potential to continue working as ongoing independent contractor. Responsibilities include: – write, maintain, and update

    $33 / hr (Avg Bid)
    $33 / hr Avg Bida
    18 bida

    I need someone that can edit HTML effectively You will be inserting our link for other links, and uploading pictures. Must be able to work fast and efficient and communicate using Skype and Slack.

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    26 bida

    We have a lot of style customization written in HTML/CSS/JavaScript but for a few survey-question types we face some issues with some particular behavior The job can be divided in 4 parts - with the highest priority at the top: 1) Not applicable selection in multi grid does not behave as planned -> correction of existing code 2) It should not be

    $516 (Avg Bid)
    $516 Avg Bida
    42 bida

    I'm looking for someone to complete the following tasks in my wordpress site: 1. Migrate site to new domain within the same host and 301 the old domain to the new one. 2. Add a letter to the logo text to match the new domain 3. Add a small background to a third party logo 4. Update footer year 5. Add a button to a page in the site 6. Add Gsuite records so the email works. As you can tell ...

    $39 (Avg Bid)
    $39 Avg Bida
    24 bida

    I need the best content writer for my work. I wanna rank to 1st on Google. I have enough backlinks but I need some good contents.. With my few keywords

    $76 (Avg Bid)
    $76 Avg Bida
    8 bida

    GERMAN SPEAKERS ONLY! Hallo Zusammen, wir betreiben als junges Startup und suchen nach neuen Mitarbeitern für die Auftragsbearbeitung. Zur Arbeit gehören folgende Tätigkeiten: - Kommunikaton mit Seitenbetreibern per E-mail - Neue Bestellungen abwickeln - Artikel in Auftrag geben - selbstverständlich ist eine gute Rechtschreibung und Grammatik - wünschenswert wä...

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    2 bida