Oracle portal portlet navigation menupekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    334,625 oracle portal portlet navigation menu tugasan ditemui, harga dalam USD

    saya nak anda buat interface login dan linkkan ke interface menu(interface nih biar ada pilihan makanan dan minuman). Selepas itu interface pengiraan order makanan dan minuman yang skali interface viewuser(iaitu nama,alamat,masa(jam) user buat pembelian).Dan yang viewuser ini,saya ingin anda linkkan ia ke database phymyAdmin..

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    We are Online Marketeer having our own Portal. Presently we are searching for a Video Editor, Graphic Designer & Data Entry. Kami ingin berkerja per project basis, bayaran akan kita discuss. Harap dapat yang serious untuk berkerja kerana kita akan analyze to get the best untuk full time di masa depan.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    11 bida

    buat blog dengan isi kontent kurang lebih 4 halaman meliputi menu : contact, blog, rekomdansi,free ebook

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    15 bida

    membuat menu utama desktop dengan menggunakan java

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    2 bida

    Merancang Mobile Apps Untuk Sewa Tempat Disertai Booking, dan Maps Agent. Jangan Lupa Menu Sign Up dan Sign In, Sebagai Client , Agent dan Penyewa Tempat. Warna Kombinasi Biru dan Putih Seperti (Traveloka)

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    2 bida

    Menaik Taraf Portal Jabatan menggunakan Joomla. Menukar template sediaada kepada template yang responsive.

    $2086 (Avg Bid)
    $2086 Avg Bida
    7 bida

    Tolong editin menu / link pada halaman di cshtml porject asp.net saya

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    18 bida

    membuat portal berita ringan

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    7 bida

    membuat 1 halaman reporting menggunakan J2EE+Crystal Report dengan database Oracle.

    $79 (Avg Bid)
    $79 Avg Bida
    1 bida

    Memerlukan satu format Excel untuk industry katering dimana recepies & senarai harga barang barang telah di daftar & boleh di tukar. Pengguna hanya perlu mengisi jumlah pelangan & menu pilihan termasuk inventory semasa untuk mengetahui banyak mana barang mentah perlu diorder. Hanya untuk Malaysian

    $401 (Avg Bid)
    $401 Avg Bida
    14 bida

    membuatkan macam daftar minuman non alkohol

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    2 bida

    Website kami bergerak di bidang portal berita, dimana kami memerlukan content writer untuk menulis article-article berita terkini di beberapa kategory seperti berita nasional & internasional, sports, technology, lifestyle, dll. Per article min 350 kata - 500 kata, dilengkapi dengan foto-foto berkualitas dan harus lewat copyscape(bukan copy paste dari article berita existing).

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    5 bida

    Membuat Website hotel dari PSD ke Wordpress Theme dan bisa melakukan reservasi database dan email ke admin.. dan semua halaman dan gambar harus dinamis bisa diganti melalui wp-admin tidak boleh hardcode.. dan ada menu di wp-admin dashboard tiap halaman tidak boleh masuk ke halaman pages.. langsung ada shortcut dan bagian wp-admin dashboard..

    $7 - $22
    $7 - $22
    0 bida

    Memasukkan content dari web lama ke web baru dan troubleshooting plugin wordpress (sticky menu,dll)

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    5 bida

    Kami mencari penulis artikel berita seputar dunia entertainment dan hiburan untuk kategori topik seputar film/drama korea terbaru, gosip artis yang sedang trend, film box office terbaru, serta berita terbaru seputar serial drama turki dan india yang tayang di ANTV seperti uttaran, veera, efsun dan bahar, serta kaali dan gauri. Penulisan artikel bisa menggunakan sumber referensi portal berita luar negeri (bhs inggris) dengan cara ditulis ulang dan dikompilasi dengan sumber lain menggunakan bahasa sendiri dan ditambahkan dengan opini dan komentar pribadi. Namun tidak boleh copas atau hanya translate. Bagi anda yang memiliki passion dalam topik tersebut dan bisa membuat sekitar 5-6 artikel per harinya (@500-600 kata) silahkan ajukan proposal anda disertai 1 contoh artikel yang o...

    $47 (Avg Bid)
    $47 Avg Bida
    8 bida

    Hello partsgr12. My skills: Oracle / MS SQL / MySQL PHP, JScript Pentaho (PDI, PSW, PRD, CDE) Saiku Analytics

    $160 (Avg Bid)
    $160 Avg Bida
    3 bida

    Portal lifestyle remaja umur 15 - 25 tahun

    $135 (Avg Bid)
    $135 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin mengerjakan apa saja yang berbau dengaan Graphic Design. Mulai dari design poster, menu makanan, brosur, banner, dan sebagainya.

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    2 bida

    Lihat saja seperti itu

    $1989 (Avg Bid)
    $1989 Avg Bida
    5 bida

    menambah salinan, menu tamplate pada cms joomla

    $9 (Avg Bid)
    $9 Avg Bida
    1 bida

    minang resto prestashop adalah website e-commerce yang menjual masakan padang atau minang. resto ini menyediakan layanana delivery, sehingga konsumen bisa lebih nyaman dan puas untuk memilih menu-menu yang disediakan oleh minang resto ini.

    $487 (Avg Bid)
    $487 Avg Bida
    2 bida

    ki mod aa kam karan da?? jay mary kol kam hoya tay m dassan ga, tairy kol away tay menu dassi, ral k koi jugaar laa lawan gay

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    ki mod aa kam karan da?? jay mary kol kam hoya tay m dassan ga, tairy kol away tay menu dassi, ral k koi jugaar laa lawan gay

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    ...Setelah itu Ok. Maka akan muncul tampilahn dokumen baru Agar lebih mudah, alangkah baiknya kita menggunakan walpaper2 yang sudah ada, jadi nanti kita gabung beberapa wallpaper terus dimainkan blending options nya. Mainkan efek shadownya……… Kalau teman-teman sudah mendapatkan beberapa wallpaper yang ingin digabung, caranya mudah….. Pilih layer, pada menu kanan, trus pilih wallpaper yang ingin kita gabungkan, Setelah itu klik kanan pada menu yang ada di kanan, lihat gambar di atas, yang kelihatan tebal, itu karena terpilih. Setelah klik kanan, maka akan muncul tampilan seperti dibawah ini Terus Kurangi Opacity nya sesuai dengan yang teman-teman inginkan. Saya kasih contoh,ada dua wallpaper yang akan saya gabungkan Kita akan menggabungkan dua ...

    $7 - $22
    $7 - $22
    0 bida
    Edit Something Tamat left

    ...zind jaan heeran de Aven Jhuthi Muthi att Niyo Krde/Aven Jhuthi Jehi Att niyo Krde Sherni Choo k Sonde Marn Mron wali glan krde fokke fair jattan nu krne ni onde Yaaran Nall Mera Sansaar preya "TAALIBAAN" group sadda nall khrreya Sadke javan yaaran to/Main Sadke Javan Avde Yaaran To Jehde sara din rehande chit prchonde Marn Mron wali glan krde fokke fair jattan nu krne ni onde Jehni Menu Rabb Jehe Yaaran Di Spot Ohni hai ni Vairiyan de pind di vote ik phone 100 hunde kathe/Ik Phone Te Ho Jande 100 Kathe ohi yaar modde nall modda londe Marn Mron wali glan krde fokke fair jattan nu krne ni onde Landhi puchi kolon drna ni sikheya jdo da kolle 32 bore rakheya Jashan Brar ohna te gounda geet/Deep Ohna Te Likhe Geet jehde akhan mure baar baar onde M...

    $8 - $21
    $8 - $21
    0 bida

    Membuat website untuk input data perolehan POIN perhari dan berdasarkan tanggal, perolehan POIN akan di sajikan / di rekap perminggu,perbulan dan pertahun dan di sajikan dalam bentuk tabel dan bisa di download nantinya menjadi file pdf/xls. di website nantinya juga ada menu untuk tambah pegawai,edit nama pegawai,hapus pegawai.

    $79 (Avg Bid)
    $79 Avg Bida
    1 bida

    ...gigi alami dan pemutih gigi. Buah dan sayuran renyah ini bisa mengangkat noda dan membersihkan gigi secara maksimal tanpa merusak enemel gigi. So tunggu apalagi buruan beli dan makan apel, pir, serta wortel, setelah anda makan besar. Keju Keju dan produk susu seperti yoghurt dan susu mengandung kalsium yang dapat memutihkan dan menguatkan gigi. Anda bisa makan keju setelah anda makan menu utama atau setelah makan besar. Stroberi Kandungan asam malat dalam stroberi, bermanfaat untuk mengubah warna gigi menjadi lebih putih. Caranya cukup mudah, ambil 1 buah stroberi matang hancurkan dan gosokkan pada gigi. Lalu diamkan kurang lebih 5sampai 10 menit. Kemudian sikat gigi sampai bersih dengan pasta gigi yang biasa anda gunakan. Baking Soda Baking soda...

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    Butuh Pekerjaan Sebagai Penulis Lepas Untuk Website Sepak Bola atau Portal Pengalaman sempat menulis untuk , , , Untuk Mengisi Waktu Luang , Bisa Bekerja Dalam Dead Line,

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    Saya membutuhkan Aplikasi Desktop untuk transaksi Pulsa / payment melalui server saya yg berbasis web, metode transaksi menggunakan XML dan koneksi menggunakan OpenVPN Gambarannya seperti ini : Ketika aplik...transaksi Pulsa / payment melalui server saya yg berbasis web, metode transaksi menggunakan XML dan koneksi menggunakan OpenVPN Gambarannya seperti ini : Ketika aplikasi di mulai, maka aplikasi akan melakukan sambungan VPN ( openvpn ) ke server saya, setelah itu muncul form login, ketika user melakukan login, aplikasi akan melakukan verifikasi data ke server. Setelah login, akan muncul menu transaksi seperti pembelian Pulsa, VoucherGames Online, PLN Prabayar dan juga payment seperti pembayaran tagihan pasca PLN, TELKOM, LEASING dll Berikut saya lampirkan Dokum...

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    Plant Inventory Management System and SCADA System Scope Plant Inventory : 1. Mampu membuat Bussiness Process Model 2. Mengaplikasikan BPM ke Java/XML dan mengintegrasikan ke SAP system 3. Menguasai Database Server, SQL/Oracle 4. Menguasai Network LAN/WAN, Client+Server, Hardware Scope SCADA System : 1. Menguasai SCADA Programming, Prefered is Siemens SCADA Software 2. Mampu mengintegrasikan SCADA dengan Plant Inventory Management Syste

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    4 bida

    Oom derry, saya lihat punya skill di Oracle sama PeopleSoft. Itu kan ERP ya?! Nah, saya kebetulan ingin mengimplementasikan OpenERP di perusahaan teman. Tapi nggak bisa bayar banyak nih. Saya kembaliin aja uang hadiahnya hehehehe. Mau nggak oom? Ya awalan saja sih oom, nanti kalo kita udah lebih deal lagi, kita bicara offline aja hehehe. Ok? Please PM aku di YM dg id yg sama dg idku disini. Trims..

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    Fungsi untuk mencari nama file / motif di katalog tidak sempurna, saya mengingkan ketika mencari motif akan langsung di tampilkan

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    3 bida
    menu design shopify store 6 hari left
    DISAHKAN

    i am looking for menu design shopify menu store.

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    17 bida
    SQL (Teórico) 6 hari left
    DISAHKAN

    Necesito un freelancer que me pueda dar asesorias sobre diseño relacional y ver cómo resolver algunos ejercicios de Oracle SQL.

    $37 (Avg Bid)
    $37 Avg Bida
    6 bida

    Crear cuenta en un portal de anuncios clasificados y publicar 10 anuncios en categoría y provincia que se concreta. Se paga por cuenta independiente, solo se puede realizar una cuenta diaria, no trabajamos más de 4 cuentas seguidas con una misma persona (se requiere un descanso de dos meses antes de repetir). Proporcionamos textos de ejemplo pero no los de los anuncios, deben redactarse.

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    1 bida

    1- integrate oracle database to call webservices and get response from web services via Jason file 2- total of web services is around 10 3- here is web services Check Eligibility Cycle Process Claim Cycle Advanced Pre authorization Cycle Request Pre authorization Cycle Request Claim Supporting Documents Cancel Pre authorization Service Cancel Claim Request Payment Reconciliation Payment Confirmation Notification

    $8560 (Avg Bid)
    $8560 Avg Bida
    5 bida

    This is a coding project in nodejs with azure, jira and other API Max budget L USD $250, time frame 02 December EOD, only bid if u can immediately and ...azure. We need in specific way which i can show u the screens and docs: * (Overview of SAML with Azure AD) * (Single-Log-Out) * (Example documentation for configuring SAML SSO using an Enterprise App in Azure, which is our existing configuration) Also need logout from app (app session) and a button to logout of azure completely after logging out from app.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    WORDPRESS PORTFOLIO WITH SLIDER We have portfolio slider on a portfolio page that we need to use as a sub-navigation between portfolio posts. So user can view a portfolio item and move between the portfolio posts by selecting the thumbnail on the slider. The slider MUST remain in position and not go to the start of the slider again as it loads the new portfolio item, The portfolio item they are looking at should correspond to the portfolio thumbnail in the slider, so not user is aware where they are in the slider - which thumbnail/item they are looking at. At the moment the slider goes back to the start on each load of a new portfolio item,. SLIDER FIX To keep the slider in position related to the post the user is on. So if you are looking at a particular portfolio item - for t...

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    5 bida

    i want online exam portal for multiple institute

    $252 (Avg Bid)
    $252 Avg Bida
    11 bida

    I want an app where people can place customised order for daily tiffin in office. The app should have multiple choice of menu plus addons. Also wallet, coupon code, cashback and referral should be there.

    $472 (Avg Bid)
    $472 Avg Bida
    39 bida

    Hi Rawtech Digital, I noticed your profile and would like to offer you my project. You can visit the website at following url This website is an envato template and still in construction . Homepage should show all articles that are saved in one off following categories "KUST, BRUGGE" or "GENT". I want an extra navigation menu below the current one so it is easily to lookup all articles off that specific categorie. We can discuss any details over chat.

    $39 (Avg Bid)
    $39 Avg Bida
    1 bida

    we have required a WPF-based Applicaiton. These are the features : 1. dashboard to access various services link with ICon and also navigate on other web portal 2. in ideal time interval auto slide images 3. When any public user touch on-screen First screen (POPup) will appear for language selection (English/Hindi). 4. For Security purpose user can't access other foders/file of that system 5. IF user want to scan file then auto save on specific path and selection/ brouwse open to select scanned file. With source code

    $364 (Avg Bid)
    $364 Avg Bida
    3 bida

    I would like to create a native app for my webapp written in Vue.js. This app should be made in React Native/Flutter, because in the future the sidebar menu will be drawed offline and I wait it to be similar to Vue.js current menu (menu should be as in attached image). The app sould be composed only by a WebView displaying the webapp url. WebView url changes should be detected (do some stuff if url is ), and I want push notifications, I send them from app backend. So the app should be: - Simple webview with url changes detection - Push notification Device dark mode should be detected. Device notch should be detected and its height: i need it to adjust webapp toolbar margin-top (in a previous app I use safe mode adding the webview and then got absoute Y of added comp...

    $54 (Avg Bid)
    $54 Avg Bida
    7 bida

    मेरा वेबसाइट e commerce का है जो लोकल शॉपकीपर को सपोर्ट करता है इसमें मैं चाहता हु की लोकल दुकानदार अपना सामान खुद सेल कर सके और उसमे कस्टमर को पता चले की मैं किस दुकान से सामान खरीद रहा हु इसके अलावा इस साइट पे और भी अलग से menu button चाहिए जिसमे लोग अपनी प्रॉपर्टी को सेल कर सके और buyer aur saler एक दूसरे को जान नही सके लेकिन बायर को ये पता चले की कौन कौन से लोकेशन पे प्रॉपर्टी बेची जा रही है इसके अलावा इसमें सर्विस का प्रावधान होना चाहिए जैसे किसी को पेंटर को खोजना है तो वो मेरे साइट पे आके रजिस्टर पेंटर का भी फायदा उठा सके अगर किसी को टीचर की जरूरत है तो वो भी मेरे साइट पे उपलब्ध हो मेरे साइट पे कस्टमर किसी दुकानदार के प्रोडक्ट का review कर सके और मैं रजिस्टर दुकानदार को उसके customer review के अनुसार स्टार दे सकू इस साइट पे एक न्यूज का बटन अलग से हो ताकि लोकल न्यूज कस्टमर को ...

    $367 (Avg Bid)
    $367 Avg Bida
    28 bida

    Hi Arpita J., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat. Will you please have a loot as sample web project like 1) main website like wolt 2) complete Ecom portal 3) Admin portal with 25-30 pages This would be a fix price project with an engagement model of fix monthly on fix deliverable. Let's connect and we can discuss before that need to have a budget form you. The complexity and customisation will be discussed later.

    $11 (Avg Bid)
    $11 Avg Bida
    1 bida

    We are looking to hire global remote talent for our U.S.A based tech startup. Please only apply if you already have an extensive experience of hiring online. 1- Please specify which portal you have already used for Hiring STEM experts. 2- Do you have a business process in-place for such recruitment, if not can you build one.. We will be hiring in almost all major regions of world for our remote team

    $750 (Avg Bid)
    $750 Avg Bida
    1 bida

    Hi Likith R, I need some work done on Tableau (mainly related to joining different data sources) and on Python (uploading data to an Oracle table). We can discuss more about the work and the price.

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    1 bida

    We are looking for agents to generate leads in GCC regions. They should be able to interact proficiently in English and be able to make calls in Dubai time. We are an online portal and would be needing long term service.

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    4 bida

    Hello! I am looking for a person who has the following skills: Proven software development experience and Android skills development. Experience with Android SDK. Experience working with remote data via REST and JSON. Experience working with GIS, Google maps and navigation. Experience working with application which required image processing and text extraction from image (OCR Tesseract) Good knowledge of Kotlin is a plus. Experience working with Agile development methodologies Strong testing and debugging skills. Excellent communications skills. The work will be remotely for 2-3 months. Then it will be required on-site in Kuwait. Any nationality can apply.

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    20 bida