Oracle portal portlet navigation menupekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    302,546 oracle portal portlet navigation menu tugasan ditemui, harga dalam USD

    We are Online Marketeer having our own Portal. Presently we are searching for a Video Editor, Graphic Designer & Data Entry. Kami ingin berkerja per project basis, bayaran akan kita discuss. Harap dapat yang serious untuk berkerja kerana kita akan analyze to get the best untuk full time di masa depan.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    11 bida

    buat blog dengan isi kontent kurang lebih 4 halaman meliputi menu : contact, blog, rekomdansi,free ebook

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    15 bida

    membuat menu utama desktop dengan menggunakan java

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    2 bida

    Merancang Mobile Apps Untuk Sewa Tempat Disertai Booking, dan Maps Agent. Jangan Lupa Menu Sign Up dan Sign In, Sebagai Client , Agent dan Penyewa Tempat. Warna Kombinasi Biru dan Putih Seperti (Traveloka)

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    2 bida

    Menaik Taraf Portal Jabatan menggunakan Joomla. Menukar template sediaada kepada template yang responsive.

    $2049 (Avg Bid)
    $2049 Avg Bida
    7 bida

    Tolong editin menu / link pada halaman di cshtml porject asp.net saya

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    18 bida

    membuat portal berita ringan

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    7 bida

    membuat 1 halaman reporting menggunakan J2EE+Crystal Report dengan database Oracle.

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    1 bida

    Memerlukan satu format Excel untuk industry katering dimana recepies & senarai harga barang barang telah di daftar & boleh di tukar. Pengguna hanya perlu mengisi jumlah pelangan & menu pilihan termasuk inventory semasa untuk mengetahui banyak mana barang mentah perlu diorder. Hanya untuk Malaysian

    $394 (Avg Bid)
    $394 Avg Bida
    14 bida

    membuatkan macam daftar minuman non alkohol

    $49 (Avg Bid)
    $49 Avg Bida
    2 bida

    Website kami bergerak di bidang portal berita, dimana kami memerlukan content writer untuk menulis article-article berita terkini di beberapa kategory seperti berita nasional & internasional, sports, technology, lifestyle, dll. Per article min 350 kata - 500 kata, dilengkapi dengan foto-foto berkualitas dan harus lewat copyscape(bukan copy paste dari article berita existing).

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    5 bida

    Membuat Website hotel dari PSD ke Wordpress Theme dan bisa melakukan reservasi database dan email ke admin.. dan semua halaman dan gambar harus dinamis bisa diganti melalui wp-admin tidak boleh hardcode.. dan ada menu di wp-admin dashboard tiap halaman tidak boleh masuk ke halaman pages.. langsung ada shortcut dan bagian wp-admin dashboard.. [log masuk untuk melihat URL]

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Memasukkan content dari web lama ke web baru dan troubleshooting plugin wordpress (sticky menu,dll)

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    5 bida

    Kami mencari penulis artikel berita seputar dunia entertainment dan hiburan untuk kategori topik seputar film/drama korea terbaru, gosip artis yang sedang trend, film box office terbaru, serta berita terbaru seputar serial drama turki dan india yang tayang di ANTV seperti uttaran, veera, efsun dan bahar, serta kaali dan gauri. Penulisan artikel bisa menggunakan sumber referensi portal berita lu...

    $46 (Avg Bid)
    $46 Avg Bida
    8 bida

    Hello partsgr12. My skills: Oracle / MS SQL / MySQL PHP, JScript Pentaho (PDI, PSW, PRD, CDE) Saiku Analytics

    $160 (Avg Bid)
    $160 Avg Bida
    3 bida

    Portal lifestyle remaja umur 15 - 25 tahun

    $132 (Avg Bid)
    $132 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin mengerjakan apa saja yang berbau dengaan Graphic Design. Mulai dari design poster, menu makanan, brosur, banner, dan sebagainya.

    $75 (Avg Bid)
    $75 Avg Bida
    2 bida

    Lihat saja [log masuk untuk melihat URL] seperti itu

    $1934 (Avg Bid)
    $1934 Avg Bida
    5 bida

    menambah salinan, menu tamplate pada cms joomla

    $9 (Avg Bid)
    $9 Avg Bida
    1 bida

    minang resto prestashop adalah website e-commerce yang menjual masakan padang atau minang. resto ini menyediakan layanana delivery, sehingga konsumen bisa lebih nyaman dan puas untuk memilih menu-menu yang disediakan oleh minang resto ini.

    $481 (Avg Bid)
    $481 Avg Bida
    2 bida

    ki mod aa kam karan da?? jay mary kol kam hoya tay m dassan ga, tairy kol away tay menu dassi, ral k koi jugaar laa lawan gay

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    ki mod aa kam karan da?? jay mary kol kam hoya tay m dassan ga, tairy kol away tay menu dassi, ral k koi jugaar laa lawan gay

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Buka aplikasi Photoshop di Komputer Anda Pilih File/New Setelah itu Ok. Maka akan muncul tampilahn dokumen baru Agar lebih mudah, alangkah baiknya kita menggunakan walpaper2 yang sudah ada, jadi nanti kita gabung beberapa wallpaper terus dimainkan blending options nya. Mainkan efek shadownya……… Kalau teman-teman sudah mendapatkan beberapa wallpaper yang ingin digabung, car...

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida
    Edit Something Tamat left

    Athre ne shounk,athri mundeeran de bn gye ne jatt zind jaan heeran de Aven Jhuthi Muthi att Niyo Krde/Aven Jhuthi Jehi Att niyo Krde Sherni Choo k Sonde Marn Mron wali glan krde fokke fair jattan nu krne ni onde Yaaran Nall Mera Sansaar preya "TAALIBAAN" group sadda nall khrreya Sadke javan yaaran to/Main Sadke Javan Avde Yaaran To Jehde sara din rehande chit prchonde Marn Mr...

    $9 - $22
    $9 - $22
    0 bida

    Membuat website untuk input data perolehan POIN perhari dan berdasarkan tanggal, perolehan POIN akan di sajikan / di rekap perminggu,perbulan dan pertahun dan di sajikan dalam bentuk tabel dan bisa di download nantinya menjadi file pdf/xls. di website nantinya juga ada menu untuk tambah pegawai,edit nama pegawai,hapus pegawai.

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    1 bida

    Cara memutihkan gigi di era saat ini memang cukup banyak cara mudah, praktis serta modern yaitu menggunakan bleaching gigi, dan juga dengan cara alami. Namun ada juga yang merasa tidak cocok menggunakan produk pemutih gigi (bleaching gigi). Cenderung ada efek rasa ngilu dan sakit gigi ketika menggunakan bleaching gigi bagi sebagian yang punya gigi sensitif. Jika ingin memutihkan gigi yang tan...

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    Butuh Pekerjaan Sebagai Penulis Lepas Untuk Website Sepak Bola atau Portal Pengalaman sempat menulis untuk [log masuk untuk melihat URL], [log masuk untuk melihat URL], [log masuk untuk melihat URL], [log masuk untuk melihat URL] Untuk Mengisi Waktu Luang , Bisa Bekerja Dalam Dead Line,

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    Saya membutuhkan Aplikasi Desktop untuk transaksi Pulsa / payment melalui server saya yg berbasis web, metode transaksi menggunakan XML dan koneksi menggunakan OpenVPN Gambarannya seperti ini : Ketika aplikasi di mulai, maka aplikasi akan melakukan sambungan VPN ( openvpn ) ke server saya, setelah itu muncul form login, ketika user melakukan login, aplikasi akan melakukan verifikasi data ke ...

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Plant Inventory Management System and SCADA System Scope Plant Inventory : 1. Mampu membuat Bussiness Process Model 2. Mengaplikasikan BPM ke Java/XML dan mengintegrasikan ke SAP system 3. Menguasai Database Server, SQL/Oracle 4. Menguasai Network LAN/WAN, Client+Server, Hardware Scope SCADA System : 1. Menguasai SCADA Programming, Prefered is Siemens SCADA Software 2. Mampu mengintegrasik...

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    4 bida

    Oom derry, saya lihat punya skill di Oracle sama PeopleSoft. Itu kan ERP ya?! Nah, saya kebetulan ingin mengimplementasikan OpenERP di perusahaan teman. Tapi nggak bisa bayar banyak nih. Saya kembaliin aja uang hadiahnya hehehehe. Mau nggak oom? Ya awalan saja sih oom, nanti kalo kita udah lebih deal lagi, kita bicara offline aja hehehe. Ok? Please PM aku di YM dg id yg sama dg idku disini. Trims....

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    Fungsi untuk mencari nama file / motif di katalog tidak sempurna, saya mengingkan ketika mencari motif akan langsung di tampilkan

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    3 bida

    A small oracle sql database project about a computer management system with 5-7 entities, one of them is weak entity and a couple of multiple variables. I need an ER diagram, relational schema. The project should have tables with some info with 10 tuples per relation and 10 transactions to query the database ( the queries should be in sql. Then you have to normalize the database based on the BCNF ...

    $181 (Avg Bid)
    $181 Avg Bida
    13 bida

    1. Choose your theme. Briefly explain the rationale behind the chosen theme. 2. Implement a realistic 3D interactive graphics environment with Java Script and WebGL using at least 7 different types of geometric primitives with different colours and transparent surfaces. 3. Make some colours change periodically (e.g. flashing beacons, etc.) and make use of WebGL 3D (Rotation, Scaling, Translation...

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    3 bida

    We want to design an application that displays Prices and news forex And works on Android with the same design and format as FXCM and works in more than one language * sections application in interface : - Quotation page via API and manually added prices appear in the application interface for instant entry - Page to display Signals - Remittances page - A page to view the news - Page to view re...

    $511 (Avg Bid)
    $511 Avg Bida
    22 bida

    Laravel Job portal project customization.. 1. Update job details 2. Update candate profile 3. Update bootstrap syle 4. Enhance the site You should be familiar with PHP, MYSQL, Laravel, Bootstrap, Hosting, Security.

    $346 (Avg Bid)
    $346 Avg Bida
    23 bida
    Joomla Mobile layout 6 hari left
    DISAHKAN

    We have a Joomla 3 - Virtuemart website. We need a PHP/CSS expert who can modify the mobile layout of the website. It should be fixed: 1. The smart search dropdown 2. Header layout on landscape 3. Category menu links and icons We have a full explanation step by step.

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    8 bida
    3D terrain 6 hari left

    making textured 3D terrain, navigation and etc.

    $48 (Avg Bid)
    $48 Avg Bida
    3 bida

    Hello. I need to start a collaboration with affiliate marketers to promote cloud-service. You need to have a one of the following things: - blog with traffic; -or- social networks (group or account) with followers; -or- Group in messanger with followers. I will provide the unique link. So first partners earn 25% for each payment of invited users during All period of using the service. Comission...

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    12 bida

    Customize, Populate and develop wordpress website to facilitate equipment rental. Similar to : [log masuk untuk melihat URL] Similar Menu, sub menu, categories and functionality. The calendar and eCommerce system should function the same as the website listed above.

    $457 (Avg Bid)
    $457 Avg Bida
    118 bida

    Hi my name is Nassim I need to make the menu of my website

    $153 (Avg Bid)
    $153 Avg Bida
    31 bida
    $65 Avg Bida
    76 bida
    WordPress Expert needed 6 hari left
    DISAHKAN

    Hi there, a wordpress experienced developer is needed who can work on a portal built on wordpress and do extensive customization, integrations like stripe and manage overall system. It's an ongoing exciting position but need an experienced and reliable person and agency.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    27 bida

    Hello. I need to start a collaboration with affiliate marketers to promote cloud-service. You need to have a one of the following things: - blog with traffic; -or- social networks (group or account) with followers; -or- Group in messanger with followers. I will provide the unique link. So first partners earn 25% for each payment of invited users during All period of using the service. Comission...

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    9 bida

    Hello. I need to start a collaboration with affiliate marketers to promote cloud-service. You need to have a one of the following things: - blog with traffic; -or- social networks (group or account) with followers; -or- Group in messanger with followers. I will provide the unique link. So first partners earn 25% for each payment of invited users during All period of using the service. Comission...

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    4 bida

    PLEASE READ ALL BEFORE SUBMITTING BID I need scripts for GIMP version 2.10.14, VERY IMPORTANT: your script i need to copy to specific folder when GIMP is installed, then when we run GIMP it should automatically add new buttons to menu under scripts or macros. When we click on specific script with specific name it should execute commands. Program is freeware and can be downloaded from webpage: ...

    $39 (Avg Bid)
    $39 Avg Bida
    3 bida

    I am looking for Ready to go Taxi app for ride sharing. Have looked for several vendors so far selling ready to go app , but i have specific requirements and are legal reporting requirements to be inbuilt in the app. Looking for IOS and Android app and admin portal.

    $1413 (Avg Bid)
    $1413 Avg Bida
    76 bida

    READ!!! I need the customizable skin feature for my br game just a quick job I have this game template btw [log masuk untuk melihat URL] I already bought the custom characters but i need them to be put as customizable in the game menu [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]

    $55 (Avg Bid)
    $55 Avg Bida
    1 bida

    Hello. I need to start a collaboration with affiliate marketers to promote cloud-service. You need to have a one of the following things: - blog with traffic; -or- social networks (group or account) with followers; -or- Group in messanger with followers. I will provide the unique link. So first partners earn 25% for each payment of invited users during All period of using the service. Comission...

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    3 bida

    READ!!! I need the customizable skin feature for my br game just a quick job I have this game template btw [log masuk untuk melihat URL] I already bought the custom characters but i need them to be put as customizable in the game menu [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida