Oracle reports developer 10g user guide manualpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    321,368 oracle reports developer 10g user guide manual tugasan ditemui, harga dalam USD

    proyek penggajian pada karyawan swalayan, yang berisi data pada karyawan, seperti nik, nama, jabatan, jumlah hari masuk, ...makan, bonus, lembur, kas bon, potongan, denda dan lain-lain. serta sistem program absensi menggunakn sidik jari dan scan barcode (barcode tidak boleh di ketik manual di sistem) master user mencakup semua laporan karyawan

    $414 (Avg Bid)
    $414 Avg Bida
    6 bida
    Design project Tamat left

    Gambar ilustrasi,atau storyboard atau gambar manual

    $922 (Avg Bid)
    $922 Avg Bida
    14 bida

    Mencari developer Angular 2/4 (bukan angularjs).

    $869 (Avg Bid)
    $869 Avg Bida
    9 bida

    Input data ke excel. Data mentah dari input manual (tulisan tangan). Sebanyak 36 halaman.

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    2 bida

    membuat 1 halaman reporting menggunakan J2EE+Crystal Report dengan database Oracle.

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    1 bida

    Melakukan input data pada excel menggunakan program Macro (Program yang dapat meniru pekerjaan secara automatis) sehingga dapat mengurangi peng-input an secara manual serta lebih efisien dan efektif.

    $403 (Avg Bid)
    $403 Avg Bida
    8 bida

    ...pengembangan aplikasi Visual Studio C++ untuk Windows CE - Windows Embedded? Saya mengoperasikan sebuah gudang di mana setiap bulannya saya melakukan proses stock opname secara manual (menghitung stock di lapangan dan mencocokannya di database MySQL). Saya ingin sedikit mengautomasi proses ini menggunakan perangkat mobile yang sudah dilengkapi dengan barcode

    $19900 (Avg Bid)
    $19900 Avg Bida
    4 bida

    Kami mencari developer dengan skill sbb: - Menguasai Apache SOLR dan plugin management - Menguasai MariaDB dan MySql - Menguasai program PHP, HTML dan Ajax

    $525 - $1050
    $525 - $1050
    0 bida

    Hello partsgr12. My skills: Oracle / MS SQL / MySQL PHP, JScript Pentaho (PDI, PSW, PRD, CDE) Saiku Analytics

    $160 (Avg Bid)
    $160 Avg Bida
    3 bida

    Here is a link [log masuk untuk melihat URL] I need the all the company names and websites . dont need the company which doesnt have its own website. NO DUPLICATE RECORDS Prepare sample, your quote (flat rate not hourly) and time duration to complete this link. before bidding. I guess it is very small work for the expert scrapper. Thank you Thank you.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    2 bida

    segala macam teks (manual, resep, cerita)

    $114 (Avg Bid)
    $114 Avg Bida
    3 bida

    ===============... STAFF DATA ENTRYUNTUK LULUSAN SMA/K[Bisa Sambil Kuliah/FREELANCE] Tugas Dan Tanggung Jawab: -Control Data/Penyeleksian Data -Input Data Pegawai (Baik Komputer/Manual Book) Kualifikasi: -Pria & Wanita -Usia 18 S.D 40 Tahun -Pendidikan Minimal Sma/Smk Sederajat (Semua Jurusan) hub:[log masuk untuk melihat URL] 08568445148

    $0 - $0
    $0 - $0
    0 bida

    ...sedang di-trace.rnPada sekitar tahun 1990-1991, Wedha mengilustrasikan wajah manusia sebagai kumpulan bidang-bidang datar yang dibentuk oleh garis-garis. Di dalam proses manual, beliau menemukan cara yang mudah dan makin lama semakin mudah. Tapi semakin mudah cara yang beliau temukan, semakin ragu untuk mengatakan bahwa apa yang dihasilkan ini cukup

    $3000 - $5000
    $3000 - $5000
    0 bida

    Saya menyukai hal berbau gambar, namun gambaran saya hanya sebatas gambaran manual menggunakan pen. Dan biasanya pada sebuah lagu bisa di ilustrasikan, atau membuat ilustrasi gambar dari apapun. BErikut salah satu ilustrasi saya yang masih dijalankan

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida
    Manual RSS Tamat left

    Membuat RSS yang mengambil dari dari MySQL yang di isi secara manual ( CRUD ) dan atau melalui upload file CSV ke MySQL.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    Mengerjakan gambar/ilustrasi manual untuk sebuah iklan berupa cerita bergambar yang menarik dan dikerjakansecara cepat sesuai dengan pemesangan dan menghasilkankarya yang memuaskan

    $5444 (Avg Bid)
    $5444 Avg Bida
    1 bida

    ...virtuemart dan tienda (saya rasa hal ini tidak penting selama punya basic pada pengoperasian browser dan mau belajar, saya akan tuntun step by step , kl perlu saya buatkan manual bergambar hehe) -lebih bagus lagi kalo bisa membantu memajukan usaha (just kidding) kemungkinan yang mungkin akan menguntungkan freelancer (kemungkinan loh ya..) -kenaikan

    $166 (Avg Bid)
    $166 Avg Bida
    1 bida

    ...virtuemart dan tienda (saya rasa hal ini tidak penting selama punya basic pada pengoperasian browser dan mau belajar, saya akan tuntun step by step , kl perlu saya buatkan manual bergambar hehe) -lebih bagus lagi kalo bisa membantu memajukan usaha (just kidding) kemungkinan yang mungkin akan menguntungkan freelancer (kemungkinan loh ya..) -kenaikan

    $881 (Avg Bid)
    $881 Avg Bida
    4 bida

    ...virtuemart dan tienda (saya rasa hal ini tidak penting selama punya basic pada pengoperasian browser dan mau belajar, saya akan tuntun step by step , kl perlu saya buatkan manual bergambar hehe) -lebih bagus lagi kalo bisa membantu memajukan usaha (just kidding) kemungkinan yang mungkin akan menguntungkan freelancer (kemungkinan loh ya..) -kenaikan

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    11 bida

    ...virtuemart dan tienda (saya rasa hal ini tidak penting selama punya basic pada pengoperasian browser dan mau belajar, saya akan tuntun step by step , kl perlu saya buatkan manual bergambar hehe) -lebih bagus lagi kalo bisa membantu memajukan usaha (just kidding) kemungkinan yang mungkin akan menguntungkan freelancer (kemungkinan loh ya..) -kenaikan

    $727 (Avg Bid)
    $727 Avg Bida
    1 bida

    saya seorang mahasiswa desain grafis disurabaya, saya membutuhkan kerja yang bisa saya kerjakan sambil kuliah keahlian yang saya miliki adala...seorang mahasiswa desain grafis disurabaya, saya membutuhkan kerja yang bisa saya kerjakan sambil kuliah keahlian yang saya miliki adalah olah gambar dengan photoshop dan manual drawing objek-objek sederhana

    $7368421 (Avg Bid)
    $7368421 Avg Bida
    1 bida

    ...virtuemart dan tienda (saya rasa hal ini tidak penting selama punya basic pada pengoperasian browser dan mau belajar, saya akan tuntun step by step , kl perlu saya buatkan manual bergambar hehe) -lebih bagus lagi kalo bisa membantu memajukan usaha (just kidding) kemungkinan yang mungkin akan menguntungkan freelancer (kemungkinan loh ya..) -kenaikan

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    ERP, Bikin auction online, dll Jika tertarik sms/telp 08119403563 (Hendrik) Sertakan gaji yang dikehendaki !

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    ...virtuemart dan tienda (saya rasa hal ini tidak penting selama punya basic pada pengoperasian browser dan mau belajar, saya akan tuntun step by step , kl perlu saya buatkan manual bergambar hehe) -lebih bagus lagi kalo bisa membantu memajukan usaha (just kidding) kemungkinan yang mungkin akan menguntungkan freelancer (kemungkinan loh ya..) -kenaikan

    $50 / hr (Avg Bid)
    $50 / hr Avg Bida
    1 bida

    ...virtuemart dan tienda (saya rasa hal ini tidak penting selama punya basic pada pengoperasian browser dan mau belajar, saya akan tuntun step by step , kl perlu saya buatkan manual bergambar hehe) -lebih bagus lagi kalo bisa membantu memajukan usaha (just kidding) kemungkinan yang mungkin akan menguntungkan freelancer (kemungkinan loh ya..) -kenaikan

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    ...virtuemart dan tienda (saya rasa hal ini tidak penting selama punya basic pada pengoperasian browser dan mau belajar, saya akan tuntun step by step , kl perlu saya buatkan manual bergambar hehe) -lebih bagus lagi kalo bisa membantu memajukan usaha (just kidding) kemungkinan yang mungkin akan menguntungkan freelancer (kemungkinan loh ya..) -kenaikan

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    ...virtuemart dan tienda (saya rasa hal ini tidak penting selama punya basic pada pengoperasian browser dan mau belajar, saya akan tuntun step by step , kl perlu saya buatkan manual bergambar hehe) -lebih bagus lagi kalo bisa membantu memajukan usaha (just kidding) kemungkinan yang mungkin akan menguntungkan freelancer (kemungkinan loh ya..) -kenaikan

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    ...Scope Plant Inventory : 1. Mampu membuat Bussiness Process Model 2. Mengaplikasikan BPM ke Java/XML dan mengintegrasikan ke SAP system 3. Menguasai Database Server, SQL/Oracle 4. Menguasai Network LAN/WAN, Client+Server, Hardware Scope SCADA System : 1. Menguasai SCADA Programming, Prefered is Siemens SCADA Software 2. Mampu mengintegrasikan

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    4 bida

    Oom derry, saya lihat punya skill di Oracle sama PeopleSoft. Itu kan ERP ya?! Nah, saya kebetulan ingin mengimplementasikan OpenERP di perusahaan teman. Tapi nggak bisa bayar banyak nih. Saya kembaliin aja uang hadiahnya hehehehe. Mau nggak oom? Ya awalan saja sih oom, nanti kalo kita udah lebih deal lagi, kita bicara offline aja hehehe. Ok? Please

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    ...virtuemart dan tienda (saya rasa hal ini tidak penting selama punya basic pada pengoperasian browser dan mau belajar, saya akan tuntun step by step , kl perlu saya buatkan manual bergambar hehe) -lebih bagus lagi kalo bisa membantu memajukan usaha (just kidding) kemungkinan yang mungkin akan menguntungkan freelancer (kemungkinan loh ya..) -kenaikan

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    ...virtuemart dan tienda (saya rasa hal ini tidak penting selama punya basic pada pengoperasian browser dan mau belajar, saya akan tuntun step by step , kl perlu saya buatkan manual bergambar hehe) -lebih bagus lagi kalo bisa membantu memajukan usaha (just kidding) kemungkinan yang mungkin akan menguntungkan freelancer (kemungkinan loh ya..) -kenaikan

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    i am looking for a Experienced PHP Developer. We are having 10 points of bugs and issues which you need to fix [log masuk untuk melihat URL] issues ________________________________________ 1) This issue is coming sometimes from last 15-20 days we didn't change anything in code, maybe it is causing because of users registration, some users register in Hindi

    $306 (Avg Bid)
    $306 Avg Bida
    9 bida

    i am looking for a Experienced PHP Developer. We are having 10 points of bugs and issues which you need to fix [log masuk untuk melihat URL] issues ________________________________________ 1) This issue is coming sometimes from last 15-20 days we didn't change anything in code, maybe it is causing because of users registration, some users register in Hindi

    $396 (Avg Bid)
    $396 Avg Bida
    5 bida

    I am working with Power BI and have questions on the go. ...someone who is an expert in Power BI and can help me with questions that are even beyond of the knowledge of an advanced user. Example: Power BI won't show data in visual despite correct data. Or, best practices of publishing reports from mysql table without connection enabled (workarounds).

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    2 bida
    Skilled Swift Developer 6 hari left
    DISAHKAN

    I have one iPad project need to updated to swift last version and upload to testflight. My budget is only $20, if you can do that, please bid, if you can't, do not bid. Thanks.

    $60 (Avg Bid)
    $60 Avg Bida
    6 bida
    Shopify Website 6 hari left
    DISAHKAN

    I m running a online toystore and want to build now Shopify Website Can any one guide if any one can made the website so how he will design and ready All Payments Cycle will be ready and each n everything will be well manner And which payment monthly cycle have to be buy from Shopify which one is best

    $178 (Avg Bid)
    $178 Avg Bida
    32 bida

    Hi, I am looking for a react js Developer having excellent knowledge on the same and can deliver as per the task assigned. It will be a long term assignment and the candidate has to go through an interview before final selection. Only experienced and knowledgeable candidates please bid.

    $391 (Avg Bid)
    $391 Avg Bida
    16 bida

    Please ONLY apply if you are available an excellent Drupal 7 developer and can do this quickly. I have some issues with my recurring orders. I need those fixed.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    2 bida

    i need person make very very professional SEO analysis report only report i want this report manual not by tool and in details with images and with everything i will not accept any offer without examples

    $51 (Avg Bid)
    $51 Avg Bida
    25 bida

    ...OUT / Asset IN / Inquire ASSET OUT User will scan a QR code generated by ERP containing customer code, date and invoice number backend will return customer name and number of assets on site for pickup. NEXT Scan in QR code of asset(s) back to home screen. (sign on glass to be confirmed) Written to DB Signed in user, Customer code, date, invoice number

    $819 (Avg Bid)
    $819 Avg Bida
    37 bida
    Data Entry 6 hari left

    ...communicate and follow up on all product/service complaints Identify opportunities for non-compliance and/or new projects Maintain updated records of incidents in appropriate reports Maintain and correct errors in our data management system Create and update spreadsheets, documents, templates Perform data entry of files and analysis of records Manage and

    $21 / hr (Avg Bid)
    $21 / hr Avg Bida
    41 bida
    Hospital management system 6 hari left
    DISAHKAN

    I have a ready made software and it is working fine but i want to update the features by adding some extra forms and reports to suite my requirements at school I want to add the following forms. 1. Pharmacy dispensary form 2. Drug dispensing form 3. Drug request form 3. Stock adjustment form 4. Stock / request aproval form 5. Antenatal history form

    $289 (Avg Bid)
    $289 Avg Bida
    22 bida

    Im in the early stages of setting up a website and im looking for help creating a user registration form and also a data visualisation dashboard within word-press that automatically pulls data entered in to a couple of forms on a web page by any of my registered customers and then outputs that data on their home page in the form of two different charts

    $1367 (Avg Bid)
    $1367 Avg Bida
    95 bida

    looking for a developer experienced in webRTC to help implement online video chat for our education website that includes video, voice, chat (text), and interactive whiteboard.

    $2354 (Avg Bid)
    $2354 Avg Bida
    43 bida

    I need an application similar to Mtailor. We have a business in tailor made suits and we need an application that people can use to measure themselves with their phone. I know the technology already exists with augmented reality, but I need a customized application for my company. Also, the accuracy of the measure app should be within error margins of less than 0.5 centimeters

    $2782 (Avg Bid)
    $2782 Avg Bida
    87 bida

    We are looking for a professional full stack developer to build a portable JS-based application which will ultimately target macOS, iOS, Android, and Windows. The ideal candidate should be experienced with TypeScript, Electron/Capacitor, and node. You also have experience integrating native functionality per-platform, working with CI, building installers

    $1127 (Avg Bid)
    $1127 Avg Bida
    25 bida
    Data Entry Clerk 6 hari left

    ...System (AFMIS). The clerk will assist in a variety of administrative matters to include: maintaining financial and other records both manually and electronically, verifying reports for accuracy and completeness. Duties and Responsibilities: Is the lead for 2 - 4 cashier/headcount employees. Operates the dining facility AFMIS system to create and adjust

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    17 bida

    Need an experienced laravel expert to guide through:- - Running live website to our local server - Basic setup - Database integration The expert must have to guide through teamviewer or anydesk software. Must be available for phone call during the process. Indian and Bangladeshi freelancers are preferred for this job. If it goes well, we have laravel

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    14 bida

    I require a team of developers (from India) who will be able to understand the existing web & mobile version of my application, develop a roadmap and enhance the system, create value adds for the same by building plugins on Ruby on Rails. I expect the team to be super responsive, provide frequent updates, sign NDA, maintain integrity. Multiple skills such as server management, UI/UX, Email mar...

    $3055 (Avg Bid)
    $3055 Avg Bida
    19 bida

    ...as CMS and Oracle as RDS. This Oracle RDS is hosted into AWS, along with all the applications servers (EC2 instances). Shop LC analyzed the benefits of Amazon Aurora with respect to performance & Cost benefits. Shop LC management took decision to migrate Oracle RDS to Amazon Aurora RDS (v 1.19.0 Aurora version). We tried to migrate Oracle RDS to Amazon

    $11 - $18 / hr
    $11 - $18 / hr
    0 bida