Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    5,000 oracle retail tugasan ditemui, harga dalam USD

    membuat tulisan, artikel, berita terhadap priyo snack magelang boleh mengulas produksi boleh mengulas retail

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    13 bida

    membuat 1 halaman reporting menggunakan J2EE+Crystal Report dengan database Oracle.

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    1 bida

    Survey pemasaran produk di pasaran

    $467 (Avg Bid)
    $467 Avg Bida
    13 bida

    Hello partsgr12. My skills: Oracle / MS SQL / MySQL PHP, JScript Pentaho (PDI, PSW, PRD, CDE) Saiku Analytics

    $160 (Avg Bid)
    $160 Avg Bida
    3 bida

    saya frelancer desain logo,retail,consulting,teknologi,dll

    $162 (Avg Bid)
    $162 Avg Bida
    1 bida

    membuat design t-shirt dengan berbagai macam tema untuk di jual secara retail estimasi waktu pembuatan design kurang lebih seminggu design di utamakan untuk remaja dan dewasa

    $68 (Avg Bid)
    $68 Avg Bida
    4 bida

    ...ini tidak harus selesai dlm bbrp hari , bisa diselesaikan dalam bbrp hari dengan catatan melakukan update data sesuai dengan job ke-2 pekerjaan ke-2, update product baik menghapus product out of stock, menambahkan product baru ataupun menambahkan deskripsi / diskon pada product apabila dibutuhkan pada 2 website , dengan jenis product yg sama perbedaannya adalah web pertama ditujukan untuk retail dengan jumlah product yang byk (product pada job ke-1) web lainnya ditujukan kepada resell, hanya bbrp puluh sampai 100 product (bisa saya masukan sendiri apabila freelancer tidak bersedia) seharusnya job-2 ini mudah, plg hanya membutuhkan waktu 30mnt / hari (sabtu minggu libur) mengingat daily product baru dan out of stocknya tidak seberapa byk, usually hanya 10-30 product bu...

    $166 (Avg Bid)
    $166 Avg Bida
    1 bida

    ...pekerjaan ini tidak harus selesai dlm bbrp hari , bisa diselesaikan dalam bbrp hari dengan catatan melakukan update data sesuai dengan job ke-2 pekerjaan ke-2, update product baik menghapus product out of stock, menambahkan product baru ataupun menambahkan deskripsi / diskon pada product apabila dibutuhkan pada 2 website , dengan jenis product yg sama perbedaannya adalah web pertama ditujukan untuk retail dengan jumlah product yang byk (product pada job ke-1) web lainnya ditujukan kepada resell, hanya bbrp puluh sampai 100 product (bisa saya masukan sendiri apabila freelancer tidak bersedia) seharusnya job-2 ini mudah, plg hanya membutuhkan waktu 30mnt / hari (sabtu minggu libur) mengingat daily product baru dan out of stocknya tidak seberapa byk, usually hanya 10-30 product b...

    $735 (Avg Bid)
    $735 Avg Bida
    4 bida

    ...ini tidak harus selesai dlm bbrp hari , bisa diselesaikan dalam bbrp hari dengan catatan melakukan update data sesuai dengan job ke-2 pekerjaan ke-2, update product baik menghapus product out of stock, menambahkan product baru ataupun menambahkan deskripsi / diskon pada product apabila dibutuhkan pada 2 website , dengan jenis product yg sama perbedaannya adalah web pertama ditujukan untuk retail dengan jumlah product yang byk (product pada job ke-1) web lainnya ditujukan kepada resell, hanya bbrp puluh sampai 100 product (bisa saya masukan sendiri apabila freelancer tidak bersedia) seharusnya job-2 ini mudah, plg hanya membutuhkan waktu 30mnt / hari (sabtu minggu libur) mengingat daily product baru dan out of stocknya tidak seberapa byk, usually hanya 10-30 product bu...

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    11 bida

    ...pekerjaan ini tidak harus selesai dlm bbrp hari , bisa diselesaikan dalam bbrp hari dengan catatan melakukan update data sesuai dengan job ke-2 pekerjaan ke-2, update product baik menghapus product out of stock, menambahkan product baru ataupun menambahkan deskripsi / diskon pada product apabila dibutuhkan pada 2 website , dengan jenis product yg sama perbedaannya adalah web pertama ditujukan untuk retail dengan jumlah product yang byk (product pada job ke-1) web lainnya ditujukan kepada resell, hanya bbrp puluh sampai 100 product (bisa saya masukan sendiri apabila freelancer tidak bersedia) seharusnya job-2 ini mudah, plg hanya membutuhkan waktu 30mnt / hari (sabtu minggu libur) mengingat daily product baru dan out of stocknya tidak seberapa byk, usually hanya 10-30 product b...

    $607 (Avg Bid)
    $607 Avg Bida
    1 bida

    pernah membuat program inventori sekolahan dan spp lagi tahap pembuatan program retail

    $1909 (Avg Bid)
    $1909 Avg Bida
    5 bida

    ...pekerjaan ini tidak harus selesai dlm bbrp hari , bisa diselesaikan dalam bbrp hari dengan catatan melakukan update data sesuai dengan job ke-2 pekerjaan ke-2, update product baik menghapus product out of stock, menambahkan product baru ataupun menambahkan deskripsi / diskon pada product apabila dibutuhkan pada 2 website , dengan jenis product yg sama perbedaannya adalah web pertama ditujukan untuk retail dengan jumlah product yang byk (product pada job ke-1) web lainnya ditujukan kepada resell, hanya bbrp puluh sampai 100 product (bisa saya masukan sendiri apabila freelancer tidak bersedia) seharusnya job-2 ini mudah, plg hanya membutuhkan waktu 30mnt / hari (sabtu minggu libur) mengingat daily product baru dan out of stocknya tidak seberapa byk, usually hanya 10-30 product b...

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    Hi, I am looking for a data entry person or team that understands retail and how to manually put in products or build a .csv spreadsheet to be able to be downloaded. We sell a variety of products from toys, electronics, apparel, & sporting goods. So you must understand retail and have the mindset on alot of cutting and pasting into the template to create a .csv feed or manually upload the information. Alot of the products have different attributes like size & color etc. We are looking to build our company with a person or team of individuals that know what it takes to make an ecommerce business successful. I am open to hourly or fixed price. I am not just looking to hire someone just so you can bid on the job and not know what you are doing. My luck with freela...

    $732 (Avg Bid)
    $732 Avg Bida
    4 bida

    ...pekerjaan ini tidak harus selesai dlm bbrp hari , bisa diselesaikan dalam bbrp hari dengan catatan melakukan update data sesuai dengan job ke-2 pekerjaan ke-2, update product baik menghapus product out of stock, menambahkan product baru ataupun menambahkan deskripsi / diskon pada product apabila dibutuhkan pada 2 website , dengan jenis product yg sama perbedaannya adalah web pertama ditujukan untuk retail dengan jumlah product yang byk (product pada job ke-1) web lainnya ditujukan kepada resell, hanya bbrp puluh sampai 100 product (bisa saya masukan sendiri apabila freelancer tidak bersedia) seharusnya job-2 ini mudah, plg hanya membutuhkan waktu 30mnt / hari (sabtu minggu libur) mengingat daily product baru dan out of stocknya tidak seberapa byk, usually hanya 10-30 product b...

    $50 / hr (Avg Bid)
    $50 / hr Avg Bida
    1 bida

    ...pekerjaan ini tidak harus selesai dlm bbrp hari , bisa diselesaikan dalam bbrp hari dengan catatan melakukan update data sesuai dengan job ke-2 pekerjaan ke-2, update product baik menghapus product out of stock, menambahkan product baru ataupun menambahkan deskripsi / diskon pada product apabila dibutuhkan pada 2 website , dengan jenis product yg sama perbedaannya adalah web pertama ditujukan untuk retail dengan jumlah product yang byk (product pada job ke-1) web lainnya ditujukan kepada resell, hanya bbrp puluh sampai 100 product (bisa saya masukan sendiri apabila freelancer tidak bersedia) seharusnya job-2 ini mudah, plg hanya membutuhkan waktu 30mnt / hari (sabtu minggu libur) mengingat daily product baru dan out of stocknya tidak seberapa byk, usually hanya 10-30 product b...

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    Saya sedang membuat Web Ticketing untuk retail dan ke agenan, disini saya menyertakan API dari system penyedia ticket dan juga API dari Veritrans untuk pembayaran secara online Skema Web saya : Pencarian data maskapai dan kereta api Search >> Booking >> bayar >> Issued Saya juga minta dibuatkan fungsi keagenan sehingga seperti / aero tiket Design (HTML) sudah saya siapkan, saya hanya butuh integrasi API dan keagenan

    $101 (Avg Bid)
    $101 Avg Bida
    2 bida

    ...pekerjaan ini tidak harus selesai dlm bbrp hari , bisa diselesaikan dalam bbrp hari dengan catatan melakukan update data sesuai dengan job ke-2 pekerjaan ke-2, update product baik menghapus product out of stock, menambahkan product baru ataupun menambahkan deskripsi / diskon pada product apabila dibutuhkan pada 2 website , dengan jenis product yg sama perbedaannya adalah web pertama ditujukan untuk retail dengan jumlah product yang byk (product pada job ke-1) web lainnya ditujukan kepada resell, hanya bbrp puluh sampai 100 product (bisa saya masukan sendiri apabila freelancer tidak bersedia) seharusnya job-2 ini mudah, plg hanya membutuhkan waktu 30mnt / hari (sabtu minggu libur) mengingat daily product baru dan out of stocknya tidak seberapa byk, usually hanya 10-30 product b...

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    ...pekerjaan ini tidak harus selesai dlm bbrp hari , bisa diselesaikan dalam bbrp hari dengan catatan melakukan update data sesuai dengan job ke-2 pekerjaan ke-2, update product baik menghapus product out of stock, menambahkan product baru ataupun menambahkan deskripsi / diskon pada product apabila dibutuhkan pada 2 website , dengan jenis product yg sama perbedaannya adalah web pertama ditujukan untuk retail dengan jumlah product yang byk (product pada job ke-1) web lainnya ditujukan kepada resell, hanya bbrp puluh sampai 100 product (bisa saya masukan sendiri apabila freelancer tidak bersedia) seharusnya job-2 ini mudah, plg hanya membutuhkan waktu 30mnt / hari (sabtu minggu libur) mengingat daily product baru dan out of stocknya tidak seberapa byk, usually hanya 10-30 product b...

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    Plant Inventory Management System and SCADA System Scope Plant Inventory : 1. Mampu membuat Bussiness Process Model 2. Mengaplikasikan BPM ke Java/XML dan mengintegrasikan ke SAP system 3. Menguasai Database Server, SQL/Oracle 4. Menguasai Network LAN/WAN, Client+Server, Hardware Scope SCADA System : 1. Menguasai SCADA Programming, Prefered is Siemens SCADA Software 2. Mampu mengintegrasikan SCADA dengan Plant Inventory Management Syste

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    4 bida

    Oom derry, saya lihat punya skill di Oracle sama PeopleSoft. Itu kan ERP ya?! Nah, saya kebetulan ingin mengimplementasikan OpenERP di perusahaan teman. Tapi nggak bisa bayar banyak nih. Saya kembaliin aja uang hadiahnya hehehehe. Mau nggak oom? Ya awalan saja sih oom, nanti kalo kita udah lebih deal lagi, kita bicara offline aja hehehe. Ok? Please PM aku di YM dg id yg sama dg idku disini. Trims..

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    1 bida

    ...pekerjaan ini tidak harus selesai dlm bbrp hari , bisa diselesaikan dalam bbrp hari dengan catatan melakukan update data sesuai dengan job ke-2 pekerjaan ke-2, update product baik menghapus product out of stock, menambahkan product baru ataupun menambahkan deskripsi / diskon pada product apabila dibutuhkan pada 2 website , dengan jenis product yg sama perbedaannya adalah web pertama ditujukan untuk retail dengan jumlah product yang byk (product pada job ke-1) web lainnya ditujukan kepada resell, hanya bbrp puluh sampai 100 product (bisa saya masukan sendiri apabila freelancer tidak bersedia) seharusnya job-2 ini mudah, plg hanya membutuhkan waktu 30mnt / hari (sabtu minggu libur) mengingat daily product baru dan out of stocknya tidak seberapa byk, usually hanya 10-30 product b...

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    ...pekerjaan ini tidak harus selesai dlm bbrp hari , bisa diselesaikan dalam bbrp hari dengan catatan melakukan update data sesuai dengan job ke-2 pekerjaan ke-2, update product baik menghapus product out of stock, menambahkan product baru ataupun menambahkan deskripsi / diskon pada product apabila dibutuhkan pada 2 website , dengan jenis product yg sama perbedaannya adalah web pertama ditujukan untuk retail dengan jumlah product yang byk (product pada job ke-1) web lainnya ditujukan kepada resell, hanya bbrp puluh sampai 100 product (bisa saya masukan sendiri apabila freelancer tidak bersedia) seharusnya job-2 ini mudah, plg hanya membutuhkan waktu 30mnt / hari (sabtu minggu libur) mengingat daily product baru dan out of stocknya tidak seberapa byk, usually hanya 10-30 product b...

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    I'm looking to collaborate with a skilled ...creating stylish and fashionable swimsuits for adult retail sales. The target age group for these designs is adults. Key requirements and project specifications: - Swimwear styles: The scope of this project includes designing bikinis, one-pieces, and tankinis. - Market focus: These designs will be created specifically for retail sales, showcasing the current trends in the adult swimwear market. Ideal skills and experience: - Extensive background in swimwear design. - Solid understanding of current swimwear fashion for adults. - Proven success in creating swimwear that appeals to retail customers. - Excellent knowledge of fabric and fit specifically for swimwear design. Let's create a collection that will be ...

    $82 (Avg Bid)
    $82 Avg Bida
    11 bida

    I'm looking to comprehensively improve both the content and design of my current resume and need a striking cover letter crafted, both targeted specifically towards the retail industry. Key Requirements: - Critical assessment and enhancement of current resume content - Redesign for a more professional and aesthetic appeal - Crafting of an outstanding cover letter geared towards the retail industry Ideal Skills: - Expertise in resume and cover letter writing - Strong knowledge of the retail industry - Excellent English language skills - Exceptional design abilities - Proven track record of creating successful job application materials Due to an immediate need for job applications, I'm hoping to have this project completed ASAP.

    $82 (Avg Bid)
    $82 Avg Bida
    29 bida

    Looking for an experienced cold caller proficient in Hindi for my project. Your key tasks: * Identify and target potential clients within the agency sector * Conduct effec...project. Your key tasks: * Identify and target potential clients within the agency sector * Conduct effective cold calls to secure appointments * Must utilize your skills to persuade potential clients in a tactful yet assertive manner Ideal candidates should possess: * Prior proven experience in a cold calling role * Exceptional communication skills in Hindi * Familiarity with agency sectors like retail, real estate, and healthcare * Outstanding negotiation and persuasion skills The primary goal of this role is to schedule appointments. Your ability to engage clients and catch their interest is crucial fo...

    $301 (Avg Bid)
    $301 Avg Bida
    1 bida

    I'm looking for a professional with substantial experience in visual merchandising for clothing stores. Specifically, I need a redesign of my store's window displays. The ideal candidate should highly appreciate and understand minimalistic and clean aesthetics. Their design approac...clothing stores. Specifically, I need a redesign of my store's window displays. The ideal candidate should highly appreciate and understand minimalistic and clean aesthetics. Their design approach and work history should correspond with this style. Responsibilities include creating attention-grabbing, engaging window displays that reflect a clean and minimalistic atmosphere. Previous experience with retail window display design, sense of creativity, and good knowledge of contemporary fash...

    $187 (Avg Bid)
    $187 Avg Bida
    25 bida

    I'm looking for a professional with substantial experience in visual merchandising for clothing stores. Specifically, I need a redesign of my store's window displays. The ideal candidate should highly appreciate and understand minimalistic and clean aesthetics. Their design approac...clothing stores. Specifically, I need a redesign of my store's window displays. The ideal candidate should highly appreciate and understand minimalistic and clean aesthetics. Their design approach and work history should correspond with this style. Responsibilities include creating attention-grabbing, engaging window displays that reflect a clean and minimalistic atmosphere. Previous experience with retail window display design, sense of creativity, and good knowledge of contemporary fash...

    $78 (Avg Bid)
    $78 Avg Bida
    18 bida

    ...bakery website. This is a great opportunity for anyone experienced in the food service or retail industry online platforms. Key Features: - An efficient and user-friendly online ordering system - A clear, attractive display system for our menu and pricing - A gallery showcasing our various baked goods The primary purpose of this site is to significantly increase our online orders. The designer and developer must have excellent understanding of user experience to ensure ease-of-use for our customers. The capacity to optimize the site for conversions would be highly beneficial. Preferred skills and experience: - Designing and developing e-commerce websites - Understanding of food service or retail industry digital platforms - Proficient in UX/UI design - Experience opt...

    $124 (Avg Bid)
    $124 Avg Bida
    16 bida

    As an online retailer operating on both eBay and Amazon, I'm seeking an adept freelancer who can improve my listings and take my photo quality to the next level. Here's what I'm looking for: - Product Listing Enhancement: I'm primarily focused on the product description aspect of my listings. You... - Photo Quality Improvement: I also want to revamp my listing images with enhanced image editing skills. Your input would help in making my product stand out with high-impact visual presence. The optimal freelancer for this project would have considerable experience improving product listings and editing images, with a keen understanding of eBay and Amazon platforms. Understanding of online retail trends will be a significant advantage. Let's turn my listings ...

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    42 bida

    I'm seeking an e...Shopify account already and I operate in the retail industry. I plan to list fewer than 50 products on my site. The ideal freelancer should have: - Solid experience with Shopify web design, particularly within the retail sector. - A strong understanding of UX/UI principals to create a user-friendly browsing experience. - Proven ability to create product listing designs that effectively showcase less than 50 retail products. - Excellent communication skills to ensure my vision for the website is accurately realized. This project requires not only technical knowledge but also creativity and a keen eye for design. Please share examples of your previous Shopify design projects, especially those related to retail. Looking forward to creati...

    $101 (Avg Bid)
    $101 Avg Bida
    20 bida
    Retail App with Reward System 6 hari left
    DISAHKAN

    Needing someone who has never had the Temu app. All that’s required is to download the app and accept an invite. There’s no charges or fees, you’ll even get some coupons out of it! It will only take a couple minutes to do, but you have to follow through until it says the invite was accepted. Usually only 1-3 steps involved. Simple easy money, may hire a few people

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    4 bida

    Our retail and service-based business is seeking a skilled web developer to maintain and update our website. The ideal candidate will be responsible for ensuring a seamless user experience, implementing SEO strategies, and managing our presence on social media platforms. **Responsibilities include:** - Updating and enhancing website functionality and design - Implementing SEO techniques to improve visibility - Managing social media platforms for effective engagement **SEO Responsibilities:** - Conducting keyword research and analysis - Optimizing website content for search engines - Monitoring and improving website ranking and performance **Social Media Platforms:** - Wordpress - Google My Business - Facebook - Instagram **Required skills and experience:** - Proficiency in web d...

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    104 bida

    As an experienced logo designer, I specialize in creating vibrant corporate and illustrated logos that significantly boost brand recognition. My proficiency lies in crafting distinct designs tailored to: - Technology Companies - Retail Businesses - Food and Beverage Industry Regardless of the industry, I strive to provide logos that reflect the unique essence of each business. With a flair for striking, memorable branding, I invite anyone searching for standout logos to share their unique vision and scope with me. Ideal candidates will value innovative design and clear, professional representation.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    8 bida

    ...branding package for my business, which operates in the retail and gym outfits fashion industry. Key Requirements: - Design a premium logo incorporating a specific symbol or graphic. - Develop a cohesive brand identity that aligns with the company's mission and audience in the retail and fashion industry. Ideal Skills: - Prior experience in graphic design, particularly in fashion and retail. - Strong understanding of branding and unique ability to capture a company's essence in logo design. - Ability to translate client's vision into a striking and representative visual brand. Your creativity and expertise in shaping brand identities will be a key factor for the success of my business. Let's turn my vision into an iconic symbol in the re...

    $87 (Avg Bid)
    $87 Avg Bida
    77 bida

    I'm seeking an experienced mobile app UI/UX designer to craft an appealing and functional interface for my e-commerce app that is exclusively designed for iOS users. - Key Features: The design needs to incorporate innovative and interactive product images to enhance user ...appealing and functional interface for my e-commerce app that is exclusively designed for iOS users. - Key Features: The design needs to incorporate innovative and interactive product images to enhance user experience. - Ideal Skills: Exceptional graphic design abilities, proficiency in UI/UX software, strong understanding of mobile design and user behaviour, previous experience in designing retail or e-commerce apps. Please provide a portfolio showcasing similar work. I look forward to seeing your cr...

    $2218 (Avg Bid)
    $2218 Avg Bida
    106 bida

    I have a project that primarily involves cost allocation and budgeting and forecasting. I currently use Excel for cost accounting, so experience with this software is a must. I'm looking for someone with an excellent understanding of cost accounting within the Retail industry. Ideal candidates should also possess the following: - Expertise in Excel - Extensive knowledge in cost allocation, budgeting and forecasting - Experience or familiarization with cost accounting in the retail sector This project would suit a meticulous and analytical minded individual with strong financial acumen.

    $606 (Avg Bid)
    $606 Avg Bida
    43 bida

    I require assistance in enhancing my Shopify bulk upload process. I need additional columns added to the template for bulk imports, including Product SKU, Variant Inventory, Harmonised System Nomenclature (HSN), Goods and Services Tax (GST) RATE, Maximum Retail Price (MRP), Customer Selling Price (CSP), Dimension (Length, Width, Height), and Weight. Key Column Details: - Product SKU: Unique identifier for each product - Variant Inventory: Availability of the product - HSN: For taxation purposes - GST Rate: For taxation calculation - MRP: The highest price a product can be sold for - CSP: The price at which we will sell the product to customers - Dimension (L,W,H): Measurements of product in centimeters - Weight: Product's weight. Ideal candidate should possess: - Strong unde...

    $85 (Avg Bid)
    $85 Avg Bida
    10 bida
    Informatica BDM Developer 5 hari left
    DISAHKAN

    We are looking for an Informatica BDM developer with 7+ yrs of experience, who can support us for 8 hours in a day from Mon - Friday. Title : Informatica BDM Developer Experience : 5 + Yrs 100%Remote...experience, who can support us for 8 hours in a day from Mon - Friday. Title : Informatica BDM Developer Experience : 5 + Yrs 100%Remote Contract : Long term Timings: 10:30 am - 07:30 pm IST Required Skills: Informatica Data Engineering, DIS and MAS • Databricks, Hadoop • Relational SQL and NoSQL databases, including some of the following: Azure Synapse/SQL DW and SQL Database, SQL Server and Oracle • Core cloud services from at least one of the major providers in the market (Azure, AWS, Google) • Agile Methodologies, such as SCRUM • Task tracking to...

    $1259 (Avg Bid)
    $1259 Avg Bida
    4 bida

    I am looking for a talented interior designer who specializes in cafe spaces. ...Scope of Work: The main requirement is the inside layout. The ideal candidate should have extensive experience in creating modern and sleek designs that entice customers and encourage sales. Responsibilities: - Create a retail layout that maximizes space utility, kitchen, promotes smooth customer traffic flow and enhances the overall shopping experience. - Implement a modern and sleek design aesthetic throughout the retail space. Skills and Experience: - Proven work experience in retail interior design. - Proficiency in 3D design software. - Ability to align our retail objectives with our design strategy. - Strong aesthetic sense in modern, sleek designs. Looking forward to yo...

    $374 (Avg Bid)
    $374 Avg Bida
    75 bida
    E-commerce 5 hari left
    DISAHKAN

    ...are supposed to be able to have an account that keeps track of their searches and we are supposed to make suggestions on purchases on items that match what they have searched, It is also supposed to keep track of all their purchases in their account. This is the retail portion of site. There is another part of site that is supposed to be an auction section, Where people can sales on their own store and have own shop on our site, a multivendor part of site. Anyone can create and sell on your shop, but do not want it a part of the retail part of site. It is supposed to have functionality like It is supposed to try and take market share from Yes we have this feature on our site but not correctly added to FOS (front of site). It is also necessary to be able to code when

    $166 (Avg Bid)
    $166 Avg Bida
    45 bida

    The goal of this project is to create a 3D model of a modern style retail stand for displaying clothing. The stand should embody a contemporary aesthetic, clearly reflecting a stylish, sleek, and up-to-date design. A successful freelancer should ideally possess: - Proficiency in 3D modelling software - Experience in designing store displays specifically for clothing - A strong understanding of modern design elements - Ability to translate my vision into a functional, eye-catching stand design I look forward to seeing your creative proposals!

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    19 bida

    I need an experienced data broker to broker comprehensive consumer, business, and market research data focused on the retail industry. The data offered can be utilized for marketing campaigns, business development, and market analysis. Ideal Skills: - Extensive experience in the data brokering field - Proficient in acquiring consumer, business, and market research data - Knowledge and experience in the retail sector - Ability to work within timelines and deliver quality data - Excellent understanding of data privacy regulations If you possess the knowledge and expertise in brokering high-quality data for the retail industry, I would be interested in speaking to you.

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    31 bida

    ...color scheme I prefer includes cool and neutral tones. Please us silver and black colors for the logo. - I'm particularly drawn toward a minimalist style, which should give the logo a clean, sleek appearance. - To reflect the essence of our products, the design needs to incorporate nature elements or a simple/clean abstract shape uniquely - Any previous experience in logo design, particularly in retail or home goods industry, would be advantageous. -The logo and name of the candle scent will be placed on a 2"x2.75" label size. Overall, I'm hoping to work with someone who can translate my vision into a compelling visual identity for my brand. The name of the brand is Cretia's Botanical Oasis (CBO). The link below is an example of the style I'm ...

    $100 (Avg Bid)
    Dijamin
    $100
    685 penyertaan

    Seeking $5M to increase presence in Energy ( Electric & at Gas) procurement worldwide. There is no Pitch Deck since he has never used outside capital and has self funded the co. for the past 12 yrs....#3 Energy consultant in US & #1 Mexico.......just opened Africa. Some bullet points: Licensed and Bonded in all Energy markets worldwide......1,000+ retail energy sources.......no one else can match this...... Affiliated with the #1 Interdealer( London-HK) which allows direct access to wholesale markets worldwide....... Can forward price 18 months from clients current contract......competition can not do this...... $7B Aum in energy contracts / 5400 clients / Fortune 500........98.4% retention rate for past 12 yrs. No Debt Sales force of 300+ (Africa-Europe-USA-Mexico)....

    $30 - $250
    Dimeterai Perjanjian Kerahsiaan
    $30 - $250
    22 bida

    I'm seeking a talented designer to create a fresh, modern logo and brand materials for my retail and sales business. Our business sells locally produced indie and commercial yarns with sustainability and environmental conservation at its heart. We have a few name concepts and sketches we would like to iterate with you. I don't have a specific color scheme in mind other than muted and neutral with a pop of color. I'm enthusiastic to see your artistic interpretations and color suggestions. Your responsibilities and tasks include: - Presenting initial logo concepts - Discussing and integrating feedback - Finalizing a striking, modern logo - Designing cohesive brand materials Absolutely, your understanding and experience in modern design and color theory will be cr...

    $326 (Avg Bid)
    Perjanjian Kerahsiaan
    $326 Avg Bida
    72 bida

    Job Title: Freelance ASP.NET Core Developer for Retail Enterprise Application We are seeking an experienced and skilled freelance ASP.NET Core developer to enhance and optimize the schema for our retail enterprise application. The project involves refining the existing schema and introducing new models to meet the evolving needs of our chain of retail stores with a central inventory system. **Business Requirements:** - Chain of retail stores with a central inventory system. - Items supplied by suppliers in batches. - Multiple batches for each item, each with different pricing details. - Items and batches allocated to different branches. - Multiple offers for each batch based on minimum quantity purchased. - Efficient tracking of in and out accounts of items b...

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    14 bida

    I need creative assistance in transforming a below 50 square meter retail store. The interior design should perfectly balance aesthetics and functionality, bringing out the best of the available space to attract customers and generate sales. Key tasks: - Translate the brand's image into the store's design. - Efficiently utilize the space to arrange merchandise. - Develop a welcoming and customer-friendly ambiance. Ideal skills and experience: - Demonstrated experience in designing retail spaces, particularly in less than 50 square meters. - Familiarity with contemporary interior design trends. - Ability to work within a budget and time constraints.

    $127 (Avg Bid)
    $127 Avg Bida
    18 bida

    We are looking for a creator who can engage and attract customers to our retail grocery store through a one-minute promotional video. The video should be simple, yet creative and eye-catching. It should not only provide details on the store's location and hours, but also highlight our key products. Here's what we're looking for: - A minute-long video that displays accurate information while remaining engaging - A simple animation style that still conveys our store and products effectively - Incorporation of our store's location and operational hours, providing clarity for potential customers - Presentation of product highlights to showcase our range and quality Any experience with retail or grocery-related promotional content will be highly valued for th...

    $36 (Avg Bid)
    $36 Avg Bida
    46 bida

    I am seeking skilled professionals to assist in the buildout of my wellness center that's targette...to assist in the buildout of my wellness center that's targetted towards adults. The center will primarily offer two distinct services - sauna and cold plunge. An ideal candidate for this project would have a wealth of experience in similar projects and a strong knowledge of e-commerce and retail business dynamics. Here are the key requirements: - Experience in setting up wellness centers. - Good understanding and experience of sauna and cold plunge facilities. - Clear grasp of e-commerce and retail dynamics to target adult audience. - Above-average consulting skills to offer suggestions for successful implementation. I look forward to working together to m...

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    35 bida

    Visualization Concept: The video should start with a fully stocked shelf in a modern retail store setting. As time progresses, products will fly off the shelf (representing sales) at speeds correlating with real-time sales data provided. The transition from morning to night should be visually indicated, possibly through lighting and background changes. Data Integration: We will provide sales data for each product, indicating the time and frequency of sales throughout the day. The animation must accurately reflect this data, with products leaving the shelf at the correct moments. Style and Quality: The animation should be realistic, with attention to detail in product design, lighting, and store layout. We're looking for high-quality, engaging content suitable for social media...

    $61 (Avg Bid)
    $61 Avg Bida
    3 bida