Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    64,658 oracle retail tugasan ditemui, harga dalam USD

    membuat 1 halaman reporting menggunakan J2EE+Crystal Report dengan database Oracle.

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    1 bida

    Survey pemasaran produk di pasaran

    $467 (Avg Bid)
    $467 Avg Bida
    13 bida

    Hello partsgr12. My skills: Oracle / MS SQL / MySQL PHP, JScript Pentaho (PDI, PSW, PRD, CDE) Saiku Analytics

    $160 (Avg Bid)
    $160 Avg Bida
    3 bida

    saya frelancer desain logo,retail,consulting,teknologi,dll

    $162 (Avg Bid)
    $162 Avg Bida
    1 bida

    membuat design t-shirt dengan berbagai macam tema untuk di jual secara retail estimasi waktu pembuatan design kurang lebih seminggu design di utamakan untuk remaja dan dewasa

    $68 (Avg Bid)
    $68 Avg Bida
    4 bida

    ...ini tidak harus selesai dlm bbrp hari , bisa diselesaikan dalam bbrp hari dengan catatan melakukan update data sesuai dengan job ke-2 pekerjaan ke-2, update product baik menghapus product out of stock, menambahkan product baru ataupun menambahkan deskripsi / diskon pada product apabila dibutuhkan pada 2 website , dengan jenis product yg sama perbedaannya adalah web pertama ditujukan untuk retail dengan jumlah product yang byk (product pada job ke-1) web lainnya ditujukan kepada resell, hanya bbrp puluh sampai 100 product (bisa saya masukan sendiri apabila freelancer tidak bersedia) seharusnya job-2 ini mudah, plg hanya membutuhkan waktu 30mnt / hari (sabtu minggu libur) mengingat daily product baru dan out of stocknya tidak seberapa byk, usually hanya 10-30 product bu...

    $166 (Avg Bid)
    $166 Avg Bida
    1 bida

    ...pekerjaan ini tidak harus selesai dlm bbrp hari , bisa diselesaikan dalam bbrp hari dengan catatan melakukan update data sesuai dengan job ke-2 pekerjaan ke-2, update product baik menghapus product out of stock, menambahkan product baru ataupun menambahkan deskripsi / diskon pada product apabila dibutuhkan pada 2 website , dengan jenis product yg sama perbedaannya adalah web pertama ditujukan untuk retail dengan jumlah product yang byk (product pada job ke-1) web lainnya ditujukan kepada resell, hanya bbrp puluh sampai 100 product (bisa saya masukan sendiri apabila freelancer tidak bersedia) seharusnya job-2 ini mudah, plg hanya membutuhkan waktu 30mnt / hari (sabtu minggu libur) mengingat daily product baru dan out of stocknya tidak seberapa byk, usually hanya 10-30 product b...

    $735 (Avg Bid)
    $735 Avg Bida
    4 bida

    ...ini tidak harus selesai dlm bbrp hari , bisa diselesaikan dalam bbrp hari dengan catatan melakukan update data sesuai dengan job ke-2 pekerjaan ke-2, update product baik menghapus product out of stock, menambahkan product baru ataupun menambahkan deskripsi / diskon pada product apabila dibutuhkan pada 2 website , dengan jenis product yg sama perbedaannya adalah web pertama ditujukan untuk retail dengan jumlah product yang byk (product pada job ke-1) web lainnya ditujukan kepada resell, hanya bbrp puluh sampai 100 product (bisa saya masukan sendiri apabila freelancer tidak bersedia) seharusnya job-2 ini mudah, plg hanya membutuhkan waktu 30mnt / hari (sabtu minggu libur) mengingat daily product baru dan out of stocknya tidak seberapa byk, usually hanya 10-30 product bu...

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    11 bida

    ...pekerjaan ini tidak harus selesai dlm bbrp hari , bisa diselesaikan dalam bbrp hari dengan catatan melakukan update data sesuai dengan job ke-2 pekerjaan ke-2, update product baik menghapus product out of stock, menambahkan product baru ataupun menambahkan deskripsi / diskon pada product apabila dibutuhkan pada 2 website , dengan jenis product yg sama perbedaannya adalah web pertama ditujukan untuk retail dengan jumlah product yang byk (product pada job ke-1) web lainnya ditujukan kepada resell, hanya bbrp puluh sampai 100 product (bisa saya masukan sendiri apabila freelancer tidak bersedia) seharusnya job-2 ini mudah, plg hanya membutuhkan waktu 30mnt / hari (sabtu minggu libur) mengingat daily product baru dan out of stocknya tidak seberapa byk, usually hanya 10-30 product b...

    $607 (Avg Bid)
    $607 Avg Bida
    1 bida

    pernah membuat program inventori sekolahan dan spp lagi tahap pembuatan program retail

    $1909 (Avg Bid)
    $1909 Avg Bida
    5 bida

    ...pekerjaan ini tidak harus selesai dlm bbrp hari , bisa diselesaikan dalam bbrp hari dengan catatan melakukan update data sesuai dengan job ke-2 pekerjaan ke-2, update product baik menghapus product out of stock, menambahkan product baru ataupun menambahkan deskripsi / diskon pada product apabila dibutuhkan pada 2 website , dengan jenis product yg sama perbedaannya adalah web pertama ditujukan untuk retail dengan jumlah product yang byk (product pada job ke-1) web lainnya ditujukan kepada resell, hanya bbrp puluh sampai 100 product (bisa saya masukan sendiri apabila freelancer tidak bersedia) seharusnya job-2 ini mudah, plg hanya membutuhkan waktu 30mnt / hari (sabtu minggu libur) mengingat daily product baru dan out of stocknya tidak seberapa byk, usually hanya 10-30 product b...

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    Hi, I am looking for a data entry person or team that understands retail and how to manually put in products or build a .csv spreadsheet to be able to be downloaded. We sell a variety of products from toys, electronics, apparel, & sporting goods. So you must understand retail and have the mindset on alot of cutting and pasting into the template to create a .csv feed or manually upload the information. Alot of the products have different attributes like size & color etc. We are looking to build our company with a person or team of individuals that know what it takes to make an ecommerce business successful. I am open to hourly or fixed price. I am not just looking to hire someone just so you can bid on the job and not know what you are doing. My luck with freela...

    $732 (Avg Bid)
    $732 Avg Bida
    4 bida

    ...pekerjaan ini tidak harus selesai dlm bbrp hari , bisa diselesaikan dalam bbrp hari dengan catatan melakukan update data sesuai dengan job ke-2 pekerjaan ke-2, update product baik menghapus product out of stock, menambahkan product baru ataupun menambahkan deskripsi / diskon pada product apabila dibutuhkan pada 2 website , dengan jenis product yg sama perbedaannya adalah web pertama ditujukan untuk retail dengan jumlah product yang byk (product pada job ke-1) web lainnya ditujukan kepada resell, hanya bbrp puluh sampai 100 product (bisa saya masukan sendiri apabila freelancer tidak bersedia) seharusnya job-2 ini mudah, plg hanya membutuhkan waktu 30mnt / hari (sabtu minggu libur) mengingat daily product baru dan out of stocknya tidak seberapa byk, usually hanya 10-30 product b...

    $50 / hr (Avg Bid)
    $50 / hr Avg Bida
    1 bida

    ...pekerjaan ini tidak harus selesai dlm bbrp hari , bisa diselesaikan dalam bbrp hari dengan catatan melakukan update data sesuai dengan job ke-2 pekerjaan ke-2, update product baik menghapus product out of stock, menambahkan product baru ataupun menambahkan deskripsi / diskon pada product apabila dibutuhkan pada 2 website , dengan jenis product yg sama perbedaannya adalah web pertama ditujukan untuk retail dengan jumlah product yang byk (product pada job ke-1) web lainnya ditujukan kepada resell, hanya bbrp puluh sampai 100 product (bisa saya masukan sendiri apabila freelancer tidak bersedia) seharusnya job-2 ini mudah, plg hanya membutuhkan waktu 30mnt / hari (sabtu minggu libur) mengingat daily product baru dan out of stocknya tidak seberapa byk, usually hanya 10-30 product b...

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    Saya sedang membuat Web Ticketing untuk retail dan ke agenan, disini saya menyertakan API dari system penyedia ticket dan juga API dari Veritrans untuk pembayaran secara online Skema Web saya : Pencarian data maskapai dan kereta api Search >> Booking >> bayar >> Issued Saya juga minta dibuatkan fungsi keagenan sehingga seperti / aero tiket Design (HTML) sudah saya siapkan, saya hanya butuh integrasi API dan keagenan

    $101 (Avg Bid)
    $101 Avg Bida
    2 bida

    ...pekerjaan ini tidak harus selesai dlm bbrp hari , bisa diselesaikan dalam bbrp hari dengan catatan melakukan update data sesuai dengan job ke-2 pekerjaan ke-2, update product baik menghapus product out of stock, menambahkan product baru ataupun menambahkan deskripsi / diskon pada product apabila dibutuhkan pada 2 website , dengan jenis product yg sama perbedaannya adalah web pertama ditujukan untuk retail dengan jumlah product yang byk (product pada job ke-1) web lainnya ditujukan kepada resell, hanya bbrp puluh sampai 100 product (bisa saya masukan sendiri apabila freelancer tidak bersedia) seharusnya job-2 ini mudah, plg hanya membutuhkan waktu 30mnt / hari (sabtu minggu libur) mengingat daily product baru dan out of stocknya tidak seberapa byk, usually hanya 10-30 product b...

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    ...pekerjaan ini tidak harus selesai dlm bbrp hari , bisa diselesaikan dalam bbrp hari dengan catatan melakukan update data sesuai dengan job ke-2 pekerjaan ke-2, update product baik menghapus product out of stock, menambahkan product baru ataupun menambahkan deskripsi / diskon pada product apabila dibutuhkan pada 2 website , dengan jenis product yg sama perbedaannya adalah web pertama ditujukan untuk retail dengan jumlah product yang byk (product pada job ke-1) web lainnya ditujukan kepada resell, hanya bbrp puluh sampai 100 product (bisa saya masukan sendiri apabila freelancer tidak bersedia) seharusnya job-2 ini mudah, plg hanya membutuhkan waktu 30mnt / hari (sabtu minggu libur) mengingat daily product baru dan out of stocknya tidak seberapa byk, usually hanya 10-30 product b...

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    Plant Inventory Management System and SCADA System Scope Plant Inventory : 1. Mampu membuat Bussiness Process Model 2. Mengaplikasikan BPM ke Java/XML dan mengintegrasikan ke SAP system 3. Menguasai Database Server, SQL/Oracle 4. Menguasai Network LAN/WAN, Client+Server, Hardware Scope SCADA System : 1. Menguasai SCADA Programming, Prefered is Siemens SCADA Software 2. Mampu mengintegrasikan SCADA dengan Plant Inventory Management Syste

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    4 bida

    Oom derry, saya lihat punya skill di Oracle sama PeopleSoft. Itu kan ERP ya?! Nah, saya kebetulan ingin mengimplementasikan OpenERP di perusahaan teman. Tapi nggak bisa bayar banyak nih. Saya kembaliin aja uang hadiahnya hehehehe. Mau nggak oom? Ya awalan saja sih oom, nanti kalo kita udah lebih deal lagi, kita bicara offline aja hehehe. Ok? Please PM aku di YM dg id yg sama dg idku disini. Trims..

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    1 bida

    ...pekerjaan ini tidak harus selesai dlm bbrp hari , bisa diselesaikan dalam bbrp hari dengan catatan melakukan update data sesuai dengan job ke-2 pekerjaan ke-2, update product baik menghapus product out of stock, menambahkan product baru ataupun menambahkan deskripsi / diskon pada product apabila dibutuhkan pada 2 website , dengan jenis product yg sama perbedaannya adalah web pertama ditujukan untuk retail dengan jumlah product yang byk (product pada job ke-1) web lainnya ditujukan kepada resell, hanya bbrp puluh sampai 100 product (bisa saya masukan sendiri apabila freelancer tidak bersedia) seharusnya job-2 ini mudah, plg hanya membutuhkan waktu 30mnt / hari (sabtu minggu libur) mengingat daily product baru dan out of stocknya tidak seberapa byk, usually hanya 10-30 product b...

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    ...pekerjaan ini tidak harus selesai dlm bbrp hari , bisa diselesaikan dalam bbrp hari dengan catatan melakukan update data sesuai dengan job ke-2 pekerjaan ke-2, update product baik menghapus product out of stock, menambahkan product baru ataupun menambahkan deskripsi / diskon pada product apabila dibutuhkan pada 2 website , dengan jenis product yg sama perbedaannya adalah web pertama ditujukan untuk retail dengan jumlah product yang byk (product pada job ke-1) web lainnya ditujukan kepada resell, hanya bbrp puluh sampai 100 product (bisa saya masukan sendiri apabila freelancer tidak bersedia) seharusnya job-2 ini mudah, plg hanya membutuhkan waktu 30mnt / hari (sabtu minggu libur) mengingat daily product baru dan out of stocknya tidak seberapa byk, usually hanya 10-30 product b...

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida
    Java Developer 6 hari left

    • Be part of a team that develop analytical platform • Takes part in the entir...implement requirements. • Plan and write unit tests, perform black-box testing, functional testing and performance testing. • Integrate and work with third party components • Research, investigate, and solve complicated problems in complex systems Mandatory Skills: Java Language [Expert] Linux (RHEL)., Windows. [Good] Python [Good] Multithreaded applications [Good] RDBMS Databases, SQL Server, Oracle, Cassandra., Kafka [Good] Object Oriented Design Patterns and Practices [Good] Desired Skills: Web Services, C#, .NET, C++, ActiveMQ, Containers technologies: Docker, Kubernetes, OpenShift Team Player, Responsive, communicative and organized, Able to work independently, Flexible ...

    min $50 / hr
    Dimeterai Perjanjian Kerahsiaan
    min $50 / hr
    1 bida

    2 name cards design sought One for F&B and Lifestyle retail plus web domain and online sales channels One for the affluent/High end corporate/personal gifts segment - online and in person sales

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    26 bida

    Developm...document and enterprise software standards. Design and develop for multiple platforms deployment, databases and application servers. Interface with various R&D groups and with support tiers Mandatory Skills Technical / Soft Skills Expertise Level (Expert / Good / Knowledge) Remarks Java, Web Applications Good Familiarity and proven experience in OOD/OOP Good SQL and relational DB environments as Oracle, MSSQL, PostgreSQL Good Desired Skills Technical / Soft Skills Expertise Level (Expert / Good / Knowledge) Remarks • Frontend Experience in one of the following: Angular, Vue.js, React Good • CI/CD technologies (Jenkins etc.) Good • Secure code practices Knowledge • Team player independent and with high ability for self-learning Good Start date ...

    $40 - $50 / hr
    Dimeterai Perjanjian Kerahsiaan
    $40 - $50 / hr
    25 bida

    Social media designing, Instagram, Facebook, tiktok, YouTube, pinterest, twitter, google plus, google ads.....etc I want an expert in social media marketing and preparing integrated social media kit for me to promote my retail business online ....etc I need nice designing, and integrating m and sharing between all social platforms as many as possible to get to most audience possible and have automated posting...etc The BUDGET I WILL PAY IS $110

    $131 (Avg Bid)
    $131 Avg Bida
    24 bida

    Hello, need a board design that can be stretched and compacted depending on the size of the print. The board will be used on and placed on retail outlets. Please share your designs and then I'll share images and text that can be used.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    9 bida

    We are into business of selling FMCG products in Indian retail market. We want to design a multi purpose packet for selling snacking products in Indian markets

    $41 (Avg Bid)
    $41 Avg Bida
    28 bida
    Photo required 6 hari left

    ... Angles Exposure Multiple consumer eye line angles – vantage points Resolutions Flexibility regarding using on variable communication platforms and channels We cannot guarantee volumes as project can vary; we require rates reflective of an ad-hoc style of arrangement. To start we need a series of photos taken at two locations, one Bourke St mall and one at George St Sydney. Both a retail stores and will need external and internal photos taken ...

    $33 / hr (Avg Bid)
    $33 / hr Avg Bida
    3 bida

    With reference to our ERP system and E-Shop, please help to write quotation with features for the following industry: 1. Retail Company 2. Service Company 3. Company dealing with booking For each company, please write 3 quotations (version 1, version 2 and version 3) and for all versions should not have duplicate features. For each version, please do not include too much or too few features (average is okay).

    $31 / hr (Avg Bid)
    $31 / hr Avg Bida
    25 bida

    Please contact me for further details. Mostly consists of sql queries.

    $31 / hr (Avg Bid)
    $31 / hr Avg Bida
    18 bida

    Chelsea Furnishings are a sofa manufacturer based in the UK that sell to retail and trade customers. They’re rebranding in 2023 and need a new logo, their current logo is looking slightly dated. Emphasis on the ‘Chelsea’ portion of the brand name is ok as long as the ‘furnishings’ part is also clear on there. The rebrand will simplify their website and hopefully make it easier for retail customers to see and purchase sofas. So a simple logo similar to , or sofa club would be ideal. Although im not against the idea of icons/images being used also. Be creative, I have an open mind and am willing to experiment with something different if I like the concept. I have attached the old logo. Please steer away from this design/font

    $30 (Avg Bid)
    Dijamin
    $30
    355 penyertaan

    ...-This position;s primary responsibility will be to lead large CIS/CC&B transformation Programs efforts at different stages from Business Process Design to solution design, development and deployment  The role will require experience in Oracle CC&B/C2M and Utilities domain  Business Development for Oracle based solutions like Oracle CC&B/C2M- Driving revenues  Taking Go-to-market CC&B/C2M solutions to various clients  Pre-sales proposal support for business development  Should be able to lead the design, build, test and deploy solution in Oracle CC&B/C2M with proficiency in RICEFW (Reports, Interface, Conversions, Extensions, Forms and Workflows)  Should be able to run the functional workshops with business for CC&B/C2M requiremen...

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    8 bida

    Drawings done in CAD or solid works, 3D renders and shop drawings required. This would be ongoing work for the right applicant

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    45 bida
    Oracle exadata not accessible 5 hari left
    DISAHKAN

    Exadata oracle server running on vm not accessible Vm accessible Pls contact who have enought experience

    $205 (Avg Bid)
    $205 Avg Bida
    6 bida

    We need 3 different graphics created for the homepage of our supplement company. Each needs to be size 2400 x 1600 pixels. We're looking for a freelancer to work with on an ongoing basis for these items. Please only reply with prior documented experience designing for an established retail website. Fluency in Spanish a huge plus. Thanks!

    $99 (Avg Bid)
    $99 Avg Bida
    122 bida

    I want to call localhost APIs from solidity smart contract. Local APIs such as: GET list: http://localhost:3001/api/locations POST: http://localhost:3001/api/person/ ... DELETE: http://localhost:3001/api/city/id If you want to use Oracle Blockchain then it must be free not paid service. You explain all steps to do that from my side, if there are problems, then you can access to my system using Team Viewer for example. Thanks,

    $65 (Avg Bid)
    $65 Avg Bida
    11 bida

    Key Responsibilities • DWH developer with good exposure to Guidewire and hands-on experience in Data hub and Info center. • Should be well experienced with GW integrations to...application services. • Ability to coach, mentor and lead a team of junior Datahub technical members. • Interprets business requirements and produces information objects to support those. • Hands-on working knowledge and experience in Enterprise Insurance data models including grounds-up design, development & enhancements. Must have Stack:  SAP BO Data Services (ETL Tool)  Microsoft SQL ServerOracle  Property & Casualty Insurance domain experience Good to Have Stack:  Microsoft SQL Server Integration Services.  Certified on the Guidewire Datahub module, at least v...

    min $30395
    min $30395
    0 bida

    With reference to our ERP system and E-Shop, please help to write quotation with features for the following industry: 1. Retail Company 2. Service Company 3. Company dealing with booking For each company, please write 3 quotations (version 1, version 2 and version 3) and for all versions should not have duplicate features. For each version, please do not include too much or too few features (average is okay).

    $139 (Avg Bid)
    $139 Avg Bida
    27 bida

    Viết bài về các công trình kiến trúc bằng tiếng việt dựa trên những thông tin đã có trên mạng. Số lượng bài cần viết (10 bài) Link refer bài viết (ví dụ):

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    4 bida
    build an online store 4 hari left
    DISAHKAN

    want to build an online retail store and also connect with different vendors to sell their products in my store

    $239 (Avg Bid)
    $239 Avg Bida
    149 bida
    Website build 4 hari left
    DISAHKAN

    Hello,i am looking for guys to build me an website for my startup which set to make development board (similar to Arduino) . The site would be hosting the board details and won't do sales/retail work. I would share the model site via chat. The site should work effectively when accessed through both mobile and pc.

    $103 (Avg Bid)
    $103 Avg Bida
    21 bida
    Oracle Card 4 hari left

    I am developing a set of 55 Oracle cards and am in need of an artist to do depictions on each card.

    $152 (Avg Bid)
    $152 Avg Bida
    24 bida

    Roosevelt Road Apparel is a retail sales website. We sale clothing for fans of Eric Church (famous Country Music Artist). However, plan to expand into offering other concert apparel and supplies. I want a solid logo that would be something people would want to put on vinyl stickers and add to things. A logo that is also fun to show off. It needs to be simple, cool, edgy, and appeal to everyone from bikers to hippies (with a bunch of suburban moms thrown in the mix),

    $139 (Avg Bid)
    $139 Avg Bida
    79 bida

    We have some testing work coming up for a large UK retail client that requires hardware pentesting along with internal and app testing

    $44 / hr (Avg Bid)
    $44 / hr Avg Bida
    21 bida

    Retailer of Motocross gear, equipment and parts requires someone to manage direct marketing via social media and mailchimp including creation of ads and artworks. Monitor competitor mail shots and ensure we have an advantage. Knowledge of the industry is an advantage - but details such as products to be promoted can be selected by us and handed over.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    29 bida

    More than 17 years of experience in finance and accounting in many sectors such as, retail, Real estate contracting and manufacturing in a big multi-million corporates. Work using modern financial and administrative tools to achieve the strategic goals of the organization. Managing working capital in a way that achieves the short and long –term objectives.

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    19 bida

    New retail company named (AL BASTA Trading) (البسطة للتجارة) Looking for someone creative to come with logo that reflects brand image of selling general items among the following: - Coffee beans -Tea - Spices - Sweet and chocolates - Roaster items( lentil and bean etc) The store will be selling the items in an elegant packing that tells customers we are providing quality products that can be used personally or as a gifts pack. The logo should semi modern with a small touch of Emirati ?? heritage The winner should provide original files for the logo to be outside the store, inside offices, letterhead and stamp logo.

    $100 (Avg Bid)
    Dijamin
    $100
    437 penyertaan

    I own a apparel store where I do retail business. Now I also want to sell my apparels and products online through my website which is linked with my billing software also. I need someone who can manage my website which involves image uploading , getting orders , sending them , tracking payments etc .

    $107 (Avg Bid)
    $107 Avg Bida
    11 bida

    I own a apparel store where I do retail business. Now I also want to sell my apparels and products online through my website which is linked with my billing software also. I need someone who can manage my website which involves image uploading , getting orders , sending them , tracking payments etc .

    $127 (Avg Bid)
    $127 Avg Bida
    8 bida