Oracle sql database downloadpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    258,965 oracle sql database download tugasan ditemui, harga dalam USD

    Untuk membuat online library yang boleh control user access. upload download dan dashboard

    $464 (Avg Bid)
    $464 Avg Bida
    15 bida

    membuat 1 halaman reporting menggunakan J2EE+Crystal Report dengan database Oracle.

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    1 bida

    yang saya ingin kan meng-input data baik upload ataupun download

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    1 bida

    Windows SQL Sistem informasi penjualan

    $643 (Avg Bid)
    $643 Avg Bida
    2 bida

    Saya membutuhkan rekan yang dapat membantu untuk memasarkan produk saya, baik online ataupun offline, silahkan download lampiran untuk tahu produknya, tks

    $349 (Avg Bid)
    $349 Avg Bida
    4 bida

    Membutuhkan anggota tim lepas (jadi tidak mengerjakan sendiri) untuk membuat aplikasi perhitungan efisiensi untuk sebuah perusahaaan manufacture. Aplikasi sebelumnya sudah ada, tinggal remake ulang menggunakan PHP Codeigniter

    $300 (Avg Bid)
    $300 Avg Bida
    2 bida

    membuat aplikasi spt medsos dan chat. dan applikasi dpt di download d google play dan apps store

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Saya membutuhkan jasa untuk mencarikan saya leads yang bersedia download aplikasi dan sign up ke web dari link yang saya berikan. Satu leads ( download dan sign up ) saya hargai 1000/lead Sebelum apply harap ceritakan strategi promosi yang akan dipakai. dilarang mendownload + sign up sendiri Terima kasih

    $3 - $70
    $3 - $70
    0 bida

    Hello partsgr12. My skills: Oracle / MS SQL / MySQL PHP, JScript Pentaho (PDI, PSW, PRD, CDE) Saiku Analytics

    $160 (Avg Bid)
    $160 Avg Bida
    3 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lam...

    $817 (Avg Bid)
    $817 Avg Bida
    4 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lam...

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Saya ingin membuat aplikasi Financial Accounting. Saya perlu orang yang sudah terbiasa membuat aplikasi Financial Accounting. Yang menjadi tujuan utama saya adalah kecepatan untuk menghasilkan laporan2 dan fleksibilitas untuk Master Data Chart of Account dalam arti panjang dari Chart of Account bisa dinamis tanpa perlu merubah coding program. Yang saya perlukan adalah : 1. Desain database unt...

    $197 (Avg Bid)
    $197 Avg Bida
    1 bida

    Antivirus bagian hal terpenting bagi kita. Kenapa bagian yang terpenting bagi kita terutama para pengguna Windows? Karena Antivirus adalah Security yang menjaga system di komputer atau notebook kita agar tidak terserang virus atau malware yang banyak sekali bertebaran di internet atau removable disk yang pernah kita gunakan. Sebagian besar kita adalah pengguna internet gratis? benarkan? ya kena...

    $3000 - $5000
    $3000 - $5000
    0 bida

    Permasalahan sbb: Programmer saya yg lama membuatkan Task scheduler utk ETL di sql server, dan skarang tidak bisa dibuat otomatis. Sebelumnya berjalan nomormal tapi kemudian fungsi otomatisnya hilang. Mohon untuk bisa diperiksa sql servernya

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Permasalahan sbb: Programmer saya yg lama membuatkan Task scheduler utk ETL di sql server, dan skarang tidak bisa dibuat otomatis. Sebelumnya berjalan nomormal tapi kemudian fungsi otomatisnya hilang. Mohon untuk bisa diperiksa sql servernya

    $130 (Avg Bid)
    $130 Avg Bida
    1 bida

    Dicari freelancer untuk mengajar ASP.NET dengan spec berikut: Basic HTML + CSS Basic C# ASP.NET + [log masuk untuk melihat URL] T-SQL: CRUD Operation Tool: VS2012 atau VS2013 10x pertemuan @3jam/session Jam belajar pagi/siang - Lokasi Yogyakarta Start: 10 Nov 2014

    $116 (Avg Bid)
    $116 Avg Bida
    2 bida

    This task involves your downloading wallpapers and uploading them using our WordPress interface. You'll download the wallpaper, then upload it, and put the correct title in the name box. You will be required to also place the wallpaper in the correct category. We'll supply the websites to download the wallpapers from. You'll be required to download / upload 800 wallpapers over a ...

    $33 (Avg Bid)
    $33 Avg Bida
    3 bida

    Requirement / Feature: - bisa memproses data satellite dan GPRS data - merubah data input tersebut ke beberapa format output antara lain: * database ( inject data ke database lokal atau remote ) * HTTP POST ( json format ) * CSV via FTP upload * Telnet

    $233 (Avg Bid)
    $233 Avg Bida
    1 bida

    Saya sedang membuat Web Ticketing untuk retail dan ke agenan, disini saya menyertakan API dari system penyedia ticket dan juga API dari Veritrans untuk pembayaran secara online Skema Web saya : Pencarian data maskapai dan kereta api Search >> Booking >> bayar >> Issued Saya juga minta dibuatkan fungsi keagenan sehingga seperti [log masuk untuk melihat URL] / aero tike...

    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    2 bida

    saya masih dalam tahap belajar mengembangkan ilmu dalam membuat perangkat lunak dan situs WEB, jika ada pekerjaan yang cocok untuk saya dan anda mau membayar saya, saya akan dengan senang hati menerimanya, ada beberapa skill yang saya kuasai : PHP, CSS, HTML, Website design, Graphic Design, VB.net, SQL

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    2 bida

    Cerpen Cita Citakuasdsdsdsdsdsdsdsdsdsssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss...

    $15 - $25 / hr
    $15 - $25 / hr
    0 bida

    Plant Inventory Management System and SCADA System Scope Plant Inventory : 1. Mampu membuat Bussiness Process Model 2. Mengaplikasikan BPM ke Java/XML dan mengintegrasikan ke SAP system 3. Menguasai Database Server, SQL/Oracle 4. Menguasai Network LAN/WAN, Client+Server, Hardware Scope SCADA System : 1. Menguasai SCADA Programming, Prefered is Siemens SCADA Software 2. Mampu mengintegrasik...

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    4 bida

    saya sedang membutuhkan sebuah plugin, yang dapat memutar video dari picasa,youtube,drivegoogle,putlocker,shockshare,dll mirip persis dengan gkplugins, plugin ini menggunakan jwplayer sebagai pemutarnya dan [log masuk untuk melihat URL] untuk menjalankan file video yang diambil hanya menggunakan link di website. untuk lebih jelasnya tentang plugin ini [log masuk untuk melihat URL], saya ingin plug...

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    1 bida

    Oom derry, saya lihat punya skill di Oracle sama PeopleSoft. Itu kan ERP ya?! Nah, saya kebetulan ingin mengimplementasikan OpenERP di perusahaan teman. Tapi nggak bisa bayar banyak nih. Saya kembaliin aja uang hadiahnya hehehehe. Mau nggak oom? Ya awalan saja sih oom, nanti kalo kita udah lebih deal lagi, kita bicara offline aja hehehe. Ok? Please PM aku di YM dg id yg sama dg idku disini. Trims....

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    aku perlu sebuah aplikasi untuk odd bola secara realtime dan in-play odd. trus dimasukkin ke ke database sql atau acces

    $240 (Avg Bid)
    $240 Avg Bida
    1 bida

    saya punya aplikasi untuk ditempatkan di web saya,,nbisa tolong bantu?nnjenis aplikasi adalah sosial locker..nnpenempatan aplikasi:n1. di halaman download ([log masuk untuk melihat URL])nsaat dia telah memilih download now, maka dia akan masuk ke halaman download file,,ndihalaman aplikasi download yg ke 2 lah aplikasi ini ditempatkan...naplikasi akan me lock icon lanjutkan/next/download

    $11 - $11
    $11 - $11
    0 bida

    Cara Reset Printer Canon MP258 : 1. Printer MP258 yang error 5B00 atau P07 dalam keadaan mati dan kabel listrik terpasang. 2. Tekan Tombol STOP/RESET dan tahan, kemudian tekan tombol POWER dan tahan. 3. Tombol POWER masih ditekan, lepas tombol STOP/RESET, kemudian tekan tombol STOP/RESET 2 x dalam keadaan tombol power masih ditekan. 4. Lepas kedua tombol secara bersamaan. 5. Printer MP258 ...

    $9 - $34
    $9 - $34
    0 bida

    I want simple user friendly android and iPhone application which consists of - 1) RealTime Live Tracking with Google Navigation with Accurate Longitude and Latitude 2) Geo-Fence 3) Voice Calling as device is sim enabled 4) Voice Monitoring 5) Voice Recording 6) Notification Alert I have a sample application for this, for reference, you may go for that as well - download app from google play sto...

    $341 (Avg Bid)
    $341 Avg Bida
    12 bida

    I would like to scrape voter records (Name, Age, Address) from [log masuk untuk melihat URL] for those aged over 60 years old in Pepper Pike, Ohio. Then I would need to look up their address on [log masuk untuk melihat URL] and download all fields for the Property Summary Report ([log masuk untuk melihat URL]) Please send an example scraping (at least 10 records) from both websites (voterrecords a...

    $132 (Avg Bid)
    $132 Avg Bida
    42 bida

    Write a one or 2 page , 4 objects dashboard on deliveries , sales and basic finance. Extract all data from SQL database. Can use Power BI or any open source dashboard tool.

    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    14 bida

    Permanent developer needed in SQL Server, VB.Net. Must be in South Africa, preferrably Johannesburg and surrounds or willing to relocate. Position is in Midrand.

    $3166 (Avg Bid)
    $3166 Avg Bida
    6 bida

    Hi, i have a laravel 5.8 + AdminLTE bootstrap project. I have managed to read values from dropdowns and a date picker to build a query. I only need 4 things from you: - This query results have to be inserted into a temporary table (without using raw sql) and displayed in a new view. - Below is the code i have so far so you can have a better idea of what to do. It's giving me errors and i ...

    $31 (Avg Bid)
    $31 Avg Bida
    20 bida

    Hi Blessed T., Can you include SQL Server to your skills.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    To write a basic reporting program, using any common language, extract data from SQL.

    $302 (Avg Bid)
    $302 Avg Bida
    22 bida
    Database website price book 6 hari left
    DISAHKAN

    I need a new website. I need you to design and build it. A price book website A price book is a list of products and their prices. The standard price book is the master list of all your products and their default standard prices. Salesforce creates the standard price book when you start creating product records. It includes all your products and their standard prices regardless of any custom pric...

    $1083 (Avg Bid)
    $1083 Avg Bida
    60 bida
    Looking for ASP.NET talent 6 hari left
    DISAHKAN

    I need a talent who can grasp the main stack and scope of the current project and build on my local successfully via TV or ADesk including building DB connection to MS SQL server. This is a tiny task which can separate expert and non-expert in a short time. You can regard this as one part of a simple skill test and this is not free. I will post a new fixed type of job only for this task and will ...

    $31 (Avg Bid)
    $31 Avg Bida
    15 bida

    Hi, Work flow: -User goes to a website page -User types in cell phone number - User types in cell phone number again (must match number above) -User types in free text (less than 140 characters for example. If it goes more than 140 characters then it doesn't not allow them to type any more.) -Additional text box where user can input email address to join newsletter (required) -User clicks bo...

    $209 (Avg Bid)
    $209 Avg Bida
    23 bida

    Desarrollo de proyecto de aplicación web para el registro de contratos de software y la gestión de las renovación de mantenimiento de softwate. el software debe estar desarrollado en python y django, debe ser entregado con un manual para el despliegue de la aplicacion. la base de datos para la aplicación debe ser SQL Server y el front end HTML5 y boostrap o HTML5 con a...

    $479 (Avg Bid)
    $479 Avg Bida
    9 bida

    I have setup a AWS lightsail instance, centOS 4 GB RAM, 2 vCPUs, 80 GB SSD, created static IP, installed WHM/cPanel, add domains, migrated all websites (both SQL and files) to this instance, point domains to the static IP. But when access sites via browser, it showed host error or ERR_CONNECTION_REFUSED. I need someone experienced in AWS lightsail, VPS, WHM help me to make the VPS work.

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    14 bida

    I have Database questions and I wanna someone to hire for few hours to help me on that.

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    20 bida
    Virtual Notepad 6 hari left

    We are an online portal for learning MATH and want to revamp our notepad. Virtual notepad must do the following (1) Teacher and student can write on notepad (just like real textbook/workbook) (1) upload and download screenshot very quickly with minimum space (2) user can still access and add more writing to the uploaded screenshot (3) (pen and tablet) and (finger and touchscreen) can be used to w...

    $1316 (Avg Bid)
    $1316 Avg Bida
    24 bida
    Trophy icon smart watch apps download data 14 hari left

    Quiero bajar la información de signos vitales de muchos smartwatches que puede ser Applewatch etc OS ( IOS o Android) , y bajarlo en la DB del servidor donde tengo un sistema de manejo de estos datos . la idea es que la información de salud que reposa sobre el reloj lo pueda estar bajando en linea , puede ser por un WS etc. recibo propuestas de la mejor manera de hacerlo.

    $10 (Avg Bid)
    $10
    0 penyertaan

    I need a code which can view a pdf file stored from mysql database on php page Dont bid if your offering high price its a waste of time!

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    27 bida

    Use composer to download HybridAuth Social Login so that people can login to site using social media accounts. . project best for drupal epxerts that know php

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    3 bida

    Download Social Auth Google and The League OAuth2 Google library using Composer

    $222 (Avg Bid)
    $222 Avg Bida
    2 bida

    31 table to create Design order management data warehouse schema.(snowflake/ star schema) on azure sql Will provide 31 tables sql file. Look at the all table structure and pull out respective facts and dimension of that table on azure sql. (We need proper indexing, partition on dimension and facts table.) Also design all stored procedure views to populates that facts and dimension will call stored...

    $413 (Avg Bid)
    $413 Avg Bida
    9 bida
    Woonona Database 6 hari left
    DISAHKAN

    Compile a list of names, home addresses, phone numbers and emails of home owners in the suburb of Woonona NSW Australia. 1 month daedline

    $91 (Avg Bid)
    $91 Avg Bida
    26 bida

    --------------- FIX 3 erorrs in opencart module ------------------ -------------- [log masuk untuk melihat URL] --------------------- PROJECT SCREENSHOT !!!! CAREFULLY CHECK! Easy for opencart and db pros! Need it asap, now, today!

    $31 (Avg Bid)
    $31 Avg Bida
    3 bida

    I need to connect my office server by RDP and Also can access my application to sql database over the internet without using static IP. My Router is dynamic IP.

    $33 (Avg Bid)
    $33 Avg Bida
    15 bida

    Scenario: 2 sites (Primary & Secondary) Windows Server with IIS in each site; Need to configure Web Farm or Failover o LoadBalance such that in case the primary IIS crashes, the secondary server con continue serving the site > the backend SQL Always on is already being deployed by a SQL expert; We need an IIS expert to setup the web IIS with the above conditions

    $403 (Avg Bid)
    $403 Avg Bida
    17 bida