Oracle sql server postgres mysql comparisonpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    419,198 oracle sql server postgres mysql comparison tugasan ditemui, harga dalam USD

    Saya mahu sebuah apps android utk server pulsa otomax saya utk di gunakan di malaysia

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Dibutuhkan Full Stack Developer untuk mengerjakan sebuah projek yang mungkin akan berlangsung selama 2-3 bulan dengan requirement: - Ahli dalam mengimplementasikan PHP, Laravel, Vue.js, JS, Jquery, Ajax, SQL, git - Menyukai Problem Solving, dapat belajar dengan cepat, cepat dalam membaca dokumen, dapat bekerja secara tim, good attitude. - Lokasi di Yogyakarta

    $2416 (Avg Bid)
    $2416 Avg Bida
    3 bida

    project singkat untuk setup apache web server sesuai dengan keterangan PDF yang diberikan. Termasuk performance testing dan juga mengimplementasikan load balancer

    $151 (Avg Bid)
    $151 Avg Bida
    4 bida
    Web Sekolahan Tamat left

    Web sekolahan menggunakan php,sql dan hosting domain

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    Merubah dari inputan2 di excel ke sistem (aplikasi desktop windows) Menggunakan C# .NET dan MySQL

    $347 (Avg Bid)
    $347 Avg Bida
    5 bida
    $286 Avg Bida
    18 bida

    membuat 1 halaman reporting menggunakan J2EE+Crystal Report dengan database Oracle.

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    1 bida

    Windows SQL Sistem informasi penjualan

    $643 (Avg Bid)
    $643 Avg Bida
    2 bida

    Membutuhkan anggota tim lepas (jadi tidak mengerjakan sendiri) untuk membuat aplikasi perhitungan efisiensi untuk sebuah perusahaaan manufacture. Aplikasi sebelumnya sudah ada, tinggal remake ulang menggunakan PHP Codeigniter

    $300 (Avg Bid)
    $300 Avg Bida
    2 bida

    Apakah ada freelancer yang menguasai pengembangan aplikasi Visual Studio C++ untuk Windows CE - Windows Embedded? Saya mengoperasikan sebuah gudang di mana setiap bulannya saya melakukan proses stock opname secara manual (menghitung stock di lapangan dan mencocokannya di database MySQL). Saya ingin sedikit mengautomasi proses ini menggunakan perangkat mobile yang sudah dilengkapi dengan barcode...

    $608 (Avg Bid)
    $608 Avg Bida
    3 bida

    Kami mencari developer dengan skill sbb: - Menguasai Apache SOLR dan plugin management - Menguasai MariaDB dan MySql - Menguasai program PHP, HTML dan Ajax

    $525 - $1050
    $525 - $1050
    0 bida

    Hello partsgr12. My skills: Oracle / MS SQL / MySQL PHP, JScript Pentaho (PDI, PSW, PRD, CDE) Saiku Analytics

    $160 (Avg Bid)
    $160 Avg Bida
    3 bida

    - Implementasi Sistem Absensi Otomatis Di Kampus Institut Teknologi Del dengan Menggunakan Teknologi RFID. - Implementasi Nagios dan Cacti sebagai Network Management System. - Implementasi Active Directory di Kampus Institut Teknologi Del menggunakan Windows Server 2012. - Implementasi Fortigate Sebagai router. - Implementasi Auto Laptop Installation Using Mumi.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    1. Saya tidak menguasai bahasa Inggris, tetapi Saya menguasai bahasa C#, JAVA, MySQL dan beberapa lainnya. 2. Saya bukanlah seorang Pro dalam kehidupan, tetapi Saya adalah seorang Pro dalam bidang yang saya geluti. 3. Yang saya buat bukanlah permainan berkelas tinggi, melainkan permainan yang dapat dimainkan berbagai kelas. 4. Setiap orang mungkinakan berpikir kedepan untuk masalah merkea, teta...

    $388 (Avg Bid)
    $388 Avg Bida
    1 bida

    menyediakan Server elektrik dan mini server elektrik di area indonesia

    $532 - $1065
    $532 - $1065
    0 bida

    Permasalahan sbb: Programmer saya yg lama membuatkan Task scheduler utk ETL di sql server, dan skarang tidak bisa dibuat otomatis. Sebelumnya berjalan nomormal tapi kemudian fungsi otomatisnya hilang. Mohon untuk bisa diperiksa sql servernya

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Permasalahan sbb: Programmer saya yg lama membuatkan Task scheduler utk ETL di sql server, dan skarang tidak bisa dibuat otomatis. Sebelumnya berjalan nomormal tapi kemudian fungsi otomatisnya hilang. Mohon untuk bisa diperiksa sql servernya

    $130 (Avg Bid)
    $130 Avg Bida
    1 bida

    Dicari freelancer untuk mengajar ASP.NET dengan spec berikut: Basic HTML + CSS Basic C# ASP.NET + [log masuk untuk melihat URL] T-SQL: CRUD Operation Tool: VS2012 atau VS2013 10x pertemuan @3jam/session Jam belajar pagi/siang - Lokasi Yogyakarta Start: 10 Nov 2014

    $116 (Avg Bid)
    $116 Avg Bida
    2 bida
    Manual RSS Tamat left

    Membuat RSS yang mengambil dari dari MySQL yang di isi secara manual ( CRUD ) dan atau melalui upload file CSV ke MySQL.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    Job Desk : Membuat Chart yg terdapat dalam Lampiran dengan Pemprograman PHP dan database Mysql. Call / SMS : 089618801993

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Saya membutuhkan yg paham dan pengalaman utk melakukan setting/configurasi asterisk saat ini sdh terpasang akan tetapi masih mengkonsumsi cpu server boros sekali rencanaakan dipakai utk call center dg jumlah agent 100 orang.

    $1553 (Avg Bid)
    $1553 Avg Bida
    3 bida

    saya menguasai Bahasa pemograman website seperti HTML ,CSS , PHP , mySql , Javascript dan Pembuatan aplikasi menggunakan Visual Basic atau C++ Saya ingin menjadi seorang webmaster dan juga pembuat aplikasi yang sukses kelak . saya selalu berusaha keras untuk mewujudkannya

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    saya menguasai Bahasa pemograman website seperti HTML ,CSS , PHP , mySql , Javascript dan Pembuatan aplikasi menggunakan Visual Basic atau C++ Saya ingin menjadi seorang webmaster dan juga pembuat aplikasi yang sukses kelak . saya selalu berusaha keras untuk mewujudkannya

    $35 - $1400
    $35 - $1400
    0 bida

    membuat design berbagaqi bentuk baik 2D dan 3D menggunakan PHP, GRAPHIC DESIN, LOGO, MySQL, COREL DRAW, arena, robocell, autocad, DLL. diperuntukan juga bagi perusahaan bersekala kecil menengah yang membutuhkan design produk atau berkenaan dengan design lainnya.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    1 bida

    saya masih dalam tahap belajar mengembangkan ilmu dalam membuat perangkat lunak dan situs WEB, jika ada pekerjaan yang cocok untuk saya dan anda mau membayar saya, saya akan dengan senang hati menerimanya, ada beberapa skill yang saya kuasai : PHP, CSS, HTML, Website design, Graphic Design, VB.net, SQL

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    2 bida

    Plant Inventory Management System and SCADA System Scope Plant Inventory : 1. Mampu membuat Bussiness Process Model 2. Mengaplikasikan BPM ke Java/XML dan mengintegrasikan ke SAP system 3. Menguasai Database Server, SQL/Oracle 4. Menguasai Network LAN/WAN, Client+Server, Hardware Scope SCADA System : 1. Menguasai SCADA Programming, Prefered is Siemens SCADA Software 2. Mampu mengintegrasik...

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    4 bida

    Oom derry, saya lihat punya skill di Oracle sama PeopleSoft. Itu kan ERP ya?! Nah, saya kebetulan ingin mengimplementasikan OpenERP di perusahaan teman. Tapi nggak bisa bayar banyak nih. Saya kembaliin aja uang hadiahnya hehehehe. Mau nggak oom? Ya awalan saja sih oom, nanti kalo kita udah lebih deal lagi, kita bicara offline aja hehehe. Ok? Please PM aku di YM dg id yg sama dg idku disini. Trims....

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    aku perlu sebuah aplikasi untuk odd bola secara realtime dan in-play odd. trus dimasukkin ke ke database sql atau acces

    $240 (Avg Bid)
    $240 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin membuat web api dengan menggunakan java untuk sinkronisasi data antara database mysql dengan mobile apps

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    4 bida

    I need to write a stored procedure, script and anonymous block, using PL/SQL. If you have time to start right now, I will send the details in a message.

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    5 bida
    MySQL project 6 hari left

    I have already project using PHP and MySQL. I want to add new function. I will talk you through chat. please bid if you're a expert.

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    24 bida

    I want someone to build an Oracle demo for us using Oracle Cloud.

    $334 (Avg Bid)
    $334 Avg Bida
    1 bida

    Need somebody to install .net framework data provider for mysql in SQL Server Management Studio for data export

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    3 bida

    Please read carefully before sending your proposal. Project description: - Small start-up based in Singapore (GMT +8) - Able to work from 9am to 5pm (your local time) - Able to commit full-time for 3 months - Project budget of USD4-5/hour - At least 2 years of MERN experience (must provide proof of work) - At least 1 year of marketplace/e-commerce - not wp/shopify (must provide proof of work) - M...

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    4 bida

    We need a Video Conferencing Server API. We want to use OpenVidu or Webrtc for Video Conferencing. We want you to create RestFul APIs to use this server. OpenVidu already have all the APIs, but we want to have customised APIs for our usage. This APIs that you'll create will use APIs from OpenVidu. We want to install multiple OpenVidu servers. Our API will use these servers as per availabilit...

    $667 (Avg Bid)
    $667 Avg Bida
    1 bida

    - Ionic coding - MySQL programming - store upload - HTML editing - Angular programming

    $148 (Avg Bid)
    $148 Avg Bida
    5 bida

    im having instancing problems with people seeing each other. we are using open source and SQL. Trying to get this developed and up and my one dev has alot of pressure on him and maybe another set of eyes.

    $140 (Avg Bid)
    $140 Avg Bida
    2 bida

    I am in need of a FileMaker Pro Developer for my business. Must have rich experience developing FileMaker projects in Windows environment, Strong database design and SQL usage. Needed perfect UI design and Simple and Fast database structure.

    $132 (Avg Bid)
    $132 Avg Bida
    4 bida

    I'm looking for a developer who can develop and manage back-end for a online retailer must have php,html,css, mysql knowledge alongside some understanding of front-end. You must be able to work 8-10+ hours and communicate fluent english. As well as express and task and updates at a reasonable pace.

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    30 bida

    I need you to develop some software for me. I would like this software to be developed for Windows using Python.

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    1 bida

    Need someone to complete this tasks

    $112 (Avg Bid)
    $112 Avg Bida
    32 bida

    Hi coders, I have a directory site that uses listingpro and i need a few things changed....since this theme uses heavy CSS and CSS changed a lot since it came out( i knew my way around way back then) i cannot figure out a few things.....this project also includes minor othe PHP/mysql things but will have more heavy custom requirements in the future,happy biding

    $48 (Avg Bid)
    $48 Avg Bida
    8 bida

    Our server (Plesk) has started spewing some spam from one account in the last week or so. We have that email account throttled back to prevent a major issue, but need some assistance rooting out and fixing the problem.

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    Hello, We are looking for someone to develop a chat script similar to Comet Chat (]) or the Facebook internal chat. Required Skills: - PHP / MySQL - CSS / XHTML - AJAX, jQuery, JSON Please write us on PMB providing links to related works (preferably AJAX work). Good luck! Required list of features: [log masuk untuk melihat URL] Should be easy to integrate with any PHP script. We will ret...

    $680 (Avg Bid)
    $680 Avg Bida
    10 bida

    constructing a network server. This consists of convincing multiple servers to work together, it is your responsibility to ensure that you have implemented the whole server as specified. The challenge is set up so that it gives you the opportunity to showcase your skills at system program- ming in a POSIX1 environment. Indeed, you must implement the server as a UNIX service (“daemon”) ...

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    5 bida

    I have a dataset that is based on a survey, And I need someone expert in using spark SQL & spark ML to make analysis and a prediction model.

    $67 (Avg Bid)
    $67 Avg Bida
    1 bida

    Looking to hire a Linux and Bash Script Coding Expert to automatically detect OS, and bind the USABLE IPs of additional IP range(s) (which will be given in CIDR format). The script should work with: CentOS 6, CentOS 7, CentOS 8, Ubuntu 16.04, Ubuntu 18.04, Ubuntu 20.04, Debian 9, and Debian 10. Also, it should support a list of IPv4 CIDR blocks, for example we frequently have to bind 16x IPv4 al...

    $209 (Avg Bid)
    $209 Avg Bida
    12 bida

    Need simple form and underlying code to allow user input, store to local mysql db then connect to 3rd party api to submit form data to 3rd party website and collect server response codes from api access to confirm successful listing sent or return error for UI interaction/alert. Login form (users db) Application Page - SPA - restful updates no page refresh --- Shows current work orders/jobs post...

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    29 bida
    Web Scrapping 6 hari left
    DISAHKAN

    We need to automate daily scrapping from a website and save the info in a couple of databases according to our indications, there is no need to do any design. We have already scrapped other similar websites, so we provide quite clear and specific indications. If this job is completed exactly as we need it we will give you 20 more websites for scrapping with similar indications. This means that o...

    $134 (Avg Bid)
    $134 Avg Bida
    22 bida

    Hi Marina L., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat. Can you write apps to update a sql or access db?

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    1 bida