Oracle sql statement select employees database work projectspekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    360,569 oracle sql statement select employees database work projects tugasan ditemui, harga dalam USD

    membuat 1 halaman reporting menggunakan J2EE+Crystal Report dengan database Oracle.

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    1 bida

    kami memerlukan programmer yang berpengalaman dalam membina aplikasi mobile untuk kegunaan kredit topup dan menerima data e-statement daripada database sistem pembayaran kami. aplikasi ini juga digunakan untuk komunikasi antara syarikat dan pelanggan. Programer yang berjaya membuat dalam masa diperlukan akan diberi peluang untuk memasuki projek kedua yang serupa tetapi untuk digunakan oleh penggun...

    $1875 (Avg Bid)
    $1875 Avg Bida
    5 bida

    Windows SQL Sistem informasi penjualan

    $643 (Avg Bid)
    $643 Avg Bida
    2 bida

    Membutuhkan anggota tim lepas (jadi tidak mengerjakan sendiri) untuk membuat aplikasi perhitungan efisiensi untuk sebuah perusahaaan manufacture. Aplikasi sebelumnya sudah ada, tinggal remake ulang menggunakan PHP Codeigniter

    $300 (Avg Bid)
    $300 Avg Bida
    2 bida

    website design projectVill: Baharampur, post: Baharampur, P.S: Dashmina, Dist: Patuakhali. 05. Permanent Address : Vill: Baharampur, post: Baharampur, P.S: Dashmina, Dist: Patuakhali.

    $59 (Avg Bid)
    $59 Avg Bida
    5 bida

    Hello partsgr12. My skills: Oracle / MS SQL / MySQL PHP, JScript Pentaho (PDI, PSW, PRD, CDE) Saiku Analytics

    $160 (Avg Bid)
    $160 Avg Bida
    3 bida

    mengisi data-data dari dokumen, kertas kerja, budget, kewangan, akaunting, dan lain-lain ke dalam excel. tak tau nk tulis ape lagi, dah dy minx keterangan paling kurang 30 patah perkataan, tulis je lah sampai cukup

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    5 bida

    data entry for company businness or report

    $124 (Avg Bid)
    $124 Avg Bida
    4 bida

    saya ingin menjalankan kerja dalam system excel

    $114 (Avg Bid)
    $114 Avg Bida
    10 bida

    Ability to use computer and internet in particular microsoft words and else

    $271 (Avg Bid)
    $271 Avg Bida
    1 bida

    Mengetik data di ms word/excel ,mengarsip data di word, menjalakan powerpoint,word,excel

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    8 bida

    Abdullah's work ! Abdullah's work ! Abdullah's work !

    $120 (Avg Bid)
    $120 Avg Bida
    1 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lam...

    $817 (Avg Bid)
    $817 Avg Bida
    4 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lam...

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Saya ingin membuat aplikasi Financial Accounting. Saya perlu orang yang sudah terbiasa membuat aplikasi Financial Accounting. Yang menjadi tujuan utama saya adalah kecepatan untuk menghasilkan laporan2 dan fleksibilitas untuk Master Data Chart of Account dalam arti panjang dari Chart of Account bisa dinamis tanpa perlu merubah coding program. Yang saya perlukan adalah : 1. Desain database unt...

    $197 (Avg Bid)
    $197 Avg Bida
    1 bida

    Permasalahan sbb: Programmer saya yg lama membuatkan Task scheduler utk ETL di sql server, dan skarang tidak bisa dibuat otomatis. Sebelumnya berjalan nomormal tapi kemudian fungsi otomatisnya hilang. Mohon untuk bisa diperiksa sql servernya

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Permasalahan sbb: Programmer saya yg lama membuatkan Task scheduler utk ETL di sql server, dan skarang tidak bisa dibuat otomatis. Sebelumnya berjalan nomormal tapi kemudian fungsi otomatisnya hilang. Mohon untuk bisa diperiksa sql servernya

    $130 (Avg Bid)
    $130 Avg Bida
    1 bida

    Dicari freelancer untuk mengajar ASP.NET dengan spec berikut: Basic HTML + CSS Basic C# ASP.NET + [log masuk untuk melihat URL] T-SQL: CRUD Operation Tool: VS2012 atau VS2013 10x pertemuan @3jam/session Jam belajar pagi/siang - Lokasi Yogyakarta Start: 10 Nov 2014

    $116 (Avg Bid)
    $116 Avg Bida
    2 bida

    I need some one to enter some data for me. The documents are provided separately. The final format of the entered data should be consistent and standardised.rnrnPlease message me if you have any questions.

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    2 bida

    Saya ada module auto select city dan one page check out. Module auto select city tersebut jalan di halam check out standard tetapi ketika saya menggunakan module one page check out tidak bisa jalan. Jadi saya perlu bantuan untuk menggabungkan kedua module tersebut.

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    > Merekap data yang ada ke komputer > Membuat tabel / daftar yang ada di hard copy ke dalam microsoft excel > Menginput catatan ke dalam microsoft word

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    30 bida

    Poster untuk sebuah event bike to work yang bertujuan mengurangi dampak pemanasan global (global warming) dan polusi di Jakarta.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    5 bida

    Requirement / Feature: - bisa memproses data satellite dan GPRS data - merubah data input tersebut ke beberapa format output antara lain: * database ( inject data ke database lokal atau remote ) * HTTP POST ( json format ) * CSV via FTP upload * Telnet

    $233 (Avg Bid)
    $233 Avg Bida
    1 bida

    Saya sedang membuat Web Ticketing untuk retail dan ke agenan, disini saya menyertakan API dari system penyedia ticket dan juga API dari Veritrans untuk pembayaran secara online Skema Web saya : Pencarian data maskapai dan kereta api Search >> Booking >> bayar >> Issued Saya juga minta dibuatkan fungsi keagenan sehingga seperti [log masuk untuk melihat URL] / aero tike...

    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    2 bida

    saya masih dalam tahap belajar mengembangkan ilmu dalam membuat perangkat lunak dan situs WEB, jika ada pekerjaan yang cocok untuk saya dan anda mau membayar saya, saya akan dengan senang hati menerimanya, ada beberapa skill yang saya kuasai : PHP, CSS, HTML, Website design, Graphic Design, VB.net, SQL

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    2 bida

    Plant Inventory Management System and SCADA System Scope Plant Inventory : 1. Mampu membuat Bussiness Process Model 2. Mengaplikasikan BPM ke Java/XML dan mengintegrasikan ke SAP system 3. Menguasai Database Server, SQL/Oracle 4. Menguasai Network LAN/WAN, Client+Server, Hardware Scope SCADA System : 1. Menguasai SCADA Programming, Prefered is Siemens SCADA Software 2. Mampu mengintegrasik...

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    4 bida

    Oom derry, saya lihat punya skill di Oracle sama PeopleSoft. Itu kan ERP ya?! Nah, saya kebetulan ingin mengimplementasikan OpenERP di perusahaan teman. Tapi nggak bisa bayar banyak nih. Saya kembaliin aja uang hadiahnya hehehehe. Mau nggak oom? Ya awalan saja sih oom, nanti kalo kita udah lebih deal lagi, kita bicara offline aja hehehe. Ok? Please PM aku di YM dg id yg sama dg idku disini. Trims....

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    aku perlu sebuah aplikasi untuk odd bola secara realtime dan in-play odd. trus dimasukkin ke ke database sql atau acces

    $240 (Avg Bid)
    $240 Avg Bida
    1 bida

    Hi there, I have several Windows 10 devices & would like to get on a daily basis the Internet Data Usage into a Mysql DB. Let's say it should daily send a value in GB, like : "10"

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    4 bida

    I need you to write some articles for us. We are a startup in India. We have recently started our in-office daily magazine. As we wanted our employees to be aware about many new technologies. If you know or eager to learn how to write professional articles, please apply. No qualification required. Students can also apply. Perks: Talking about perks, one of the biggest perk will be long term ...

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    8 bida

    I need you to write some articles for us. We are a startup in India. We have recently started our in-office daily magazine. As we wanted our employees to be aware about many new technologies. If you know or eager to learn how to write professional articles, please apply. No qualification required. Students can also apply. Perks: Talking about perks, one of the biggest perk will be long term...

    $56 (Avg Bid)
    $56 Avg Bida
    18 bida
    spreadsheet work 6 hari left

    I need you to fill in a spreadsheet with data.

    $87 (Avg Bid)
    $87 Avg Bida
    6 bida

    there is an organisation with many employees of different ranks. every employee has to fill their monthly schedule form in advance which will be sent to senior staff. this schedule report will be in the format of Excel or pdf in lanscap A4 size printable.

    $284 (Avg Bid)
    $284 Avg Bida
    42 bida

    hi wordpress developer to complete my work 1. login regsiter there make sure its working fine and any bug make it proper.. UI and all and properly callobaration to wocommerce 2. i have already put paytme key make u steup and make it run for website 3. major are above first two point all other are drop and change text etc.. its liek 2-3 hours work ok

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    7 bida

    hi i need wordpress developer experience to complete my work, if u can work... then its good like login regsiter work,, working payment gateway and all etc any fresher experince developer all welcomes.. happy bidding

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    15 bida

    This project is to gather profile details and help to match people to specific events. Finnder will be created as a crossplatform APP. It will need location information, ratings against user, cross platform (android, windows and iOS) and will be written in Xamarin. After every milestone a compileable backup of the code is to be saved and after MVP milestone the project will be loaded to the apps s...

    $365 (Avg Bid)
    $365 Avg Bida
    7 bida

    We are looking for a Full stack developer who has experience with the latest version of OpenCart and who can can create custom plugins / customize existing plugins and edit an existing recently bought theme. Your codes should be clean and bug free/fully tested and should be written with security and performance in mind. Our store has over 5,000 products as of now and increasing daily, so performan...

    $2176 (Avg Bid)
    $2176 Avg Bida
    54 bida

    Our main product selling in US: Home Theater Projector we try to select a good brand name (Trademark) for our home theater projector. Requirements: 1) Select your favorite Brand Name from following choices and tell us the reason of your choice. 2) Brand names (Trademark) for home theater projector to choose from:  A. LEQEE B. MEIGUI C. SXUDA D. JUZILINK E. LESEE F. XIAOYA Waiting for yo...

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    2 bida

    Ideongear makes screen printed and embroidered logo work gear. We cater to business customers and provide them a branded employee storefront where company clothing and gear is purchased using company store-credits or credit card. Our existing Multi-store Magento 2 (community edition) website requires ongoing maintenance and customization. First project will be to get the website core, database, We...

    $30 / hr (Avg Bid)
    $30 / hr Avg Bida
    24 bida

    I have a table that has been normalized and I need to import it to MySQL database. The problem is that it has special characters and the version of phpMyAdmin that I have does not allow importing those characters (á, é, í, ó, ú and ñ) and I would really like to import them. You will upload the table to the DB, preserving said characters.

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    16 bida

    Appointment Setter Duties and Responsibilities No two appointment setters are exactly alike, as specific skills vary from employer to employer. After analyzing job postings, we identified several core duties and responsibilities common to this position: Answer Inbound Calls Appointment setters answer inbound calls from the company’s prospective and current clients or customers. They answer...

    $37 / hr (Avg Bid)
    $37 / hr Avg Bida
    6 bida

    I have some work, in an Excel spreadsheet. Calling work customer care

    $87 (Avg Bid)
    $87 Avg Bida
    12 bida

    I am looking to build my client database and so I need a professional to help research prospective businesses and collate this data into an Excel spreadsheet, formatted as per the attached 'Data Table Format', to be imported into my CRM. Every column is required and the physical location of each business needs to be within the radius outlined in the attached 'Brisbane Target Suburbs...

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    3 bida

    DESCRIPTION: We have an immediate need for a long-term data entry specialist. Data will be entered between midnight and 9:00 AM CST. Data is sourced from specific website and pdf documents. Extraction and input methodology are flexible however python-based scraping and NLP are preferred. See candidate requirements below REQUIREMENTS: Self-starter Detail oriented (99% accuracy is required) Exp...

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    15 bida
    Build a website 6 hari left
    DISAHKAN

    Hello freelancers, We have a website that would like to rebuild it from scratch. Our scope of the services has changed so we need to totally change our website. Our existing website is [log masuk untuk melihat URL] Our new website would have five main pages and three subpages as: Home, Services (Design, Build, Décor ), Portfolio, Our Story and Contact. We have new content for it and can pr...

    $379 (Avg Bid)
    $379 Avg Bida
    117 bida

    Hello, we are a manpower agency looking for a business manager to work with us on a monthly salary basis that starts from $600 and depends on his performance. Job Responsibilities: 1-Assessing Company Culture and Environment 2- Developing an Operational Plan 3-Implementing our Operational Plan --------------------------------------------------------------------------------------------------...

    $700 (Avg Bid)
    $700 Avg Bida
    8 bida

    Hello Freelancers, we are a manpower agency looking for a business manager from Bangladesh or India to work with us on a monthly salary basis that starts from $600 and depends on his performance. Job Responsibilities: 1-Assessing Company Culture and Environment 2- Developing an Operational Plan 3-Implementing our Operational Plan --------------------------------------------------------------...

    $666 (Avg Bid)
    $666 Avg Bida
    7 bida

    HI We wanna find someone to develop a simple solution for the construction industry. The system will contain two main modules: Health & Safety Delivering, and Asset Record. Support iPhone and Andriod to record employees' read actions. Web for the administrator to view and manage data. The detail Job tasks include but are not limited to: - English fluent level - Data Entry - Content Writ...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    6 bida
    DATA ENTRY 6 hari left

    We wanna find someone to develop a simple solution for the construction industry. The system will contain two main modules: Health & Safety Delivering, and Asset Record. Support iPhone and Andriod to record employees' read actions. Web for the administrator to view and manage data. The detail

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    6 bida

    up to 5 css files needed for reactjs project.

    $127 (Avg Bid)
    $127 Avg Bida
    18 bida