Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    1,720 orang tugasan ditemui, harga dalam USD

    saya mahu orang setupkan autoboost untuk 5 produk di shopee setiap jam secara auto & boleh letak multi account untuk di manage.. Sila lihat contoh gambar sebagai rujukan..

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Dalam penjelasan ini saya menuliskan artikel rohani mengenai peranpenting Missi dikalangan orang - orang Kristen.

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida
    E.g. hamterr Tamat left

    Projek ini akan membuat orang - orong antusias melihat projek ini

    $1000 (Avg Bid)
    $1000 Avg Bida
    1 bida

    Korang ada artikel best nak share dengan Glamornyo? Bukan free tau! Kitorang siap bayar lagi! Tajuk kena catchy dan buat orang rasa nak klik! Artikel mengenai 1. isu semasa/tranding/Viral/ 2. Lifestyle gaya Malaysia [log masuk untuk melihat URL] Malaysia 4. Dekorasi dan hias rumah gaya malaysia 5. Tempat dan makanan menarik di Malaysia Kalau artikel yang korang hantar terpilih, kitorang akan...

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    21 bida

    Saya butuh Team & Personil untuk maju ke sebuah project pemerintah yang harus melengkapi beberapa persyaratan berikut a. Satu (1) orang Ahli Programmer, yang mempunyai sertifikat MikroTIK Advance, IPv6, NSE 1 Network Security. Pendidikan minimal Sarjana Strata 1 (S1) Jurusan Teknik Informatika perguruan tinggi negeri atau perguruan tinggi swasta yang telah diakriditasi atau telah lulus ujian...

    $1930 (Avg Bid)
    $1930 Avg Bida
    10 bida

    Hi Awais Gul Airij G., saya perlukan orang yang mahir dalam kertas kerja boleh bantu saya call 0108666088

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    Hi Shariff J.,call saya 0108666088 saya perlukan orang yang mahir dan boleh buat kertas kerja TRAVEL AGENCY

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    buatkan logo dengan format PNG dan blank background, minimal resolusi 4000 pixel, perkiraan logo berhubungan dengan orang ompong dan gendut :v

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    8 bida

    ■ Tentang kami - Kami mengurus platform crowdfunding global, Airtripp Funding [log masuk untuk melihat URL] - Untuk tahun ini (2019) kami telah menetapkan Malaysia sebagai sasaran market yang penting untuk syarikat kami ■ Premis - Kami difahamkan bahawa di Malaysia, idea [Crowdfunding] masih asing dan hanya diketahui oleh orang yang fasih tentang bisnes online sahaja. Jika dilihat dari sudut bisn...

    $1230 (Avg Bid)
    $1230 Avg Bida
    5 bida

    Salam Sejahtera, Peluang kerja dari rumah dan masa yang fleksibel. Buat 4 panggilan kepada rakan dan seisi keluarga, setiapnya berlangsung selama 15 minit bila-bila masa atas kemudahan anda. Anda akan dan dibayar USD 10 (≅ RM 40) untuk setiap panggilan dibuat dan diluluskan, tetapi jika anda melengkapkan kesemua 4 panggilan, anda akan menerima lebih USD10, yang bermakna anda layak untuk mend...

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    2 bida

    Menulis sejumlah artikel

    $333 (Avg Bid)
    $333 Avg Bida
    1 bida

    Salam Sejahtera, Appen sedang menjalankan projek pengecaman tuturan berskala besar dalam Bahasa Malaysia untuk membantu klien kami dalam merealisasikan tindakbalas suara interaktif ataupun interactive voice response (IVR) dengan kecerdasan bantuan untuk generasi seterusnya dalam sektor servis khidmat pelanggan. Matlamatnya adalah untuk mesin berinteraksi dan bertindakbalas kepada pertanyaan pelan...

    $39 (Avg Bid)
    $39 Avg Bida
    7 bida

    Stiker organisasi adalah sebagai simbol ketika stiker itu dilihat oleh orang lain

    $53 / hr (Avg Bid)
    $53 / hr Avg Bida
    4 bida

    translate video orang seminar yang durasinya 2 jam lebih

    $177 (Avg Bid)
    $177 Avg Bida
    4 bida

    Menulis sejumlah artikel saya ingin menulis artikel yang bermanfaat bagi orang banyak

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    1 bida
    Buku Hear Me Tamat left

    Saya daripada Persatuan Ibubapa Anak Masalah Pendengaran Malaysia (Hear Me). Persatuan kami adalah non-profit NGO yang tiada sumber kewangan yang tetap melainkan daripada pendaftaran ahli dan sumbangan orang ramai. Namun begitu, kami berhasrat untuk menerbitkan sebuah buku yang berkaitan dengan kisah kehidupan dan pengalaman ibubapa membesarkan anak mereka yang mempunyai masalah pendengaran. Ole...

    $112 (Avg Bid)
    $112 Avg Bida
    11 bida

    Saya memerlukan seorang yang berkemampuan untuk menjaga page facebook dan instagram saya. Semua content, dan gambar akan di sediakan cuma perlu orang untuk sentiasa update post

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    13 bida

    Riset Penulisan perkenalkan nama saya tommy susanto saya berasal dari lampung,pekerjaan saya,saya masih seorang pelajar smk kelas 3,saya ikut freelancer ingin mewujudkan cita cita saya sekaligus membentuk karakter saya agar hidup mandiri dan tidak merepotkan orang tua

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    1 bida

    Menulis ulang artikel dengan gaya bahasa sendiri yang memungkinkan orang lain lebih mudah mengerti

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    7 bida

    Saya memerlukan seorang yang berkemampuan untuk menjaga page facebook dan instagram saya. Semua content, dan gambar akan di sediakan cuma perlu orang untuk sentiasa update post

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    11 bida

    Sesuatu yang menarik minat orang lain sama ada di luar negara atau di dalam negara.

    $412 (Avg Bid)
    $412 Avg Bida
    7 bida

    Sesuatu yang menarik minat orang lain sama ada di luar negara atau di dalam negara.

    $351 (Avg Bid)
    $351 Avg Bida
    6 bida

    Menjualkan sesuatu untuk saya Menjual barang dagangan orang lain

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Menjualkan sesuatu untuk saya Menjual barang dan menjual informasi kepada semua orang dan menjelaskan jati diri saya

    $370 (Avg Bid)
    $370 Avg Bida
    1 bida

    Menulis sejumlah artikel Menulis artikel yang sedang tranding untuk di bagikan dan di baca oleh banyak orang. Serta beberapa puisi

    $86 (Avg Bid)
    $86 Avg Bida
    5 bida
    MEMBUAT VIDEO Tamat left

    Kami mencari orang yang ahli membuat Video 3D.

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    1 bida

    Membantu saya dengan pemasaran internet Mempromosikan dagangan orangtua saya kepada orang-orang ke media sosial agar di lihat oleh masyarakat

    $393 (Avg Bid)
    $393 Avg Bida
    2 bida

    Menjual barang yang berguna untuk orang lain

    $127 (Avg Bid)
    $127 Avg Bida
    2 bida

    Menulis sejumlah artikel Tulislah Sebuah Artikel Yang Bermanfaat Bagi Semua Orang Termasuk Bagi Diri Kita Sendiri..

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Menjualkan sesuatu untuk orang lain Saya ingin menjualkan produck orang lain

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Membantu saya dengan pemasaran internet Saya dapat menawarkan pekerjaan anda atau barang anda keorang orang

    $9 (Avg Bid)
    $9 Avg Bida
    1 bida
    Trophy icon Video Animation white board Tamat left

    Sebuah video untuk paparkan di FB, tujuan ialah mencari orang datang ke courses kami yang disediakan. kami menyediakan course mengenai new online shopping concept. Masa video ni hanya 30 saat. dua soalan kena buat di video ini, 1. Masih membeli di online platform tanpa untung apa apapun lagi? [log masuk untuk melihat URL] tak tahu apa itu database internet? Lepas itu, memberi kaedahnya iaitu join...

    $41 (Avg Bid)
    Dijamin
    $41
    1 penyertaan

    Membuat website dengan pengunjung harian 500 - 1000 orang

    $428 (Avg Bid)
    $428 Avg Bida
    5 bida

    projek untuk mengesan orang yg merokok ataupun menggunakan telefon bimbit semasa mengisi minyak di stesen minyak.

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    2 bida

    Saya sedang mencari ahli design grafis utk interior rumah dan lain-lain

    $56 (Avg Bid)
    $56 Avg Bida
    4 bida

    Menulis artikel yang banyak diminati orang.

    $883 (Avg Bid)
    $883 Avg Bida
    5 bida

    Menulis sejumlah artikel tentang bagaimana hidup di negeri orang.

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    2 bida

    Saya mampu mengkomunikasikan sebuah produk kepada orang lain agar terjadi jual-beli.

    $493 (Avg Bid)
    $493 Avg Bida
    4 bida

    saya bekas pensyarah. pengalaman 6 thn dlm pengajaran& pembelajaran. pengalaman dalam urusan umrah. projek mahu hasil buku untuk macamana nak dapat umrah secara percuma. saya nak ramai orang tahu cara atau rahsia ini. saya & beberapa rakan dah testimoni sendiri.

    $657 (Avg Bid)
    $657 Avg Bida
    8 bida

    Saya mencari orang yang mampu menuliskan artikel berita singkat islam setiap hari minimal 20 artikel berita, 200-400 karakter per satu artikel. selama 2 minggu.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    I need you to write some articles. BidadarikuAlhamdulillah atas Karunia Mu ya Allah..pertama mengandung orang ingat anak dalam kandunganku lelaki sebab tengok bentuk perut tajam [log masuk untuk melihat URL] hati memang inginkan anak pertama lelaki..lebih 5 orang cakap yang sama ..dan aku pun percaya la..semua kelengkapan baby aku beli warna biru yakin sangat

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    siap antar jemput barang ,orang ,dokumen dan lain-lain

    $20 (Avg Bid)
    Tempatan
    $20 Avg Bida
    3 bida

    Tajuk : Minoriti orang Islam di selatan Thailand. ( kesan SELEPAS berlaku ) ** Point + Huraian **5 page ** Write in Malay language Antara Pointnya :

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Tajuk : Minoriti orang Islam di selatan Thailand. ( kesan selepas berlaku ) ** Point + Huraian **5 page ** Write in Malay language Antara Pointnya :

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    9 bida

    Menyalin informasi dari beberapa website Menyalin dan mengembangkan informasi/artikel penting dari sebuah web supaya artikel penting tersebut dapat diketahui banyak orang dan bermanfaat untuk menambah pengetahuan banyak orang.

    $51 (Avg Bid)
    $51 Avg Bida
    2 bida
    Pekerjaan Tamat left

    Ahli pembicara yang membantu mengatasi masalah orang lain

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    Saya mempunyai sebuah proyek yang disukai oleh banyak orang terutama para pelajar, proyek saya kali ini adalah membuat sebuah karya tulis yaitu sebuah naskah yang nantinya bisa diangkat ke dalam sebuah novel atau layar lebar. Saya yakin proyek ini sangat disukai oleh kalangan remaja karena cerita di dalamnya tidak lepas dari pengalaman para remaja jaman sekarang

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    1 bida

    Menggabar Logo yg bagus dan di minati banyak orang ..

    $76 (Avg Bid)
    $76 Avg Bida
    11 bida

    saya menerima jasa pemasaran dengan tujuan membuat orang-orang yang belum tau tentang usaha/produk anda menjadi lebih tau dan tertarik dengan produk/usaha yg anda miliki

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Artikel Komuniti orang Teratas