Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    1,561 orang tugasan ditemui, harga dalam USD

    buatkan logo dengan format PNG dan blank background, minimal resolusi 4000 pixel, perkiraan logo berhubungan dengan orang ompong dan gendut :v

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    8 bida

    ...asing dan hanya diketahui oleh orang yang fasih tentang bisnes online sahaja. Jika dilihat dari sudut bisnes pula, ia adalah sebuah pasaran yang masih boleh membesar. - Oleh itu, objektif kami ialah untuk meluaskan lagi pengetahuan tentang [Crowdfunding] untuk rakyat Malaysia (terutamanya pelajar Universiti, dan orang berumur 20-an) ■ Intipati kerja

    $1230 (Avg Bid)
    $1230 Avg Bida
    5 bida

    ...input yang minima. Anda boleh baca mengenai sistem IVR dengan lebih lanjut di sini. Demi mencapai objektif ini, kami sedang mengumpul sampel pertuturan untuk perbualan umum orang ramai melalui perbualan telefon bagi tujuan penyelidikan dan latihan mesin. Sekian, Terima kasih The Appen Global Team...

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    2 bida

    Menulis sejumlah artikel

    $333 (Avg Bid)
    $333 Avg Bida
    1 bida

    ...input yang minima. Anda boleh baca mengenai sistem IVR dengan lebih lanjut di sini. Demi mencapai objektif ini, kami sedang mengumpul sampel pertuturan untuk perbualan umum orang ramai melalui perbualan telefon bagi tujuan penyelidikan dan latihan mesin. Pihak kami akan menyediakan segala yang anda perlukan untuk tugasan ini: Akses ke pengantara muka

    $39 (Avg Bid)
    $39 Avg Bida
    7 bida

    Stiker organisasi adalah sebagai simbol ketika stiker itu dilihat oleh orang lain

    $53 / hr (Avg Bid)
    $53 / hr Avg Bida
    4 bida

    translate video orang seminar yang durasinya 2 jam lebih

    $177 (Avg Bid)
    $177 Avg Bida
    4 bida

    Menulis sejumlah artikel saya ingin menulis artikel yang bermanfaat bagi orang banyak

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    1 bida
    Buku Hear Me Tamat left

    ...Ibubapa Anak Masalah Pendengaran Malaysia (Hear Me). Persatuan kami adalah non-profit NGO yang tiada sumber kewangan yang tetap melainkan daripada pendaftaran ahli dan sumbangan orang ramai. Namun begitu, kami berhasrat untuk menerbitkan sebuah buku yang berkaitan dengan kisah kehidupan dan pengalaman ibubapa membesarkan anak mereka yang mempunyai masalah

    $112 (Avg Bid)
    $112 Avg Bida
    11 bida

    Saya memerlukan seorang yang berkemampuan untuk menjaga page facebook dan instagram saya. Semua content, dan gambar akan di sediakan cuma perlu orang untuk sentiasa update post

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    13 bida

    Riset Penulisan perkenalkan nama saya tommy susanto saya berasal dari lampung,pekerjaan saya,saya masih seorang pelajar smk kelas 3,saya ikut freelancer ingin m...pekerjaan saya,saya masih seorang pelajar smk kelas 3,saya ikut freelancer ingin mewujudkan cita cita saya sekaligus membentuk karakter saya agar hidup mandiri dan tidak merepotkan orang tua

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    1 bida

    Menulis ulang artikel dengan gaya bahasa sendiri yang memungkinkan orang lain lebih mudah mengerti

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    7 bida

    Saya memerlukan seorang yang berkemampuan untuk menjaga page facebook dan instagram saya. Semua content, dan gambar akan di sediakan cuma perlu orang untuk sentiasa update post

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    11 bida

    Sesuatu yang menarik minat orang lain sama ada di luar negara atau di dalam negara.

    $412 (Avg Bid)
    $412 Avg Bida
    7 bida

    Sesuatu yang menarik minat orang lain sama ada di luar negara atau di dalam negara.

    $351 (Avg Bid)
    $351 Avg Bida
    6 bida

    Menjualkan sesuatu untuk saya Menjual barang dagangan orang lain

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Menjualkan sesuatu untuk saya Menjual barang dan menjual informasi kepada semua orang dan menjelaskan jati diri saya

    $370 (Avg Bid)
    $370 Avg Bida
    1 bida

    Menulis sejumlah artikel Menulis artikel yang sedang tranding untuk di bagikan dan di baca oleh banyak orang. Serta beberapa puisi

    $86 (Avg Bid)
    $86 Avg Bida
    5 bida
    MEMBUAT VIDEO Tamat left

    Kami mencari orang yang ahli membuat Video 3D.

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    2 bida

    Membantu saya dengan pemasaran internet Mempromosikan dagangan orangtua saya kepada orang-orang ke media sosial agar di lihat oleh masyarakat

    $393 (Avg Bid)
    $393 Avg Bida
    2 bida

    Menjual barang yang berguna untuk orang lain

    $127 (Avg Bid)
    $127 Avg Bida
    2 bida

    Menulis sejumlah artikel Tulislah Sebuah Artikel Yang Bermanfaat Bagi Semua Orang Termasuk Bagi Diri Kita Sendiri..

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Menjualkan sesuatu untuk orang lain Saya ingin menjualkan produck orang lain

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Membantu saya dengan pemasaran internet Saya dapat menawarkan pekerjaan anda atau barang anda keorang orang

    $9 (Avg Bid)
    $9 Avg Bida
    1 bida
    Trophy icon Video Animation white board Tamat left

    Sebuah video untuk paparkan di FB, tujuan ialah mencari orang datang ke courses kami yang disediakan. kami menyediakan course mengenai new online shopping concept. Masa video ni hanya 30 saat. dua soalan kena buat di video ini, 1. Masih membeli di online platform tanpa untung apa apapun lagi? [log masuk untuk melihat URL] tak tahu apa itu database internet? Lepas itu, memberi

    $41 (Avg Bid)
    Dijamin
    $41
    1 penyertaan

    Membuat website dengan pengunjung harian 500 - 1000 orang

    $428 (Avg Bid)
    $428 Avg Bida
    5 bida

    projek untuk mengesan orang yg merokok ataupun menggunakan telefon bimbit semasa mengisi minyak di stesen minyak.

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    2 bida

    Saya sedang mencari ahli design grafis utk interior rumah dan lain-lain

    $56 (Avg Bid)
    $56 Avg Bida
    4 bida

    Menulis artikel yang banyak diminati orang.

    $883 (Avg Bid)
    $883 Avg Bida
    5 bida

    Menulis sejumlah artikel tentang bagaimana hidup di negeri orang.

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    2 bida

    Saya mampu mengkomunikasikan sebuah produk kepada orang lain agar terjadi jual-beli.

    $493 (Avg Bid)
    $493 Avg Bida
    4 bida

    saya bekas pensyarah. pengalaman 6 thn dlm pengajaran& pembelajaran. pengalaman dalam urusan umrah....pensyarah. pengalaman 6 thn dlm pengajaran& pembelajaran. pengalaman dalam urusan umrah. projek mahu hasil buku untuk macamana nak dapat umrah secara percuma. saya nak ramai orang tahu cara atau rahsia ini. saya & beberapa rakan dah testimoni sendiri.

    $613 (Avg Bid)
    $613 Avg Bida
    9 bida

    Saya mencari orang yang mampu menuliskan artikel berita singkat islam setiap hari minimal 20 artikel berita, 200-400 karakter per satu artikel. selama 2 minggu.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    I need you to write some articles. BidadarikuAlhamdulillah atas Karunia Mu ya Allah..pertama mengandung orang ingat anak dalam kandunganku lelaki sebab tengok bentuk perut tajam [log masuk untuk melihat URL] hati memang inginkan anak pertama lelaki..lebih 5 orang cakap yang sama ..dan aku pun percaya la..semua kelengkapan baby aku beli warna biru yakin sangat

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    siap antar jemput barang ,orang ,dokumen dan lain-lain

    $20 (Avg Bid)
    Tempatan
    $20 Avg Bida
    3 bida

    Tajuk : Minoriti orang Islam di selatan Thailand. ( kesan SELEPAS berlaku ) ** Point + Huraian **5 page ** Write in Malay language Antara Pointnya :

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Tajuk : Minoriti orang Islam di selatan Thailand. ( kesan selepas berlaku ) ** Point + Huraian **5 page ** Write in Malay language Antara Pointnya :

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    9 bida

    Menyalin informasi dari beberapa website Menyalin dan mengembangkan informasi/artikel penting dari sebuah web supaya artikel penting tersebut d...dari beberapa website Menyalin dan mengembangkan informasi/artikel penting dari sebuah web supaya artikel penting tersebut dapat diketahui banyak orang dan bermanfaat untuk menambah pengetahuan banyak orang.

    $51 (Avg Bid)
    $51 Avg Bida
    2 bida
    Pekerjaan Tamat left

    Ahli pembicara yang membantu mengatasi masalah orang lain

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    Saya mempunyai sebuah proyek yang disukai oleh banyak orang terutama para pelajar, proyek saya kali ini adalah membuat sebuah karya tulis yaitu sebuah naskah yang nantinya bisa diangkat ke dalam sebuah novel atau layar lebar. Saya yakin proyek ini sangat disukai oleh kalangan remaja karena cerita di dalamnya tidak lepas dari pengalaman para remaja jaman

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    1 bida

    Menggabar Logo yg bagus dan di minati banyak orang ..

    $76 (Avg Bid)
    $76 Avg Bida
    11 bida

    saya menerima jasa pemasaran dengan tujuan membuat orang-orang yang belum tau tentang usaha/produk anda menjadi lebih tau dan tertarik dengan produk/usaha yg anda miliki

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Saya dapat menulis dan menceritakan tentang kehidupan sehari-hari yang saya alami atau dapat menceritakan pengalaman hidup orang- orang yang ada disekitar saya. Dengan kata lain dalam bentuk cerpen atau novel yang dapat saya kerjaan saat ini.

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    1 bida

    meningkatkan sumber daya manusia yang tertinggal dan memberikan motivasi kepada orang yang ingin melanjutkan ke jenjang perkuliahan

    $378 (Avg Bid)
    $378 Avg Bida
    2 bida

    -penjualan,menjual barang yang ...-seni rupa,membuat karya seni yang bagus untuk dipamerkan atau [log masuk untuk melihat URL] patung,lukisan,batik,dll. -berkencan,sifat setiap orang yang mempunyai pasangan hidup. -pekerjaan bebas,pekerjaan yang dikerjakan oleh orang secara bebas. -periklanan,sebuah cara untuk melihatkan barang dalam tulisan maupun sosial media.

    $174 (Avg Bid)
    $174 Avg Bida
    1 bida

    ingin mengajari orang yang ingin belajar

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Akan menyelesaikan sebuah musik yang enak di dengar, agar orang orang dapat mendengarkan lagu yang enak di dengar, agar semua bisa menikmati ciptaan saya

    $160 (Avg Bid)
    $160 Avg Bida
    4 bida
    Enjoy Music Tamat left

    Akan menyelesaikan sebuah musik yang enak di dengar, agar orang orang dapat mendengarkan lagu yang enak di dengar, agar semua bisa menikmati ciptaan saya

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    punya banyak peliharaan anjing, jadi sedikit bermasalah dengan orang yang tidak suka anjing

    $1 - $6 / hr
    Tempatan
    $1 - $6 / hr
    0 bida

    Artikel Komuniti orang Teratas