Oscommerce art work modulepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    303,772 oscommerce art work module tugasan ditemui, harga dalam USD
    Proyek desain Tamat left

    Mengubah sejumlah gambar Mengedit gambar foto menjadi vexel / art

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    5 bida
    Proyek desain Tamat left

    Mengubah sejumlah gambar Terima jasa doodle art berbingkai

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    7 bida

    Menulis sejumlah artikel Funny art,

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    6 bida
    Design project Tamat left

    Membuat sebuah gambar ilustrasi art tentang binatang. Illustrasi hanya dlm hitam putih. Dan di sediakan dlm bentuk file pdf. Dengan resolusi tinggi.

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    3 bida
    Design project Tamat left

    mengerjakan sebuah karya siluet art & mengerjakan yang berkaitan dengan percetakan

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Hi bogalakon, apakah available untuk membuat module opencart?

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Hi irmina, saya mau tanya kamu bisa membuat module di opencart?

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida

    disini adalah tentang serial perang dalam bentuk komik menceritakan peperangan abad ke 10 hingga zaman peperangan abad pertengahan..yang dimulai oleh konflik peperangan pasukan negara british melawan pasukan scoutlandia yang memberontak untuk suatu kebebasan melawan penjajahan yang dipelopori oleh king richard the lion heart,,disamping itu ada serial peperangan suku mongolia yang berambisi mengusa...

    $87 (Avg Bid)
    $87 Avg Bida
    6 bida

    Membuat berbagai macam Logo, spanduk, art design, clothing, banner promo

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    2 bida
    Design a Logo Tamat left

    i am filmmaker crew. this is my project in filmmaker as art department (prop maker).

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    5 bida

    website design projectVill: Baharampur, post: Baharampur, P.S: Dashmina, Dist: Patuakhali. 05. Permanent Address : Vill: Baharampur, post: Baharampur, P.S: Dashmina, Dist: Patuakhali.

    $59 (Avg Bid)
    $59 Avg Bida
    5 bida

    gambar yang saya ingin kan adalah gambar doodle art atau juga abstract

    $753 (Avg Bid)
    $753 Avg Bida
    2 bida

    mengisi data-data dari dokumen, kertas kerja, budget, kewangan, akaunting, dan lain-lain ke dalam excel. tak tau nk tulis ape lagi, dah dy minx keterangan paling kurang 30 patah perkataan, tulis je lah sampai cukup

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    5 bida

    data entry for company businness or report

    $124 (Avg Bid)
    $124 Avg Bida
    4 bida

    Ability to use computer and internet in particular microsoft words and else

    $271 (Avg Bid)
    $271 Avg Bida
    1 bida

    if the mind and imagination are not combined in one direction , it is difficult we express what we feel in a paper that has been etched in black ink . when the trembling hands holding art shows , then the word - word when it will not be easy for the expressed... ================================================================== (jika pikiran dan imajinasi tidak berpadu dalam satu arah, sulitlah...

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Mengetik data di ms word/excel ,mengarsip data di word, menjalakan powerpoint,word,excel

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    8 bida

    Saya ingin membuat karya animasi digital art dengan segala kemampuan saya, meski belum begitu mahir, saya ingin membuat suatu art yang dapat dikenang oleh semua orang . Genre digital art biasanya bertema fantasi, namun saya ingin membuatnya dengan bertema animasi dan kehidupan sehari-hari. Semoga kalian menyukai seni aku.

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Salam kenal, Saya Adam dari Madfal Studio, ini list game Madfal Studio sebelumnya : [log masuk untuk melihat URL] saya ingin mengajak collab 2D Artist untuk membuat game dengan tema ramadhan yang sebentar lagi.. :) jadi kita Share revenue 50:50 untuk jenis art nya yg flat unyu2 :3 semacam ini : [log masuk untuk melihat URL] jika berkanan bisa langsung contact saya di : [log masuk u...

    $0 - $0
    $0 - $0
    0 bida

    Abdullah's work ! Abdullah's work ! Abdullah's work !

    $120 (Avg Bid)
    $120 Avg Bida
    1 bida

    Islamic Quranic poster ( surah Al mulk ) & same content on 4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to left *pls see attached example ) th...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    3 bida

    Islamic Quranic poster ( surah Al mulk ) & same content on 4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to left *pls see attached example ) th...

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    4 bida

    Islamic Quranic poster ( surah Al mulk ) & same content on 4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to left *pls see attached example ) th...

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lam...

    $817 (Avg Bid)
    $817 Avg Bida
    4 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lam...

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Sebenernya sudah lama tentang WPAP ini dibahas di beberapa blog atau website para sahabat bahkan berceceran di internet tutorial yang membahas tentang WPAP ini, berhubung ada pertanyaan dari salah seorang sahabat maka bagus juga kita bahas sekilas tentang WPAP dan sekalian cara membuatnya, begini pertanyaannya;rnrn mas ,tulung posting cara buat gambar wpap di corel y,,,rn & gimana...

    $3000 - $5000
    $3000 - $5000
    0 bida

    I need some one to enter some data for me. The documents are provided separately. The final format of the entered data should be consistent and standardised.rnrnPlease message me if you have any questions.

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    2 bida

    Saya ada module auto select city dan one page check out. Module auto select city tersebut jalan di halam check out standard tetapi ketika saya menggunakan module one page check out tidak bisa jalan. Jadi saya perlu bantuan untuk menggabungkan kedua module tersebut.

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Poster untuk sebuah event bike to work yang bertujuan mengurangi dampak pemanasan global (global warming) dan polusi di Jakarta.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    5 bida

    looking for a good logo designer available to work right now to make a logo for my website.

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    26 bida

    Hi Jin, I spotted your profile with your ESP32/GSM project. I want to design a single channel LoRa gateway for my sensors. It should be able to collect data from LoRa devices (868Mhz) and send it to the The Thing Network or custom IoT backend via WiFi (ESP32), GSM (GSM/LTE module) or satellite (Iridium service). There is already an existing Arduino based firmware witch do that via WiFi, but I n...

    $35 / hr (Avg Bid)
    $35 / hr Avg Bida
    1 bida

    Need someone that can make new next to existing functions and put result in string / char. The current source: [log masuk untuk melihat URL] Need some additions to that and do a sha256sum.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    5 bida
    Word art design 6 hari left
    DISAHKAN

    I need a few designs made for my local church to help raise Money. Mostly word art for woman's tshirts . About 3 designs total

    $31 (Avg Bid)
    $31 Avg Bida
    15 bida

    need some minor work to be done on excel sheet

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    35 bida

    I have a data analysis [login to view URL] my need and your service this may be helpful for both.

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    5 bida
    copy paste work 6 hari left

    I need someone to copy information from some websites.

    $65 (Avg Bid)
    $65 Avg Bida
    9 bida

    I need a few word art designs created for woman's shirts. For inspirational quotes regarding God and freedoms . I have more details to share with appropriate candidate

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    9 bida

    Hi there. I am seeking a html, css website designer now. If you have good skills there, please happy bid. You will work with a client. We prefer new freelancers. Thank you

    $130 (Avg Bid)
    $130 Avg Bida
    43 bida

    Need a Developer to Build for an Open CV module that will be added as scene in Unity to my app. This should be easy. See details attached.

    $491 (Avg Bid)
    $491 Avg Bida
    29 bida

    sap ARIBA Trainer require for online training have good knowledge of module.

    $3625 - $7250
    $3625 - $7250
    0 bida

    I have a graph and i need to put the Y axis into X axis

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    9 bida

    Software Provided • We provide a client-server functional php base input desktop (guard software) and a php admin module that is used to adminístrate the desktop software and use mysql database • The software was developed with php language • The software desktop client need to have a php server and mysql server installed in the computers to work Features of the Software...

    $1166 (Avg Bid)
    $1166 Avg Bida
    20 bida

    Hello. I want to do some work on Odoo version 11 POS. Are you familiar with the Odoo POS module and javascript?

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida

    1. INTRODUCTION The purpose of this document is to define the requirements for a new hardware development of a Control Interface for Air Curtains unit. Now we have three different kind of Control Interface for Air Curtains: 1. BASIC CONTROL INTERFACE: Designed to control the two-speed fan motor. 2. WATER CONTROL INTERFACE: Designed to control the two-speed fan motor and the water heat electric-v...

    $8267 (Avg Bid)
    $8267 Avg Bida
    11 bida
    $38 Avg Bida
    2 bida
    Newsletter module wordpress 6 hari left
    DISAHKAN

    Starting from a list of object create a newsletter; first select few objects, second create a newsletter with a default template

    $154 (Avg Bid)
    $154 Avg Bida
    39 bida
    $37 Avg Bida
    24 bida
    Company Profile 6 hari left

    We are Serbtechnologies looking to some free lancer to prepare simple and elegant profile for our company. We need someone to write for us the content of profile SEO, HTML, CSS and WordPress friendly. our services are • Asset Tracking Services • Inventory Services • Integration Services • Theft Prevention (Jewelry Tracking/ Art) • Access Control • Document Flow Manag...

    $135 (Avg Bid)
    $135 Avg Bida
    47 bida

    I have a base layout created in PSD for an online health and safety portal, this includes a number of other screens that need to be created based on a number of excel and flow diagrams which explain what's needed from a display and functionality point of view. For anyone wanting to work on this I will need to see high quality website designs, ideally from an admin area point of view, the th...

    $609 (Avg Bid)
    $609 Avg Bida
    62 bida

    Mevcut bir excel dosyasında [log masuk untuk melihat URL] adlı siteden veri çekiyordum. Ancak 1 haftadır siteden veri çekemiyorum. Excel dosyasında module kısmı düzenlenerek dosyaya yeniden veri çekme işlemi gerçekleştirilecektir.

    $37 (Avg Bid)
    $37 Avg Bida
    4 bida