Oscommerce remove conditions use information boxpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    380,088 oscommerce remove conditions use information box tugasan ditemui, harga dalam USD

    Assalamualaikum ilyrusli, saya Nazrin. Saya sedang cari content writer untuk company saya kerja. kami beroperasi di Bangi, Selangor. boleh tak awak hubungi saya di email. [Removed for encouraging offsite communication which is against our Terms and Conditions -Section 13:Communication With Other Users] terima kasih.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Website regarding Gambling/Casino online, Target GEO Malaysia only [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]

    $2369 (Avg Bid)
    $2369 Avg Bida
    30 bida

    saya butuh sekitar 16ribu gambar dengan 4 jenis mobil ( sedan, suv, mpv, dan bus ). masing" kurang lebih 4000 tiap jenisnya. ukuran gambar harus fix 448 x 448. objek mobil tidak boleh terpotong, objek mobil minimal 50% dari keseluruhan gambar. setelah gambar buatkan annotationnya yang merupakan bounding box keberadaan object. format annotation mengikuti pasval voc. berbentuk xml. boleh menggu...

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Hai, saya nak minta anda buatkan satu poster untuk asignment saya. Just a simple poster. Saya attach kan skali contoh poster yg sy nak. Idea dia mcm gmbr sy bg tu. Tp dlm bentuk idea kreatif yg lain. terima kasih. [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    8 bida
    Edit photo Tamat left

    Mengubah sejumlah gambar Ritouch+remove background

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    21 bida

    Find fb page or website KEDAI KOPI JENJAROM MOHAMAD ESOOF A/L NAINA MOHAMAD TEE AH CHAN KAFETARIA SUP DAGING WONG HENG APIT SATAY GERAI MANGAN SITI ZAINAINAH BINTI MOHAMAD SOYAVITE SOYAVITE JENNY HONG YOON LEE MOBILE SNACKS AYEEM BURGER BIKERS CAFE WAN YUET WAH HO KAH CHUAN RESTORAN SHA MAJU OSUN BEAUTY & BOUTIQUE RAMLY BIN ZAINAL ONG BEE HONG HURUL HUDA ENTERPRISE KEDA...

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    15 bida

    Windows Lain atau tidak pasti Mengunakan quantity,quality,dynamic,design dan kekuatan dalam bentuk atau pun kawasan(place)

    $598 (Avg Bid)
    $598 Avg Bida
    1 bida

    mencari maklumat yang penting , membawa kemanfaatan kepada setiap individu yang memerlukan maklumat yang tepat,munasabah serta benar. Serta memastikan maklumat yang didapati boleh di terima pakai serta tidak mempunyai sebarang kesahihan.

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    6 bida

    Saya ingin membuat aplikasi mobile sederhana yang berbasis android studio. Tujuannya adalah untuk pembelajaran buat saya sendiri. Aplikasi ini setidaknya mempunyai fungsi - fungsi sebagai berikut : 1. Multi User 2. Menginput data-data : text , tanggal , combo box , radio button, lokasi , merekam suara, images , tanda tangan user. 3. Melakukan sinkronisasi dengan database. 4. Mengeluarkan ou...

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    1 bida

    saya akn melakukan pekerjaan apa yang di perintahkan kepada saya. Mencari inforasi di website dan banyak lagi. Apapun itu saya akan bekerja sebaik yang saya bisa.

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    1 bida

    saya akan mencari setiap informasi melalui web

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    URGENT!! Perlu Sales atau Digital Sales Marketer (SEO) untuk menjual produk supplemen kulit dari swedia, bonus menarik sekitar USD30-100 per produk yang terjual. bisa freelance dilakukan kapanpun dan dimanapun.. Produk bernama Apple Stem Cell Plus Collagen.. dengan khasiat meregenerasi sel kulit, menghilangkan flag dan bekas jerawat, anti aging, dll.. bisa juga dipakai untuk mengurangi kol...

    $178 (Avg Bid)
    $178 Avg Bida
    3 bida

    Mengubah template alterna wordpress untuk website event silahkan kunjungi [log masuk untuk melihat URL] dan lihat bagian footer sebelah kanan untuk berdiskusi lebih lanjut melalui (Removed by Freelancer.com admin for breaching Terms and Conditions)

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    4 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    Saya ingin mencari orang yang bisa membuat gambar kata-kata dp bbm terbaru. Disini saya ingin orang yang sekalian bisa memposting gambar-nya di [log masuk untuk melihat URL] Dalam memposting gambar tidak usah memakai banyak artikel/tulisan. Cukup sedikit penjelasan tentang gambar yang sesuai SEO. Di [log masuk untuk melihat URL] sudah ada contoh yang bisa dilihat terlebih dahulu Minimal bisa ...

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Barev dzez, mer kazmakerputyuny norastexc e, zbaxvum e multeri nkarahanumov, mez masnagetner en harkavor, kxndrey zangaharel [The administrator removed this message for encouraging communication outside Freelancer.com, which breaches our Terms and Conditions - Section 13:Communication With Other Users.]Lilit kam grel keyanimationyerevan@[log masuk untuk melihat URL] karajarkey handipel ev handipm...

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida
    video tutorial Tamat left

    membuat video tutorial paypal ( open account , register credit card , rergister bank account , send money , withdrawal , dan lain lain yang umum dibutuhkan ) dengan narasi bahasa english , mandarin ( kalo sanggup dengan narasi bahasa yang lain juga boleh ) untuk keterangan lebih lanjut silahkan call [The administrator removed this message for containing contact details which breaches our Terms...

    $116 (Avg Bid)
    $116 Avg Bida
    1 bida

    Want to sell Not for swap Samsung Note 3 Original by SME warna black untuk dijual dgn harga RM1500. Warranty ada lagi 9 bulan .Fullset ( charger, earphone, casing, screen protector, box ORIGINAL ) call, msg, whatsapp :0133262021.. COD: Area Johor Bahru

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $381 (Avg Bid)
    $381 Avg Bida
    10 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $356 (Avg Bid)
    $356 Avg Bida
    12 bida

    This task involves your downloading wallpapers and uploading them using our WordPress interface. You'll download the wallpaper, then upload it, and put the correct title in the name box. You will be required to also place the wallpaper in the correct category. We'll supply the websites to download the wallpapers from. You'll be required to download / upload 800 wallpapers over a ...

    $33 (Avg Bid)
    $33 Avg Bida
    3 bida

    PT. PHOENIX JAYA MANDIRI Jakarta, bergerak di bidang Jasa Pengurusan barang Export dan Import di Pelabuhan Tg Priok Maupun Di Bandara Soekarno Hatta, Juga kami melayani jasa Domestics Pendistribusian barang ke seluruh Indonesia Khususnya ke Seluruh wilayah Sumatera, Aceh NAD, Jawa dan Bali Lintas Darat, Laut dan Udara . Melayani International Sea & Air Freight Forwarding, Customs Clearance, ...

    $394 (Avg Bid)
    $394 Avg Bida
    1 bida

    immediate fix required small issues in PHP site ... popup form small design change / email form improvement go to top button design OR remove it ....

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    5 bida
    I need a website 6 hari left

    Its for a tractor dealership so a simple website that the owner can add and remove tractor listing

    $107 (Avg Bid)
    $107 Avg Bida
    31 bida

    I need flash developer work in Action Script 3 to make flash movie Developer just make little code in Action Script 3 .. move it’s not big … he will just add some action script code My budget is 30$ Please send to me cv and some of work to [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida
    redesigning our site 6 hari left
    DISAHKAN

    We need to rebuild the entire site STEDB DOT COM with a new look and feel of our site. Confirm if you can complete all the points below. If you cannot then what points do we need to outsource to someone else. 1. The look and feel should be like [log masuk untuk melihat URL] a. Must load properly on a large, small, tablet / mobile screen 2. Our direct competitor is [log masuk untuk melihat URL] ...

    $240 (Avg Bid)
    $240 Avg Bida
    52 bida

    Please note that I have already done most of the research, have 15-20 page write up. Need someone to proof read, rewrite, and format my book and add additional content if necessary. At last prepare a cover and convert the content to e book. If the contents of the book are rewritten, it should : * Contain original content (pass copyscape) * Be written in a positive, conversational tone * Be fr...

    $55 (Avg Bid)
    $55 Avg Bida
    16 bida

    Looking for a free lancer contractor to enter data in to POS system (multiple screens) by calling API to get [log masuk untuk melihat URL] of developing this in python Need suggestion full development.

    $750 - $1500
    $750 - $1500
    0 bida
    Mobile App with Cordova 6 hari left
    DISAHKAN

    Hello, we are looking for someone to create a mobile app with Cordova for our existing Wordpress Page. # Intro You have to login into wordpress and show some pages (see links below). The pages are restricted and can only be accessed after login. First Time when the app is openend a Login Page should display the following fields > Select Box (Teacher or Student) > Email field > Password...

    $250 - $750
    Ditampilkan Sulit
    $250 - $750
    8 bida

    Need to remove background from 48 product images. Background needs to be white, keep same canvas size and everything. example attached

    $74 (Avg Bid)
    $74 Avg Bida
    89 bida

    I need flash developer work in Action Script 3 to make flash movie Developer just make little code in Action Script 3 .. move it’s not big … he will just add some action script code My budget is 30$ Please send to me cv and some of work to [Removed for encouraging offsite communication which is against our Terms and Conditions -Section 13:Communication With Other Users]

    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    7 bida

    I need flash developer work in Action Script 3 to make flash movie Developer just make little code in Action Script 3 .. move it’s not big … he will just add some action script code My budget is 30$ Please send to me cv and some of work to [Removed for encouraging offsite communication which is against our Terms and Conditions -Section 13:Communication With Other Users]

    $181 (Avg Bid)
    $181 Avg Bida
    5 bida
    Photohop Editor 6 hari left

    Remove background from a photo.

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    37 bida

    Hi, we are looking for a writer to research and write the following blog posts about these diseases: Mesothelioma cancer - what is it and stages (400 words) Mesothelioma cancer - Causes (300 words) Mesothelioma cancer - Early effects and symptoms (500 words) Mesothelioma cancer - Diagnosis and prognosis (400 words) Mesothelioma cancer - Treatments (300 words) COPD - What is it (300 words) COPD -...

    $142 (Avg Bid)
    $142 Avg Bida
    11 bida

    Hi, we are looking for a writer to research and write the following blog posts about these diseases: Mesothelioma cancer - what is it and stages (400 words) Mesothelioma cancer - Causes (300 words) Mesothelioma cancer - Early effects and symptoms (500 words) Mesothelioma cancer - Diagnosis and prognosis (400 words) Mesothelioma cancer - Treatments (300 words) COPD - What is it (300 words) COPD -...

    $132 (Avg Bid)
    $132 Avg Bida
    41 bida
    Unity work 6 hari left
    DISAHKAN

    Continuation of tracking sample in Unity with VisionLib. Need to remove unwanted items such as table legs and highlight lines on the table top. Then, test out the tracking capability and stability with webcam. Once achieved, we need to make the table top graphic (obj file) transparent and attempt to overlay graphical game elements over the table top.

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    7 bida

    Looking for an engaging and interesting Design for a sticker to seal our white mailer box. The sticker will seal the box and also act as BRANDING of my product: HabitBox. [log masuk untuk melihat URL] Right now the feedback says it's too average looking, so looking for an ENGAGING design that's more eye catching and also functions as a sticker. Perhaps with patterns or shapes, some...

    $50 (Avg Bid)
    Dijamin
    $50
    1 penyertaan

    Implement, Develop and execute VBA Code to automate simple task such as repeating Rows using "IF" conditions and Looping and selecting data from rows from one excel sheet into another .

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    16 bida
    restaurant 6 hari left

    i need complete restaurant design in 1140 sft place [Removed for encouraging offsite communication which is against our Terms and Conditions -Section 13:Communication With Other Users]

    $156 (Avg Bid)
    $156 Avg Bida
    3 bida

    We are a home remodeling and home management company located in Scottsdale, AZ/. We have developed several single pages sales pieces that need to be designed to look professional, brand consistent and catchy. Also am open to any content editing as well. There will be several other pieces for future work. [log masuk untuk melihat URL]

    $159 (Avg Bid)
    $159 Avg Bida
    9 bida

    Remove existing landing page from server Upload this theme [log masuk untuk melihat URL] and this style [log masuk untuk melihat URL]

    $130 (Avg Bid)
    $130 Avg Bida
    62 bida

    Remove existing landing page from server Upload this theme [log masuk untuk melihat URL] and this style [log masuk untuk melihat URL]

    $141 (Avg Bid)
    $141 Avg Bida
    82 bida
    Simple laravel website fixes 6 hari left
    DISAHKAN

    Here are a list of simple fixes to be done: 1. Fix error connecting to coinpayments 2. Fix error connecting to stripe 3. Hide a box on dashboard 4. Show a missing field in user profile 5. Fix a function on dashboard.

    $36 (Avg Bid)
    $36 Avg Bida
    29 bida

    Remove existing theme and upload this theme [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    19 bida

    Upload files to my server, remove existing files [log masuk untuk melihat URL] Use this theme [log masuk untuk melihat URL]

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    49 bida

    I want to be able to find elevation along a path (ie series of lat/long coordinates) and display it on a map. Input: My input file (*csv) contain altitude and coordinates Output : - one *csv file with the elevation associated along the path - script or interface to import my input file and to display the path + altitude + elevation on a topographic map like the exemple below. It should work f...

    $62 (Avg Bid)
    $62 Avg Bida
    6 bida

    Remove all plants and leave the areas empty with the exception of the mulch on the ground. Total of 15 photos. Please describe the scope of the project in your first message so I know you have read it. All others will be discarded.

    $79 (Avg Bid)
    $79 Avg Bida
    43 bida