Oscommerce show sub category products main categorypekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    580,609 oscommerce show sub category products main category tugasan ditemui, harga dalam USD

    Salam [log masuk untuk melihat URL] name is Salehan Ahmad from Singapore. I am leading a Muslim charity group and we are having a project this forthcoming Ramadan. We intend to deliver dry goods to the poor in Singapore before Ramadan. I need a poster for our FB for that purpose and the contents read like this : (this is the main title) Projek Barangan Dapur Ramadan 2021 oleh Sahabat Masjid Singa...

    $38 (Avg Bid)
    $38 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin menjual produk ini kerana saya berasa produk ini diminati oleh masyarakat dan menggunakan seni serta boleh dijual sebagai hadiah mahupon untuk diri sendiri

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    8 bida

    Hai encik arif, saya norman dari malaysia. bolehkah kamu buatkan saya 1 Expert advisor berkonsepkan seperti martingle. seperti kita tahu, bila entry posisi martingle, nilai lot kita akan digandakan. apa yang saya mahu buat adalah : 1. main entry adalah BUY 2. apabila harga terus menurun, harga akan digandakan dengan nilai lot buy +1, seperti contoh lot pertama adalah lot 0.01, lot kedua adalah ...

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida

    Kami membuka peluang kepada semua warga malaysia untuk memberikan nama baru bagi menggantikan nama "e-rezeki global high income". Nama mestilah COOL and TRENDY info program. erezeki global high income adalah salah satu sub program dibawah inisiatif erezeki yang di anjurkan oleh MDEC, agency kerajaan di bawah kementerian komunikasi danmultimedia (KKMM). Program ini adalah program ...

    $54 (Avg Bid)
    Dijamin
    $54
    119 penyertaan

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Rental Services [log masuk untuk melihat URL] Ye ek server company hi jo Bhopal main serve karaoke website main data dalana hain

    $379 (Avg Bid)
    $379 Avg Bida
    1 bida

    Assala Mo Alaikum Warah Matullah Hi Wabarakatuhu, Rashid Sahab Allah aap par or Tamaa muslimeen par apni rehmat qayam rakhe. Ab kaam ki baat krte hain... Main Indian main Rajasthan ke chhote se sheher Tonk se hu or Mujhe apne kaam ke liye facebook accounts chahiye jinse logo k pages like krke main pesa kama saku... agr aap mujhe facebook accounts provide kar sakein to mere or apke dono k liye ek b...

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida
    urdu sentances Tamat left

    main Urdu typing karna Chan ti hon agar kam milay ga tozaror karongi

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida
    Edit Something Tamat left

    Athre ne shounk,athri mundeeran de bn gye ne jatt zind jaan heeran de Aven Jhuthi Muthi att Niyo Krde/Aven Jhuthi Jehi Att niyo Krde Sherni Choo k Sonde Marn Mron wali glan krde fokke fair jattan nu krne ni onde Yaaran Nall Mera Sansaar preya "TAALIBAAN" group sadda nall khrreya Sadke javan yaaran to/Main Sadke Javan Avde Yaaran To Jehde sara din rehande chit prchonde Marn Mr...

    $8 - $21
    $8 - $21
    0 bida

    hi semuanya, saya punya 2 job yg simple dengan bayaran yang tidak seberapa job ini di utamakan ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahn...

    $166 (Avg Bid)
    $166 Avg Bida
    1 bida

    hi semuanya, saya punya 2 job yg simple dengan bayaran yang tidak seberapa job ini di utamakan ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya men...

    $826 (Avg Bid)
    $826 Avg Bida
    4 bida

    hi semuanya, saya punya 2 job yg simple dengan bayaran yang tidak seberapa job ini di utamakan ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahn...

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    11 bida

    hi semuanya, saya punya 2 job yg simple dengan bayaran yang tidak seberapa job ini di utamakan ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya men...

    $683 (Avg Bid)
    $683 Avg Bida
    1 bida

    I can writing anything, .. :) Internet ?? apa itu ? jika kalian bertanya pada anak SD pasti menjawab, “internet itu tempat facebookan dan main game”. Hehe.. maklumlah masih SD. Nah kalo menurut saya nih, menurut dari berbagai sumber yang telah saya pelajari pada masa sekolah, internet adalah suatu jaringan yang menghubungkan computer satu dengan yang lainya., bener gak tuh ? bener gak...

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida
    bayar hutang Tamat left

    woi cuk balikin duit ku klo emg ga jadi order barang...masa main kabur wae. aku butuh duit bneran cuk... regards. Hage Kizu

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    hi semuanya, saya punya 2 job yg simple dengan bayaran yang tidak seberapa job ini di utamakan ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya men...

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    This task involves your downloading wallpapers and uploading them using our WordPress interface. You'll download the wallpaper, then upload it, and put the correct title in the name box. You will be required to also place the wallpaper in the correct category. We'll supply the websites to download the wallpapers from. You'll be required to download / upload 800 wallpapers over a ...

    $33 (Avg Bid)
    $33 Avg Bida
    3 bida

    Need you to go on website for a certain geographic area and then find e-mail addresses and mailing addresses (where there isn't an e-mail address) from websites associated with the main website. Have done this myself before and will pay up to $8 for each 50 that I am looking for. I will give you the size of the area and have video to show you how. Not much more than going to main site, clicki...

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    1 bida

    Hi, I am looking for a data entry person or team that understands retail and how to manually put in products or build a .csv spreadsheet to be able to be downloaded. We sell a variety of products from toys, electronics, apparel, & sporting goods. So you must understand retail and have the mindset on alot of cutting and pasting into the template to create a .csv feed or manually upload the inf...

    $858 (Avg Bid)
    $858 Avg Bida
    4 bida

    hi semuanya, saya punya 2 job yg simple dengan bayaran yang tidak seberapa job ini di utamakan ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya men...

    $50 / hr (Avg Bid)
    $50 / hr Avg Bida
    1 bida

    hi semuanya, saya punya 2 job yg simple dengan bayaran yang tidak seberapa job ini di utamakan ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya men...

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    hi semuanya, saya punya 2 job yg simple dengan bayaran yang tidak seberapa job ini di utamakan ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya men...

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    hi semuanya, saya punya 2 job yg simple dengan bayaran yang tidak seberapa job ini di utamakan ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya men...

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    hi semuanya, saya punya 2 job yg simple dengan bayaran yang tidak seberapa job ini di utamakan ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya men...

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    Cara Reset Printer Canon MP258 : 1. Printer MP258 yang error 5B00 atau P07 dalam keadaan mati dan kabel listrik terpasang. 2. Tekan Tombol STOP/RESET dan tahan, kemudian tekan tombol POWER dan tahan. 3. Tombol POWER masih ditekan, lepas tombol STOP/RESET, kemudian tekan tombol STOP/RESET 2 x dalam keadaan tombol power masih ditekan. 4. Lepas kedua tombol secara bersamaan. 5. Printer MP258 ...

    $10 - $37
    $10 - $37
    0 bida

    hi semuanya, saya punya 2 job yg simple dengan bayaran yang tidak seberapa job ini di utamakan ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya men...

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    I have a Webserver hosted on AWS and my domain is with Godaddy I need a sub-domain properly pointed to the AWS webserver and AWS networking properly configured.

    $91 (Avg Bid)
    $91 Avg Bida
    9 bida
    Python Knapsakc 6 hari left
    DISAHKAN

    I am building a python program that will give a a result of what a person must eat during the day after adding 3 main points ( gender, country, and a specific product he wants to eat today) I am unable to find a solution can you help

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    7 bida

    Part time support for business onwer in IT and ML sectors. Main tasks: - Web research on general business and IT topics - Competitor research (using crunchbase and other tools) - Information management on google sheet Skills: -Think out of the box -Organized -Problem solver Training to be provided.

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    26 bida

    Hi! Have a website in [log masuk untuk melihat URL] and need help to fetch Twitch clips from specific streamer with Twitch API and showing it on my website and also you create filtered function (day, week, month, all) (check API below) Doc: [log masuk untuk melihat URL] In thumbnails should show username, Ago, and view count. By send application to this project, You agree to do it on Anydesk ...

    $186 (Avg Bid)
    $186 Avg Bida
    14 bida
    Website SEO 6 hari left

    My main focus would be to generate clients in the near future and appear on Google search. We also plan in doing Facebook paid advertising.

    $166 (Avg Bid)
    $166 Avg Bida
    42 bida

    The New Vision International Film Festival is a prestigious award ceremony based in Amsterdam. Our past attendees include Emmy, Grammy and Tony winners. NVIFF has an award category for music videos. Due to our increased diversity policy, we realize we have to nominate more talent from South East Asia. That is why we are looking for someone from Korea who can bring us in contact with K-pop labels, ...

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    2 bida

    we run a lot of website and need to maintan them and so we are looking for a junior coder / assistent with skills in html, css (desktop, mobile, tablet), javascript and php. the main job will be implementation of new designs/html codes to our system and changes in existing html especially make the changes fit on all devices. important for us: you have perfect skills in html/css (javascript and ...

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    30 bida

    Full-Time Virtual Assistant to handle design work using Canva to market Real Estate agents. All Agents -Templates (Canva) Templates - Each agent should have their own for each of these with Phone # @[log masuk untuk melihat URL] email and website [log masuk untuk melihat URL] New Listing Taken Open House Pending Closed Transaction Google Review Zillow Review Company -State-Specific- Templates...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    6 bida

    Oasis House of Dayton offers hope and support to women survivors of trauma, violence, sexual exploitation, and substance abuse. We seek to empower women by providing safe housing, supporting their sobriety, vocational opportunities and spiritual growth. We are starting a conference in Southwest Ohio to help bring awareness to Human Trafficking and to help educate organizations and individuals ...

    $100 (Avg Bid)
    Dijamin
    $100
    13 penyertaan

    We recently launched PeekGeo on RapidAPI ([log masuk untuk melihat URL]) however are interested in creating a website/portal where users use can subscribe to our API directly on our own website, rather than through RapidAPI. We also have a python package ([log masuk untuk melihat URL]) that we would like to present on our on webapp. The main objectives include: - Website interface/UX, similar but...

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    2 bida

    We are a web hosting company looking to hire a linux and server expert who can handle advanced tasks our other technicians cannot. You MUST be able to write in PERFECT English with no language barrier. Ideally this job is for someone who works in this field already and is online most of the day anyways that can handle on average 1-2 tickets per a day on the side of their other regular main duties/...

    $21 / hr (Avg Bid)
    $21 / hr Avg Bida
    9 bida

    categories wise products on stock page

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    29 bida

    Hello, we have a Delta-8 brand we need bag design for 10 flavors and display Packaging for each. We have a logo but we need a fun and eye- catching design for: One sided Pre Roll Bag Size: 1.75in X 4.125in (sample bag image attached) One sided Disposable Cartridge Bag Size: 1.75in X 5.375in Display Box -1.875in X 4.5in X 4.375in We want a packaging box for bags similar concept style to the atta...

    $352 (Avg Bid)
    $352 Avg Bida
    82 bida

    i want to add a product page in existing wordpress website

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    46 bida

    Job Description: Full Stack Python Developer We are looking for a Full Stack Python Developer– Python developer who will be able to develop and support our web application. The main scope of the project will include everything from back-end to code, using optimal and efficient technologies, frameworks, and patterns. As a Full Stack Python Developer, your primary responsibilities will be &nda...

    $431 (Avg Bid)
    $431 Avg Bida
    4 bida

    I need a game prototype of top-down racing game in 2D. - Single Player (Career, Time Attack with ghost); - Multiplayer; - Cars must be adjustable (speed, turn strength, drift power, turbo boost, grip, body health); - Car Weapons (machine gun, missiles, mines, oil); - Waypoints for bots must be adjustable; - Integrate InApp purchases - ADS show - Analytics - Login/Register/Guest All prototype pro...

    $701 (Avg Bid)
    $701 Avg Bida
    7 bida
    Service App 6 hari left

    Hello ladies and gentlemen, I want to create an app that can display services just like the JustDial app. Calling and rating will be the main features and the app should be able created in such a way that I could add more features later. For now, this app should only be for the Android platform. Please ping for more information. Thanks and regards Bharat Kumar

    $314 (Avg Bid)
    $314 Avg Bida
    7 bida

    NO AUTOMATIC MESSAGE REPLY! We are looking for a freelancer we can work with on a regular basis. We dont have a long waiting time so the project has to be done quickly. We want to develop a marketplace website for scrap yards, suppliers/sellers to sell auto parts and list them by make and model of vehicle. Reference Website : [log masuk untuk melihat URL] Our website will be different as we will...

    $636 (Avg Bid)
    $636 Avg Bida
    19 bida

    Hi Rezan C., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    La nostra azienda Gruppo Leonardo si occupa di efficienza energetica. per un nostro progetto di DOMOTICA vorremmo riuscire a modificare la voce di comando di ALEXA Amazon da Alexa a Leonardo o Leo

    $292 - $877
    $292 - $877
    0 bida

    Our comany, Leonardo Group deals with energy efficiency. For our HOME AUTOMATION project we would like to be able to modify the voice command of ALEXA Amazon Echo Show from Alexa to Leonardo or Leo

    $292 - $877
    $292 - $877
    0 bida

    There is a building which I need to ensure the roof hasn't leaked since it's been replaced, that it is structurally sound, and safe for human inhabitance. I also need floor plans for future designs, utilities marked on the property on the map, and plotting done for the location of 8 2.5 mVa transformers. Likely either in the back lot or on the main floor. [log masuk untuk melihat URL]

    $1012 (Avg Bid)
    $1012 Avg Bida
    14 bida

    DESCRIPTION: Working individually, your task will be to locate, read, record, and write a review of the existing multimedia products, in addition to evaluating such products. The goal is to acquire a comprehensive skill of reviewing and reporting existing multimedia products available in the market serving your major. A comprehensive literature review should also be conducted to highlight the fe...

    $41 (Avg Bid)
    $41 Avg Bida
    18 bida

    Platform: Unity C# / ML-Agents (Python RL package for Unity) Deliverable: successfully teach an agent to draw a certain shape according to a certain model. The shape and the model will be disclosed in private. Available: I already have a working Unity setup for ML-Agents to draw a certain shape, except it's using a different model. This job is to take this existing project and modify it to ...

    $750 - $1500
    $750 - $1500
    0 bida