Outsourcing proposal for the health and safety officerpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    441,649 outsourcing proposal for the health and safety officer tugasan ditemui, harga dalam USD

    syarat : 1) Orang Malaysia 2) Muslim 3) Berpengalaman dalam penulisan proposal 4) Berkemahiran mengolah ayat supaya tidak plagiat

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    28 bida
    $1776 Avg Bida
    21 bida

    Hi, If you guys sudi bantu saya untuk bantu kalian mencari side income lebih, sila contact saya ya. Terima Kasih :) SYARAT: 1) Sudi deal dengan cara yang lebih mudah iaitu melalui whatsapp dan pembayaran juga dibuat menerusi online transfer-Bank Islam,myBSN dan lain-lain (bukan Paypal) sekiranya anda berjaya melakukan task yang diberikan. 2) Menjual 10 item untuk mendapat bayaran penuh sebanyak R...

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    4 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    2 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Kami mencari penulis artikel berita seputar dunia entertainment dan hiburan untuk kategori topik seputar film/drama korea terbaru, gosip artis yang sedang trend, film box office terbaru, serta berita terbaru seputar serial drama turki dan india yang tayang di ANTV seperti uttaran, veera, efsun dan bahar, serta kaali dan gauri. Penulisan artikel bisa menggunakan sumber referensi portal berita lu...

    $47 (Avg Bid)
    $47 Avg Bida
    8 bida

    Membuat bahan presentasi proposal bisnis yang elegan dan menarik dengan berbagai macam tampilan sesuai maksud dan tujuan yang diharapkan klien. Dapat memahami yang diinginkan klien serta dapat mengembangkannya dengan baik. Menggunakan bahasa Inggris.

    $107 (Avg Bid)
    $107 Avg Bida
    2 bida

    Halo, saya mencari freelancer dari Indonesia yang dapat menulis artikel dalam bahasa Inggris (terbuka bagi pemula selama punya dedikasi dan keinginan untuk belajar). Penulisan Bahasa Inggris bukan yang formal / menggunakan vocabulary tingkat tinggi. Tolong sebutkan di proposal apabila anda - Pernah / Sedang bekerja sebagai karyawan kantoran - Pernah menulis tentang ulasan suatu produk/jasa -...

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    13 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    terima kasih saya ucapkan kepada saudara yang telah mempercayakan pekerjaan saudara kepada freelancer. disini kami akan melakukan pekerjaan yang anda berikan dengan teliti, jujur dan tepat waktu. seandainya saudara berkenan memberikan pekerjaan ini kepada saya, maka saudara sudah tidak salah dalam memilih, suatu kehormatan bagi saya kalau saudara memberikan pekerjaan ini, saya tidak menyia-nyiakan...

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida
    Public Health Tamat left

    Halo nama saya Kornelius Langga Son, SKM. Saat ini saya bekerja di bidang sosial khususnya bekerja bagi remaja yang kehilangan pengasuhan, saya ingin menambah penghasilan saya dan saya ingin menambah skill saya.

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lam...

    $828 (Avg Bid)
    $828 Avg Bida
    4 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lam...

    $7 - $22
    $7 - $22
    0 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Hi semua, Memerlukan penulis untuk ebook berkenaan dengan pengurusan kewangan untuk penjawat awam di Malaysia. Ini bermakna, semua maklumat perlulah berasaskan kepada keperluan penjawat awam di Malaysia. Penulis boleh memberikan outline berkenaan topik/tajuk yang boleh/akan digunakan di dalam ebook. eBook perlu memberikan keutamaan kepada pengurusan kewangan yang berkaitan dengan teknik/t...

    $25 - $206
    $25 - $206
    0 bida

    menerima berbagai macam penulisan dari edit, penulisan ulang, awal,dan lain-lain dari berbagai macam jenis. novel, cerpen, proposal, artikeldan lain-lain.

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Jasa Pembuatan Business Plans (Proposal Usaha) Jasa Pembuatan Kontrak Jasa Pembuatan Project Management Jasa Pengurusan Ijin Usaha (UD, CV, PT dan lainnya) Jasa Pengurusan Ijin Kontruksi Reklame/ Billboard Jasa Pengurusan Pajak Reklame ke PEMDA Jasa Pengurusan PPN, PPH dan SPT Tahunan Jasa Pengurusan Ijin Banjar/ Ijin Lingkungan Jasa Penyewaan Konstruksi Reklame Jasa Pengurusan Saluran Li...

    $540 - $1080
    $540 - $1080
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    The Last Man is an apocalyptic science fiction novel written by Mary Shelley (author of Frankenstein) in 1826. It is now in public domain. The novel is set in the period of 2092-2100. The main character, Lionel Verney, tells a story of being the last man on earth following a catastrophic plague, endless wars and devastating climate events. In the introduction to this publication, I want to draw pa...

    $54 (Avg Bid)
    $54 Avg Bida
    20 bida

    I am a research officer in health and family welfare ministry. I want someone to make report regarding government hospital assisment. The work is - I have format+content which has to be written in descriptive manner in MICROSOFT WORD

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    5 bida

    Hi Sahui G., I noticed your profile and would like to offer you my project NVQ Level - 6 in occupational health and safety assignments. We can discuss any details over chat.

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida
    Binance API 6 hari left
    DISAHKAN

    I need a simple code to connect to [log masuk untuk melihat URL] (via its API) to do the following in three phases: Phase 1. Read data from Binance in real-time. This includes different parameters available in different pages of Binance. The code must show the parameters in an output page. Examples of these parameters are: real-time rates (e.g. BTCUSDT,...), candlestick information, trade volumes...

    $185 (Avg Bid)
    $185 Avg Bida
    8 bida

    If you are knowledgeable about dogs and have exemplary expertise relating to dog training, breeding, behavior, grooming, health, nutrition and all other aspects of dog ownership, we'd like to work with you. We need articles that are thoroughly researched, backed by factual evidence and provide practical information that even average dog owners can find useful. Please note that every article h...

    $10000 (Avg Bid)
    $10000 Avg Bida
    1 bida

    I require an app (iOS and Android) involving in following features: usermanagement Product management (product add/edit/delete/modify/display) Notification (SMS and app notification) front end (angular) and backend (webserver databse) Anyone with experience in ionic framework 5 can submit the proposal with detailed technical specifications.

    $141 (Avg Bid)
    $141 Avg Bida
    9 bida

    Hello! I'd like to invite you to a project having detail as follows- [log masuk untuk melihat URL] front end developer for android app and work of the app is as follows -A.4-5 screens development [log masuk untuk melihat URL] the size of bottom navigation and overall of the android app [log masuk untuk melihat URL] structuring and coordination with backend developer for API integration Note...

    $116 (Avg Bid)
    $116 Avg Bida
    10 bida

    Hello! I'd like to invite you to a project having detail as follows- [log masuk untuk melihat URL] front end developer for android app and work of the app is as follows -A.4-5 screens development [log masuk untuk melihat URL] the size of bottom navigation and overall of the android app [log masuk untuk melihat URL] structuring and coordination with backend developer for API integration Note...

    $105 (Avg Bid)
    $105 Avg Bida
    4 bida

    We are looking for the candidates who can work on day or night shift for the foreign company. Task is to monitor dashboard of the network provider and create support ticket if required and english communication will require for communicating with the customers. Min. Experience required 0.5 year Fluent English is must Should be ready to work in day or night shift Long time opportunity Laptop and...

    $156 (Avg Bid)
    $156 Avg Bida
    2 bida

    - Please present some of your latest examples in your bid description - The code should be originally developed by the developer and he should be ready to sell the code - Support for the Majority of IOS and Android Versions - A 3D Game – we need to see all the example that the developer has, please share some YouTube videos and brief story explanation - Top quality HD graphics production for...

    $183 (Avg Bid)
    $183 Avg Bida
    3 bida

    He/ She should knows about the game application design and also he/she need to raw send the files after the work.

    $91 (Avg Bid)
    $91 Avg Bida
    10 bida

    I need a health website whose desighn is look loke this website- [log masuk untuk melihat URL]

    $1306 (Avg Bid)
    $1306 Avg Bida
    14 bida

    i have a project of arrange the documents in folders monthwise. I will give you the list of the documents in excel you need to download the documents from the website and save it monthwise This is the excel file having TRRN number , wage month and amount. You have to go [log masuk untuk melihat URL] enter the TRRN number and save the TRRN ( name of file is TRRN number itself ) month wise folders f...

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    22 bida

    Submit your proposal how you are gone a do this. We will provide you the premium account of All in One SEO. We need someone who can boost the site Rank and help us in generating revenue.

    $217 (Avg Bid)
    $217 Avg Bida
    33 bida

    I already have a 2d layout for g+1 house. I need a structural engineer in india to draw rcc column placement.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    2 bida

    It all started with a simple question. Is the rest 90% of the World prepared for tomorrow? Tomorrow, not only when we think about the future of Jobs in the age of Automation, Robotics and AI but a future with limited or no accessibility to non-genetically modified food grains in a fast approaching 10 Billion world population and a planet we so desperately want to suffocate and destroy. Are we pre...

    $728 (Avg Bid)
    $728 Avg Bida
    11 bida

    Looking for an industry expert with prior Gartner, IDC experience. Access to Gartner, IDC reports/data a MUST to collate, analyse and compare various IT spend (hardware, software, outsourcing, etc) by major global companies @ consolidated group level. 1) General Electric 2) Samsung 3) Ericsson 4) Cisco 5) Apple 6) Siemens 7) Microsoft Research and analysis output based on latest 6 years data (F...

    $320 (Avg Bid)
    $320 Avg Bida
    11 bida

    Bắt đầu kiếm tiền bằng app chúng tôi cần thuê người có thể làm dev outsourcing cho chúng tôi app

    $149 (Avg Bid)
    $149 Avg Bida
    3 bida

    Hello I am looking for someone to convert a one page HTML site design to convert to Wordpress. I only need everything on the homepage and it should be responsive and no subpages are needed. This job can be done in less than 24 Hours by a Wordpress Expert. Looking forward to getting this done in 24-48 Hours Max. Please note bid once submitted cannot be changed as I am attaching the screenshot o...

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    17 bida

    hi I have a company website which is developed in python i need to migrate the website to a wordpress the website contains the following pages 1. Services pages each page one service 2. portofolio pages which include projects details 3. about us page 4. career page 5. events page 6 Blogs pages 7. lead form with list of services wherey custmer select the service he wants and budget then submit ...

    $506 (Avg Bid)
    $506 Avg Bida
    38 bida

    I am looking for someone to create renderings of 3 buildings I am building. 1. The Garrett House a 5 story New Orleans Antebellum Hotel, 2. The Edistone Hotel a 5 story New Orleans Antebellum Hotel, 3. Parkside Condos a 5 story building with condos and entertainment space, 4. Train Station, 5. Marina, 6. Overhead of riverside park and entertainment district.

    $584 (Avg Bid)
    $584 Avg Bida
    34 bida

    Hi designer, We need you to design 5 magazine covers (only front) in a formal way. Send the proposal if you like to create 5 magazine covers for $10 for ALL.

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    16 bida