Outsourcing proposal for the health and safety officerpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    474,761 outsourcing proposal for the health and safety officer tugasan ditemui, harga dalam USD
    $31 Avg Bida
    24 bida

    Membuat dan mengedit video anda menjadi lebih istimewa.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    8 bida
    $23 Avg Bida
    1 bida

    mencari freelancer untuk menyiapkan proposal kepada beberapa kementerian untuk mencadangkan pemasangan alat aed (automated external defibrillator)

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    10 bida

    syarat : 1) Orang Malaysia 2) Muslim 3) Berpengalaman dalam penulisan proposal 4) Berkemahiran mengolah ayat supaya tidak plagiat

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    27 bida

    Hi, If you guys sudi bantu saya untuk bantu kalian mencari side income lebih, sila contact saya ya. Terima Kasih :) SYARAT: 1) Sudi deal dengan cara yang lebih mudah iaitu melalui whatsapp dan pembayaran j...diberikan. 2) Menjual 10 item untuk mendapat bayaran penuh sebanyak RM800 atau 20 item untuk RM2000. 3) Task ini perlu dilakukan dalam masa 15 hari. 4) Berkemahiran menggunakan pelbagai jenis platform untuk tujuan promosi. 5) Menepati dan bersetuju dengan semua syarat yang dinyatakan diatas. Maklumat tambahan dan bahan-bahan bagi tujuan posting akan diberikan di whatsapp. Jika bersetuju sila hantar proposal dahulu untuk saya pilih. Maaf jika saya menggunakan bahasa Melayu sebab saya nak beri peluang untuk rakyat Malaysia sahaja ;) Salam maju jaya dari kami, Tiada halangan di ...

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    4 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    2 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join! Free coaching dkt area McD Kuala Terengganu! Student mmg dialu-alukan sangat2. ini mungkin boleh mengubah hidup anda.

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    ...dikompilasi dengan sumber lain menggunakan bahasa sendiri dan ditambahkan dengan opini dan komentar pribadi. Namun tidak boleh copas atau hanya translate. Bagi anda yang memiliki passion dalam topik tersebut dan bisa membuat sekitar 5-6 artikel per harinya (@500-600 kata) silahkan ajukan proposal anda disertai 1 contoh artikel yang original dari salah satu topik artikel yang kami minta. No proposal no response! Kami akan pertimbangkan kualitas dan gaya bahasa yang digunakan dalam penulisan artikel dalam proposal tersebut. Untuk penawaran awal rate per artikel yang kami berikan adalah Rp. 12.500,- per artikel. Sehingga jika 6 artikel x 12.500 = 75.000,- / hari x 7 = 500.000/minggu. Akan kami coba lihat dulu hasil pekerjaan selama seminggu atau 2 minggu....

    $47 (Avg Bid)
    $47 Avg Bida
    8 bida

    Membuat bahan presentasi proposal bisnis yang elegan dan menarik dengan berbagai macam tampilan sesuai maksud dan tujuan yang diharapkan klien. Dapat memahami yang diinginkan klien serta dapat mengembangkannya dengan baik. Menggunakan bahasa Inggris.

    $107 (Avg Bid)
    $107 Avg Bida
    2 bida

    Halo, saya mencari freelancer dari Indonesia yang dapat menulis artikel dalam bahasa Inggris (terbuka bagi pemula selama punya dedikasi dan keinginan untuk belajar). Penulisan Bahasa Inggris bukan yang formal / menggunakan vocabulary tingkat tinggi. Tolong sebutkan di proposal apabila anda - Pernah / Sedang bekerja sebagai karyawan kantoran - Pernah menulis tentang ulasan suatu produk/jasa - Pernah /sedang berhubungan kegiatan Internet Marketing, Terima kasih.:

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    13 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    terima kasih saya ucapkan kepada saudara yang telah mempercayakan pekerjaan saudara kepada freelancer. disini kami akan melakukan pekerjaan yang anda berikan dengan teliti, jujur dan tepat waktu. seandainya saudara berkenan memberikan pekerjaan ini kepada saya, maka saudara sudah tidak salah d...tanpa ada kesalahan sedikitpun. hal tersebut sesuai dengan motto yang saya bagun "anda puas kami pun senang". dengan motto ini saya akan mengerjakan data saudara sebaik-baiknya sesuai dengan yang saudara butuhkan. apabila saudara tertarik dengan apa yang kami tawarkan, saudara bisa mengirimkan kembali balasan dari peawaran yang kami berikan. besar harapan saya kepada saudara agar dapat melihat proposal ini dan mempertimbangkan untuk memberikan nya kepada saya. atas perhatian saudar...

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida
    Public Health Tamat left

    Halo nama saya Kornelius Langga Son, SKM. Saat ini saya bekerja di bidang sosial khususnya bekerja bagi remaja yang kehilangan pengasuhan, saya ingin menambah penghasilan saya dan saya ingin menambah skill saya.

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lama perkerjaan juga belum ditentukan kurang lebih bisa selesai 3 bulan.

    $828 (Avg Bid)
    $828 Avg Bida
    4 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lama perkerjaan juga belum ditentukan kurang lebih bisa selesai 3 bulan.

    $7 - $22
    $7 - $22
    0 bida

    Hi semua, Memerlukan penulis untuk ebook berkenaan dengan pengurusan kewangan untuk penjawat awam di Malaysia. Ini bermakna, semua maklumat perlulah berasaskan kepada keperluan penjawat awam di Malaysia. Penulis boleh memberikan outline berkenaan topik/tajuk yang boleh/akan digunakan di dalam ebook. eBook perlu memberikan keu...di Malaysia. Penulis boleh memberikan outline berkenaan topik/tajuk yang boleh/akan digunakan di dalam ebook. eBook perlu memberikan keutamaan kepada pengurusan kewangan yang berkaitan dengan teknik/tip menyimpan, jenis-jenis pelaburan dan pelaburan terbaik, insurance dan lain-lain yang berkaitan. eBook perlulah mengandungi sekurang-kurangnya 250 mukasurat. Penulis boleh menghantar proposal ebook (termasuk cadangan isi kandungan). Teri...

    $25 - $206
    $25 - $206
    0 bida

    menerima berbagai macam penulisan dari edit, penulisan ulang, awal,dan lain-lain dari berbagai macam jenis. novel, cerpen, proposal, artikeldan lain-lain.

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Jasa Pembuatan Business Plans (Proposal Usaha) Jasa Pembuatan Kontrak Jasa Pembuatan Project Management Jasa Pengurusan Ijin Usaha (UD, CV, PT dan lainnya) Jasa Pengurusan Ijin Kontruksi Reklame/ Billboard Jasa Pengurusan Pajak Reklame ke PEMDA Jasa Pengurusan PPN, PPH dan SPT Tahunan Jasa Pengurusan Ijin Banjar/ Ijin Lingkungan Jasa Penyewaan Konstruksi Reklame Jasa Pengurusan Saluran Listrik Reklame Jasa Hukum Pengurusan Sengketa Reklame Jasa Pengurusan Asuransi Konstruksi Reklame Jasa Pengelasan Kontruksi Reklame Jasa Research Pasar Jasa Taxi & Bus Advertising Jasa Tourism Billboard Jasa Bustopads & Sidewalkads Jasa Frontshopads & Parkads Jasa Photography untuk Product Jasa Editing Photo Product Jasa Video Advertising

    $540 - $1080
    $540 - $1080
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Hi, I'm Logan - senior editor of midss.org. As an effort to boost our health content, I'm recruiting a part-time writer for articles on the websites: chủ yếu là các bài viết info content sức khỏe. Our requirement is that you are fluent in English and already have experience in content health. Besides, having a Master's degree or Ph.D. degree (more preferred) in health or medical will be a plus. If you are interested, feel free to tell me your desired rate. Best regards, Logan

    $60 (Avg Bid)
    $60 Avg Bida
    21 bida

    "Only for Vietnam, Philippines, Indonesia, Malaysia, Singapore Content writers" Experience: 1-4 year Skills: * Good communication skills * Creative Writing * SEO tools * translation * writing Requirements: * Produce well-researched content for publication online and in print * Communicate and cooperate with a writing team, including a content manager, editors, and web publishers * Follow an editorial calendar, collaborating with other members of the content production team to ensure timely delivery of materials * Develop related content for multiple platforms, such as websites, email marketing, product descriptions, videos, and blogs * Use search engine optimization (SEO) strategies in writing to maximize the onl...

    $408 (Avg Bid)
    $408 Avg Bida
    5 bida

    Create a series of WEB PAGES for ONE Website. Estimate is 7 pages to 10 pages. Brand guide and basic Content structure will be provided.

    $179 (Avg Bid)
    $179 Avg Bida
    55 bida
    content writer -- 5 6 hari left
    DISAHKAN

    I am looking for a content writer who can write Health and medical content. The content must be 100% unique and SEO friendly. He/she must write total 20 content and each of 1500 words.

    $68 (Avg Bid)
    $68 Avg Bida
    26 bida

    A digital art is needed Highest Quality possible Drawing of a male and female Description and reference images will be provided. It needs to be similar to the Artwork Attached

    $75 (Avg Bid)
    $75 Avg Bida
    5 bida

    Creation of a new format in Microsoft word for coverting/copying mixture type handwritten jpg file into the Words. The conversion will be from Handwritten jpg conent to the Microsoft Word. Also make speadsheet to input the mistakes(like spelling, fullstop, comma etc)

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    27 bida

    Build the apk from source code and then up load to pla ystore

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    3 bida

    Hi Samson Kimani N., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat. This response is 400 words. Discussion Prompt Explore the SMART App Gallery at - Select one app that you think is particularly interesting and describe it. - How might patients and clinicians benefit from the features the app provides? - What types of apps do you think would best support the health of priority communities?

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    We are launching a new app this month and are looking for seed content creators, or basically users to post content like pics or very short videos about their special interests (e.g. KPOP, Travel, Food, Health, etc

    $353 (Avg Bid)
    $353 Avg Bida
    18 bida
    400 words essay 6 hari left
    DISAHKAN

    Discussion Prompt Explore the SMART App Gallery at - Select one app that you think is particularly interesting and describe it. - How might patients and clinicians benefit from the features the app provides? - What types of apps do you think would best support the health of priority communities?

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    43 bida

    Hi Designers, This is a really quick contest, maybe only open for 2 days. I simply need the picture edited to remove the man and to make it look like the female is sitting there by herself while keeping the background intact. Image Attached. Goodluck!

    $13 (Avg Bid)
    Dijamin
    $13
    35 penyertaan

    In order to make my phone system more upbeat, I'd like a female voice.

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    5 bida

    Hello! We are launching a new app this month and are looking for seed content creators, or basically users to post content like pics or very short videos about their special interests (e.g. KPOP, Travel, Food, Health, etc). This is needed so that when we do the actual launch, new users would be able to see content already posted in the app. We are paying $1 per post, and we require a total of 30 posts for $30 in total. We are also looking to work with at least 100 people, and possibly more. Unfortunately, this project is limited to users who are physically in the Philippines. The time frame for this is 15 posts until October 15, 2022, and the remaining 15 posts to be spread from October 16 to Oc...

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    16 bida
    New company logo 6 hari left

    Name of company- Longhorn Fire & Safety Services Several ideas and any of them can be incorporated together. Both our names start with a J. We are located in Texas. Ideas: Fire Texas Longhorn Two JJ's to look like longhorns

    $63 (Avg Bid)
    $63 Avg Bida
    67 bida
    Editors of the Polish book 6 hari left
    DISAHKAN

    Potrzebuję kompletnej redakcji nowej książki która ma 38 000 wyrazów i jest napisana w języku polskim: - korekta stylistyczna tekstu - korekta ortograficzna tekstu - skład i opracowanie tekstu

    $10 - $30
    Dimeterai
    $10 - $30
    1 bida

    I'm working in research and casting on an episode on SPINE HEALTH - and the importance of ergonomic design on spine health. I would love to feature an ergonomic designer expert who can assist various cases on camera. To be filmed in NYC. Must have experience designing offices or furniture with ergonomics in mind, and spine health related experience.

    $850 (Avg Bid)
    Tempatan
    $850 Avg Bida
    11 bida

    Hello Freelancers, We are looking for someone with the following; - FLUENT English skills, we don't want to have to sit there forever explaining everything. - Able to work with us long term - Someone who can provide us a good cost and not rip us off! I have attached a design document that goes on everything in there, it even has a reference site we strongly recommend that you look at this website as it has EVERYTHING that we do require. If you have read all this then please put this word "RLSUPER" at the top of your proposal, we will not reply to anyone who does not as we know you have not read the secret word. Our Budget $200 AUD Please do not give us ridiculous stupid quotes, the reference website in the document...

    $92 (Avg Bid)
    $92 Avg Bida
    22 bida

    We are looking for an experienced freelancer to write news articles and other assorted articles for a news magazine! The right candidate will have experience writing in AP style format with a same-day turnaround time. The desired applicant must - Create original articles - Proofread your assignments. - Monitor and log hours spent on each assignment. Please send your resume and at least 3 pieces you have written.

    $73 (Avg Bid)
    $73 Avg Bida
    6 bida
    Trophy icon need a logo designer and logo 19 jam left

    I have a disability management company that focuses on health, return to work, wellness and completing medical assessments. Looking for a logo which encompasses health, wellness and integration to work. looking for a logo that is modern in design would like the colours to be blue and silver but am open to other ideas Name of Company is: R.K. Disability Management Solutions

    $36 (Avg Bid)
    Ditampilkan Segera Dijamin
    $36
    343 penyertaan