Page skins oracle portalpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    323,842 page skins oracle portal tugasan ditemui, harga dalam USD

    landing page skincare buat promo fb , ig , youtube

    $2051 (Avg Bid)
    $2051 Avg Bida
    1 bida

    [log masuk untuk melihat URL]

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    68 bida

    We are Online Marketeer having our own Portal. Presently we are searching for a Video Editor, Graphic Designer & Data Entry. Kami ingin berkerja per project basis, bayaran akan kita discuss. Harap dapat yang serious untuk berkerja kerana kita akan analyze to get the best untuk full time di masa depan.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    11 bida

    I want a web page to present products, all the information on this website visit the site and send me a message thank you [log masuk untuk melihat URL]

    $2229 (Avg Bid)
    $2229 Avg Bida
    22 bida

    1. Mengubah tampilan design login page (tab, field) 2. Membuat fungsi login sosmed LinkedIn 3. Membuat fungsi login sosmed Google Account

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    6 bida

    Menaik Taraf Portal Jabatan menggunakan Joomla. Menukar template sediaada kepada template yang responsive.

    $2086 (Avg Bid)
    $2086 Avg Bida
    7 bida

    Kami perlu seseorang yang boleh buat yang berikut: 1) Grafik untuk banner ads 2) Design landing page beserta grafik. Sila lihat contoh yang dah attach. Design mesti ikut tema dari website [log masuk untuk melihat URL] (purple) Gambar logo, produk, dll sudah ada, dan akan disediakan.

    $195 (Avg Bid)
    $195 Avg Bida
    6 bida

    membuat portal berita ringan

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    7 bida

    membuat 1 halaman reporting menggunakan J2EE+Crystal Report dengan database Oracle.

    $79 (Avg Bid)
    $79 Avg Bida
    1 bida

    Kami ingin membuat sebuah page untuk register user account baru bagi web apps kami, yang berisikan : 1. Penjelasan singkat tentang webapp kami 2. Form pendaftaran yang terhubung pada database di server kami dengan basis postgresql Page baru ini nantinya diharapakan designnya dapat menyesuaikan terhadap design website kami sebelumnya dan benchmark design kami yaitu ([log masuk untuk melihat ...

    $132 (Avg Bid)
    $132 Avg Bida
    6 bida

    saya ingin membuat logo disign

    $38 (Avg Bid)
    $38 Avg Bida
    7 bida

    Website kami bergerak di bidang portal berita, dimana kami memerlukan content writer untuk menulis article-article berita terkini di beberapa kategory seperti berita nasional & internasional, sports, technology, lifestyle, dll. Per article min 350 kata - 500 kata, dilengkapi dengan foto-foto berkualitas dan harus lewat copyscape(bukan copy paste dari article berita existing).

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    5 bida

    saya perlukan admin untuk uruskan FB Page saya. Min post 6 kali [log masuk untuk melihat URL] posting perlu berkati dengan acitivy harian dan kesihatan (berkaitan dengan perokok).

    $34 / hr (Avg Bid)
    $34 / hr Avg Bida
    4 bida

    Kami mencari penulis artikel berita seputar dunia entertainment dan hiburan untuk kategori topik seputar film/drama korea terbaru, gosip artis yang sedang trend, film box office terbaru, serta berita terbaru seputar serial drama turki dan india yang tayang di ANTV seperti uttaran, veera, efsun dan bahar, serta kaali dan gauri. Penulisan artikel bisa menggunakan sumber referensi portal berita lu...

    $47 (Avg Bid)
    $47 Avg Bida
    8 bida

    Hello partsgr12. My skills: Oracle / MS SQL / MySQL PHP, JScript Pentaho (PDI, PSW, PRD, CDE) Saiku Analytics

    $160 (Avg Bid)
    $160 Avg Bida
    3 bida

    Portal lifestyle remaja umur 15 - 25 tahun

    $135 (Avg Bid)
    $135 Avg Bida
    1 bida

    Lihat saja [log masuk untuk melihat URL] seperti itu

    $1989 (Avg Bid)
    $1989 Avg Bida
    5 bida

    reset page in opera mini fixing. reset page in opera mini fixing. reset page in opera mini fixing.

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    Assala Mo Alaikum Warah Matullah Hi Wabarakatuhu, Rashid Sahab Allah aap par or Tamaa muslimeen par apni rehmat qayam rakhe. Ab kaam ki baat krte hain... Main Indian main Rajasthan ke chhote se sheher Tonk se hu or Mujhe apne kaam ke liye facebook accounts chahiye jinse logo k pages like krke main pesa kama saku... agr aap mujhe facebook accounts provide kar sakein to mere or apke dono k liye ek b...

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    Di cari jasa seo one page untuk banyak keyword yang datang dari mesin pencari ke website saya

    $90 (Avg Bid)
    $90 Avg Bida
    5 bida

    Aplikasi Web based untuk membuat mobile landing page. Tujuan aplikasi agar orang yang tidak mengerti bahasa program bisa buat sendiri Mobile landing page dengan menggunakan aplikasi ini. Konsep aplikasi bisa dilihat lampirannya. Dibawah ini keterangan konsep aplikasinya: Mobile Landing Page Generator 1. Save button akan generate URL, like [log masuk untuk melihat URL] 2. url will be stored at ...

    $479 (Avg Bid)
    $479 Avg Bida
    1 bida

    Islamic Quranic poster ( surah Al mulk ) & same content on 4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to left *pls see attached example ) th...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    3 bida

    Islamic Quranic poster ( surah Al mulk ) & same content on 4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to left *pls see attached example ) th...

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    4 bida

    Islamic Quranic poster ( surah Al mulk ) & same content on 4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to left *pls see attached example ) th...

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saya mahu halaman perniagaan Facebook yang dibuat untuk saya, dengan mudah menggunakan arahan. Ini adalah untuk pautan ke 2 laman web dan 1 kedai di Australia. Saya ingin melihat kerja sama anda sebelum ini sebelum saya melakukan kepada siapa pun silakan. Halaman tersebut mestilah dengan standard yang sangat tinggi dan dioptimumkan untuk menggerakkan orang ke laman web saya untuk jualan. Anda dial...

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    1 bida

    Butuh Pekerjaan Sebagai Penulis Lepas Untuk Website Sepak Bola atau Portal Pengalaman sempat menulis untuk [log masuk untuk melihat URL], [log masuk untuk melihat URL], [log masuk untuk melihat URL], [log masuk untuk melihat URL] Untuk Mengisi Waktu Luang , Bisa Bekerja Dalam Dead Line,

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    Plant Inventory Management System and SCADA System Scope Plant Inventory : 1. Mampu membuat Bussiness Process Model 2. Mengaplikasikan BPM ke Java/XML dan mengintegrasikan ke SAP system 3. Menguasai Database Server, SQL/Oracle 4. Menguasai Network LAN/WAN, Client+Server, Hardware Scope SCADA System : 1. Menguasai SCADA Programming, Prefered is Siemens SCADA Software 2. Mampu mengintegrasik...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    4 bida

    Oom derry, saya lihat punya skill di Oracle sama PeopleSoft. Itu kan ERP ya?! Nah, saya kebetulan ingin mengimplementasikan OpenERP di perusahaan teman. Tapi nggak bisa bayar banyak nih. Saya kembaliin aja uang hadiahnya hehehehe. Mau nggak oom? Ya awalan saja sih oom, nanti kalo kita udah lebih deal lagi, kita bicara offline aja hehehe. Ok? Please PM aku di YM dg id yg sama dg idku disini. Trims....

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida
    Customer Portal 6 hari left

    Queremos crear nuestro propio customer portal dentro de Salesforce classic, en donde nuestros clientes puedan subir toda su información para hacer una compra (queremos evitar que nuestros trabajadores tengan que estar subiendo y llenando los campos y más bien que se llenan solos con la información que nuestros clientes pongan en el customer portal).

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Hello, I am looking for a php expert to customise home page for midrub CMS frontend theme. Regards,

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    7 bida

    Looking for a web-page designer. Looking to create an about us page, home page, and product platform page that links to shipping and carrier site for delivery with the state of New Jersey and New York. I am not looking to use Shopify to build the site. I am also looking to have a landing page built into the search bar for additional products. Price for this job is a flat rate and is negotiable. ...

    $1790 (Avg Bid)
    $1790 Avg Bida
    18 bida

    Hello, I have a requirement where i have a source derived from cobol copybook in informatica powercenter and i have to load that file data into a relational table in oracle. The lines L1 & L2 are for one record.

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Hi, We need to integrate tradingview library on react website. Data history will be feed by oracle database. Only developers with previous experience on tradingview library and react technology. Project is simply make integration, with just first data history linked to chart. We'll work later on full data history integration. How much money and time? Thanks

    $215 (Avg Bid)
    $215 Avg Bida
    14 bida

    La landing page deve essere fatta bene per indurre il cliente all' acquisto. Il cliente all'interno della landing page deve procedere all' acquisto, quindi la landing page deve prevedere dei campi da compilare per le informazioni di spedizione e successivamente a cliccare in un tasto che lo porterà al modulo di pagamento con carta di credito. il costo del prodotto sar&agrav...

    $36 (Avg Bid)
    $36
    1 penyertaan

    it needs to be a design like uber driver profile page. with the drivers image at the top, and symbols representing his skill/strenghth...for example The sixe of his van...another icon could be that he does national and international another icon showes insured and another icon shows pay on delivery Then there can be section which has customer comments and ratings in terms of how many stars it al...

    $64 (Avg Bid)
    $64 Avg Bida
    28 bida

    Page = [log masuk untuk melihat URL] Make Page Look Like This =[log masuk untuk melihat URL] 1 - do not install plugins 2 - page must look the same - same font style - same font sizing - same colors - same images -> upload to media library - same videos -> upload to media library Can you complete within the next 2 hours?

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    4 bida

    Create a page in Wordpress Gutenberg editor

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    7 bida

    we need to develop real estate CRM with web-based call centre CRM need the following feature 1- lead management and custom request form 2- Inbound and outbound call facility through portal. (any thirdpart intgratiin like twillo etc) 3- Incoming and out going calls phone number need to be masked from the call center agent user for security porpose. 4- realestate agency user can view all lead...

    $553 (Avg Bid)
    $553 Avg Bida
    19 bida
    Build me complex iOS page 6 hari left
    DISAHKAN

    map and multiple table views that are inside sliding up panel with option to search, and filter by various params

    $238 (Avg Bid)
    $238 Avg Bida
    6 bida

    Need one page to be developed on existing project.

    $142 (Avg Bid)
    $142 Avg Bida
    38 bida

    I am looking for a comic book panel layout artist to panel and draw light pencils for a 24 page comic book. Another artist is already contracted to do pencils, ink and colour for the comic but is not skilled at panel layouts or setting up dynamic angles. I've attached some of my favorite comic book panel layouts so you can see the type of work I am looking for. Please only apply if you have...

    $291 (Avg Bid)
    $291 Avg Bida
    22 bida

    Hospital management web-app = wherein patients important vitals can be uploaded and shown on a portal in a the form of charts and graphs. Refer to sample image ([log masuk untuk melihat URL])

    $817 (Avg Bid)
    $817 Avg Bida
    3 bida

    I need to create a path between the collections by displaying the sub-collections on each collection. I must be pretty simple if you use .Liquid correctly.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    6 bida

    Improve page speed and google insight's score, I want reach 90% on google insight dekstop | mobile 70% - | WORDPRESS WEBSITE |

    $146 (Avg Bid)
    $146 Avg Bida
    21 bida

    I need someone who can analyze some web page files

    $362 (Avg Bid)
    $362 Avg Bida
    11 bida
    Speed up wordpress Page 6 hari left
    DISAHKAN

    I constantly getting errors or really long loading times on my wordpress page. The server configuration is fine, because another wordpress page on the same server is working fine.

    $374 (Avg Bid)
    $374 Avg Bida
    72 bida

    Current Page = [log masuk untuk melihat URL] Make Page Look Like This = [log masuk untuk melihat URL] Can you complete within the next 2 hours?

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    7 bida

    We're looking for complete, pre-built iOS/Android telehealth/telemedicine application already available on the app market that we can have the source code to. The application must have teleconferencing capabilities between doctors and patients, secure messaging, and EHR/EMR functionality. At minimum, it must contain these features: ONC Certified Admin Portal Add Client/Facility - Client ma...

    $3016 (Avg Bid)
    $3016 Avg Bida
    33 bida
    Graphic Design 6 hari left
    DISAHKAN

    We are looking to have the attached data (redacted) visualised. The "Phases" are clinical trial phases, progressing from left-to-right. The second column, i.e. Phase I/II should straddle the two columns. Some indicative examples of style: - [log masuk untuk melihat URL] - [log masuk untuk melihat URL] To apply, please share similar imagery you have created. The file MUST be editable...

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    45 bida