Palttina baik haumni ret marketing indiyan baikpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    344,081 palttina baik haumni ret marketing indiyan baik tugasan ditemui, harga dalam USD
    Marketing Tamat left

    JAWATAN KOSONG TELEMARKETER SYARAT-SYARAT KELAYAKAN : - Warganegara Malaysia - Berumur 21 tahun ke atas - Sanggup belajar & berdikari - Komited dengan kerja - Latihan diberikan ANDA KENA BERTINDAK CEPAT KALAU ANDA TERGOLONG SEPERTI DIBAWAH: 1️⃣ Ketua keluarga yang hilang punca pendapatan 2️⃣ Pekerja yang dipotong gaji 3️⃣ Suri rumah yang nak bantu keluarga 4️⃣ Individu yang terbeban dengan hutang 5️⃣ Individu yang nak tambah pendapatan Boleh pm terus atau tinggalkan no w4sap..

    $416 (Avg Bid)
    $416 Avg Bida
    15 bida

    Saya ingin membina laman web yang sangat baik, jika anda cekap dan menyelesaikan tugas saya dengan sempurna, saya akan memberi anda ganjaran yang banyak, dan kami akan mempunyai lebih banyak peluang untuk kerjasama pada masa hadapan

    $123 (Avg Bid)
    $123 Avg Bida
    10 bida

    Saya ingin membina laman web yang sangat baik, jika anda cekap dan menyelesaikan tugas saya dengan sempurna, saya akan memberi anda ganjaran yang banyak, dan kami akan mempunyai lebih banyak peluang untuk kerjasama pada masa hadapan

    $102 (Avg Bid)
    $102 Avg Bida
    7 bida

    Saya memerlukan seseorang yang sangat biasa dengan proses pembinaan laman web, anda boleh bekerja sambilan untuk saya dan saya akan membayar gaji yang sangat baik apabila anda selesai

    $112 (Avg Bid)
    $112 Avg Bida
    9 bida

    Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn

    $61 (Avg Bid)
    $61 Avg Bida
    19 bida

    Facebook, Instagram & LinkedIn

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    46 bida

    Assalamualaikum, ? Anda tercari-cari cara marketing yg sesuai untuk perniagaan anda? Modal rendah & berpatutan . ? Lyezha tawarkan Pakej share Virall dari serendah RM10 sahaja . ? Boleh RUN pakej mengikut masa, jumlah share, & area target anda . ? Menggantikan FB Ads ? Free share link wsap ? Aktifkan post iklan ? Naikkan Engagement, social proof. ? Up Followers/Fanpage ☑️ Keutamaan share hanya ke pelbagai group² iklan yg ahlinya 15K - 100K keatas sahaja. [✓] Boleh buat untuk fb personal @ Page [✓] Manual Share /Warganera Malaysia ?. Berminat Nak tahu tentang Pakej lengkap Keseluruhan Lyezha , boleh pm @ wsap : P/S : _LAGI BYK SHARE KE GROUP², LAGI BYK ORG NAMPAK IKLAN ANDA, LAGI BESAR PELUANG BUAT CLOSE SALE ?_ Jemput Join

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    promotekan kedai bagi kawasan sekitar.. copy writing gambar video marketing target dll

    $1300 (Avg Bid)
    $1300 Avg Bida
    3 bida

    Hi. Saya memerlukan online marketing untuk dapatkan lebih pelangan di semua social media seperti facebook,instagram Dan lain lain. Pekerjaan ini harus dapatkan pengikut page yang ramai dan pengikut instagram yang ramai. Dan memastikan pengikut kami sentiasa mencari kami.

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    3 bida

    Saya nk buat sistem untuk peniaga boleh spam dia punya status ke semua group di fb, chanel di tele.

    $825 (Avg Bid)
    $825 Avg Bida
    2 bida

    Dengan kepercayaan yang anda berikan kepada saya itu merupakan sebuah tanggung jawab dan amanah yg dijalankan dengan baik. Kepuasan anda saya bangga.

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    6 bida

    Membantu anda untuk menciptakan sebuah lagu yang anda impi*kan baik untuk dikomersilkan atau untuk diri anda pribadi

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    2 bida

    Lelaki Melayu, Sabah dan Sarawak diperlukan untuk rakaman suara bagi pembelajaran mesin. Kriteria yang diperlukan - Boleh bertutur dalam bahasa Inggeris dengan baik - Mempunyai spesifikasi telefon yang baik, khusus untuk audio - Boleh habiskan task dalam tempoh 2 hari Jumlah perkataan untuk dirakam 450 ayat. Untuk penyertaan, anda perlu menghantar sampel rakaman. Pengalaman tidak diperlukan kerana latihan akan diberikan. Ramai peserta diperlukan. Projek dijangka tamat pada 19/3.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    5 bida

    Lelaki Melayu diperlukan untuk projek rakaman mesin. Kriteria yang diperlukan adalah seperti berikut 1. Lelaki Melayu sahaja 2. Fasih berbahasa Inggeris 3. Boleh bawak berbincang 4. Spesifikasi audio telefon yang baik. Anda akan diminta untuk menghantar sampel untuk dinilai Maklumat tambahan 1. Terdapat 450 ayat dalam Bahasa Inggeris untuk direkodkan. 2. Anda perlu muat turun aplikasi ke dalam telefon anda. Boleh delete setelah projek tamat. 3. Anda perlu habiskan dalam tempoh 2-3 hari jika dipilih. 4. Ramai peserta diperlukan.

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    5 bida

    Lelaki melayu diperlukan untuk projek rakaman suara (pembelajaran mesin). Kriteria yang diperlukan: - boleh bertutur bahasa Inggeris dengan baik - ada spesifikasi telefon yang baik - boleh bawak berbincang - boleh setel dalam tempoh yang ditetapkan ada 450 ayat yang perlu dirakam. Keutamaan kepada yang lama start tapi masih belum dapat projek. Kindly bid 5 USD for one hour. Payment would be increased upon completion.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    17 bida

    Projek ini dijalankan untuk menilai sebutan bahasa Inggeris rakyat Malaysia. Kriteria diperlukan adalah seperti berikut: 1. Boleh bertutur dalam bahasa Inggeris 2. Boleh siapkan dalam tempoh 2 hari 3. Mempunyai spesifikasi telefon yang baik

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    7 bida

    Saya tawarkan proyek pembuatan website bimbingan belajar dan try out dengan rujukan (seperti) masukkampus.com. Pembuatan sampai terinstall di hosting yang kami miliki (dengan contoh/sample isi saja pada tiap item), sedangkan proses entri isinya akan kami tangani sendiri

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Saya Slamet priyadi atau biasa di panggil Shella Priyadi, berpengalaman di bidang product minuman sebagai Head Bartender membuat saya banyak menulis artikel tentang gaya hidup, dan dunia marketing pariwisata, sesuai passion saya dan selalu memberikan edukasi marketing lewat artikel-artikel saya ini

    $750 - $1500
    $750 - $1500
    0 bida

    Ramai yang menyukai haiwan terutamanya seperti kucing, anjing, arnab dan sebagainya. Haiwan liar itu adalah haiwan yang sukar untuk memelihara seperti haiwan yang ganas. Seseorang jugak berasa stress dengan kerja-kerja dan banyak masalah yang ...yang ganas. Seseorang jugak berasa stress dengan kerja-kerja dan banyak masalah yang dihadapi tetapi bila adanya haiwan peliharaan boleh menghilangkan stress dan rasa tenang dengan haiwan kesayangan. Mengapa haiwan ada di bumi ini? Kerana tuhan menyuruh kita berbuat baik dengan haiwan tanpa mencederakan nya. Dunia ni bukanlah untuk manusia sahaja yang hidup tetapi haiwan pun ingin mencari kehidupan jugak. Fikirlah wahai manusia di atas muka bumi ini jika kita berbuat baik kepada haiwan suatu hari nanti org lain akan berbuat baik...

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    Mencari seseorang untuk membantu saya mengendalikan kedai-kedai e-dagang saya di Lazada dan Shopee. Skop kerja termasuk 1) Menyenaraikan produk ke kedai-kedai ...Skop kerja termasuk 1) Menyenaraikan produk ke kedai-kedai saya 2) Perkhidmatan Pelanggan 3) Pengendalian pesanan dari pelanggan Calon perlu memahami dan dapat berkomunikasi dalam Bahasa Melayu dan Bahasa Inggeris. Jikalau calon dapat berkomunikasi dalam bahasa Cina, ia akan menjadi kelebihan bagi calon dalam kerja ini. Ini boleh menjadi projek yang berterusan jika anda melakukan pekerjaan yang baik dan berkualiti. Sila bida dengan frasa "Saya dapat berkomunikasi dalam bahasa Melayu / Bahasa Inggeris / Cina" di baris pertama cadangan anda supaya saya tahu anda memahami dan bersetuju dengan perihalan kerja yang...

    $147 (Avg Bid)
    $147 Avg Bida
    29 bida

    ■...(tidak ada webcam, signal internet tidak bagus, dll), pemohon itu akan dianggap gagal. 3. Pelaksanaan interview online (30 minit) 4. Pemilihan terakhir ■ Syarat wajib - Tinggal di Malaysia - Fasih bahasa melayu dan bahasa inggeris - Boleh dihubungi serta merta - Boleh mengambil tanggungjawab atas kerja yang diberi - Fasih dan berpengalaman tentang marketing di pasaran Malaysia ■ Syarat yang disyorkan - Pernah bekerja di syarikat marketing seperti McCann, FCB Kuala Lumpur dan Isobar Malaysia - Pernah bekerja di syarikat consulting firm seperti Mckinsey dan BCG ■ Peralatan/equipment yang diperlukan - PC - Sambungan internet yang STABIL - Akaun Google yang boleh akses Google Document Kami mengucapkan selamat mencuba kepada para pemohon! Sila hubungi kami sekiranya ada ...

    $1225 (Avg Bid)
    $1225 Avg Bida
    4 bida
    Mastahku Group Tamat left

    Bergerak Pada Bidang Digital Marketing

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    4 bida

    Dibutuhkan penulis artikel SEO dengan niche social media. Minimal 1 Artikel terdapat 500 kata. Artikel boleh tentang apa saja yang menyangkut sosial media. Baik itu tips, trik, tutorial, artikel viral, dll. (Dilengkapi gambar) Sosial media : Fb, IG, Twitter, YT

    $129 (Avg Bid)
    $129 Avg Bida
    6 bida

    Hai ! Saya sedang mencari seorang Part Timer untuk membantu saya dalam bidang "Social Media Marketing" . Satu post saya bayar RM15. Hanya perlu menghasilkan strategi pemasaran yang hebat dan berkesan. Pemohon mesti lah mempunyai 2 - 3 tahun pengalaman dalam bidang berkaitan. Sila hubungi saya (Removed by Freelancer.com Admin)

    $102 (Avg Bid)
    $102 Avg Bida
    7 bida

    Menulis Laporan Baik

    $422 (Avg Bid)
    $422 Avg Bida
    10 bida

    Menulis Laporan Baik

    $398 (Avg Bid)
    $398 Avg Bida
    8 bida

    Tragedi,baik cerita kenangan dan kejadian

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    2 bida

    Kami adalah syarikat penyewaan hartanah, Speedrent. Kam ingin sebuah flashmob teratur yang boleh memberikan exposure kepada jenama. Lebih baik jika anda boleh dapatkan lesen dan quotation dari pasaraya sekali untuk kami bayar kepada anda.

    $206 - $617
    $206 - $617
    0 bida

    Menulis sejumlah artikel Mampu menganalisis dan membuat artikel dgn baik

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    5 bida

    Menulis sejumlah artikel Hidup ini bukan siapa yang terbaik. Namun, siapa yang dapat berbuat baik.

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    Menjualkan sesuatu untuk saya Menjual menawarkan handling probing ilustrasi closing/sales

    $750 - $1500
    $750 - $1500
    0 bida

    Menulis serba sedikit hukum hakam berkaitan zakat dan Waqaf di Malaysia.-Taarif -Dalil -Kesan baik kepada masyarakat

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    4 bida

    Menulis serba sedikit hukum hakam berkaitan zakat dan Waqaf di Malaysia.-Taarif -Dalil -Kesan baik kepada masyarakat

    $8 - $25
    $8 - $25
    0 bida

    I need some help with selling something. Menawarkan sebuah produk yang akan di tawarkan ke lapisan masyarakat

    $399 (Avg Bid)
    $399 Avg Bida
    1 bida

    Menulis sejumlah artikel dengan baik dan teliti dan bersungguh sungguh

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    2 bida

    Membantu saya dengan pemasaran internet Mempromosikan dagangan orangtua saya kepada orang-orang ke media sosial agar di lihat oleh masyarakat

    $405 (Avg Bid)
    $405 Avg Bida
    2 bida

    Segala macam bahan baku pokok sehari hari

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Menjualkan sesuatu untuk saya Kami dapat membantu anda dalam pemasaran

    $340 (Avg Bid)
    $340 Avg Bida
    3 bida

    Membantu saya dengan pemasaran internet Marketing produk via online dan ke lapangan

    $193 (Avg Bid)
    $193 Avg Bida
    5 bida

    Membantu saya dengan pemasaran internet Menawarkan produk produk

    $351 (Avg Bid)
    $351 Avg Bida
    3 bida

    Membantu saya dengan pemasaran internet Saya seorang sales executive di property

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Menulis sejumlah artikel Penulisan artikel dengan baik

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    3 bida

    Mencarikan saya petunjuk Memasarkan barang

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Menjualkan sesuatu untuk orang lain Saya ingin menjualkan produck orang lain

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida
    Design a Logo Tamat left

    Membuat logo yang berkualitas dan punya ciri pengalaman yang cukup baik dibidangnya.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    39 bida

    Membantu saya dengan pemasaran internet Menjual sarung tenun khas Timor

    $60 (Avg Bid)
    $60 Avg Bida
    3 bida

    Membantu saya dengan pemasaran internet Memasarkan barang-barang

    $133 (Avg Bid)
    $133 Avg Bida
    6 bida

    Membantu saya dengan pemasaran internet Membantu memasarka produk yg di tawarkan melaui internet

    $7 - $22
    $7 - $22
    0 bida