Part time computer freelancingpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    536,258 part time computer freelancing tugasan ditemui, harga dalam USD

    1- Load akan dapat supply dari Grid pada pkul 10malam - 8pagi. Dalam masa sama, Grid Source akan charge battery sampai penuh. 2- Pada 8pagi - 10malam pula, load akan dapat supply daripada Bateri. 3- In case, Grid ada masalah antara pkul 8pagi - 10malam (waktu gris supply ke load), bateri akan automatic backup sehingga Grid ok, kemudian dia turn back pada Grid semula. *Battery tu mempunyai kapasiti tuk support selama 14jam (8pagi - 10malam). *nak bagi beza dngan video tu, klu boleh Grid dan Bateri buat series connection compare video tu buat paralel

    $126 (Avg Bid)
    $126 Avg Bida
    3 bida

    Assalamualaikum cik Mya. Saya Ain daripada Bazaar Rakyat (IN Global Venture). Kami mencari trainer untuk submit satu tender anjuran agensi kerajaan, untuk beri pendedahan mengenai platform freelancing kepada para peserta. Dan untuk submit tender tersebut, kami memerlukan trainer yang berpengalaman dalam platform freelancing. Elaun bulanan insyaAllah akan diberikan jika berjaya. Boleh saya tahu adakah cik berminat?

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    Selamat sejahtera Cik Yin. Saya Ain daripada Bazaar Rakyat (IN Global Venture). Kami mencari trainer untuk submit satu tender anjuran agensi kerajaan, untuk beri pendedahan mengenai platform freelancing kepada para peserta. Dan untuk submit tender tersebut, kami memerlukan trainer yang berpengalaman dalam platform freelancing. Elaun bulanan insyaAllah akan diberikan jika berjaya. Boleh saya tahu adakah cik berminat?

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    Assalamualaikum encik Faizal. Saya Ain daripada Bazaar Rakyat (IN Global Venture). Kami mencari trainer untuk submit satu tender anjuran agensi kerajaan, untuk beri pendedahan mengenai platform freelancing kepada para peserta. Dan untuk submit tender tersebut, kami memerlukan trainer yang berpengalaman dalam platform freelancing. Elaun bulanan insyaAllah akan diberikan jika berjaya. Boleh saya tahu adakah encik berminat?

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    Assalamualaikum encik Zaki. Saya Ain daripada Bazaar Rakyat (IN Global Venture). Kami mencari trainer untuk submit satu tender anjuran agensi kerajaan, untuk beri pendedahan mengenai platform freelancing kepada para peserta. Dan untuk submit tender tersebut, kami memerlukan trainer yang berpengalaman dalam platform freelancing. Elaun bulanan insyaAllah akan diberikan jika berjaya. Boleh saya tahu adakah encik berminat?

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    Assalamualaikum cikpuan Asyiqin. Saya Ain daripada Bazaar Rakyat (IN Global Venture). Kami mencari trainer untuk submit satu tender anjuran agensi kerajaan, untuk beri pendedahan mengenai platform freelancing kepada para peserta. Dan untuk submit tender tersebut, kami memerlukan trainer yang berpengalaman dalam platform freelancing. Elaun bulanan insyaAllah akan diberikan jika berjaya. Boleh saya tahu adakah cikpuan berminat?

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    - saya perlukan file part bagi setiap komponen speaker - saya juga perlukan animation bagi setiap part daripada awal pemasangan hingga lengkap menjadi speaker - speaker tersebut mempunyai detail basic seperti button (play, pause, stop), simbol (bluetooth), audio jack, dan jack - design seringkas dan semurah yang boleh

    $118 (Avg Bid)
    $118 Avg Bida
    1 bida

    Membuat machining dalam Catia V5 dengan part yang disedia kan. Perlukan machining proses dari facing hingga ke finishing.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    2 bida

    ...2021 oleh Sahabat Masjid Singapura dengan kerjasama Kifayah Riders Singapura ~ untuk golongan keluarga yang kurang berkemampuan di Singapura ~ (2nd part) Set barangan dapur yang kami perlukan : - Beras 5kg - Gula 5kg - Minyak Masak 2 liter - Susu Pekat - Sardin - Mee Hoon - Korma - Milo - Kopi - Teh - Sirap Ros - Tepung Cucur - Biskut - Buah Dalam Tin. (3rd part) Mohon hantar barangan anda pada tarikh berikut ini : Sabtu - 13, 20, 27 Mac 2021 Masa - 2 petang hingga 6 petang ke : Storefriendly Centre No. 107 Eunos Ave 3, Storefriendly Centre, Singapore 409837 (4th part) Untuk butiran lanjut, sila hubungi Puan Rokiyah di Hp.9692 5601. (last part) Jutaan terima kasih kerana membantu kami untuk membantu mereka. Moga Allah SWT mempermudahkan, memberkati dan m...

    $38 (Avg Bid)
    $38 Avg Bida
    1 bida

    Hi Shirllyana H., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat. Admin Freelance diperlukan Syarat Kelayakkan: - mempunyai computer - mempunyai smart phone ( Elaun Tambahan Rm100/ month bagi hp & computer barang diatas) Tugasan: - Mengumpulkan Database dari (setiap hari perlu dapatkan 5 new listing direct owner) - Menghantar sms & whats app copy writeting kepada Database ( setiap hari perlu siapkan 5 listing lengkap - Membuat Copywriting dan mengemaskini database ke dalam Group Telegram dan whats app Group - Mengiklankan database di website , , - menyediakan draft tenancy agrement bagi transaksi yang telah berjaya - Update semula database secara bulanan dengan sms & whats app kepada

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Personal Assistance Freelance diperlukan Syarat Kelayakkan: - mempunyai computer - mempunyai smart phone ( Elaun Tambahan Rm100/ month bagi hp & computer barang diatas) Tugasan: - Mengumpulkan Database dari (setiap hari perlu dapatkan 5 new listing direct owner) - Menghantar sms & whats app copy writeting kepada Database ( setiap hari perlu siapkan 5 listing lengkap - Membuat Copywriting dan mengemaskini database ke dalam Group Telegram dan whats app Group - Mengiklankan database di website , , - menyediakan draft tenancy agrement bagi transaksi yang telah berjaya - Update semula database secara bulanan dengan sms & whats app kepada database - menurunkan iklan yang telah expired pada website iproperty, , -

    $376 (Avg Bid)
    $376 Avg Bida
    4 bida

    Saya Novin Triantonius , Jurusan Computer Science Universitas Bina Nusantara. Sedang menambah portofolio agar menjadi lulusan yang siap.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Hai ! Saya sedang mencari seorang Part Timer untuk membantu saya dalam bidang "Social Media Marketing" . Satu post saya bayar RM15. Hanya perlu menghasilkan strategi pemasaran yang hebat dan berkesan. Pemohon mesti lah mempunyai 2 - 3 tahun pengalaman dalam bidang berkaitan. Sila hubungi saya (Removed by Freelancer.com Admin)

    $102 (Avg Bid)
    $102 Avg Bida
    7 bida

    Real Estate CRM Part 1 - multiple users (Staff 1, Staff 2, Closer 1, Closer 2 and etc) - Manually key in leads generated by staff (user) {Leads will contain multiple screenshots upload} - Submit the leads Part 2 - Closer 1 can login - Will have column like pending, completed, follow up - The pending column item will be reviewed and update the status and action accordingly. If require further action by staff, it will reassigned to the staff> Part 3 - When staff open again, staff will fill up the data required and create necessary docs and upload it back to the system. This update data and assign people will go on repetitively for above tasks. When done, it will move to completed column. Whichever leads not relevant at the moment, will move to fo...

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    5 bida

    Mencari freelencer atau part time untuk penjualan produk alat perawatan wajah made in Korea. Komisi untuk penjualan 1 barang adalah 50000~150000.

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    1 bida

    computer vision matlab

    $145 (Avg Bid)
    $145 Avg Bida
    4 bida
    part time job Tamat left

    server barang lewat media sosial barang atau rakit komputerkomputer tidak terlalu berat

    $186 (Avg Bid)
    $186 Avg Bida
    8 bida

    Suplai spare part engine dan transmisi di industri dan perkapalan

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    1 bida

    Menjual Spare part filter alat berat (produk lokal)

    $399 (Avg Bid)
    $399 Avg Bida
    1 bida

    saya menyukai perkembangan software dan jaringan komputer

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    2 bida

    generate income with part-time work fun

    $990 (Avg Bid)
    $990 Avg Bida
    43 bida

    mencari seorang yang boleh "monetizing laman youtube yang berada didalam "under review"

    $8 - $25
    $8 - $25
    0 bida

    Ability to use computer and internet in particular microsoft words and else

    $277 (Avg Bid)
    $277 Avg Bida
    1 bida

    Hai i am Durga shanker saw Computer operter

    $83 (Avg Bid)
    $83 Avg Bida
    6 bida
    $1 / hr Avg Bida
    4 bida
    CmyLive.com VJ Tamat left

    ...online TV dan memerlukan VJ yg berpesonaliti dan mempunyai rupa paras yg menarik, petah berkata-kata serta mempunyai bakat tersendiri seperti menyanyi dll. Sebelum ini syarikat On Connection telah mewujudkan sebuah online TV MfaceLive/ , tetapi hanya dalam versi bahasa Cina Kini untuk pasaran melayu, kami akan launch (media content) dan # Basic payment utk part timer ialah rm400 sebulan. Anda boleh on air di mana2 sahaja asalkan anda menggunakan laptop dan internet sendiri. Equipment utk on air seperti kamera & microphone akan disediakan oleh pihak syarikat. Income anda berdasarkan point room setiap bulan. 70% company 30% untuk VJ. mface Vj biasanya dapat 2-3k permonth Jika terpilih menjadi VJ CmyLive, anda dikehendaki untuk on air 3 kali dalam seminggu

    $8 - $25
    $8 - $25
    0 bida

    Saya melakukan pekerjan gambar Civil structure baja dan building, mechanikal spare part gear coupling shaft etc, dan P&ID , oil pipe. air pipe, water, and steam pipe

    $239 (Avg Bid)
    $239 Avg Bida
    1 bida

    misalkan mensortir data lalu memasukkan data secara online. part-time dan dilakukan di rumah secara online

    $135 (Avg Bid)
    $135 Avg Bida
    2 bida

    Design a simple and very nice composition of flash video. Required a detail from client to find out the best project can be produce my myself. Time is major factor since I am a full time student in computer give co-operation and be the best deal. Melakukan rekaan ciptaan flash maklumat terperinci tentang projek daripada klien agar menghasilkan satu project yang adalah satu faktor utama kerana saya seorang pelajar sepenuh masa dalam komputer berikan kerjasama supaya dapat berikan perkhidmatan yang baik.

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    1 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    1 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    sir, Mai Anirudh Kumar Jharkhand Se Bol Raha hu Kaya Aap Hame Data Entry ke kam de sakte hai sir Mera Contact No 08582029172 & Email Id anirudhk541@

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    sir, Mai Anirudh Kumar Jharkhand Se Bol Raha hu Kaya Aap Hame Data Entry ke kam de sakte hai sir Mera Contact No 08582029172 & Email Id anirudhk541@

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    I can writing anything, .. :) Internet ?? apa itu ? jika kalian bertanya pada anak SD pasti menjawab, “internet itu tempat facebookan dan main game”. Hehe.. maklumlah masih SD. Nah kalo menurut saya nih, menurut dari berbagai sumber yang telah saya pelajari pada masa sekolah, internet adalah suatu jaringan yang menghubungkan computer satu dengan yang lainya., bener gak tuh ? bener gak nya gak masalah yah, karna memang ini bukan karya tulisan ilmiah,..

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Penjualan dan service handphone and komputer, accesories, part handphone and komputer

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Saya ingin membuat game online di windows computer

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    8 bida

    ...people to work for us full time and part time. We offer attractive daily/weekly/monthly salary based on which position you are looking for. We also offer contracts for people who are looking for long term part time jobs. Part Time Promoter We have event constantly every weekend so we need a lot of profile for part time promoters. Promoters usually do sampling at shopping malls. We also have interesting adhoc event that we manage other than sampling. We manage events for F&B company and we have varieties of brands that we are working on currently. Full Time Promoter This position is offered to people who are looking for a relax jobs where they do not have to be in the office all the time. Schedule w...

    $127 (Avg Bid)
    $127 Avg Bida
    1 bida

    Kami mencari 3D designer yang boleh membuat lakaran botol minuman secara 3D bagi tujuan penyediaan mould secara part time.

    $101 (Avg Bid)
    $101 Avg Bida
    8 bida

    PROGRAM BENGKEL, untuk bengkel yang memrlukan program untuk pengadaan spare part dan lain-lain dan juga dapat mendata baran apa yang kurang dan lebih

    $399 (Avg Bid)
    $399 Avg Bida
    1 bida

    Hi Maniram Diksha Tiwari.I noticed your profile and we can discuss any possible details over the chat.( Looking for Typist) on urgent basis for part time basis. Please initiate a bid so that we can discuss any possible details

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    12 bida

    Create new landing page for under the "Air Quality" part of the menu and page to be called "HVAC Mold Remediation"

    $120 (Avg Bid)
    $120 Avg Bida
    1 bida

    Have knowledge on Arena Simulation software. using arena software to run the analysis that I obtain. using the time cycle, distance, standard time to run the model

    $25 - $25
    $25 - $25
    0 bida

    Video example: with our logo In general, we’d like to see the triangles of the logo coming together in a “slick” way. If the triangles don’t look right, then let’s try the corners. Once formed, we’d like the logo to swirl ... then let’s try the corners. Once formed, we’d like the logo to swirl around in a similar way to the K&S video. In our minds, we believe the logo can be viewed either as a hexagon or as six corners of a cube. It would be good if the logo (once formed) could spin around to show these different viewpoints (hexagon  cube). From a marking perspective, finding different viewpoints/solutions is part of our sales pitch.

    $169 (Avg Bid)
    $169 Avg Bida
    26 bida
    Build me an app 6 hari left

    I own a beauty parlor. I have 20 services as of now. I want to set up a token system using an android tab connected to a print...number, a token should come out of the printer containing the service number along will the token number with the price of the service. For the analytics part, the app should store all the services done datewise. Also, at the end of the day there should be an option to show the total number of individual services done that day along with the total price of the services done that day. It would be better if the analytics part be password protected. I can ask my employees to just set up the tab by opening the app in the morning and the customers can input their service numbers. At the end of the day, only I should be able to access the analytics pa...

    $469 (Avg Bid)
    $469 Avg Bida
    25 bida
    Time motion study using arena 6 hari left
    DISAHKAN

    Have knowledge on Arena Simulation software. using arena software to run the analysis that I obtain. using the time cycle, distance, standard time to run the model

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    we would like to develop a new website where customers can choose their domain via whois and register it, as well as buy space for the site and interface for the billing part with WHMCS like this: :)

    $4373 (Avg Bid)
    $4373 Avg Bida
    35 bida

    Looking for full time smart contract developer to join our team Responsibilities Drive high-level decisions about the prePO smart contract architecture Write well-documented, performant, clean, and re-usable Solidity code Collaborate with designers, frontenders, and other developers Work at a rapid pace with a large amount of ownership and autonomy Benefits Sharpen your skillsets from other senior high-performing individuals Fully remote work with flexible working hours Team game nights, team off-sites, and sponsored conference trips Competitive pay with performance bonuses and tokens for long-term contributors Dedicated budgets for learning & development and health & fitness Join a force for good - prePO has made a pledge to dedicate at least 2% of time, product, ...

    $92 / hr (Avg Bid)
    $92 / hr Avg Bida
    38 bida
    NFT Marketing 6 hari left
    DISAHKAN

    We are looking for a company, agency, or team dedicated to marketing for NFT collections, you must have proven experience with other collections that have sold out. We are looking for organic growth on Twitter, Discord and Instagram. No bots or fake accounts, we need to attract real followers who want to be part of our community. This is an altruistic project so most of the profits will be donated to Charity. We offer a percentage share of the project as payment, which equals approximately $25,000 USD, payment will be made when the collection is sold out. Unlike other anonymous projects on the Internet, we are a legally incorporated company since 2013. We hope you will join our initiative, this is the first of a series of Charity projects that we will be launching.

    $39440 (Avg Bid)
    $39440 Avg Bida
    11 bida
    Twilio interface 6 hari left
    DISAHKAN

    Twilio need a simple interface to responde to my sms and call on Twilio form a computer ... Sending and receiving sms and calls

    $69 (Avg Bid)
    $69 Avg Bida
    6 bida