Pasaran harga design logopekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    1,334 pasaran harga design logo tugasan ditemui, harga dalam USD

    tentang website untuk pelanggan bertanya harga untuk kerosakan pc/laptop

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    7 bida

    Sempena PKP 3.0, kita sedang cari partner agent untuk tolong sebarkan pakej *“All Day Unlimited Entry Pass”* yang berharga RM130 sahaja untuk 2 orang! Murah gila ? (Harga biasa : ~RM1,800~) Agent boleh mendapatkan komisen sebanyak RM20 dengan setiap pembelian tiket. Kegunaan tiket ni valid selama 6 bulan selepas theme park kami buka. Jadi jangan lepaskan peluang menarik ini! ? Berminat? Apply sekarang [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    4 bida

    Buat website buying agent, source dari tokopedia, bukalapak, shopee id, lazada id, mataharimall,blibli -Sekali dengan web design/clean/mudah -Result mestilah real time, jika harga berubah di toko, dalam website juga pun mesti berubah, mesti tampil dengan ongkir dari toko , supaya customer jelas semasa buat order. -Mata wang bisa di set convert rate manual oleh admin (ke MYR) -mesti ada fuction mark up harga untuk admin(percent lumsump) contoh 10% -mesti intergrate dgn API paymentgateway malaysia -order yang di buat dari customer mesti ada info, seperti "pembelian pending "pembelian berjaya" yang boleh admin update manual (process beli admin yang buat, customer cuma place order sahaja) -mesti auto grab info resi/awb/tracking -setelah item2 customer samp...

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    2 bida

    Hi Nur Adibah. Berapa harga untuk satu copywriting facebook post? Untuk saya buat facebook ads. Cik cuma perlu buat copywriting je. Benda lain semua dah ada.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Assalamalaikum saya ada job untuk buat simple website untuk keggunaan student PT3 yang boleh connect dng flexiquiz harga boleh bincang kalau setuju whatsaap 0195594704

    $40 (Avg Bid)
    $40 Avg Bida
    1 bida

    Hai encik arif, saya norman dari malaysia. bolehkah kamu buatkan saya 1 Expert advisor berkonsepkan seperti martingle. seperti kita tahu, bila entry posisi martingle, nilai lot kita akan digandakan. apa yang saya mahu buat adalah : 1. main entry adalah BUY 2. apabila harga terus menurun, harga akan digandakan dengan nilai lot buy +1, seperti contoh lot pertama adalah lot 0.01, lot kedua adalah lot 0.02 dan lot ketiga adalah lot 0.03. 3. apabila lot buy ke dua dibuka,saya mahukan nilai lot pertama (0.01) di buka dengan posisi sell. jika lot buy ke 5 di buka, sy mahukan nilai lot buy ke 4 dibuka utk sell. buatkan satu nilai variable utk saya set distance utk setiap entry. 4. lot sell mempunyai setting utk take profit. 5. dan saya mahukan ada pilihan untuk take profit dengan ...

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida
    create joomla Tamat left

    ada tak sesiapa yang boleh create basic website Joomla? tapi saya minta bayaran harga student sebab saya masih student lagi

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    2 bida
    Growtopiagame Tamat left

    Saya melaksanakan tentang info tentang game growtopia berita,harga barang,dll

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    ...sasaran market yang penting untuk syarikat kami ■ Premis - Kami difahamkan bahawa di Malaysia, idea [Crowdfunding] masih asing dan hanya diketahui oleh orang yang fasih tentang bisnes online sahaja. Jika dilihat dari sudut bisnes pula, ia adalah sebuah pasaran yang masih boleh membesar. - Oleh itu, objektif kami ialah untuk meluaskan lagi pengetahuan tentang [Crowdfunding] untuk rakyat Malaysia (terutamanya pelajar Universiti, dan orang berumur 20-an) ■ Intipati kerja ① Menyelidik tentang struktur/kaedah yang membuatkan sesuatu servis/produk di pasaran Malaysia → Selidik tentang servis/produk yang terkenal yang telah menjadi popular dengan mendadak, jenis-jenis servis/produk yang menjadi popular di Malaysia, dan juga selidik mekanisme yang boleh membuatkan sesuatu s...

    $1225 (Avg Bid)
    $1225 Avg Bida
    4 bida

    Saya inginkan sebuah website seperti contoh yang akan saya beri.. Harga boleh bincang kemudian.

    $175 (Avg Bid)
    $175 Avg Bida
    10 bida

    Saya ingin menjual product barang ada yg berminit nak mencuba nya bolih cari saya harga kasih sayang saya bagi

    $8 - $25
    $8 - $25
    0 bida

    Saya ingin menjual product barang ada yg berminit nak mencuba nya bolih cari saya harga kasih sayang saya bagi

    $8 - $25
    $8 - $25
    0 bida

    Kertas Rancangan Perniagaan Produk/Servis Template RP 1) Cover Hadapan 2) Isi Kandungan 3) Kertas Kerja RP (40 muka surat) 4) Surat Permohonan Pinjaman 5) Jadual Bayaran Balik 6) Unjuran kewangan 7) Template perjanjian perkongsian 8) Template profile syarikat 9) Ebook - Formula Rahsia Pre Order 10) Ebook - Rahsia Borong Tak Perlu Ke China BERMINAT?? Peluan...Template RP 1) Cover Hadapan 2) Isi Kandungan 3) Kertas Kerja RP (40 muka surat) 4) Surat Permohonan Pinjaman 5) Jadual Bayaran Balik 6) Unjuran kewangan 7) Template perjanjian perkongsian 8) Template profile syarikat 9) Ebook - Formula Rahsia Pre Order 10) Ebook - Rahsia Borong Tak Perlu Ke China BERMINAT?? Peluang ni utk 100 org yg terawal sahaja. Habis kuota promo habis harga...

    $14 / hr (Avg Bid)
    Segera
    $14 / hr Avg Bida
    6 bida

    Servis utk ambil dan menghantar barang @ dokumen sekitar johor bahru (skudai/kulai/senai/bandar johor bahru). Harga mengikut jarak penghantaran. [Removed by Freelancer.com Admin] (joy runner)

    $18 (Avg Bid)
    Tempatan
    $18 Avg Bida
    13 bida
    Design project Tamat left

    Mengubah sejumlah gambar Membuat gambar gambar yang unik dan yang lagi hits di sosmed dan pasaran .

    $354 (Avg Bid)
    $354 Avg Bida
    3 bida

    Menyediakan Latihan Awam (public training) selama 2 hari.

    $166 (Avg Bid)
    $166 Avg Bida
    1 bida

    Aplikasi android untuk kegunaan kakitangan Perkhidmatan Logistik dan Movers bagi urusan pengendalian pesanan (order) pesanan masuk dan keluar. Aplikasi haruslah mempunyai maklumat seperti: * Info lengkap pelanggan, * Lokasi kerja pindah * Harga pakej * Tarikh dan masa kerja pemindahan * Jenis kenderaan Diperlukan * No pendaftaran lori * Preview order (dalam bentuk Kalender) * Pengesahan kakitangan yang memasukkan data * Quotation dan Invoice dlm PDF * ID access kakitangan dan password level management

    $417 (Avg Bid)
    $417 Avg Bida
    9 bida

    Memerlukan satu format Excel untuk industry katering dimana recepies & senarai harga barang barang telah di daftar & boleh di tukar. Pengguna hanya perlu mengisi jumlah pelangan & menu pilihan termasuk inventory semasa untuk mengetahui banyak mana barang mentah perlu diorder. Hanya untuk Malaysian

    $401 (Avg Bid)
    $401 Avg Bida
    14 bida

    Survey pemasaran produk di pasaran

    $467 (Avg Bid)
    $467 Avg Bida
    13 bida

    logo yang mudah dengan harga berkesan

    $1200 (Avg Bid)
    $1200 Avg Bida
    1 bida

    logo yang mudah dengan harga berkesan

    $1709 (Avg Bid)
    $1709 Avg Bida
    4 bida

    Saya ingin membuat aplikasi seperti gojek. Tolong beri harga untuk android dan ios

    $0 - $0 / hr
    $0 - $0 / hr
    0 bida

    Kami sebagai pemegang hak ekslusif untuk buku2 import dengan kategori buku2 referensi khususnya anak2 membutuhkan freelancer untuk menjual produk2 tsb secara bulky. Harga yang kami berikan kepada freelancer adalah harga netto, dan penjual dapat menentukan sendiri harga jual yang dimau.

    $540 - $1080
    $540 - $1080
    0 bida

    Saya bergerak dibidang jasa salon poles mobil khusus panggilan DKI jakarta Dgn menggunakan technology nano yg berfungsi melindungi keaslian cat mobil. Sehingga mobil tdk prlu sering msk bengkel poles mobil dan memudahkan anda dlm hal perawatan mobil.. Kami ada 2 kategori pilihan paket poles mobil 1.Harga poles full paket : Small : 800.000 Medium : 900.000 Large : 1.000.000 Luxury : 1.500.000 2.Harga poles coating nano ceramic Small : 2.500.000 Medium : 3.500.000 Large : 4.500.000 Luxury : 5.500.000 Sport car : 7.000.000 Khusus utk coating nano ceramic akan mendapatkan GARANSI s/d 2 tahun. More info call : #085248900670 #083875475909 WA #233A23D9 BB Line FB : Smart Evolution

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    ...website dan juga SEO nih gan Harga tergantung dari design yang mau di buat. Apakah anda pernah berfikir jika anda punya website tapi tanpa pengunjung itu bagaikan Esteh manis tanpa dimasukkan gula? Buat apa kalau punya website tapi tidak terpampang di google Jadi saya juga membuka jasa SEO nih buat agan - agan sekalian yang menginginkan websitenya berada pada rank 1 google (. maupun .com). Harga SEO juga tergantung dari banyaknya saingan gan Berikut portofolio saya, walaupun sedikit (di karenakan hanya dari mulut ke mulut) tapi alhamdulillah mereka puas dengan hasil kerja saya gan! Portofolio: Web Design + 6 keywords rank 1 (salah satunya: Scaffolding Jakarta Timur) Web Design + 2 keywords to rank 1 google

    $306 (Avg Bid)
    $306 Avg Bida
    7 bida
    Design project Tamat left

    I need a logo designed. Halo.. saya membutuhkan seseorang untuk membuatkan saya logo Komunitas dengan harga yang terjangkau dan pas di kantong pelajar

    $41 (Avg Bid)
    $41 Avg Bida
    9 bida

    saat ini saya membutuhkan jasa penulis lepas dengan cepat. untuk menulis konten di blog saya dengan tema tulisan 1. tentang wisata pantai (50 artikel) 2. tips dan trik liburan (50 artikel) satu terdiri dari 750 kata atau lebih (tidak boleh kurang) satu artikel akan saya bandrol dengan harga Rp. 5.000 artikel harus unik bukan plagiat. kalimat dalam artikel enak di baca. artikel harus call to action kepada pembaca serta artikel harus serta wajib seo friendly. judul artikel yang bikin penasaran untuk membaca.

    $0 - $1
    $0 - $1
    0 bida

    dengan waktu yang kontinue saya akan bantu memasarkan produk anda,dengan plan yang benar dan tata bahasa yang mudah di mengerti dan di pahami sehingga memudahkan setiap orang untuk membaca,mengerti dan memahami produk yang anda tawarkan. saya akan mencoba dengan harga yang kompeten namun bisa bersaing dengan produk lain

    $720 (Avg Bid)
    $720 Avg Bida
    1 bida

    membangun aplikasi perpustakaan yang sederhana dan harga terjangkau

    $159 (Avg Bid)
    $159 Avg Bida
    1 bida

    proyek di sesuaikan dengan permintaan pelanggan, nego harga,kami tidak ingin mengecewakan pelanggan.

    $112 (Avg Bid)
    $112 Avg Bida
    5 bida

    Jasa Pembuatan Website Sekolah, harga terjangkau. minat ? Bbm : 7cd6b04b Hp : 089672374919

    $36 - $180
    $36 - $180
    0 bida

    Mendisain segala bentuk brosur, banner, logo, atau mengedit foto menggunakan photoshop, dengan kualitas terjamin, dan harga untuk kalangan menengah ke bawah

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    2 bida

    Harus login berdasarkan level user Harus ada master bus, master jurusan, master harga Harus ada pembuatan invoice dan bisa diprint Harus ada laporan berdasarkan tanggal

    $93 (Avg Bid)
    $93 Avg Bida
    2 bida

    saya mengenal banyak pengusaha lokal di bengkulu, kami butuh informasi harga alatberat dan karoseri yang murah.

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida
    CmyLive.com VJ Tamat left

    Company On Connection Sdn.Bhd. ingin mewujudkan sebuah program terbaru CmyLive, iaitu sebuah online TV dan memerlukan VJ yg berpesonaliti dan mempunyai rupa paras yg menarik, petah berkata-kata serta mempunyai bakat tersendiri seperti menyanyi dll. Sebelum ini syarikat On Connection telah mewujudkan sebuah online TV MfaceLive/ , tetapi hanya dalam versi bahasa Cina Kini untuk pasaran melayu, kami akan launch (media content) dan # Basic payment utk part timer ialah rm400 sebulan. Anda boleh on air di mana2 sahaja asalkan anda menggunakan laptop dan internet sendiri. Equipment utk on air seperti kamera & microphone akan disediakan oleh pihak syarikat. Income anda berdasarkan point room setiap bulan. 70% company 30% untuk VJ. mface Vj biasanya dapat 2-3k

    $8 - $25
    $8 - $25
    0 bida

    ...menjualkan bahan-bahan gorden tersebut dengan harga yang kompetitif. Selain mendapat komisi dari saya, Anda bebas bermain harga (mark-up harga) kepada konsumen Anda. Sebagai Ilustrasi untuk harga kain gorden saya jual per meter 29.000, jika Anda menjualkan dengan harga tersebut (29.000), komisi yang saya berikan adalah 1.500 per meter, dengan minimal pembelian 1 pis (roll) 80 meter. Dengan 7 seri warna yang ada dalam 1 produk. Sehingga potensi keuntungan Anda adalah 1.500 X 80 meter X 7 seri : menjadi 840.000 untuk 1 produk saja. Anda hanya perlu menjualkan saja, urusan pengiriman, dan lain-lainnya menjadi urusan saya. Jika Anda bisa menjualkan dengan harga lebih tinggi, tentu saja potensi keuntungan Anda menjadi lebih tinggi. Saya berani ...

    $60 - $605
    $60 - $605
    0 bida

    ...menjualkan bahan-bahan gorden tersebut dengan harga yang kompetitif. Selain mendapat komisi dari saya, Anda bebas bermain harga (mark-up harga) kepada konsumen Anda. Sebagai Ilustrasi untuk harga kain gorden saya jual per meter 29.000, jika Anda menjualkan dengan harga tersebut (29.000), komisi yang saya berikan adalah 1.500 per meter, dengan minimal pembelian 1 pis (roll) 80 meter. Dengan 7 seri warna yang ada dalam 1 produk. Sehingga potensi keuntungan Anda adalah 1.500 X 80 meter X 7 seri : menjadi 840.000 untuk 1 produk saja. Anda hanya perlu menjualkan saja, urusan pengiriman, dan lain-lainnya menjadi urusan saya. Jika Anda bisa menjualkan dengan harga lebih tinggi, tentu saja potensi keuntungan Anda menjadi lebih tinggi. Saya berani ...

    $60 - $3600
    $60 - $3600
    0 bida

    Membantu menjualkan produk garskin saya dan akan saya beri harga miring untuk anda

    $7 - $22
    $7 - $22
    0 bida
    Mobile app Tamat left

    Halo Albert, mau tanya secara garis besar, kamu bs buat app yg ada voice verificationnya ga? jd kl misal bukan suara si owner, maka tdk akan ke next stepnya? Kl bs nanti kita akan diskusi lebih lanjut dan harga pembuatannya. Terima kasih

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida

    Paket Pulau Tidung HARGA PAKET Pulau Tidung ” jalan-jalan “ PAKET Pulau Tidung jalan-jalan 2 HARI 1 MALAM fasilitas yang di dapat Welcome Drink Transportasi Muara Angke – (PP) Home Stay (Penginapan) Full AC Makan 3x Sepeda 1 Hari Penuh Harga Paket 2 hari 1 malam 3 orangutan Rp 3570.000 4 orangutan Rp 330.000 5 orangutan Rp 300.000 6-9orang Rp 280.000 10 – 30 org Rp 230.000 31-300 org Rp 200.000 Fasilitas di Luar paket ; Banana Boat Rp 35.000 Perahu cano doble Rp 45.000 Perahu kano Tunggal Rp 35.000 Info Lebih Lanjut Butuh? Hubungi: YANTI / fahmi Telp : 0857 1405 7142 / 0857-7361-5769 Pin BB : 7DB013A5 / 298c596e Facebook : Tour Seribu Pulau Berkicau : Tour Seribu Pulau Email : / website : ...

    $127 (Avg Bid)
    $127 Avg Bida
    3 bida

    Saya punya Seagate 1Tb dengan kondisi rusak dan ingin siapa saja yang sanggup mampu merecovery data tersebut. Sudah banyak tempat recovery data saya datangi dan mengatakan rusak pada head (spare parts susah dicari). Siapa saja yg sanggup bisa datang ke saya kerjakan di tempat saya. Jika hasil bagus anda boleh menawarkan diatas harga yang saya tawarkan.

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    ...: 1. Apple iPhone 5s – Lihat harga barunya Smartphone Tercanggih 2014 iphone 5s Hadir dengan inovasi berau berupa prosesor 64 bit memang bukan isapan jempol, buktinya dalam hasil benchmark ponsel ini melibas para jagoan Android dengan prosesor lebih gahar. lihat detailnya disini 2. Samsung Galaxy S5- Lihat harga barunya gadget Tercanggih 2014 apple iphone, gadget Tercanggih 2014 samsuung galaxy, Smartphone Tercanggih 2014 sony xperia, Smartphone Tercanggih 2014 oppo, gadget Tercanggih 2014 samsung galaxy s5 Selain spesifikasinya yang tinggi, smartphone generasi kelima dari seri Galaxy ini hadir dengan segudang fitur bermanfaat seperti sensor detak jantung dan pemindai sidik jari. lihat detailnya disini 3. HTC One M8 - Lihat harga barunya Smartpho...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    5 bida
    MA CROSSOVER Tamat left

    Membuat expert advisor sederhana untuk MT4 dapat di aplikasikan untuk semua time frame dengan indikator EMA ... buy logic EMA dengan period yg lebih kecil ( contoh EMA 5 /EMA fast ) memotong keatas EMA dgn periode yg lebih besar ( contoh EMA 10 /EMA slow ) eksekusi buy tunggu konfirmasi harga open 1 bar berikutnya EMA 5 tetap diatas EMA 10 , 2. open sell logic kebalikannya (open buy logic) ( contoh EMA 5 cross down EMA 10 ).. 3. close buy logic EMA fast memotong kebawah EMA slow..konfirmasi close buy tunggu 1 bar berikutnya EMA fast tetap dibawah EMA atau stop loss /take profit (extern) done..lanjut eksekusi open sell logic 4..close sell logic kebalikannya ( close buy logic ) loss dan Take profit dapat di ubah ( extern ) frame extern periode extern

    $13396 (Avg Bid)
    $13396 Avg Bida
    2 bida

    Saya ingin membuat aplikasi untuk mengecek stok dan harga. Database yang saya gunakan adalah MSSQL 2008. Penggunaan sistem login,harga beli hanya muncul pada user tertentu.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    ...foto permodel, ckp memasukan 3 foto permodel product tersebut terbagi dalam beberapa category, mungkin sekitar 4-5 category, primary sih cmn 3 category data mentah product berupa folder dengan isian foto dan 1 file format *txt jadi freelancer masih perlu perlu menghitung harga dari notepad tsb, for example dlm notepad tercantum berat sebesar 0.30kg, harga supplier $6 , maka freelancer perlu memasukan harga dalam web tsb dengan nilai 30+60+55 yaitu 145rb dimana harga per-kg 100rb, kurs dollar 10rb, dan mark up harga 55rb pekerjaan ini tidak harus selesai dlm bbrp hari , bisa diselesaikan dalam bbrp hari dengan catatan melakukan update data sesuai dengan job ke-2 pekerjaan ke-2, update product baik menghapus product out of stock, menambahka...

    $166 (Avg Bid)
    $166 Avg Bida
    1 bida

    Looking for copy writers to write small articles (half or one page) on different topics sport, hobby, craft, etc. Feel free to propose your prices and terms. Dicariin orang yang bisa nulis artikal (setengah dan seluruh halaman) tentang bermacam pokok misalnya olah raga, hobby, kerajinan tangan, dll. Silakan tawarin harga dan masa penciptaannya.

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    4 bida

    Boss saya lagi butuh info dan harga untuk pembuatan program ticketing online yang seperti program2 PPOB satu login untuk multi airlines. Buat details bisa contact ke saya langsung 082155527377

    $150 - $150
    $150 - $150
    0 bida

    ...1-5 foto permodel, ckp memasukan 3 foto permodel product tersebut terbagi dalam beberapa category, mungkin sekitar 4-5 category, primary sih cmn 3 category data mentah product berupa folder dengan isian foto dan 1 file format *txt jadi freelancer masih perlu perlu menghitung harga dari notepad tsb, for example dlm notepad tercantum berat sebesar 0.30kg, harga supplier $6 , maka freelancer perlu memasukan harga dalam web tsb dengan nilai 30+60+55 yaitu 145rb dimana harga per-kg 100rb, kurs dollar 10rb, dan mark up harga 55rb pekerjaan ini tidak harus selesai dlm bbrp hari , bisa diselesaikan dalam bbrp hari dengan catatan melakukan update data sesuai dengan job ke-2 pekerjaan ke-2, update product baik menghapus product out of stock, menambahkan prod...

    $826 (Avg Bid)
    $826 Avg Bida
    4 bida

    ...foto permodel, ckp memasukan 3 foto permodel product tersebut terbagi dalam beberapa category, mungkin sekitar 4-5 category, primary sih cmn 3 category data mentah product berupa folder dengan isian foto dan 1 file format *txt jadi freelancer masih perlu perlu menghitung harga dari notepad tsb, for example dlm notepad tercantum berat sebesar 0.30kg, harga supplier $6 , maka freelancer perlu memasukan harga dalam web tsb dengan nilai 30+60+55 yaitu 145rb dimana harga per-kg 100rb, kurs dollar 10rb, dan mark up harga 55rb pekerjaan ini tidak harus selesai dlm bbrp hari , bisa diselesaikan dalam bbrp hari dengan catatan melakukan update data sesuai dengan job ke-2 pekerjaan ke-2, update product baik menghapus product out of stock, menambahka...

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    11 bida

    ...1-5 foto permodel, ckp memasukan 3 foto permodel product tersebut terbagi dalam beberapa category, mungkin sekitar 4-5 category, primary sih cmn 3 category data mentah product berupa folder dengan isian foto dan 1 file format *txt jadi freelancer masih perlu perlu menghitung harga dari notepad tsb, for example dlm notepad tercantum berat sebesar 0.30kg, harga supplier $6 , maka freelancer perlu memasukan harga dalam web tsb dengan nilai 30+60+55 yaitu 145rb dimana harga per-kg 100rb, kurs dollar 10rb, dan mark up harga 55rb pekerjaan ini tidak harus selesai dlm bbrp hari , bisa diselesaikan dalam bbrp hari dengan catatan melakukan update data sesuai dengan job ke-2 pekerjaan ke-2, update product baik menghapus product out of stock, menambahkan prod...

    $683 (Avg Bid)
    $683 Avg Bida
    1 bida