Pasos para vender una aplicacion para el iphone en la app storepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    1,074,331 pasos para vender una aplicacion para el iphone en la app store tugasan ditemui, harga dalam USD

    ...Android atau iPhone. Seorang akan diberikan akaun dan setiap akaun akan diberikan set 1000 kata kunci/frasa. Bina ayat 10 hingga 15 perkataan menggunakan kata kunci dan rekod ayat tersebut dengan menekan butang rakaman. Cipta dan rekod 1000 ayat untuk 1000 patah perkataan. Ia akan mengambil masa kira-kira 5 hingga 6 jam untuk merekodkan 1000 ayat Dan bayarannya ialah 20 USD (Bayaran Tetap melalui Pembayaran Milestone bukan Pembayaran Setiap Jam). Contoh: Emas = Emas adalah lambang kebangsawanan, kita semua menggunakannya sebagai perhiasan. Saya perlu mengikut beberapa peraturan untuk rakaman yang akan saya kongsikan dengan bantuan video dan Dokumen Google. berikut adalah wajib: **** Tempat yang sangat sunyi dan senyap untuk rakaman. **** Mudah alih Android ...

    $23 (Avg Bid)
    Tempatan
    $23 Avg Bida
    8 bida

    ...Android atau iPhone. Seorang akan diberikan akaun dan setiap akaun akan diberikan set 1000 kata kunci/frasa. Bina ayat 10 hingga 15 perkataan menggunakan kata kunci dan rekod ayat tersebut dengan menekan butang rakaman. Cipta dan rekod 1000 ayat untuk 1000 patah perkataan. Ia akan mengambil masa kira-kira 5 hingga 6 jam untuk merekodkan 1000 ayat Dan bayarannya ialah 20 USD (Bayaran Tetap melalui Pembayaran Milestone bukan Pembayaran Setiap Jam). Contoh: Emas = Emas adalah lambang kebangsawanan, kita semua menggunakannya sebagai perhiasan. Saya perlu mengikut beberapa peraturan untuk rakaman yang akan saya kongsikan dengan bantuan video dan Dokumen Google. berikut adalah wajib: **** Tempat yang sangat sunyi dan senyap untuk rakaman. **** Mudah alih Android ...

    $6 / hr (Avg Bid)
    Tempatan
    $6 / hr Avg Bida
    12 bida

    ...aplikasi Android atau iPhone. Seorang akan diberikan akaun dan setiap akaun akan diberikan set 1000 kata kunci/frasa. Bina ayat 10 hingga 15 perkataan menggunakan kata kunci dan rekod ayat tersebut dengan menekan butang rakaman. Cipta dan rekod 1000 ayat untuk 1000 patah perkataan. Ia akan mengambil masa kira-kira 5 hingga 6 jam untuk merekodkan 1000 ayat Dan bayarannya ialah 20 USD (Bayaran Tetap melalui Pembayaran Milestone bukan Pembayaran Setiap Jam). Contoh: Emas = Emas adalah lambang kebangsawanan, kita semua menggunakannya sebagai perhiasan. Saya perlu mengikut beberapa peraturan untuk rakaman yang akan saya kongsikan dengan bantuan video dan Dokumen Google. berikut adalah wajib: **** Tempat yang sangat sunyi dan senyap untuk rakaman. **** Mudah alih Android / iP...

    $25 (Avg Bid)
    Tempatan
    $25 Avg Bida
    10 bida

    ...Android atau iPhone. Seorang akan diberikan akaun dan setiap akaun akan diberikan set 1000 kata kunci/frasa. Bina ayat 10 hingga 15 perkataan menggunakan kata kunci dan rekod ayat tersebut dengan menekan butang rakaman. Cipta dan rekod 1000 ayat untuk 1000 patah perkataan. Ia akan mengambil masa kira-kira 4 hingga 5 jam untuk merekodkan 1000 ayat Dan bayarannya ialah 25 USD (Bayaran Tetap melalui Pembayaran Milestone bukan Pembayaran Setiap Jam). Contoh: Emas = Emas adalah lambang kebangsawanan, kita semua menggunakannya sebagai perhiasan. Saya perlu mengikut beberapa peraturan untuk rakaman yang akan saya kongsikan dengan bantuan video dan Dokumen Google. berikut adalah wajib: **** Tempat yang sangat sunyi dan senyap untuk rakaman. **** Mudah alih Android ...

    $22 (Avg Bid)
    Tempatan
    $22 Avg Bida
    36 bida
    Hp iPhone Tamat left

    Prodak terbaru di hp android canggih

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    Assalamualaikum cik Mya. Saya Ain daripada Bazaar Rakyat (IN Global Venture). Kami mencari trainer untuk submit satu tender anjuran agensi kerajaan, untuk beri pendedahan mengenai platform freelancing kepada para peserta. Dan untuk submit tender tersebut, kami memerlukan trainer yang berpengalaman dalam platform freelancing. Elaun bulanan insyaAllah akan diberikan jika berjaya. Boleh saya tahu adakah cik berminat?

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    Selamat sejahtera Cik Yin. Saya Ain daripada Bazaar Rakyat (IN Global Venture). Kami mencari trainer untuk submit satu tender anjuran agensi kerajaan, untuk beri pendedahan mengenai platform freelancing kepada para peserta. Dan untuk submit tender tersebut, kami memerlukan trainer yang berpengalaman dalam platform freelancing. Elaun bulanan insyaAllah akan diberikan jika berjaya. Boleh saya tahu adakah cik berminat?

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    Assalamualaikum encik Faizal. Saya Ain daripada Bazaar Rakyat (IN Global Venture). Kami mencari trainer untuk submit satu tender anjuran agensi kerajaan, untuk beri pendedahan mengenai platform freelancing kepada para peserta. Dan untuk submit tender tersebut, kami memerlukan trainer yang berpengalaman dalam platform freelancing. Elaun bulanan insyaAllah akan diberikan jika berjaya. Boleh saya tahu adakah encik berminat?

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    Assalamualaikum encik Zaki. Saya Ain daripada Bazaar Rakyat (IN Global Venture). Kami mencari trainer untuk submit satu tender anjuran agensi kerajaan, untuk beri pendedahan mengenai platform freelancing kepada para peserta. Dan untuk submit tender tersebut, kami memerlukan trainer yang berpengalaman dalam platform freelancing. Elaun bulanan insyaAllah akan diberikan jika berjaya. Boleh saya tahu adakah encik berminat?

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    Assalamualaikum cikpuan Asyiqin. Saya Ain daripada Bazaar Rakyat (IN Global Venture). Kami mencari trainer untuk submit satu tender anjuran agensi kerajaan, untuk beri pendedahan mengenai platform freelancing kepada para peserta. Dan untuk submit tender tersebut, kami memerlukan trainer yang berpengalaman dalam platform freelancing. Elaun bulanan insyaAllah akan diberikan jika berjaya. Boleh saya tahu adakah cikpuan berminat?

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    Puedo manejar tu cuentas en las redes sociales con el contenido deseado para ti

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida
    $39 / hr Avg Bida
    1 bida

    Kain Birumu Ku koyak Demi Sang Merah Putihku Karya : Nabilah Bunga Sulistia Gema rintihan tangis mereka Hampir satu abad lalu Ledakan caci maki pasukan Belanda Merealisasi rakyat Indonesia untuk melenggangkan kakinya Sepenggal kutipan lisan para pejuang Terdengar cita-cita suci dari jemari kecil itu Mereka berkoar “Tak Gentar” Engkau bersama kami, engkau bersama kami Detik ini teruk berak pertempuran menutup matanya Membubuhkan senjata yang digenggamnya Dengan bangga jenazahnya tersenyum Mendengar jeritan sukacita menyalak Berlari beriringan menuju tiang Mengoyak kain biru berlapis tinta Berlagak selayaknya seorang pemenang Membekam kain merah putih pusaka

    $67 / hr (Avg Bid)
    $67 / hr Avg Bida
    4 bida
    Pembuat Puisi Tamat left

    Kain Birumu Ku koyak Demi Sang Merah Putihku Karya : Nabilah Bunga Sulistia Gema rintihan tangis mereka Hampir satu abad lalu Ledakan caci maki pasukan Belanda Merealisasi rakyat Indonesia untuk melenggangkan kakinya Sepenggal kutipan lisan para pejuang Terdengar cita-cita suci dari jemari kecil itu Mereka berkoar “Tak Gentar” Engkau bersama kami, engkau bersama kami Detik ini teruk berak pertempuran menutup matanya Membubuhkan senjata yang digenggamnya Dengan bangga jenazahnya tersenyum Mendengar jeritan sukacita menyalak Berlari beriringan menuju tiang Mengoyak kain biru berlapis tinta Berlagak selayaknya seorang pemenang Membekam kain merah putih pusaka

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    6 bida

    Hai En Adnan. Saya bercadang utk buat mobile apps utk food delivery platform seperti food panda n grab. Apps ini integrate dgn lalamove n my speed. Android and IOS.

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    Need a Magento 2 based online store

    $377 (Avg Bid)
    $377 Avg Bida
    13 bida

    Compilar y subir .ipa a App Store

    $37 (Avg Bid)
    $37 Avg Bida
    1 bida

    ...berpengalaman tentang marketing di pasaran Malaysia ■ Syarat yang disyorkan - Pernah bekerja di syarikat marketing seperti McCann, FCB Kuala Lumpur dan Isobar Malaysia - Pernah bekerja di syarikat consulting firm seperti Mckinsey dan BCG ■ Peralatan/equipment yang diperlukan - PC - Sambungan internet yang STABIL - Akaun Google yang boleh akses Google Document Kami mengucapkan selamat mencuba kepada para pemohon! Sila hubungi kami sekiranya ada pertanyaan!...

    $1225 (Avg Bid)
    $1225 Avg Bida
    4 bida

    Necesito in experto en manejo de LinkedIn para potenciar mi marca personal.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida

    Una web similar a TripAdvisor.

    $401 (Avg Bid)
    $401 Avg Bida
    2 bida
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida

    Ilustración personalizada para Carlos

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    12 bida

    C o C++ Programar en Mplab microchip

    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    11 bida

    Assalamualaikum En. Azmi. Nama saya Taufik. Saya dan kawan saya di Jakarta tengah dalam planning untuk membuat project seperti MYEG. Front end development and design saya boleh buat. The back end yang saya lemah. Boleh kita berjumpa untuk discuss? Saya boleh datang Bangi. No telfon saya 0133410131 boleh whatsapp. Thanks En. Azmi

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Saya perlu membina semula laman sesawang sedia ada. Mereka bentuk dan membinakannya Blog Projek saya ini, untuk membantu, para perniaga online, untuk memarketingkan. Barang mereka,,!! Mungkin meraka juga ada perkerjaan yang lain. Sehingga, tak mampu untuk. Mengurus marketing online mereka. Dan saya hadir untuk menolong..!!!

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Daily reporting apps yang boleh update dan lihat report secara online guna apps, ada juga function untuk hantar report dan sedikit chart

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    3 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaja! Itu saja... Kalau you all masih baru dalam dunia Internet ini. Nasihat saya ialah untuk mendengar dan mengikuti Mohd Afiq Danial ini. Tunggu apa lagi, dapatkan sekarang!

    $194 (Avg Bid)
    $194 Avg Bida
    9 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaja! Itu saja... Kalau you all masih baru dalam dunia Internet ini. Nasihat saya ialah untuk mendengar dan mengikuti Mohd Afiq Danial ini. Tunggu apa lagi, dapatkan sekarang!

    $127 (Avg Bid)
    $127 Avg Bida
    5 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaja! Itu saja... Kalau you all masih baru dalam dunia Internet ini. Nasihat saya ialah untuk mendengar dan mengikuti Mohd Afiq Danial ini. Tunggu apa lagi, dapatkan sekarang!

    $202 (Avg Bid)
    $202 Avg Bida
    8 bida

    Pembuatan mobile apps berbasis iOS agar dapat digunakan oleh pengguna iPhone. Mobile apps yang dibuat berfungsi reporting dan monitoring tim lapangan (sales,kurir,dll)

    $344 (Avg Bid)
    $344 Avg Bida
    4 bida

    Penulisan konten Saya tertarik dengan pengungkapan realita masa kini dan menulis sesuatu berdasarkan pengamatan saya dan ditinjau dengan kebenaran fakta para ahli melalui buku-bukunya.

    $171 - $513
    $171 - $513
    0 bida

    saya nak membangunkan sesebuah website yang mesra pengguna kerana itu akan jadi lebih mudah untuk tarik perhatian pelanggan

    $472 (Avg Bid)
    $472 Avg Bida
    53 bida

    Subir app

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    42 bida

    Rebuild Opencart Store

    $273 (Avg Bid)
    $273 Avg Bida
    53 bida

    Ini adalah projek akhir tahun saya untuk diploma. Saya bercadang untuk membuat online mensa (cafeteria) system berdasarkan applikasi di apple store dan playstore.

    $165 (Avg Bid)
    $165 Avg Bida
    5 bida

    Your projek sofware iOS iphone

    $481 (Avg Bid)
    $481 Avg Bida
    20 bida

    neceidjasald ajdisjad iljsaildj asldjsal djsal dlsahdl sdh ljsah dlsja dlksadklhsa kldsakldsklahdlshd lsahd lsahd lshdl sha dlhsakdh salkhd klsahd lksha dl

    $139 (Avg Bid)
    $139 Avg Bida
    9 bida

    I need you to write some articles. BidadarikuAlhamdulillah atas Karunia Mu ya Allah..pertama mengandung orang ingat anak dalam kandunganku lelaki sebab tengok bentuk perut tajam hati memang inginkan anak pertama lelaki..lebih 5 orang cakap yang sama ..dan aku pun percaya la..semua kelengkapan baby aku beli warna biru yakin sangat

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    kami memerlukan programmer yang berpengalaman dalam membina aplikasi mobile untuk kegunaan kredit topup dan menerima data e-statement daripada database sistem pembayaran kami. aplikasi ini juga digunakan untuk komunikasi antara syarikat dan pelanggan. Programer yang berjaya membuat dalam masa diperlukan akan diberi peluang untuk memasuki projek kedua yang serupa tetapi untuk digunakan oleh pengguna di seluruh negara.

    $1909 (Avg Bid)
    $1909 Avg Bida
    5 bida

    Logo berbentuk idealis bertuliskan SUPER SMART STORE

    $149 (Avg Bid)
    $149 Avg Bida
    4 bida

    Logo berbentuk idealis bertuliskan SUPER SMART STORE

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    3 bida