Pay create world warcraft website bannerpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    284,423 pay create world warcraft website banner tugasan ditemui, harga dalam USD
    $19 Avg Bida
    55 bida
    Desain grafis Tamat left

    Jika anda ingin design logo, poster, banner dan yg, saya akan membantu anda,,

    $24 / hr (Avg Bid)
    $24 / hr Avg Bida
    6 bida
    Proyek desain Tamat left

    Mengubah sejumlah gambar Ecommerce banner , product photoshotting dan editing

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    3 bida

    Find fb page or website KEDAI KOPI JENJAROM MOHAMAD ESOOF A/L NAINA MOHAMAD TEE AH CHAN KAFETARIA SUP DAGING WONG HENG APIT SATAY GERAI MANGAN SITI ZAINAINAH BINTI MOHAMAD SOYAVITE SOYAVITE JENNY HONG YOON LEE MOBILE SNACKS AYEEM BURGER BIKERS CAFE WAN YUET WAH HO KAH CHUAN RESTORAN SHA MAJU OSUN BEAUTY & BOUTIQUE RAMLY BIN ZAINAL ONG BEE HONG HURUL HUDA ENTERPRISE KEDA...

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    15 bida

    Kami perlu seseorang yang boleh buat yang berikut: 1) Grafik untuk banner ads 2) Design landing page beserta grafik. Sila lihat contoh yang dah attach. Design mesti ikut tema dari website [log masuk untuk melihat URL] (purple) Gambar logo, produk, dll sudah ada, dan akan disediakan.

    $195 (Avg Bid)
    $195 Avg Bida
    6 bida

    Hi Darusalam,standing banner for Colibri

    $58 (Avg Bid)
    $58 Avg Bida
    1 bida

    Menyediakan perkhidmatan seperti banner,Banting,flyers backdrop Dan sebagainya untuk memenuhi permintaan pelanggan

    $1627 (Avg Bid)
    $1627 Avg Bida
    8 bida

    [log masuk untuk melihat URL] mohamad azim bin zainul [log masuk untuk melihat URL] memberi perkhidmatan untuk pelanggan untuk design seperti bunting,banner,flyer backdrop dan lain-lain [log masuk untuk melihat URL] kasih

    $1099 (Avg Bid)
    $1099 Avg Bida
    60 bida

    Menyediakan perkhidmatan seperti banner,Banting,flyers backdrop Dan sebagainya untuk memenuhi permintaan pelanggan

    $1500 (Avg Bid)
    $1500 Avg Bida
    3 bida

    Kami ingin mengampanyekan 14 tindakan positif..beberapa alat kampanye yg ingin kami gunakan adalah video, banner, notebook, kaos, dll.

    $186 (Avg Bid)
    $186 Avg Bida
    1 bida

    Membuat berbagai macam Logo, spanduk, art design, clothing, banner promo

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    2 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Banner, Logo, Business card, Flyers, T-shirt

    $60 (Avg Bid)
    $60 Avg Bida
    6 bida

    Saya Mencari Pekerjaan yg berhubungan dengan Design , Bisa Design Logo , Banner , Kartu Nama , Undangan / Design Photo Product

    $237 (Avg Bid)
    $237 Avg Bida
    7 bida

    menerima design spanduk, banner, editing, dll

    $372 (Avg Bid)
    $372 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Terbuka kepada designer dari Malaysia. Saya perlukan dalam 10-20 design banner untuk produk yang akan diupload ke social site (FB, IG, Twitter, Dsb.) Design clean dan profesional. Kalau boleh nak tengok portfolio dulu sebelum hire. Thanks.

    $171 (Avg Bid)
    $171 Avg Bida
    7 bida

    Saya perlukan design banner perniagaan untuk diletakkan di instagram, facebook dan laman sosial yang lain. Design dalam bahasa melayu. Sila bagi contoh portfolio dlu sebelum proceed. terima kasih

    $84 (Avg Bid)
    $84 Avg Bida
    5 bida

    Saya ingin mengerjakan apa saja yang berbau dengaan Graphic Design. Mulai dari design poster, menu makanan, brosur, banner, dan sebagainya.

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    2 bida

    Mendisain segala bentuk brosur, banner, logo, atau mengedit foto menggunakan photoshop, dengan kualitas terjamin, dan harga untuk kalangan menengah ke bawah

    $11 (Avg Bid)
    $11 Avg Bida
    2 bida

    esain rumah,desain taman,desain perkantoran

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    7 bida

    diman logo ini memiliki arti dimana mausia saling membutuhkan satu sama lain bukan untuk hidup sendiri.

    $168 - $502
    $168 - $502
    0 bida

    hai gan . saya buka jasa nih. saya membuka jasa design dengan menggunakan photoshop . untuk design spanduk, banner, logo. kenapa saya membuka jasa ini, karna saya di kampus itu anggota PKL senat mahasiswa, dan saya sering mendapat bagian job di dokumentasi . dimana arti dokumentasi tersebut adalah,mengambil gambar saat acara menggunakan kamera SLR , dan selain itu juga membuat design spanduk,...

    $7 - $20
    $7 - $20
    0 bida
    roll banner Tamat left

    menerima jasa percetakan salah satu contoh adalah : Roll up banner

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    11 bida

    Mengerjakan design untuk Kupon undian, Flyer dan banner

    $64 (Avg Bid)
    $64 Avg Bida
    2 bida

    Tempat usaha tentu harus strategis, mudah terlihat dan mudah di akses. Walau begitu, untuk tempat pengerjaan bisa di tempat terpisah yang tersembunyi sekalipun. Yang paling penting adalah lokasi toko kita, pastikan terlihat dari jalan besar. Buatlah tanda seperti banner atau spanduk yang mencirikan jenis usaha kecil kita.

    $354 (Avg Bid)
    $354 Avg Bida
    3 bida

    Tempat usaha tentu harus strategis, mudah terlihat dan mudah di akses. Walau begitu, untuk tempat pengerjaan bisa di tempat terpisah yang tersembunyi sekalipun. Yang paling penting adalah lokasi toko kita, pastikan terlihat dari jalan besar. Buatlah tanda seperti banner atau spanduk yang mencirikan jenis usaha kecil kita.

    $7 - $20
    $7 - $20
    0 bida

    Tempat usaha tentu harus strategis, mudah terlihat dan mudah di akses. Walau begitu, untuk tempat pengerjaan bisa di tempat terpisah yang tersembunyi sekalipun. Yang paling penting adalah lokasi toko kita, pastikan terlihat dari jalan besar. Buatlah tanda seperti banner atau spanduk yang mencirikan jenis usaha kecil kita.

    $7 - $20
    $7 - $20
    0 bida

    Tempat usaha tentu harus strategis, mudah terlihat dan mudah di akses. Walau begitu, untuk tempat pengerjaan bisa di tempat terpisah yang tersembunyi sekalipun. Yang paling penting adalah lokasi toko kita, pastikan terlihat dari jalan besar. Buatlah tanda seperti banner atau spanduk yang mencirikan jenis usaha kecil kita.

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    segala macam jenis design, layout , montage isi buku, cover , banner, kartu nama, logo dll. yang berhubungan dengan percetakan

    $168 - $502
    $168 - $502
    0 bida

    Saya akan membuat produk anda tampak begitu luar biasa, dengan gaya yang khas akan saya buatkan banner sponsor yang menarik.

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    3 bida

    Mendesain 6 buah banner berukuran 470 x 246 untuk iklan di Facebook. Cukup mencampurkan beberapa image produk dalam 1 banner dan melakukan sedikit editing. Biasanya membuat 1 banner untuk Facebook akan memakan waktu sekitar 15 - 20 menit

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    9 bida

    Saya mampu mendesign digital untuk pembuatan MMT, banner, design karikatur, membuat web, dll . menulis cerita, membuat apapun yg berhubungan dgn multimedia

    $263 (Avg Bid)
    $263 Avg Bida
    1 bida

    Poster untuk sebuah event bike to work yang bertujuan mengurangi dampak pemanasan global (global warming) dan polusi di Jakarta.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    5 bida

    Hi Kianoosh, for the website banner update.

    $188 (Avg Bid)
    $188 Avg Bida
    1 bida

    i was tinkering with alternative shipping plugins and lost my shipping rates. I need someone to re-setup weight based shipping for me based on royal mail rates / service options for UK, Europe, World Zone 1, and World Zone 2. thanks

    $209 (Avg Bid)
    $209 Avg Bida
    12 bida

    This facebook banner is for a group that already exists but needs a banner make over. The facebook group name is "Justice for Cannon" If you review the banner folder, you will see two images. The black one is the one in currently use. The Orange banner is one that was done by a current member (his idea is good, but I think it can be better). The favored color is Orange. I have also ...

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    16 bida

    hi, i would like to create a banner for etsy store

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Hi Jose Luis M., You won my contest a while back for a logo design for my ebay store Itemz of Interest. You created both a logo and ebay banner/wallpaper. I've recently discussed with my business partner and we are considering a name change. We are wanting to revamp this same logo you created for Itemz.... to "Randomz" I'd like to offer you 25.00 for a new logo inspired by the...

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    Needs to Hire multiple freelance Shopify Website Designers • Join an innovative Digital Agency looking to take on the world with the most efficient website services and the most efficient business operations known to man. • Supportive workplace environment with staff considered a viable asset to the business. • Opportunity for career advancement & flexible working arrangements....

    $160 (Avg Bid)
    $160 Avg Bida
    9 bida

    Hey I own an webshop thru Shopify. My shop is [log masuk untuk melihat URL] and it has an unique audience. The shop is meant for people who have Bosnian heritage but are living in countries: Sweden, Denmark, Austria, Germany, Slovenia, Norway, Finland, United States, Canada, Australia, Netherlands, Belgium. So basically I'm selling items like clothing, posters, mugs, canvas prints with Bo...

    $113 (Avg Bid)
    $113 Avg Bida
    26 bida

    Hi Luis, We are looking for a cool , artistic graphic of a world map, titled "Where are our Clients?" and our logo on it somewhere and it would have a geolocation map pin in every city that we service. Please let me know if you can do this. I will attach the list of locations to this task

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    This is an Archaeology based project ,so only ask if you can do [log masuk untuk melihat URL] is the project detail: I want you to create a Paleolithic forager character (who archaeologists call the Aurignacian culture) who is traveling into this cave perhaps to make art or perhaps as a ritual journey. You would be dressed in animal skins and your only source of light would be a torch emitting a l...

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    16 bida

    I need a brick breaker game for android written with java. Game sections must be read from file. Some destroyed bricks randomly must give player speed, length improvement, life.(This randomization must be configurable trough a file). Game assets must have good graphics. Hall of fame section, player username setting section. Good sound for bonus and brick destroy. Admob integration (banner and inte...

    $531 (Avg Bid)
    $531 Avg Bida
    10 bida

    We need someone to design the pages and graphics for a new web tool we are developing. This website will sell a “feasibility assessment” product, which will contain a landing page, a profile assessment, a purchase page, a quick questionnaire, And a “see my results” page. Please consider Mobile/PC/Tablet in the design. This competition is to design all 5 pages that will be...

    $250 (Avg Bid)
    Ditampilkan Segera Dijamin Sulit
    $250
    5 penyertaan

    I am the Development Director for Adventist World Aviation (AWA). I have been blessed to work with AWA for over 3 years. Our organization helps people in need. We provide medevac flights, angel flights and services to anyone regardless of age, race, nationality, or religion. We are seeking a professional to write a grant for our organization that is tailored specifically to requirements that must...

    $872 (Avg Bid)
    $872 Avg Bida
    11 bida