Personal assistant to the richpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    440,744 personal assistant to the rich tugasan ditemui, harga dalam USD
    $1776 Avg Bida
    21 bida

    Personal Assistance Freelance diperlukan Syarat Kelayakkan: - mempunyai computer - mempunyai smart phone ( Elaun Tambahan Rm100/ month bagi hp & computer barang diatas) Tugasan: - Mengumpulkan Database dari [log masuk untuk melihat URL] (setiap hari perlu dapatkan 5 new listing direct owner) - Menghantar sms & whats app copy writeting kepada Database [log masuk untuk melihat URL] ( seti...

    $401 (Avg Bid)
    $401 Avg Bida
    5 bida

    Personal project for Usman....

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Necesito in experto en manejo de LinkedIn para potenciar mi marca personal.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida

    website dibangunkan untuk memudahkan pengguna yang lain , sama ada mencipta tentang diri sendiri atau perniagaan , website ini nampak seperti biasa tapi sangat memudahkan pengguna. Menulis tentang diri sendiri mungkin akan membuat Anda malu, tetapi ada beberapa trik tertentu dalam hal gaya dan konten untuk menulis surat lamaran, esai personal, dan biodata diri sehingga tidak terlalu menyulitkan. W...

    $94 (Avg Bid)
    $94 Avg Bida
    6 bida

    Pembuatan artikel dengan tema personal development

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    6 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    2 bida

    menghadap ke tiap-tiap prospek di kawasan saya dan megutipkan personal details mereka dan passing the promotion coupon.

    $127 (Avg Bid)
    $127 Avg Bida
    1 bida

    Syarikat yang menjalankan khidmat pemasaean secara online untuk client business.

    $153 (Avg Bid)
    $153 Avg Bida
    4 bida

    Research writing Saya seorang Research Assistant di salah satu kampus di Malaysia

    $122 (Avg Bid)
    $122 Avg Bida
    5 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Jasa Pembuatan Website Sekolah, harga terjangkau. minat ? Bbm : 7cd6b04b Hp : 089672374919

    $36 - $180
    $36 - $180
    0 bida

    saya membutuhkan asisten virtual pribadi yang siap mengurusi -sebuah blog portofolio kecil, berbasis wordpress -pengurusan pesanan (order) dari blog tersebut - kebutuhan personal saya sendiri seperti : pembelian online mencari informasi di internet pemesanan barang/taxi/hotel/transport dll. Saya mencari asisten yang mengerti dasar2 Wordpress, excel, word, dan terbiasa mengu...

    $89 (Avg Bid)
    $89 Avg Bida
    4 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Mengedit personal CV menjadi lebih menarik

    $7 - $22
    $7 - $22
    0 bida

    Sistem SMS– Personal Event Remainder (PER) ini dibangunkan untuk melancarkan segala proses mengingati tentang perkara-perkara yang perlu dilakukan termasuklah musyuarat, tarikh penting dan lain-lain. Sistem ini dibangunkan khas untuk kegunaan para setiausaha dan dapat diakses melalui internet. Sistem ini juga boleh dilayari oleh sesiapa sahaja yang perlu memaklumkan sesuatu perkara atau peri...

    $25 - $206
    $25 - $206
    0 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Memasarkan berbagai macam produk dalam negeri maupun luar negeri. Pemasangan iklan secara online dll.

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    1 bida

    Saya punya sebuah personal website [log masuk untuk melihat URL] dan ingin mendapatkan 30 orang yang mendaftar di bawah website saya tersebut sekaligus melakukan upgrade ke paid member baik bulanan maupun tahunan.

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    1 bida

    Samsung Galaxy s4 superking V4 latest model with 8.86gb internal phone storage ram2gb 15.90gb brighter camera flash the same as ori!! AMOLED HD screen!! and hp is more spread out and hold events dimana2 place! SPED 4g internet! visit my fanpage - >> [log masuk untuk melihat URL] if u cans sale my items in 2 day. i will pay you bugget my ass! FREE SCREEN PROTECTOR DIAMOND, FREE FLIP ...

    $25 - $206
    $25 - $206
    0 bida

    Completed by 2 days You have to show the progress everyday whatever you will done each day The objective of this project are: 1. To develop the best WSN topology that can enhance the power consumption. 2. To ensure the efficiency of energy and life longevity in the WSN system. * First we have to pick any three topology and choose the best topology in optimizing energy with some graph and results...

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    1 bida

    - Preparation of instructional materials -Doing PowerPoint slides -Experience in using Microsoft Office -Work diligently -Punctuality

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    13 bida
    Change the way of calculation 6 hari left
    DISAHKAN

    I need based on this calculator [log masuk untuk melihat URL] to change the way of calculation, i need to calculate from the avg price the deviation percentage not from initial entry as it is now. This is the only thing i need to change. The website is not mine i dont have access, just to create the similar calculator according to my needs. Thanks a lot

    $41 (Avg Bid)
    $41 Avg Bida
    6 bida

    We're looking for freelancer with experience in doing research on the internet. We're an educational company providing courses for working adults in topics e.g. financial, project management, etc. We need someone to assist us to research on certain topics for the design of our courses.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    23 bida

    We need to design an Arabic logo and branding for a website called Almfnod المفنود the logo should look modern and elegant and not crowded. Almfnod المفنود is an e-commerce website that only contains the products of gold, watches, and lifestyle items. Logo Text We leave that to the creativity of the designer but the main name which we want to show it is the Arabic name however the English name can...

    $50 (Avg Bid)
    Dijamin
    $50
    7 penyertaan

    I basically need you to come up with numbers and calculate Cost of Capital, including the Cost of Equity, Cost of Debt and WACC for 2 companies

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    14 bida

    Hi everyone, We are looking for Drupal expert with rich experience. Database is MySQL

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    5 bida

    J Title: Monitoring COVID-19 Physical Distancing Using Vision-Based Human Detection - Matlab, Yolo & RGB camera Description: Physical distancing is crucial for preventing the spread of contagious illnesses such as COVID-19 (coronavirus). COVID-19 can spread through coughing, sneezing and close contact. By minimizing the amount of close contact with others, we reduce our chances of catching th...

    $2250 (Avg Bid)
    $2250 Avg Bida
    4 bida
    Virtual Assistance 6 hari left
    DISAHKAN

    I need someone to book me 2 medical appointments in Berlin for next week: - 1 General medicine appointment: Arzt Dr. med. Anja Zitscher (ask for the french speaker) [log masuk untuk melihat URL] - 1 Dental appointment: Yashar & Partner [log masuk untuk melihat URL] Speaking english should be enough but german is a plus. If that works well my virtual assistant could be asked more tasks of...

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    6 bida

    In this project, you are asked to promote an already existing active youtube channel and increase its subscribers by 1,000 people. The new subscribers should be from the USA and Canada. If otherwise, the project won't be considered complete. Deadline is: 2 weeks

    $283 (Avg Bid)
    $283 Avg Bida
    22 bida

    I want to control lights using nodemcu with voice commands vis amazon alexa and google assistant without IFTTT.

    $99 (Avg Bid)
    $99 Avg Bida
    3 bida

    I need native arabic speakers who can answer questions about the quran.. research neededs

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    14 bida

    We need English speakers in pair with Boston (American) accent to do conversation. The conversation can be literally of anything except any controversial topics like religion or politics. You will need to record the voice between two speakers. We do not need a vocal artist. Just regular people to converse with each other. 2 speakers can only do a recording of a total of 1 hour. There cannot be any...

    $140 (Avg Bid)
    $140 Avg Bida
    1 bida

    You must use the USART RX interrupt, which should put all received characters into a ring bufer of size 100 characters.

    $49 (Avg Bid)
    $49 Avg Bida
    8 bida

    For one of our clients... We are looking for a writer (English and German) of articles talking about sustainability using reputable and proven sources, and avoiding falsehoods, deceptions, half-truths or unfounded information. Those articles are for an online community built around a smart and easy to access information hub whose purpose is to help us in transforming our lifestyle for the better...

    $73 (Avg Bid)
    $73 Avg Bida
    18 bida

    asp.net add java script to controllers in hello........ this is naresh kumar actually i have a running project which use to work good before but system collapsed i have the backup files ,so i completed most of the task there are some files missing - controllers are in java script(js) for controllers you need to add in visual studio and exucute and this is a project done in sql and visual studio ...

    $8 - $20
    $8 - $20
    0 bida

    I am an influencer, a health coach and I also work in a full time corporate job as well as being a mom. I am looking for a virtual assistant and someone with digital marketing experience to: - Manage my calendar - Manage my to do list - Schedule zoom meetings - Reply to coaching client emails - Email brands - Social Media planning - Internet Research Remuneration is on an hourly basis

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    23 bida

    I will pay generously and need this completed to a more than satisfactory standard. A complete copy is needed by Friday 23/04/2021 10:00AM (UK Time). News Report on “Ethical Issues Regarding Police Hacking and Boundary Breaches”. A thoughtful and well researched report on personal, national, and global aspects of computer technology with a well-constructed reading list using appropria...

    $163 (Avg Bid)
    $163 Avg Bida
    20 bida

    I want someone to sort my facebook businesses. Over the period of years I have grown and outgrown of Facebook. Now I'm starting my own business very soon. I would like to separate my personal from my client and new business which I'm about to create. A facebook expert will know from one look what mess I'm in and how to go about it. It's less than an hour job but VERY IMPORTANT....

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    6 bida

    Hi, I can work as part time on testing the web bases applicatoins like system testing, smoke- sanity testing , Regression retesting etc

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    11 bida