Phone repair mobile cell phone and computer repair wordpress theme free downloadpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    361,181 phone repair mobile cell phone and computer repair wordpress theme free download tugasan ditemui, harga dalam USD

    Cordova/Phonegap

    $265 (Avg Bid)
    $265 Avg Bida
    14 bida

    Mencari trader forex..yg pro yg blh ajar sya

    $306 (Avg Bid)
    $306 Avg Bida
    2 bida

    Apl Android Saya perlukannya direka bentuk dan dibina

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida
    Mobile -- 3 Tamat left

    Saya perlu apl Android. Saya ingin apl tersebut direka bentuk dan dibina.

    $1429 (Avg Bid)
    $1429 Avg Bida
    9 bida
    Mobile Tamat left

    Saya perlu apl Android. Saya ingin apl tersebut direka bentuk dan dibina.

    $5905 (Avg Bid)
    $5905 Avg Bida
    27 bida

    computer vision matlab

    $132 (Avg Bid)
    $132 Avg Bida
    5 bida

    Apl Android Saya perlukannya direka bentuk dan dibina Buat app syarikat

    $650 (Avg Bid)
    $650 Avg Bida
    1 bida

    dicari buyer untuk elektrik panel low voltage & medium voltage, trafo, pju solar cell

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Agar rumah semakin menarik dilihat dan menjadi inspirasi oleh orang lain

    $5000 - $10000
    $5000 - $10000
    0 bida

    saya menyukai perkembangan software dan jaringan komputer

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    2 bida

    membuat aplikasi spt medsos dan chat. dan applikasi dpt di download d google play dan apps store

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    saya mencari webdesigner untuk membuat theme mirip dengan website ini [log masuk untuk melihat URL] kemiripan sekitar 60% dan mudah dalam perubahan konten nya, /tidak berupa statis dan dapat saya tanya jika ada masalah dalam perubahan konten

    $31 (Avg Bid)
    $31 Avg Bida
    1 bida

    Saya membutuhkan jasa untuk mencarikan saya leads yang bersedia download aplikasi dan sign up ke web dari link yang saya berikan. Satu leads ( download dan sign up ) saya hargai 1000/lead Sebelum apply harap ceritakan strategi promosi yang akan dipakai. dilarang mendownload + sign up sendiri Terima kasih

    $3 - $70
    $3 - $70
    0 bida

    mencari seorang yang boleh "monetizing laman youtube yang berada didalam "under review"

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    magento theme setup. only experts

    $281 (Avg Bid)
    $281 Avg Bida
    8 bida

    ADD THEME THEN CONFIGURE FOR WEB LIVE, REFERENCE SITE ( [log masuk untuk melihat URL] ) BUDGET 100USD - 150USD

    $102 (Avg Bid)
    $102 Avg Bida
    13 bida

    - Local Food Delivery App - In Bahasa Malaysia - Seller & Buyer page - Listings - Simple messaging tool

    $966 (Avg Bid)
    $966 Avg Bida
    2 bida

    Ability to use computer and internet in particular microsoft words and else

    $271 (Avg Bid)
    $271 Avg Bida
    1 bida

    ...produk supplemen kulit dari swedia, bonus menarik sekitar USD30-100 per produk yang terjual. bisa freelance dilakukan kapanpun dan dimanapun.. Produk bernama Apple Stem Cell Plus Collagen.. dengan khasiat meregenerasi sel kulit, menghilangkan flag dan bekas jerawat, anti aging, dll.. bisa juga dipakai untuk mengurangi kolesterol, darah tinggi, ginjal

    $178 (Avg Bid)
    $178 Avg Bida
    3 bida

    Hai i am Durga shanker saw Computer operter

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    6 bida

    saya ingin membuat sebuah theme wordpress untuk streaming movie.

    $147 (Avg Bid)
    $147 Avg Bida
    1 bida

    saya sedang membutuhkan sebuah plugin, yang dapat memutar video dari picasa,youtube,drivegoogle,putlocker,shockshare,dll mirip persis dengan gkplugins, plugin ini menggunakan jwplayer sebagai pemutarnya dan [log masuk untuk melihat URL] untuk menjalankan file video yang diambil hanya menggunakan link di website. contoh link yang saya punya : [log masuk untuk melihat URL] dan saya inginkan gar...

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    1 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    ... maklumlah masih SD. Nah kalo menurut saya nih, menurut dari berbagai sumber yang telah saya pelajari pada masa sekolah, internet adalah suatu jaringan yang menghubungkan computer satu dengan yang lainya., bener gak tuh ? bener gak nya gak masalah yah, karna memang ini bukan karya tulisan ilmiah,.....

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Saya ingin membuat game online di windows computer

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    8 bida

    ...downloading wallpapers and uploading them using our WordPress interface. You'll download the wallpaper, then upload it, and put the correct title in the name box. You will be required to also place the wallpaper in the correct category. We'll supply the websites to download the wallpapers from. You'll be required to download / upload 8...

    $33 (Avg Bid)
    $33 Avg Bida
    3 bida

    Elektronik adalah alat yang dibuat berdasarkan prinsip elektronika serta hal atau benda yang menggunakan alat tersebut dan antara lain dapat digunakan pada: elektronik konsumen, alat elektronik untuk penggunaan pribadi dan sehari-hari; media elektronik, sarana media massa yang mempergunakan alat elektronik modern, misal radio, televisi, dan film

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Cerpen Cita Citakuasdsdsdsdsdsdsdsdsdsssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss...

    $15 - $25 / hr
    $15 - $25 / hr
    0 bida

    saya punya aplikasi untuk ditempatkan di web saya,,nb...aplikasi adalah sosial locker..nnpenempatan aplikasi:n1. di halaman download ([log masuk untuk melihat URL])nsaat dia telah memilih download now, maka dia akan masuk ke halaman download file,,ndihalaman aplikasi download yg ke 2 lah aplikasi ini ditempatkan...naplikasi akan me lock icon lanjutkan/next/download...

    $11 - $11
    $11 - $11
    0 bida

    Cara Reset Printer Canon MP258 : 1. Printer MP258 yang error 5B00 atau P07 dalam keadaan mati dan kabel listrik terpas...Printer dengan menekan tombol POWER. 15. Dan Printer MP258 yang error 5B00 atau P07 sudah siap digunakan kembali . Selesai... Sekian dari artikel Cara Reset Canon MP258 dan Download Restter MP258 semoga bermanfaat bagi anda :)

    $9 - $34
    $9 - $34
    0 bida

    disini saya akan memberikan dan mengembangkan hal-hal / trick baru tentang android phone. dan juga untuk mempermudahkan menyelesaikan semua masalah tentang android phone. terima kasih dan semoga bermanfaat

    $5916 (Avg Bid)
    $5916 Avg Bida
    1 bida
    Copywriters 6 hari left

    ...of the staff, our company has opened an additional set of employees for a vacancy - a text-writer. Work at home, on a personal computer. This position can become both a basic job and additional income in your spare time. Free schedule: You independently choose the volume of the task that you can perform. Salary It is carried out on the fact of the

    $291 (Avg Bid)
    $291 Avg Bida
    2 bida

    MAST - super magical app i need app like , what would be cost? must check frames and camera fucntions

    $862 (Avg Bid)
    $862 Avg Bida
    6 bida

    ...help us design the mobile and desktop screens, ideally in Adobe XD. As a trial, we're looking for 1 simple screen to be designed for the new app we are creating. Should this match what we are looking for, you will be hired for the complete design of the mobile app & desktop app! We know and will guide you on the buttons and functionality with

    $203 (Avg Bid)
    $203 Avg Bida
    23 bida

    Hi, I have a gallery/catalogue website and the premium theme I'm using is showing a bad design on the mobile version for the products filter so I would like to improve the product filters design on the mobile version of the website.

    $31 (Avg Bid)
    $31 Avg Bida
    26 bida
    Database Design & Report Task 6 hari left
    DISAHKAN

    I need someone from Computer Science/IT Backgroud for a database design and report task. i want to make long term relation with the perfect freelancer. Thanks.

    $145 (Avg Bid)
    $145 Avg Bida
    14 bida

    I need to change the normal theme which I have now to a multi-language website, the current theme accepts RTL, however, I cannot put two logos by two languages and also the written titles in the Arabic language are not oriented from right to left as it should be. I need to custom the theme to contain at the top lift two words ( English / عربى ), each

    $41 (Avg Bid)
    $41 Avg Bida
    14 bida

    Hi Dear, need clone of shoping store with mobile apps andriod and ios if some one have cheap solution let me know

    $295 (Avg Bid)
    $295 Avg Bida
    28 bida

    ...for a Freelancer to a. Install Wordpress + Woocommerce + theme on your hosting b. Import Demo Content as per theme demo c. Setup MPesa Payment Gateway Plugin d. Integrate Card payments( we shall provide API) e. Setup Homepage with Banners (I will provide photos) & some products sliders. We will purchase the theme and MPesa Plugin . Once guided, we

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    6 bida

    OilShoil is a premier Mobile Oil Change service that comes to your doorstep for your car's engine oil and filter changes. We provide hassle free state of the art service for those busy customers who donot have the time to waste on the workshop for no extra charges. Please note our service is in Lahore Pakistan only at the moment so the posts have to

    $40 (Avg Bid)
    $40 Avg Bida
    9 bida

    phone assistance for relation guidance by female needed no experience required but you must have knowledge to give relationship advice only female bid please

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    1 bida

    ...crashes with an error. Our primary post link: [log masuk untuk melihat URL],44466.msg312583.html#msg31258 The contractor should find and correct the error in the FPS and give recommendations on the correction of the FPS code for us. A sign that everything is fixed we will consider the correct execution of the example code: program

    $27 / hr (Avg Bid)
    $27 / hr Avg Bida
    1 bida
    Computer Vision 6 hari left

    Project has to be built using python OpenCV and deep learning. The main objective is to create an application that eleminates the basic use of keyboard and mouse by using gestures. I need to control media player functions i.e forward,backward,volume up ,volume down,bightness control,play,pause etc. By various hand gestures. Secondly the working of mouse

    $9 - $22
    $9 - $22
    0 bida

    Migliorare graficamente il sito aggiungendo contenuti che attirino l'attenzione del pubblico.. miglioramento SEO pagine spedizioni pagamenti resi ecc ecc

    $433 (Avg Bid)
    $433 Avg Bida
    10 bida

    i need a good responsive wordpress for hausdekoration.website..

    $384 (Avg Bid)
    $384 Avg Bida
    59 bida
    DATA ENTRY 6 hari left

    ...for specimen receipt and preparation, records creation, reporting of results and transferring data to accounts receivable. Ensures all patient data is obtained and maintained in accordance with all applicable HIPAA regulations. ESSENTIAL FUNCTIONS: 1. Performs all of the following: · enters test requisition data into computer creating an accessioning

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    26 bida

    Newspapers Auto Download Daily [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] and Website other similar sites all are hosted at [log masuk untuk melihat URL] I need Some one who can Build a Website to Download Newspapers from these website Daily.

    $143 (Avg Bid)
    $143 Avg Bida
    5 bida