Photo realistic sky rendering mayapekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    262,404 photo realistic sky rendering maya tugasan ditemui, harga dalam USD
    photo editing Tamat left

    berhampur hatiband street IVP 16 ganjam Odisa 760002

    $231 (Avg Bid)
    $231 Avg Bida
    19 bida

    RENCANA BANGUNAN . RENDERING PROYEK

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    5 bida

    Saya butuh Team & Personil untuk maju ke sebuah project pemerintah yang harus melengkapi beberapa persyaratan berikut a. Satu (1) orang Ahli Programmer, yang mempunyai sertifikat MikroTIK Advance, IPv6, NSE 1 Network Security. Pendidikan minimal Sarjana Strata 1 (S1) Jurusan Teknik Informatika perguruan tinggi negeri atau perguruan tinggi swasta yang telah diakriditasi atau telah lulus ujian...

    $1930 (Avg Bid)
    $1930 Avg Bida
    10 bida

    • Membuat 3D Modeling untuk ruang perkantoran.

    $142 (Avg Bid)
    $142 Avg Bida
    30 bida
    Edit photo Tamat left

    Mengubah sejumlah gambar Ritouch+remove background

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    21 bida

    membuat RSS website [log masuk untuk melihat URL], yang sama dengan [log masuk untuk melihat URL]

    $7 - $20
    $7 - $20
    0 bida

    Modern minimalist kitchen. 3d model dah dibina, hanya memerlukan bantuan untuk apply materials+lighting then render. Memerlukan 3d images dengan segera

    $129 (Avg Bid)
    $129 Avg Bida
    22 bida
    abas photo Tamat left

    Mengambil gambar foto yang bagus, dan hasilnya diberikan kepada anak yatim dan fakir miskin

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Hi pufutama, saya mencoba untuk bekerjasama dengan anda, kalau anda berminat saya bisa membantu dalam hal editing photo via photoshop atau yang lainnya, design gambar, atau sejenisnya. saya akan berusaha sebaik mungkin dalam kerjasama ini.

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida
    Design a Logo Tamat left

    membantu anda untuk mengerjakan yang berkaitan dengan CorelDraw, Photo shop, [log masuk untuk melihat URL] dan editing

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida
    $837 Avg Bida
    1 bida

    Menulis artikel untuk media online, baik itu artikel umum, berita, atau tentang review tempat - tempat kuliner. Jasa mengedit foto baik itu foto produk, wedding magazine, dan sejenisnya.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    3 bida

    Saya Mencari Pekerjaan yg berhubungan dengan Design , Bisa Design Logo , Banner , Kartu Nama , Undangan / Design Photo Product

    $237 (Avg Bid)
    $237 Avg Bida
    7 bida
    photo editor Tamat left

    mengambil gambar pemandangan dan sebuah objek yang berupa wajah gambar bungan dan yang lainnya

    $37 / hr (Avg Bid)
    Tempatan
    $37 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hi eltamarisa85, Kalo banyak pekerjaan Editing Photo. aku bisa bantu lah sedikit-sedikit. ini email saya. [log masuk untuk melihat URL]@[log masuk untuk melihat URL]

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Dicari PROFESSIONAL di bidang Photoshop Prewedding Photos Job Description: - Memperindah foto (background, proporsional tubuh model, lighting, contrast, kemungkinan menghilangkan objek2 yg tidak perlu dll) secara NATURAL tanpa memberi kesan FAKE - Expectation untuk proyek ini sangat TINGGI dikarenakan ini adalah foto prewedding, jadi kami sangat berharap mendapat hasil photoshop yang profess...

    $52 (Avg Bid)
    $52 Avg Bida
    5 bida

    saya sedang membutuhkan sebuah plugin, yang dapat memutar video dari picasa,youtube,drivegoogle,putlocker,shockshare,dll mirip persis dengan gkplugins, plugin ini menggunakan jwplayer sebagai pemutarnya dan [log masuk untuk melihat URL] untuk menjalankan file video yang diambil hanya menggunakan link di website. contoh link yang saya punya : [log masuk untuk melihat URL] dan saya inginkan gar...

    $20 - $168
    $20 - $168
    0 bida

    Memasukkan data, mengetik, menjadi sekretaris

    $166 (Avg Bid)
    $166 Avg Bida
    3 bida

    Surat Lamaran Kerja Mataram, 27 Juli 2015 Kepada Yth : HRD [log masuk untuk melihat URL] BAIDURI ENERGI (BBE) Mataram Dengan hormat, Saya yang bertandatangan di bawah ini : Nama : Sulman Haris Tempat, Tgl. Lahir : Mataram, 16 Desember 1995 Alamat : Jl. Meninting X, Gubug Mamben No. Telp/HP : 083129148145 Pendidikan : SMA Melalui surat ini saya ingin mengajukan lamaran...

    $168 - $502
    $168 - $502
    0 bida

    assalamualaikum.. perkenalkan nama saya Imam Saputra, saya seorang photografer n editing photo,design spanduk, brosur dll, saya mampu mengedit atau me design secara singkat dan cepat dengan hasil yang memuaskan.. saya memulai me edit photo atau me desaign ini sudah cukup lama kurang lebih 4 tahun saya belajar editing photo.

    $223 (Avg Bid)
    $223 Avg Bida
    1 bida

    biasa saya melakukan modeling rumah dengan menggunakan sketchup dan rendering dengan 3ds max, bangunan yang pernah saya rendering: [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] Office [log masuk untuk melihat URL] House [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] dll

    $150 - $150
    $150 - $150
    0 bida

    Saya ingin membuat web seperti contoh [log masuk untuk melihat URL] dengan pencarian tiket dan kereta api maskapai : airasia citilink express air garuda kalstar lion sky aviation sriwijaya trigana

    $98 (Avg Bid)
    $98 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin membuat web seperti contoh [log masuk untuk melihat URL] dengan pencarian tiket dan kereta api maskapai : airasia citilink express air garuda kalstar lion sky aviation sriwijaya trigana

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Kami membutuhkan editor freelance di studio photo kami. Tugasnya meng-crop photo baju dan mengatur layoutnya untuk diberikan kepada client kami.

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    8 bida

    Kami membutuhkan editor freelance di studio photo kami. Tugasnya meng-crop photo baju dan mengatur layoutnya untuk diberikan kepada client kami.

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    2 bida

    saya sedang membutuhkan sebuah plugin, yang dapat memutar video dari picasa,youtube,drivegoogle,putlocker,shockshare,dll mirip persis dengan gkplugins, plugin ini menggunakan jwplayer sebagai pemutarnya dan [log masuk untuk melihat URL] untuk menjalankan file video yang diambil hanya menggunakan link di website. contoh link yang saya punya : [log masuk untuk melihat URL] dan saya inginkan gar...

    $20 - $168
    $20 - $168
    0 bida

    sebuah aplikasi messenger untuk android, seperti layaknya BBM tidak memakai pin, tapi memakai sistem photo sending kebeberapa rekan kita, saat pertama perkenalan, photo yang dapat menyambungkan kita ke berbagai orang diseluruh penjuru, aplikasi masih dalam tahap pengembangan.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    1 bida

    Jasa Pembuatan Business Plans (Proposal Usaha) Jasa Pembuatan Kontrak Jasa Pembuatan Project Management Jasa Pengurusan Ijin Usaha (UD, CV, PT dan lainnya) Jasa Pengurusan Ijin Kontruksi Reklame/ Billboard Jasa Pengurusan Pajak Reklame ke PEMDA Jasa Pengurusan PPN, PPH dan SPT Tahunan Jasa Pengurusan Ijin Banjar/ Ijin Lingkungan Jasa Penyewaan Konstruksi Reklame Jasa Pengurusan Saluran Li...

    $502 - $1005
    $502 - $1005
    0 bida

    Saya seorang photo editor profesional, dan sudah 5 tahun bekerja dibidang ini, khususnya diperiklanan, saya dapat memanipulasi foto sebaik mungkin. berikut saya lampirkan beberapa portofolio saya

    $167 (Avg Bid)
    $167 Avg Bida
    2 bida

    I need 800 Facebook Likes from Singapore, Malaysia & Asia on one of my photos. I will award this project today! Bid only if you are up to the task. Please follow the schedule: Day 1 - 150 likes (20% payment will be made to you) Day 2 - 150 likes (20% payment will be made to you) Day 3 - 100 likes (20% payment will be made to you) Day 4 - 200 likes (20% payment will be made to you) Day ...

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida
    kehidupann Tamat left

    saya sejak dulu sudah banyak hal dalam dunia maya internet . dan saya rasa mampu memasarkan barang lewat media sosial internet dll.

    $168 - $502
    $168 - $502
    0 bida

    Dengan Melihat Anda Sudah Bisa Memahami Photo Saya Dan Saya Harap Anda Bisa Menjadi Mitra Kerja Dengan Saya Saya Masih Butuh Banyak Belajar Dengan itu Saya Harap Kita Bisa Berkreasi Bersama. Salam Photography

    $1 / hr (Avg Bid)
    $1 / hr Avg Bida
    1 bida
    Photo Studio 6 hari left

    Micro project just to display Images

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    1 bida

    Hi everyone We run a health site to spread the importance of health to the world. If you love health as much as we do, do join us!!! We are currently looking for hiring one NUTRITIONIST who is currently in practise or have a certain DEGREE or QUALIFICATION to be a content writer for our team to work on our given topics every month. WE ARE NOT LOOKING FOR SOMEONE WHO CAN JUST WRITE UP TO THAT LE...

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    10 bida

    Hi everyone We run a health site to spread the importance of health to the world. If you love health as much as we do, do join us!!! We are currently looking for hiring one PHYSICIAN who is currently in practise or have a certain degree to be a content writer for our team to work on our given topics every month. WE ARE NOT LOOKING FOR SOMEONE WHO CAN JUST WRITE UP TO THAT LEVEL, BUT A REAL PHYS...

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    16 bida

    i am about to open a gaming YouTube channel ..I need a logo and a banner for it ...I've attached a photo as a reference for my logo ... my requirements for logo is - cute cat face with navy officer upper body and behind the character ..a anchor design for banner simple minamalistic navy based design and theme

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    26 bida

    24 Hour finish 15 Image's photo cropping

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    48 bida

    Hi everyone We run a health site to spread the importance of health to the world. If you love health as much as we do, do join us!!! We are currently looking for hiring one FITNESS EXPERT as a content writer for our team to work on our given topics every month. He/She should possess relevant skills and knowledge in the field of health, fitness, functional movement. Relevant degree and related...

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    14 bida
    Volleyball WA 6 hari left

    Hi, so the business is a sporting organisation for Volleyball. We intend on having an application that is used for both Android and Apple mobile users. It needs to have: 2) Sign In Page 3) Home Page a. Next Game b. Player Stats c. Upcoming Events d. Display the teams you follow Current Scores e. Explore: Schools, Social, Competitive teams 4) Fixtures a. Teams you follow fixture...

    $2250 (Avg Bid)
    $2250 Avg Bida
    20 bida

    Restoration, erase stains, resize

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    22 bida
    Photo editor 6 hari left

    Recently I took some pic of my daughter for her first birthday. a lot of them came out needing some retouches.

    $31 (Avg Bid)
    $31 Avg Bida
    32 bida
    Looking for Python Dev -- 2 6 hari left
    DISAHKAN

    I coded a custom reinforcement learning environment with openAI, I need help rendering snapshots of the custom environment in python. I have a reinforcement learning environment made with openAI gym. It is of a ball balancing on a beam. I want to render screenshots of the env, I have a few ideas on how to do this but have failed so far it is a custom env please let me know as soon as you think yo...

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Sonic Leader Productions in Los Angeles is producing a series of audio-dramas. They will each be promoted online using a single movie poster-style graphic. Style is expected to match movie posters most common in the 1980s but still popular today: Realistic drawings of the characters in an exciting montage, with some background and other elements that reflect the settings of the story. Need an ill...

    $109 (Avg Bid)
    $109 Avg Bida
    27 bida

    I have a profile shot which I like but I am wearing a t shirt, so I need to edit that to a white shirt if possible. Also to edit out an item which is in the background and rotate the shot so it is perfectly straight.

    $60 (Avg Bid)
    $60 Avg Bida
    30 bida

    Need product photos retouched: Remove shadows and dark spots, Objects placed into new backgrounds, color exposure, removing reflections, change skin tone, clean smudge marks on glass, and so on.

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    7 bida

    I have created a game concept that is to be played on a gameboard. However, I need a 3D rendering as a 'prototype' for my Kickstarter campaign, in order to show how the game is played and what it looks like. This project will include the illustration of the game board & characters. - 100 characters -4 gamepads (to hold up characters while playing) - 1 game board (4 plastic '...

    $411 (Avg Bid)
    $411 Avg Bida
    10 bida

    We’re looking for photo editors to assist our Marketing Team in basic photo editing. You should have the skills/experience needed to do basic photo editing. Our designers will give you instructions/ideas needed for creating the image. This is an ongoing part time role for the best photo editor. We will have a couple of tests to choose the best one with an affordable rate. If you are intere...

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    29 bida

    Je cherche 15 photo pour mettre sur mon compte Instagram. Ces dernieres doivent etre construite entièrement. Je peux vous envoyer mon logo et quelque matieres pour rester dans la charte graphique. je met les modél que je recherche en PJ

    $119 (Avg Bid)
    $119 Avg Bida
    13 bida

    Hi all. Need a logo designed for a deal aggregator website and app Name is "Bunch Of Deals" What we need in logo is - Text obviously as its Bunch of Deals. - bit of 3d effect - shadow with a bit realistic feeling. - I don't have much more ideas but some logos of [log masuk untuk melihat URL] looks good for reference. Need a rays kind of background for app loading page. If I am...

    $35 (Avg Bid)
    Dijamin
    $35
    55 penyertaan